left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 20 21 22 23 24 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
axe10
mesaj 20-04-2007, 07:21 AM
Mesaj #316

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra
Sex: Feminin

CITAT(michelle @ 19-04-2007, 08:59 PM) *

Axe, cum faci ciorba de salata? Nu am mancat niciodata..
Dany, ma bucur ca vi s-a luat o piatra de pe inima hug.gif

CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 11:39 PM) *

Miha, uite direct cuvintele lui axe: Ciorba de salata in mod normal se face cu costita si cu ou...dar poti sa o combini cu loboda(asa cum am facut eu) si s-ao faci cu ceapa verde, verdeata si bors....o mananci si peste 30 min ti-e foame din nou....

Dany-dulce, te asteptam mai des si mai vorbareatza blum.gif

Bravo, axe, pentru schimbare prefix! cheer.gif cheer.gif Tu taci si faci pupic.gif

Asa cum m-a citat Ina...daca vrei sa aiba puncte putine pui ceapa verde la calit, taiata mica, eu am pus in 3 linguri de ulei(asa mi-au iesit cele 3 puncte), dupa ce s-a facut putin pui apa cat vrei, dupa ce da apa in clocot pui salata taiata sau ni si stevia sau loboda si le lasi sa se inmoaie si ele, cand sunt moi pui sare, bors. Daca vrei poti pune si niste orez...da adaugi la puncte....sau ou..il spargi direct in ciorba si ramane ca alea romanesti...un ou intreg....dau eu am facut-o ca sa mai consum niste lichid si sa mananc verdeturi sa ma ajute la burta.

Ina m-am invartit intre 80 si 79 de nu stiu cate ori asa ca nu e mare realizare....astept sa fiu la 78..75...70...cand s-o face asta nu stiu...trag tare ca vreau sa plec cu 75 in concediu in iunie...

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Deea
mesaj 20-04-2007, 07:34 AM
Mesaj #317

Marmota

Raspunsuri: 1.470
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

buna dimineata!!!!!!!!!!

Dana...zi ce cadou a primit ca ne-ai produs nopti albe smile.gif

Axe uleiul are 1 punct 1 lingurita nu lingura. Eu zic ca ar trebui sa mananci de 19 puncte, cu ai zis si tu ieri....daca la cantarirea saptamanala ai vazut prefixul 7....eu zic ca in iunie o sa ai sub 75 daca o tii tot asa.

--------------------
Imagine

User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

BLUELIFE
mesaj 20-04-2007, 07:55 AM
Mesaj #318

Veverita

Raspunsuri: 705
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Buna dimineata!Iar am ramas logata,ceea ce imi da sentimentul ca sunt non-stop alaturi de voi.Oricum e vineeeeerrii cheer.gif cheer.gif cheer.gif si e bine chiar daca sunt un pic somnoroasa. Dau insa,o cafea mare ca de obicei tuturor care va incumetati iar eu ies la o tigara ca e buna si aia de ceva ...sa-ti mai umpli timpul... doh.gif lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 20-04-2007, 08:07 AM
Mesaj #319

Taz

Raspunsuri: 3.259
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Bey,scuze,dar aseara am picat rupta,dupa sala si nu stiu citi km de mers pe jos.N-am vrut sa va tin in suspans,asa ca am intrat repede de dimineata sa nu ma injurati prea tare.

Deci,bb Lucas,a primit pe linga o gramada de hainute,jucarii....UN CONT IN BANCA IN ELVETIA!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Da,ati citit bine.Si noua ne-a picat fata cind am vazut.Adica nu mi-as fi imaginat vreodata ca cineva inafara de parinti poate sa se gindeasca asa la viitorul unui copil. floare.gif
Contul e pina la varsta de 18 ani si nasii vor pune o suma de bani anual,care nici nu mai conteaza la cit de geniala a fost ideea.Pentru asta tot respectul meu. pupic.gif
Mie una mi-au dat lacrimile cind am deschis felicitarea.

