![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
20-04-2007, 09:35 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sorina, te vreau si eu pe post de mama
-------------------- |
| ALICE |
20-04-2007, 09:56 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.255 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Foarte racita Sex: Feminin |
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
20-04-2007, 10:00 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
AAAAAAAAA!!!! Tactica asta eu o cunosc. Treaba este cum il fac pe bubulinul sa o aplice? Deoarece dansul le cumpara pentru el si vine acasa si imi doneaza cu mare marinimie! Manca-l-ar mama pe el de bubulin! Si zilnic ma rog de el sa nu mai cumpere... si degeaba! Nu, nu, nu, nu spune asta...tine de vointa ta pana la urma ca doar nu ti-o indeasa pe gat...si al meu cumpara ca deh e consumator si le tine intr-un sertar pe care eu din principiu nu il deschid...decat daca imi cere copilul ceva....si mai vine sa ma intrbe daca doresc sa gust ceva...daca zic nu...pleaca...spune-i clar ca esti la cura si sa nu mai te tenteze....sau nu stie ca esti la cura?... Alice, avand in vedere cantitatea nu mi se pare mult...4 puncte pt pranz...e super ok....si asa e corect de calculat, mi-am consultat si eu lista. Bluelife ,spor ce sa-ti zic....ce lucrezi ?...ca n-am retinut... Anca, sper ca esti mai bine acum.... -------------------- ![]() |
| peach |
20-04-2007, 10:03 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Ia faceti voi o lista care vreti sa va infiez
-------------------- |
| Nana |
20-04-2007, 10:09 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 162 Inscris: 8-08-2006 Membrul Nr.: 105 Sex: Feminin |
Nu, nu, nu, nu spune asta...tine de vointa ta pana la urma ca doar nu ti-o indeasa pe gat...si al meu cumpara ca deh e consumator si le tine intr-un sertar pe care eu din principiu nu il deschid...decat daca imi cere copilul ceva....si mai vine sa ma intrbe daca doresc sa gust ceva...daca zic nu...pleaca...spune-i clar ca esti la cura si sa nu mai te tenteze....sau nu stie ca esti la cura?... Ai dreptate tu. Stiu ca ai dreptate... Uf! o sa incerc de azi sa-mi regasesc vointa. Si cred ca daca mai cumpara ceva dulciuri in urmatoarea spatamana i le arunc pe geam, nu intr-un sertar. Stie ca sunt la cura ca doar vede ca mananc ce si ce si mai nimic dar mai ales nu mananc ce mananca el. Dar din dragoste si bunavointa nu-si da seama ca ma saboteaza. Ia faceti voi o lista care vreti sa va infiez Ii primesti si pe aia pe care ii cunosti mai putin? Garantez ca-s copil cuminte, imi fac temele la timp, fac curat intre jucarii, nu tip, nu alerg... nici nu o sa simti ca-s pe-acolo PS: nu ma cert cu copii la gradinita -------------------- DATA START WW Sambata 10.03.2007
![]() varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg |
| axe10 |
20-04-2007, 10:11 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ia faceti voi o lista care vreti sa va infiez Ma Sorina...eu nu ti-o dau pe fimea chiar daca e o scumpa ca mor dupa ea....dar cont poti sa-i faci.... Nana, asa esti tu acum?...adica tunsulica? -------------------- ![]() |
| Nana |
20-04-2007, 10:12 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 162 Inscris: 8-08-2006 Membrul Nr.: 105 Sex: Feminin |
Nana, asa esti tu acum?...adica tunsulica? Da. e o poza pe care mi-am facut-o ieri -------------------- DATA START WW Sambata 10.03.2007
| axe10 |
20-04-2007, 10:20 AM
|
Nana, asa esti tu acum?...adica tunsulica? Da. e o poza pe care mi-am facut-o ieri Te superi daca iti zic ca toate femeile corpolente au mania de a se tunsuli?...nu face bine...capul mic si c.u.r.u...mare....lasa-l sa mai creasca....parerea mea... -------------------- ![]() |
| crissy |
20-04-2007, 10:21 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.378 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Sa nu aruncati cu rosii... dar poate doriti sa va spuneti parerea:
http://www.basescu.ro/ -------------------- In stand by...
|
| Nana |
20-04-2007, 10:22 AM
|
Te superi daca iti zic ca toate femeile corpolente au mania de a se tunsuli?...nu face bine...capul mic si c.u.r.u...mare....lasa-l sa mai creasca....parerea mea... Nu ma supar doar ca cele 3, poate 5 fire da pear ale mele nu mai stateau nici cum cand erau mai lungi. Si m-am suparat pe el si l-am tuns dupa o negociere de 20 de minute cu frizeru care nu voia deloc sa mi-l tunda. Nu pot spune ca-s bucuroasa dar dupa ce m-am chinuit cu el ani de zile incercand sa-l fac sa stea intr-un fel... asm ajuns la concluzia ca mi-ar prinde bine o pauza si l-am tuns. Creste el! -------------------- DATA START WW Sambata 10.03.2007
| axe10 |
20-04-2007, 10:30 AM
|
Te superi daca iti zic ca toate femeile corpolente au mania de a se tunsuli?...nu face bine...capul mic si c.u.r.u...mare....lasa-l sa mai creasca....parerea mea... Nu ma supar doar ca cele 3, poate 5 fire da pear ale mele nu mai stateau nici cum cand erau mai lungi. Si m-am suparat pe el si l-am tuns dupa o negociere de 20 de minute cu frizeru care nu voia deloc sa mi-l tunda. Nu pot spune ca-s bucuroasa dar dupa ce m-am chinuit cu el ani de zile incercand sa-l fac sa stea intr-un fel... asm ajuns la concluzia ca mi-ar prinde bine o pauza si l-am tuns. Creste el! Aha...am inteles.... Fetili...hai sa-l mai votam pe Alexandru lu' Lacry...e si ea suparata si sa-i facem o bucurie....eu am trimis la toti colegii de la serv...sa vedem ce iese.... Reamintesc adresa...votati Alexandru.... -------------------- ![]() |
| ALICE |
20-04-2007, 10:44 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.255 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Foarte racita Sex: Feminin |
|
| ina_ceva |
20-04-2007, 10:51 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Merci, ella!
-------------------- |
| axe10 |
20-04-2007, 11:00 AM
|
Alice, avand in vedere cantitatea nu mi se pare mult...4 puncte pt pranz...e super ok....si asa e corect de calculat, mi-am consultat si eu lista. Da,dar sa vezi cata a ramas.Ma apuca plansul.Trei firicele. Sunt convinsa...ce sa-i faci...eu am o boala cu pestele.... Sa plasez md: -375g kefir(55kcal/3.3 fat)=4.9p -2 rondele expandat=1p Consum apa si ceai la greu...mai am o mandarina si un mar...in continuare... Acasa...crap la cuptor cu legume... Trebuia sa gatesc ceva...any ideeas? -------------------- ![]() |
| michelle |
20-04-2007, 11:13 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.171 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Trebuia sa gatesc ceva...any ideeas? Din crap sau ..? Eu nu m-am tinut neaparat cu dintii de dieta, dar am fost mai atenta la alimentatie si deja ma simt mai bine. Nu stiu daca am slabit, nici nu am sa ma cantaresc. Incerc doar sa nu mananc de 30-40p -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 12:36 PM |