![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
19-04-2007, 09:37 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| Deea |
19-04-2007, 09:37 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Pupici fetelor!
In sfarsit am vazut prefixul 7 pe cantar...sunt super incantata Dana, diversificarea am inceput-o la 4 luni si dintii au inceput sa apara pe la 7 luni. Baleste de mult si isi suge degetul...suzeta nu vrea sa o vada in schimb degetul e tare bun Acest mesaj a fost editat de Deea: 19-04-2007, 09:38 AM -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
19-04-2007, 09:44 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Felicitari, deea!
-------------------- |
| otilici |
19-04-2007, 09:44 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Deea trebuie sa te felicit si aici pt. marea realizare!!!
Alexia si acum mai baleste daca i-au iesit dintisorii?Stiam ca dupa ce ies primii 2 dinti nu mai saliveaza chiar asa... -------------------- |
| bubbles |
19-04-2007, 09:45 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Felicitari Deea
-------------------- |
| nusarich |
19-04-2007, 09:46 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
bravo deea!
-------------------- |
| Ella79 |
19-04-2007, 09:47 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Lilianab, asta incerc si eu sa fac: sa fac in asa fel incat sa-mi fie MIE bine. Iar mie mi-ar fi bine cu el, nu altfel.
Nusa, indiferent ce decizie va lua, cat stau la Roma nu am de gand sa vorbesc cu el. Pentru ca, repet, indiferent cum va fi, tot o sa am nevoie de putina liniste. Pentru ca ma simt epuizata... Momentan nu vreau sa ma gandesc ca nu vom mai fi impreuna. Nu vreau sa imi fac ganduri din astea pentru ca nu vreau sa atrag raul. Momentan ma concentrez pe salvarea relatiei. Eu sunt ca Scarlet O'Hara... le iau asa, pe rand. -------------------- |
| Deea |
19-04-2007, 09:52 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Eu sunt ca Scarlet O'Hara... le iau asa, pe rand. Super atitudine! si vorba ei " Si maine e o zi!" Multumesc pentru felicitari! Oti baleste si acum...nu iti spun cat ca te ia durerea de cap, o schimb de 3-4 ori pe zi de bluza sau ii pun babetica. -------------------- ![]() |
| otilici |
19-04-2007, 09:54 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Oti baleste si acum...nu iti spun cat ca te ia durerea de cap, o schimb de 3-4 ori pe zi de bluza sau ii pun babetica. Deci suntem in aceeasi barca -------------------- |
| Nana |
19-04-2007, 09:56 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 162 Inscris: 8-08-2006 Membrul Nr.: 105 Sex: Feminin |
Buna fetele!
Ella, copil frumos, iti vorbeste acum o fosta depresata... liliana are dreptate... dai primele semne ale depresiei! Mama draga nimeni pe pamantul asta nu merita ca tu sa-ti pierzi respectul fata de propria ta persoana. Nu mai pune intre meritele lui realizarile tale... Uite am sa te rog frumos sa cauti matale cartea lui ANTHONY ROBBINS numita DESCOPERA FORTA DIN TINE. Este o carte in 2 volume si te-ar ajuta si daca ai parcurge fie si numai jumatate din primul volum. Nu-ti consuma fortele pentru a-l aduce pe el inapoi! Nu acum! Acum ai nevoie de putere pentru a te ajuta pe tine sa te redescoperi asa cum esti: frumoasa, desteapta, realizata si plina de viata. Toate astea sunt ascunse in interiorul tau dar nu mai ai puterea sa le vezi. Stiu ca este greu ce spun fetele! Dar ele stiu ce spun. Cred ca toate am trecut la un moment dat prin schimbari majore in viata noastra in urma destramarii unei relatii de mai lunga durata, dar toate ne-am regasit, intr-un fel sau altul, punctul de echilibru. Si in nici un caz sa nu-ti mai gasesti puncte de echilibru in alte persoane! NUUUUUUUU... asta este cea mai mare greseala.... vei risca permanent sa ti-l pierzi. Echilibrul tau trebuie sa fii tu! Atat! Uuuufffffff ce multe sunt de spus! Draga mea eu iti urez sa gasesti intelepciunea de a te regasi pe tine! Barbati... crede-ma ai sa tot gasesti! Si inca ceva... trage-i presul de sub picioare ca baiatul se simte pe teren sigur si vrea doar sa-si demonstreze ca esti a lui toata si ca reactionezi exact asa cum vrea el, cand vrea el, cat vrea el, ca se simte mai barbat asa. Nu te supara pe mine ca am spus toate astea si-mi cer scuze ca mi-am dat cu parerea dar am trecut si eu prin asa ceva si cel mai intelept este sa inveti si din experientele altora. Te pup si-ti urez multa putere sa faci ce este mai bine pentru tine. Invata sa te iubesti si sa te consideri buricul pamantului si ai sa vezi atunci cat de usor ai sa castigi! -------------------- DATA START WW Sambata 10.03.2007
![]() varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg |
| michelle |
19-04-2007, 10:39 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Deea, felicitari!!
Cu ce credeti ca am fost ocupata pana acum in loc sa muncesc: cu acest articol. Interesanta viata, interesanta traiectorie -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| anaoi |
19-04-2007, 10:46 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
ella, ai mp...
ma intorc luni, de fapt marti sunt pe net. da babuinii arata bine, am facut lista ii aduc la pachet, in bagajul de mana ca sa nu se rataceasca prin alte parti ale lumii. Deea, bravoooooooo |
| michelle |
19-04-2007, 10:48 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
dylly, asteptam multe poze
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| BLUELIFE |
19-04-2007, 10:51 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
ella, ai mp... ma intorc luni, de fapt marti sunt pe net. da babuinii arata bine, am facut lista ii aduc la pachet, in bagajul de mana ca sa nu se rataceasca prin alte parti ale lumii. Deea, bravoooooooo Hellooooooo!Ai lipsit de la cafele dar ti le-am pastrat pe toate ,te asteptam... -------------------- ![]() |
| anaoi |
19-04-2007, 10:54 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
si cata nevoie voi avea de ele...mersi mult.
plec in oras, ne mai "auzim", "vedem". sa aveti o zi buna in continuare..... |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:42 AM |