![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
18-04-2007, 04:26 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.437 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Intre 5 si 12 mai plec la Roma. Pe 5 e ziua lui.... pleci cu serviciul? da, impreuna cu alte 2 super fete de la mine din birou. Nu imi convine pentru ca, fiind ziua lui nu voi fi de fata. Imi convine pentru ca, indiferent daca ne vom desparti sau nu, departe de casa voi gandi mai limpede... si pentru ca ma voi distra cu fetele astea. Pisik, unde vad si eu pozele alea cu tine de care vorbeau fetele ieri? Ca eu nu am apucat... |
| Pisik |
18-04-2007, 04:29 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Intre 5 si 12 mai plec la Roma. Pe 5 e ziua lui.... pleci cu serviciul? da, impreuna cu alte 2 super fete de la mine din birou. Nu imi convine pentru ca, fiind ziua lui nu voi fi de fata. Imi convine pentru ca, indiferent daca ne vom desparti sau nu, departe de casa voi gandi mai limpede... si pentru ca ma voi distra cu fetele astea. Pisik, unde vad si eu pozele alea cu tine de care vorbeau fetele ieri? Ca eu nu am apucat... http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762398214313 -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
18-04-2007, 04:38 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.437 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Pisik, mie imi place cum arati. Te-ai mai implinit putin fata de anul trecut, dar mie mi se pare ca esti super ok pt ca esti bine proportionata si esti si inalta pe deasupra.
Acum... stiu si eu cum e, fiecare vrem sa fim cat mai slabe si ne vedem enorm de grase... |
| anaoi |
18-04-2007, 05:25 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Ella, e super bine ca pleci.. . ma bucur. referitor la cat de grase ne vedem fiecare...cata dreptate poti s aai. ma seaca ca dylly nu e in stare sa rationeze. ma rog, dylly chiar e enorm, dar in general nu e el in stare sa rationeze.
in alta ordine de idei, dylly si-a cam incurcat dendritele cand a vazut ce babuini sunt aici. buf. |
| nusarich |
18-04-2007, 05:54 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ella, e super bine ca pleci.. . ma bucur. referitor la cat de grase ne vedem fiecare...cata dreptate poti s aai. ma seaca ca dylly nu e in stare sa rationeze. ma rog, dylly chiar e enorm, dar in general nu e el in stare sa rationeze. in alta ordine de idei, dylly si-a cam incurcat dendritele cand a vazut ce babuini sunt aici. buf. nu se dau la pachet, sa poti sa-l iei cu tine? -------------------- |
| May |
18-04-2007, 06:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Unde o fi Monic?
dylly daca se poate la pachet eu iti comand 2 -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Tzutzi80 |
18-04-2007, 06:33 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Fetele....cine a tinut Scarsdale? Ca ma uitam peste ea...si e cam in genul a ce imi place mie sa mananc si ma bate un gand pt 2 saptamani. Cat ati slabit cu ea? Pisik...parca tu ai tinut-o?
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| sibel |
18-04-2007, 06:39 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 30 Inscris: 10-04-2007 Din: bucuresti Membrul Nr.: 276 Sex: Feminin |
eu stiu pe cineva care a tinut dieta scarsdale si a slabit vreo 9 kg. dar ce scria aia manca. chiar m-am nimerit o data la ei si mi-a dat si mie slata facuta. nu prea mi-a placut si nu imi plac dietele care te obliga sa manaci ceva anume....le urasc....ww mi se pare cel mai bun.
hai sa facem un centru unde sa na intalnim si sa aducem si alti membri . ce ziceti? oare ce implica lucrul asta????? -------------------- ![]() |
| Pisik |
18-04-2007, 06:47 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik, mie imi place cum arati. Te-ai mai implinit putin fata de anul trecut, dar mie mi se pare ca esti super ok pt ca esti bine proportionata si esti si inalta pe deasupra. Acum... stiu si eu cum e, fiecare vrem sa fim cat mai slabe si ne vedem enorm de grase... Fetele....cine a tinut Scarsdale? Ca ma uitam peste ea...si e cam in genul a ce imi place mie sa mananc si ma bate un gand pt 2 saptamani. Cat ati slabit cu ea? Pisik...parca tu ai tinut-o? Nu Tzuztzi, eu am tinut South Beach. Ma tenta Scardsale, dar nu imi place ca imi impune ce sa manac si eu cu regimul meu haotic de deplasari, intalneli, mese in familie, etc. nu as putea sa il respect cu strictete. Si stiu ca trebuie sa respecti intocmai ce scrie acolo. Tu, pt ca stai casa cred ca ai putea sa il tii -------------------- |
| axe10 |
18-04-2007, 08:25 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe, mananci de toate punctele in fiecare zi sau mai faci economii? Sunt cam la limita...de luni pana azi am economisit vreo 3 p... Daca tot veni vorba azi am fost la un film cu sotul la mall...si nu am consumat o enormitate de punga de floricele...nu am consumat floricele de loc.... Asa ca azi m-am incadrat in puncte...la limita... in alta ordine de idei, dylly si-a cam incurcat dendritele cand a vazut ce babuini sunt aici. buf. Dylly...ce bine ca ai mai aparut pe aici.....chiar asa aratosi sa fie barbatii aia....?!...distractie placuta in continuare... -------------------- ![]() |
| crissy |
18-04-2007, 09:29 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.346 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Buna, fetele!
Ma ajutati si pe mine? Cu cat punctez cartoful nepreparat? -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| May |
19-04-2007, 12:29 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buei dar irinush unde e?
crissy dar pt ce iti trebuie mama cartoful nepreparat? Banuiesc eu ca un cartof de marime medie e undeva pe la 1 punct, sper sa te ajute cu ceva -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ina_ceva |
19-04-2007, 04:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Eu am tinut Scarsdale inainte de WW si am slabit 2kg in conditiile in care nu am respectat chiar tot ce scrie acolo
-------------------- |
| BLUELIFE |
19-04-2007, 07:29 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 705 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
'Neata fetele,vazut ca ati stat pana tarziu pe forum asa ca adus maxi cafele pentru toata lumea.Eu stagnez cu kg dar am de gand sa iau masuri.Oricum imi lipseste Dillybigtime.Cand se intoarce?Zicea ca sta cateva zile,nu?
-------------------- ![]() |
| sibel |
19-04-2007, 07:39 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 30 Inscris: 10-04-2007 Din: bucuresti Membrul Nr.: 276 Sex: Feminin |
buna dimineata. sunt trista rau de tot. nu am reusit sa cobor sub 55 si in weekend am petrecere - fetita mea face 2 ani si eu am sa ma uit la ei cum mananca????? tot eu sunt pedepsita....
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 01:11 PM |