left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 16 17 18 19 20 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
axe10
mesaj 19-04-2007, 08:03 AM
Mesaj #256

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra
Sex: Feminin

CITAT(sibel @ 19-04-2007, 08:39 AM) *

buna dimineata. sunt trista rau de tot. nu am reusit sa cobor sub 55 si in weekend am petrecere - fetita mea face 2 ani si eu am sa ma uit la ei cum mananca????? tot eu sunt pedepsita.... sad.gif

Sa-ti traiasca...lasa ca reusesti tu sa te mobilizezi.

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
daconst
mesaj 19-04-2007, 08:04 AM
Mesaj #257

Taz

Raspunsuri: 3.283
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Neatza buna fetili!

V-am tot citit,dar nu am mai apucat sa scriu.Acum imi doarme bestiunea si pot sa mai folosesc si mainile,nu doar ochii. grin.gif

Miha,Dany,multumim pentru urarile de ieri.Ma bucur ca v-ati amintit de ziua lui Lucas. pupic.gif

Ella,tot citesc ce scrii si ma minunez...eu ma gindesc ca i-ar trebui un dus rece sa se trezeasca.In locul tau as face niste fitze de toata frumusetea.In sensul de iesit in cluburi doar cu fetele si sa simta si el ca nu e singurul barbat pe lumea asta.Barbatii reactioneaza doar cind se vad in postura de a pierde pe cineva drag.Abia atunci pretuiesc ce au linga ei.As zice sa nu-l mai primesti asa ca si cum nu s-a intamplat nimic,doar sa-ti macine nervii.Aranjeaza-te si imbraca-te sexy si nu arata ca suferi,desi e greu.Sa ne mai dai vesti,ca eu citesc chiar daca nu apuc sa scriu prea des. pupic.gif

May,asa e cu gupilu meu,dar ma bucur ca am trecut de la etapa leganat in brate la dat palmi peste fund.Sa speram ca e doar o etapa si trece si asta. doh.gif

Pisik,vad ca ai inceput bine...hai sa nu te deochiem! pupic.gif

Siebel,ce inaltime ai?

Deea,cind ai inceput diversificarea si cind i-a aparut primul dintisor Alexiei?

Eu va anunt ca am reusit sa scap de ce am pus pe mine la Pasti si la botez,dar bag si plimbari si sala.Deci trebuie sa scap de grasimea asta ca nu ma mai suport. sorry.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

BLUELIFE
mesaj 19-04-2007, 08:14 AM
Mesaj #258

Veverita

Raspunsuri: 707
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

CITAT(sibel @ 19-04-2007, 08:39 AM) *

buna dimineata. sunt trista rau de tot. nu am reusit sa cobor sub 55 si in weekend am petrecere - fetita mea face 2 ani si eu am sa ma uit la ei cum mananca????? tot eu sunt pedepsita.... sad.gif

Nuuuuuu, faci sport de luni incolo cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 19-04-2007, 08:18 AM
Mesaj #259

Koala

Raspunsuri: 2.656
Membrul Nr.: 73

Neata si de la mine...

Daconst, eu incerc ssa arat ca nu sufar. Ma aranjez cat pot, ma imbrac ok, incerc sa nu arat distrusa. Nu stiu in ce masura imi iese pentru ca mie mi se pare ca arat ok, dar a inceput lumea din jurul meu sa-mi spuna ca arat rau. Am slabit si sunt palida...
Stiu si eu ca i-ar trebui nu numai un dus rece, ci mai degraba o bataie dar... eu nu sunt in stare sa fac asta acum.
De iesiri prin cluburi nu-mi arde. Atata doar ca dupa serviciu imi fac programul meu, mai ies cu fetele, azi o sa ma duc pe la ai mei, macar asa, cat de cat, sa nu vada ca stau numai in casa sa-l astept pe el. Dar e greu si mi-e greu.
Oricum, si eu sunt curioasa sa vad azi ce mai zice, cum se poarta, ce idei mai are....

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
daconst
mesaj 19-04-2007, 08:23 AM
Mesaj #260

Taz

Of,Ella,hai fii tare ca stiu ca nu e usor.Ma gindeam ca vei slabi pe fond nervos,dar nu e de bine.Poate un admirator secret,te-ar ajuta sa treci mai usor prin asta.Sau unul imaginar macar. naughty.gif
Stiu ca nu ai dispozitia necesara pentru asa ceva,dar eu una sunt convinsa ca masculul doar daca simte un pericol,reactioneaza.Altfel o tine pe-a lui mult si bine.
Te pup si ai mare,mare grija de tine. pupic.gif