Sa nu va spun acum ce misto fac cu sotul ca e bb mai bogat ca noi ca are cont in Elvetia. lol.gif
Asa ca Deea,nu faci o pardida rea,daca ne-o dai pe Alexia de nora. naughty.gif

Acest mesaj a fost editat de daconst: 20-04-2007, 08:08 AM

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 20-04-2007, 08:10 AM
Mesaj #320

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.092
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Wow! Geniala ideea naughty.gif Felicitari!!! cheer.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 20-04-2007, 08:15 AM
Mesaj #321

Veverita

CITAT(daconst @ 20-04-2007, 09:07 AM) *

Bey,scuze,dar aseara am picat rupta,dupa sala si nu stiu citi km de mers pe jos.N-am vrut sa va tin in suspans,asa ca am intrat repede de dimineata sa nu ma injurati prea tare.

Deci,bb Lucas,a primit pe linga o gramada de hainute,jucarii....UN CONT IN BANCA IN ELVETIA!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Da,ati citit bine.Si noua ne-a picat fata cind am vazut.Adica nu mi-as fi imaginat vreodata ca cineva inafara de parinti poate sa se gindeasca asa la viitorul unui copil. floare.gif
Contul e pina la varsta de 18 ani si nasii vor pune o suma de bani anual,care nici nu mai conteaza la cit de geniala a fost ideea.Pentru asta tot respectul meu. pupic.gif

Sa nu va spun acum ce misto fac cu sotul ca e bb mai bogat ca noi ca are cont in Elvetia. lol.gif

Pot sa fiu copilul tau? lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 20-04-2007, 08:21 AM
Mesaj #322

Taz

Raspunsuri: 3.259
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

CITAT(BLUELIFE @ 20-04-2007, 10:15 AM) *

Pot sa fiu copilul tau? lol.gif lol.gif lol.gif

Cred ca mai bine iesi daca esti copilul Sorinei! lol.gif

--------------------
+Quote Post
axe10
mesaj 20-04-2007, 08:24 AM
Mesaj #323

Taz

CITAT(Deea @ 20-04-2007, 08:34 AM) *

buna dimineata!!!!!!!!!!

Dana...zi ce cadou a primit ca ne-ai produs nopti albe smile.gif

Axe uleiul are 1 punct 1 lingurita nu lingura. Eu zic ca ar trebui sa mananci de 19 puncte, cu ai zis si tu ieri....daca la cantarirea saptamanala ai vazut prefixul 7....eu zic ca in iunie o sa ai sub 75 daca o tii tot asa.

Da?...habar nu am avut...trebuie sa-mi refac calculele...oricum de azi sunt la 19puncte per zir....sper si eu Deea sa ajung acolo....

Asa nasica mai zic si eu....buna ideea .Bravo Peach, frumos gest!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 20-04-2007, 08:35 AM
Mesaj #324

Marmota

Raspunsuri: 1.470
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

wow Dana, Peach....parinti, nasi smile.gif .... super ideea si gestul ...n-am cuvinte, frumos e putin zis!

--------------------
Imagine

User is online!Profile CardPM
+Quote Post
anca veselie
mesaj 20-04-2007, 08:40 AM
Mesaj #325

Lama

Raspunsuri: 5.274
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

salutare fetelor!
eu ieri m-am simtit asa de rau ca m-am dus acasa. simptome: greata si durere de cap, parca am capul in ceata. am dormit ieri toata dupaamiaza, m-am trezit doar cat sa ma uit la 7 ani in tibet. vad ca si azi ma simt cam naspa, capul meu e tot in ceatza, dar sper sa-mi mai revin.
dana, frumos cadou i-a facut sorina lui lucas. foarte frumos din partea ei!
ella, te admir pt cata rabdare poti sa ai cu prietenul tau. sper sa se rezolve in bine cat mai curand!
dylly, niste poze cu babuinii frumosi din berlin? naughty.gif ma bucur ca ai un concediu placut.
may, esti cu capu' fata! ce vise ai si tu )).gif
va urez o zi minunata pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Nana
mesaj 20-04-2007, 08:49 AM
Mesaj #326

Pestisor
**

Raspunsuri: 162
Inscris: 8-08-2006
Membrul Nr.: 105

Neatza feteleeeee!!!!!!!!!!!

