![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
20-04-2007, 01:12 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza domnitze frumoase
Stiu sa fac mancare, stiu sa calc, fac curat, iti jumul si iarba din gradina numai sa ma infiezi, Sorina Nu stiu ce se intampla cu mine, aseara iar am visat ca faceam sex... cu fostul prieten! himere cand ne arati pantofii? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| michelle |
20-04-2007, 01:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.165 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Alice, iti sta foarte bine in fusta
Bula si Strula mergeau pe strada. La un moment dat, Strula zice: - Ma Bula, e adevarat ca ai intrat in Partidul Democrat? Bula se uita oripilat la talpile pantofilor lui si intreaba: - In ce zici c-am intrat, ma? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ALICE |
20-04-2007, 01:21 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.254 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Foarte racita Sex: Feminin |
|
| michelle |
20-04-2007, 01:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.165 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
E important sa stii ce te avantajeaza si ce nu.
Doi prieteni, manageri a doua interprinderi falimentare, discuta despre duritatea economieie de piata. La un moment dat, unul ii spune celuilalat: - Inchipuie-ti, prietene! De jumatate de an nu le mai dau salarii lucratorilor, iar ei tot vin la serviciu! - Pai, stii ce? Ia pune-le tu taxa de intrare! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
20-04-2007, 01:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
E important sa stii ce te avantajeaza si ce nu. Doi prieteni, manageri a doua interprinderi falimentare, discuta despre duritatea economieie de piata. La un moment dat, unul ii spune celuilalat: - Inchipuie-ti, prietene! De jumatate de an nu le mai dau salarii lucratorilor, iar ei tot vin la serviciu! - Pai, stii ce? Ia pune-le tu taxa de intrare! Se duc ca vacile....sau boii. -------------------- ![]() |
| peach |
20-04-2007, 01:39 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Stiu sa fac mancare, stiu sa calc, fac curat, iti jumul si iarba din gradina numai sa ma infiezi, Sorina Mey sa-ti traiasca neamul avem masina de tuns iarba..dar pe tine te infiez numai sa te vad cum o jumuli -------------------- |
| May |
20-04-2007, 01:53 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| buretel |
20-04-2007, 04:34 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.883 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
![]() -------------------- |
| Pisik |
20-04-2007, 04:45 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.433 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Buna frumoaselor! Am revenit si eu. A fost mega obositor, sunt cam ametita cred ca ma bag un pic in pat. Am fost la Frankfurt, la lansarea unei super limuzine de la Lexus, o masina ale carei scaune din spate fac masaj la spate, shiatsu si inca un tip, si vibreaza scaunu in timpul asta. Asa ca azi dimineata stateam ca purcica pe scaunul ala si eram masata la spate admirind Frankfurtul din masina (asa cum vad eu toate orasele cand plec, ca nu pot spune ca am pus piciorul in Frankfurt decat in aeroport)
Cu mancatul am stat relativ rezonabil, ieri cred ca am festelir-o ca am mancat f tarziu si ne-au dat aia numai fitosenii, pline de sosuri zaharoase si alte prostii, noroc ca nu a fost f mult. Oricum, de dulciuri nu m-am atins, am pacatuit insa cu ceva alune de pamant si castane prajite (delicioase, nu mancasem) O sa incerc sa recompun meniul cat de cat la mine in jurnal Pupici Week-end placut! -------------------- |
| May |
20-04-2007, 05:21 PM
|
Bine ai venit Pisik
M-a pus buretel multumim -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Tzutzi80 |
20-04-2007, 06:22 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Bine ai venit Pisik M-a pus buretel multumim Stai linistita ca nu e singura de genul asta! Si eu le povesteam acum cateva saptamani la fete de tipa de la alimentara care tot de asta s-a apucat de fumat! M-am certat cu ea cred jumatate de ora, incercand sa ii bag mintile in cap. Pana la urma am renuntat! Nici macar cand i-am zis ca sunt grasi care sunt fumatori de ani de zile,tot nu a priceput. Asa ca am lasat-o in plata domnului, ca isi cheltuie banii ei nu ai mei -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Tzutzi80 |
20-04-2007, 06:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
CARDURILE SI HOROSCOPUL