--------------------
+Quote Post
daconst
mesaj 19-04-2007, 08:37 AM
Mesaj #261

Taz

Otilici,ce mai faci?Ce mai face bb tau?I-au iesit dintisorii?Ca eu tot asta am pe cap ca al meu isi suge pumnul si baleste toata ziua.Si cica astea sunt semnele. doh.gif

--------------------
+Quote Post
otilici
mesaj 19-04-2007, 08:42 AM
Mesaj #262

Marmota

Raspunsuri: 1.109
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Dana stai linistita ca si al meu isi suge si amandoi pumnii odata si saliveaza de am impresia ca o sa se deshidrateze lol.gif ,dar dintii inca nu i-au iesit.Am pipait cu degetul si mi se pare gingia mai inflamata in partea de jos si parca se vede un punctulet alb,dar se pare ca mai avem de asteptat...
Si pe noi ne dispera faptul ca isi uda mereu hainutele,ma tot tem sa nu raceasca,intr-o vreme ii puneam bavetica la gat grin.gif

--------------------
+Quote Post
Sexymom
mesaj 19-04-2007, 08:43 AM
Mesaj #263

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.923
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Ella nu merita sa suferi pt.nimeni, cat de bun ar fii el.
Eu chiar ti-as sugera sa fii un pic ticaloasa cu el, sa ii spui ca si tu te gandeai la o separare, ca ai nevoie de spatiu, si sa nu ii mai raspunzi cateva zile nici la tel, nici la mesaje, sa faci ceea ce nu iti statea in obisnuinta pana acum, de ex. sa iti cumperi o pisica.Ajuta, iti spun din proprie experienta.Am vb si eu cu unul 8 ani, am locuit impreuna si mi-am dat seama , dupa atata amar de vreme , ca puteam sa fac multe daca nu ma tragea el la fund.Era genul de tip care te descuraja cand vroiai sa faci ceva, era pesimist, si de multe ori ma gandesc ca era invidios pe mine .
Nu s-au terminat barbatii pe lumea asta, si la cat esti tu de frumoasa, de pregatita ,nu trebuie decat sa iesi un pic din carapacea ta.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 19-04-2007, 08:52 AM
Mesaj #264

Koala

Daconst, admiratori am, nu asta e problema. Teoretic, asa ar trebui, sa ma ajute sa trec mai usor peste situatia asta dar... ce crezi ca e asa? as! Pe mine nu ma intereseaza acum nimic si nimeni altcineva.
Sa il fac gelos, sa ma dau indiferenta.... ma tem. Ma tem ca daca o sa vada / creada ca nu ma afecteaza si nu ma intereseaza o sa fie pentru el un argument in plus ca relatia noastra nu mai are nici un viitor. si nu asta vreau acum.
Singurul lucru bun care o sa mi se intample si pe care il astept e ca o sa plec la Roma. Parca e o gura de aer pentru mine.

PS. Tocmai m-a sunat sa imi dea raportul ce face azi, unde merge si cu cine.... nu el l-am sunat, nu eu l-am intrebat.... Ah, si sa imi spuna ca trebuie sa mergem sa cumparam impreuna cadou pt un prieten la ziua caruia mergem duminica....

deci....

CITAT(Sexymom @ 19-04-2007, 09:43 AM) *

Ella nu merita sa suferi pt.nimeni, cat de bun ar fii el.
Eu chiar ti-as sugera sa fii un pic ticaloasa cu el, sa ii spui ca si tu te gandeai la o separare, ca ai nevoie de spatiu, si sa nu ii mai raspunzi cateva zile nici la tel, nici la mesaje, sa faci ceea ce nu iti statea in obisnuinta pana acum, de ex. sa iti cumperi o pisica.Ajuta, iti spun din proprie experienta.Am vb si eu cu unul 8 ani, am locuit impreuna si mi-am dat seama , dupa atata amar de vreme , ca puteam sa fac multe daca nu ma tragea el la fund.Era genul de tip care te descuraja cand vroiai sa faci ceva, era pesimist, si de multe ori ma gandesc ca era invidios pe mine .
Nu s-au terminat barbatii pe lumea asta, si la cat esti tu de frumoasa, de pregatita ,nu trebuie decat sa iesi un pic din carapacea ta.