Stie cine vreun neurolog care poate sa opereze creierul meul dement si sa scoata din el sinapsa care creaza imaginea de snikers in fiecare zi?
Sunt de-a dreptul furioasa pe mine! Nu mai pot sa ma suportez asa de pofticioasa la porcaria asta care, vorba amaliei, este orgasmatica! Ca sa va si argumentez ieri nu m-am multumit cu unul.... NNUUUUUUUUU.... daca aveam mai multe de 3 pe toate le mancam.... Vai de mine ce groaznica sunt! Mi-am luat crom forte, asa, ca o prima masura... sper sa mearga ca numai la dulciuri mi-e gandul.

Va pupez

Acest mesaj a fost editat de Nana: 20-04-2007, 08:50 AM

--------------------
DATA START WW Sambata 10.03.2007
Imagine

varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg
+Quote Post
axe10
mesaj 20-04-2007, 08:58 AM
Mesaj #327

Taz

CITAT(Nana @ 20-04-2007, 09:49 AM) *

Neatza feteleeeee!!!!!!!!!!!

Stie cine vreun neurolog care poate sa opereze creierul meul dement si sa scoata din el sinapsa care creaza imaginea de snikers in fiecare zi?
Sunt de-a dreptul furioasa pe mine! Nu mai pot sa ma suportez asa de pofticioasa la porcaria asta care, vorba amaliei, este orgasmatica! Ca sa va si argumentez ieri nu m-am multumit cu unul.... NNUUUUUUUUU.... daca aveam mai multe de 3 pe toate le mancam.... Vai de mine ce groaznica sunt! Mi-am luat crom forte, asa, ca o prima masura... sper sa mearga ca numai la dulciuri mi-e gandul.

Va pupez

Muta banii dintr-un buzunar in altul si nu-ti mai cumpara...asta fac eu...daca nu ai nu consumi!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nana
mesaj 20-04-2007, 09:04 AM
Mesaj #328

Pestisor
**

Raspunsuri: 162
Inscris: 8-08-2006
Membrul Nr.: 105

CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 09:58 AM) *

Muta banii dintr-un buzunar in altul si nu-ti mai cumpara...asta fac eu...daca nu ai nu consumi!

AAAAAAAAA!!!! Tactica asta eu o cunosc. Treaba este cum il fac pe bubulinul sa o aplice? Deoarece dansul le cumpara pentru el si vine acasa si imi doneaza cu mare marinimie! Manca-l-ar mama pe el de bubulin! Si zilnic ma rog de el sa nu mai cumpere... si degeaba!

--------------------
DATA START WW Sambata 10.03.2007
Imagine

varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg
+Quote Post
ALICE
mesaj 20-04-2007, 09:09 AM
Mesaj #329

Koala

Raspunsuri: 2.216
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Somnoroasa

Meniu MD+PRANZ

lapte 200 ml 0,1%-1p
cereale-10g-0,5p
cartofi fierti-2p
carne vita fiarta-250 g cruda-4p -nu e cam mult?
cofetta-1p
TOTAL=8,5p
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 20-04-2007, 09:21 AM
Mesaj #330

Veverita

Bun ,m-am laudat ca e liniste...da' de unde ...am o situatie cu baza de date pe care trebuie sa o termin pana luni.E clar ,voi dormi la scoala angry2.gif angry2.gif angry2.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

202 Pagini V « < 20 21 22 23 24 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-09-2008 - 06:21 AM