Poate parea bizar, dar unii analisti bancari sunt de parere ca semnele astrale pot influenta obiceiurile de plata ale posesorilor de carduri. Leii uita PIN-ul, iar gemenii sunt o "catastrofa" in domeniul financiar. Potrivit no-cash.ro, citat de Bankingnews, Asociatia de Plati din Marea Britanie (APACS) a publicat recent un studiu, "Horoscopul Platilor", cu privire la obiceiurile de plata ale britanicilor care poseda carduri de credit sau de debit. STUDIU Studiul are la baza o cercetare de piata, efectuata pe un esantion de 2.000 de consumatori adulti, si scoate in evidenta tendinte interesante si particularitati in comportamentul de plati, in functie de apartenenta la unul sau altul dintre cele 12 semne zodiacale. METICULOSI, PRICEPUTI Taur Este extrem de meticulos cu finantele sale, dar sufera de o lene sfasietoare. Fecioara Adora sa-si inspecteze situatia financiara macar o data pe luna, in special online. Scorpion Este semnul cardului de debit, cu un mare apetit pentru acest intrument de plata. RESPONSABILI, DAR CU LIMITE Capricorn Responsabil din punct de vedere financiar, dar uita sa-si plateasca datoriile. Pesti Isi plateste integral datoriile si isi administraza bine situata sa financiara. Sagetator Nu e prea organizat, dar isi plateste datoriile si isi verifica extrasul de cont. ASA SI-ASA Balanta Nu e prea interesat sau atent la detalii in privinta managementului financiar. Varsator Ii place si numerarul, si cardul, dar mai are de lucrat la finantele personale. Rac Adora carnetul de cecuri si, de cele mai multe ori, respinge numerarul la plata. CATASTROFE IN FINANTE Gemeni Semn zodiacal sub orice critica, in privinta organizarii finantelor proprii. Leu Cel mai slab la administrarea PIN-urilor la cardurile pe care le utilizeaza. Berbec Consecvent, si nu prea cu finantele. Nu se descurca cu verificarea situatiilor financiare. P.S.Eu, ca un leu care se respecta....intradevar nu tin minte Pinurile -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| May |
20-04-2007, 07:17 PM
|
Si eu sunt Leu si ultimul lucru pe care l-as uita ar fi PIN-ul
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Pisik |
20-04-2007, 07:35 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.433 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Un alt exemplu de cretinism de pe idieta
"vai, nu se poate! am mers in bucatarie sa imi iau un mar si m-am uitat in frigider si ea o farfurie cu capsuni si am luat una si dupa ce am bagat-o in gura mi-am dat seama ca era prea dulce...era cu ZAHAR. si am scuipat-o si mi-am clatit gura." cat Doamne iarta-ma zahar poa sa fie pe o capsuna??? cred ca se si pierde in sange pana sa ajunga sa se "depuna" Bine, asta pe langa persoane care manaca numai ores si se plang ca au pacatuit cu 2 linguri de salata Mare ti-e gradina!!! -------------------- |
| Tzutzi80 |
20-04-2007, 07:39 PM
|
Dupa 25 de ani de casatorie , intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus:
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina,dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14" alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare un TV color cu plasma. Dar dorm acum cu o femeie de50 de ani. Draga mea, cred ca avem o problema! Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus: - Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, > sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea... > Primavara. > Furnica sapa, pune seminte, face straturi. Apare si greierul cu o > racheta sub brat. > - Ce faci, greierasule? > - Merg la un tenis cu baietii. > - Bai, bai! Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare ca nu stiu ce-ti fac! > - Da, da, bine.... > Toamna. > Furnica culegea de zor, facea dulceturi, punea conserve. Trece greierul, > cu o chitara sub brat. - Ce faci ma? > - Ma duc sa cant cu baietii in parc. > - Bine ma, la munca nu vii... Ai grija! O sa vina iarna! > Vine iarna. > Furnicuta statea in pridvor cu un sal in jur si cu un ceai fierbinte > cand vede o limuzina. Din ea coboara greierasul. > - Ce faci greierasule? > - Uite ma duc la Paris sa cant. Am avut succes in parc... > - Bine ma, bafta si daca il vezi pe unul Toparceanu zi-i ca-mi bag "...." > in fabula lui Un cuplu decide sa-si petreaca concediul pe o plaja din Caraibe, la acelasi hotel unde si-au petrecut luna de miere acum 20 de ani. Datorita unor probleme de serviciu, sotia n-a putut calatori cu sotul ei, ramanand sa-l ajunga din urma cateva zile mai tarziu. Cand sotul a ajuns acolo, s-a cazat la hotel, si observa cu uimire ca in camera era un calculator conectat la internet, atunci sotul a decis sa-i scrie un e-mail sotiei sale, dar a gresit o litera din adresa si fara sa-si dea seama e-mailul a fost trimis la alta adresa. E-mailul ajunge din greseala la o vaduva care tocmai a venit de la inmormantarea sotului sau, si citind mailul respectiv a lesinat instantaneu. Baiatul vaduvei intrand in camera, si-a gasit mama lesinata fara cunostinta langa calculator, pe al carui ecran se putea citi : " Draga mea sotie, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita si relaxanta asa cum a fost a mea ! PS: Te rog nu-ti lua multe haine cu tine, deoarece aici este o caldura infernala !!!" -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 04:59 AM |