Sexy, eu nu ma simt chiar deloc frumoasa, sau pregatita, sau avand vreo calitate. Ma simt doar prabusita, inutila, singura si fara nici un fel de viitor. Simt ca nu sunt nimic fara echilibrul din viata privata si simt ca nici energie sa imi construiesc un alt echilibru nu am. Simt ca asta e, asta a fost toata viata mea, aici s-a sfarsit.
El e genul de persoana care pe mine ma echilibreaza. Ma face sa ma simt in siguranta si ma calmeaza atunci cand sunt nervoasa sau obosita. Aveam perioade in care nu puteam sa dorm decat daca dormea cu mine. Singura aveam cosmaruri.
Sunt prea multi ani la mijloc, e prea multa istorie, e prea multa obisnuinta.
E adevarat ca intotdeauna eu am fost motorul acestei relatii. Dar asta nu mi s-a parut ca l-ar deranja pana acum. Se pare insa ca m-am inselat, se pare ca a inceput sa se simta frustrat, inferior, desi nu e asa pentru ca eu n-as fi construit nimic daca el nu ar fi fost langa mine. E adevarat ca sunt realizarile mele, dar eu fara el n-as fi avut energia si puterea de a le face.

Astept cu sufletul la gura sa vad ce idei mai are, ce i-o trece prin cap, ce vrea sa faca. Un singur lucru e cert acum: ca nici el nu prea stie ce vrea.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Sexymom
mesaj 19-04-2007, 08:55 AM
Mesaj #265

Hiena

Raspunsuri: 4.923
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Ella iti doresc sa ai putere, sa fii inteleapta si sa iei decizia cea mai buna. Gandeste-te cat esti de tanara, chiar daca ai fost impreuna cu el 10 ani. Fii pregatita si nu te mai simtii asa .Viata merge inainte, cu sau fara el.Stiu ca este greu, dar nu imposibil.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 19-04-2007, 09:03 AM
Mesaj #266

Hiena

Raspunsuri: 4.177
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata yahoo.gif
Sibel, sa-ti traiasca fetita pupic.gif
Ella, capul sus, trage aer in piept, mai e o zi pana la week-end. pupic.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
otilici
mesaj 19-04-2007, 09:05 AM
Mesaj #267

Marmota

Raspunsuri: 1.109
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Ella,pai daca zici ca oricum tu erai motorul in aceasta relatie in toti acesti ani,inseamna ca el asteapta o reactie,o decizie din partea ta pt. ca el nu e in stare sa ia o decizie capitala.Eu asa am patit cu sotul inainte de a ne fi casatorit,el mereu statea pe ganduri.Si atunci l-am intrebat clar:tu iti doresti altceva?astepti pe altcineva mai bun?nu esti multumit ca ne intelegem atat de bine? Daca raspunsul la aceste intrebari este NU,atunci decide-te odata si hai sa facem un pas inainte,ar fi mult mai bine.Si l-am facut blum.gif Altfel s-ar mai fi cacait asa multa vreme...

--------------------
+Quote Post
Ella79
mesaj 19-04-2007, 09:12 AM
Mesaj #268

Koala

Otilici, de data asta nu e decizia mea. Eu am zis ca putem rezolva problemele care sunt pentru ca nu sunt grave. Lui i se par mai grave asa ca se gandeste daca mai are rost sa ne chinuim sa le rezolvam sau nu.
Cu forta nu pot sa-i impun parerea mea. Incerc doar sa-l iau prin invaluire, sa il fac sa inteleaga ca e asa cum zic eu. Pana acum, multumesc lui Dumnezeu, vad ca mi-a tinut. Ca macar l-am facut sa se razgandeasca, nu mai e asa convins ca ar trebui sa ne despartim.....

Miha, nu stiu ce inseamna pt el week-end din moment ce duminica mergem impreuna la o petrecere. S-ar putea sa insemne duminica seara...

Singurul lucru bun care mi se intampla e ca slabesc. Daca o tin asa pana duminica scap de 7 kile urgent.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
lilianab
mesaj 19-04-2007, 09:16 AM
Mesaj #269

Nevastuica

Raspunsuri: 929
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

Sa il fac gelos, sa ma dau indiferenta.... ma tem. Ma tem ca daca o sa vada / creada ca nu ma afecteaza si nu ma intereseaza o sa fie pentru el un argument in plus ca relatia noastra nu mai are nici un viitor. si nu asta vreau acum.

Ella scuze ca ma bag,dar cred ca am destula experienta la luat "funduri de pamant" sau "la dat papucii",dupa caz si iti spun ca tot ce au spus fetele aici este adevarat.As putea paria pe orice vrei tu,ca dandu-te indiferenta,neglijandu-l putin,cand te suna sa iti raporteze programul lui fii evaziva cu al tau sau "scapa" cate ceva despre o intalnire cu o persoana "chiar simpatic si doxat.ma atrage cu cunostintele lui,simt ca am ce invata"(asa nu il faci sa creada ca e ceva romantic,dar nici sa banuiasca ca e la misto).Cum spuneam:as putea paria ca asta l-ar intriga (cel putin) prima data.Iar daca s-ar repeta starile tale de usoara indiferenta sa prezentandu-te mai distrata/distanta/cu gandul in alta parte cand el mai face un plan sau iti da intalnire,asta il va pune pe ganduri si poate va realiza mai concret ce inseamna o separare...Altfel poate isi imagineasa "sa luam o pauza" dar sa fii la dispozitia mea de cate ori mi se abate.Asta nu e viata.Acum suferi si este normal,dar mai tarziu,daca situatia persista,te va apuca mania si toti nervii si vor eroda tot ce a fost frumos intre voi.

