![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
20-04-2007, 08:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
'seara
may, acum incerc sa pun imaginile cu pantofii ca nu mai am rabdare pana maine, stiti cum sunt eu entuziasmata cand cumpar ceva ![]() si dintr-o parte ![]() o seara placuta in continuare -------------------- ![]() |
| BLUELIFE |
20-04-2007, 08:06 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 707 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Ceaoo,fetele,eu inca la lucru
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
20-04-2007, 08:23 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.445 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
'seara may, acum incerc sa pun imaginile cu pantofii ca nu mai am rabdare pana maine, stiti cum sunt eu entuziasmata cand cumpar ceva ![]() si dintr-o parte ![]() o seara placuta in continuare F frumosi sa ii porti sanatoasa -------------------- |
| axe10 |
20-04-2007, 08:58 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna frumoaselor! Am revenit si eu. A fost mega obositor, sunt cam ametita cred ca ma bag un pic in pat. Am fost la Frankfurt, la lansarea unei super limuzine de la Lexus, o masina ale carei scaune din spate fac masaj la spate, shiatsu si inca un tip, si vibreaza scaunu in timpul asta. Asa ca azi dimineata stateam ca purcica pe scaunul ala si eram masata la spate admirind Frankfurtul din masina (asa cum vad eu toate orasele cand plec, ca nu pot spune ca am pus piciorul in Frankfurt decat in aeroport) Cu mancatul am stat relativ rezonabil, ieri cred ca am festelir-o ca am mancat f tarziu si ne-au dat aia numai fitosenii, pline de sosuri zaharoase si alte prostii, noroc ca nu a fost f mult. Oricum, de dulciuri nu m-am atins, am pacatuit insa cu ceva alune de pamant si castane prajite (delicioase, nu mancasem) O sa incerc sa recompun meniul cat de cat la mine in jurnal Pupici Week-end placut! Bine ai revenit Pisiceala...e...asa e unii..se plimba chiar si cu masina..ca e sub 50...prin Frankfurt si sunt masati la spate....hai ca ma duc sa vad ce ai scris la catastiful tau.... We placut fetili....ca eu lucrez.... -------------------- ![]() |
| May |
20-04-2007, 08:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Super himere
Pisik lasa mai ca si eu am tinut cura aia idioata cu orez si il mancam cu bulion si una imi zicea ca degeaba mai tin cura daca nu sunt in stare sa nu trisez -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Pisik |
20-04-2007, 09:13 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.445 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Super himere Pisik lasa mai ca si eu am tinut cura aia idioata cu orez si il mancam cu bulion si una imi zicea ca degeaba mai tin cura daca nu sunt in stare sa nu trisez Chiar ca bine! Cum sa mananci numai orez, pai una ca te constipi ca naiba si a doua ca mie, in ciuda faptului ca e fainoasa, nu mi se pare ca orezu tine de foame Axe, spor la treaba! -------------------- |
| Pisik |
20-04-2007, 10:46 PM
|
|
N, May, ca m-ai instigat si acuma parca gasesc numai aberatiile pe site-ul ala
Ia auziti aici - "mie nu-mi plac merele,de fiekre data knd mananc unul simt k mi se intoarce stomacul pe dos si de fiekre data knd mi-e foame,mananc unul k stiu k mi se face rau dupa si nu-mi mai tb nimik" "buna ziua eu am slabit 7 kg in 14 zile dar mi-am dereglat tot organismul si m-am ingrasat din nou nu stiu de ce ma ingras asa de repede si slabesc foarte greu.poate stiti voi o cura de schimbare a metabolismului" si raspunsul "Oh Doamne,eu kre credeam k dak slabesti repede nu patesti nimik... cauta vreun nutritionist sau incearca sa mananci sanatos de fiekre data knd ti-e foame:(" -------------------- |
| Sexymom |
20-04-2007, 10:54 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Himere nu iti rupi nasul cu tocurile astea? eu daca sunt mai inalta cu 2 cm de pamant ametzesc, dau cu stangul in dreptul si ma impiedic, numai la nuna mea am fost pe tocuri, asta ca nu am gasit adidasi albi
Sunt super frumosi pantofii, sa ii porti sanatoasa. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| bubbles |
21-04-2007, 06:54 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
Un week frumos sa aveti -------------------- |
| otilici |
21-04-2007, 09:16 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Himere,sunt tare frumosi pantofiorii,cred ca-s si comozi.Sa-i porti sanatoasa Mi-am luat si eu anul trecut o pereche de pantofiori in genul asta si inca nu imi incape piciorul in ei -------------------- |
| axe10 |
21-04-2007, 09:18 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna dimineata doamnelor neuronate!
Am intrat pe aici sa va citesc si pentru ca nu ma pot abtine sa va zic.... a scazut sub 79kg din nou....yuppy....ca de cand astept...de vreo 3 saptamani ma chinui... ..... nu ca ar fi o mare realizare...dar e a mea...78.7 arata din nou cantarul...si de data asta nu-l mai las sa urce cum am facut pana acum! Am inteles ca daca VREI INTRADEVAR se poate...nu era pe deplin convinsa....puf...ce face o pereche de pantaloni.!!!!!...ce m-am enervat ca nu mi-au mai venit..... Pai ce ne fac kg pe noi sau noi pe ele....sa se duca in masa....ca nu le mai vreau.... Acest mesaj a fost editat de axe10: 21-04-2007, 09:20 AM -------------------- ![]() |
| daconst |
21-04-2007, 10:03 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Felicitari,Axe!!!
Stiu cum e sa astepti multa vreme o schimbare,care poate nu prea mare,dar iti da siguranta ca se poate. Himere,sa porti sanatoasa pantofiorii si sa-i tocesti pe la nunti! Anca,multumim! Doamne ca eu am si uitat de idieta de cind n-am mai intrat.Dar la ce citesc la voi,nici nu-mi pare rau. -------------------- |
| dany |
21-04-2007, 10:17 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.623 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata !!
Super frumosi pantofii , Himere ! Sa-i porti cu placere . Felicitari , axe !!! Noi am primit ieri cheile de la casa si am fost la restaurant cu toata gasca ( am sarbatorit si aniversarea a 6 ani de casnicie ) si am ajuns acasa la ora 1 azi-noapte De azi smotru si munca scrie pe noi . Mi-am pus si ticker si sper ca munca multa ( de pe 2 mai incep si job-ul ) + mancare sanatoasa sa ma ajute sa ajung acolo unde am fost anul trecut . Sa aveti un WE placut !! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| himere2005 |
21-04-2007, 10:49 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
multumesc mult de aprecieri, nu stiu daca mai stiu sa merg pe tocuri ca mai mult in ghete fara toc si adidasi am mers de cand s-a nascut bia iar evenimente am avut cand si cand
la munca cu tine dany de acum pisik, mama a zis ca ne da ea bani numai sa mergem s-o reprezentam ca i se pare obositor sa stea toata noaptea iar de dansat ea nu danseaza decat daca o invita cineva la blues, asa ca m-am scos ce faceti de 1 mai? eu as vrea la un gratar...tare bine ma simt in natura -------------------- ![]() |
| May |
21-04-2007, 12:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatzaaaaa a venit si ratza
M-am facut si eu frumoasa, adica din Cruela m-am transformat in mama vitrega a lui Alba-ca-Zapada dany super .. nu-i asa ca ale tale chei zangane cel mai frumos? Daca mai ziceam o data ``mergem`` bateam recordul la repetari -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 10:25 AM |