Sexy, eu nu ma simt chiar deloc frumoasa, sau pregatita, sau avand vreo calitate. Ma simt doar prabusita, inutila, singura si fara nici un fel de viitor. Simt ca nu sunt nimic fara echilibrul din viata privata si simt ca nici energie sa imi construiesc un alt echilibru nu am. Simt ca asta e, asta a fost toata viata mea, aici s-a sfarsit.

El e genul de persoana care pe mine ma echilibreaza. Ma face sa ma simt in siguranta si ma calmeaza atunci cand sunt nervoasa sau obosita. Aveam perioade in care nu puteam sa dorm decat daca dormea cu mine. Singura aveam cosmaruri.
Sunt prea multi ani la mijloc, e prea multa istorie, e prea multa obisnuinta.

E adevarat ca intotdeauna eu am fost motorul acestei relatii. Dar asta nu mi s-a parut ca l-ar deranja pana acum. Se pare insa ca m-am inselat, se pare ca a inceput sa se simta frustrat, inferior, desi nu e asa pentru ca eu n-as fi construit nimic daca el nu ar fi fost langa mine. E adevarat ca sunt realizarile mele, dar eu fara el n-as fi avut energia si puterea de a le face.

Astept cu sufletul la gura sa vad ce idei mai are, ce i-o trece prin cap, ce vrea sa faca. Un singur lucru e cert acum: ca nici el nu prea stie ce vrea.

Vezi ca acestea sunt primele semne ca ai sa intri intr-o oarece depresie.Nu permite asta.Nu de asta ai nevoie dupa toate suferintele prin care ai trecut in ultima vreme.Depresia te va macina si vei ajunge sa nu mai fii performanta nici la munca...Nu permite asta.
Si intradevar:multa istorie,obisnuinta....Dar gandeste-te ca sta in puterea ta sa repari ceva.El pare slab...Fiindca ai inceput sa mergi la biserica:gandeste-te ca Dumnezeu are o logica in tot ceea ce ne da.Gandeste-te,ma repet,ca daca acesta e ursitul tau,nici uraganul Catrina nu-l va smulge de langa tine,iar daca nu,poate acum depasiti criza,dar ea va reveni cand te vei astepta mai putin si va fi si mai greu,si mai "prea tarziu"...Parerea mea....crede-ma ca iti vorbesc din experienta,nu din Barbara Cartland give_rose.gif ...Cere-i lui Dumnezeu nu pe el,ci puterea de a trece prin orice iti va fi dat,bun sau rau.

PS:nu stiu daca am reusit sa ma fac inteleasa cu atatea "edit"-uri,dar sper sa prinzi esenta:TU contezi.TIE sa iti fie bine in primul rand.

Acest mesaj a fost editat de michelle: 19-04-2007, 10:19 AM

--------------------
Imagine
1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
+Quote Post
nusarich
mesaj 19-04-2007, 09:32 AM
Mesaj #270

Iepuras

Raspunsuri: 1.916
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

ella, vin la tine si te bat de nu te vezi! auzi, tu, nu se simte nici frumoasa, nici desteapta, nici cu calitati... sa-ti trimit o oglinda sa te vezi? stiu ca tu te-ai legat de el foarte tare, asa suntem noi femeile in general, dar chiar sa nu te mai gandesti la tine pentru el? nu merita, oricine ar fi, crede-ma! realizarile tale sunt ale tale, chiar daca te-a sprijinit in realizarea lor, dar de realizat le-ai realizat tu insati. esti o berbecutza desteapta, frumoasa, n-ai de ce sa-ti faci ganduri negre, sa treci in depresii sau stiu eu ce... daca e sa se termine si sa nu mai fiti impreuna, lumea nu se termina aici, stai linistita. mergi la Roma, incarca-te cu energie, poate ar fi bine sa nu mai vorbiti pe perioada cat esti plecata, sa-ti pui ordine in ganduri si sa te recuperezi pe tine insati. e cel mai important sa fii tu prima in viata ta, crede-ma.

--------------------
+Quote Post

202 Pagini V « < 16 17 18 19 20 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 14-10-2008 - 02:29 AM