![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
22-04-2007, 02:42 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buna fetele, eu acum m-am intors de la ``petrecere``. In loc sa mergem la 6 seara am mers de abia la 10, va imaginati?
Astazi nu am mancat nimic din cauza ca nu am fost pe acasa si pe la 8 seara am mancat un donuts mini si un pahar de cacao si Remy la fel. Normal ca am ajuns lihniti la onomastica si am mancat linistiti ce ni s-a pus pe masa ( oricum serveam chiar daca nu ne era ingrozitor de foame caci asa mi se pare frumos ). In afara de noi nimeni nu a mai mancat... va vine sa credeti? doar cumnatii mei au luat putin cascaval fiecare si atat. Cred ca s-au simtit super prost saracele noastre gazde dar asta e... oameni fitzosi. Pe drum spre casa am intrebat-o pe cumnata mea ce e cu ea de nu a mancat si cu ceilalti si au zis ca nimeni nu se duce la onomastice sa manance si ca ii era si ei super foame dar s-a abtinut -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| danyhoney |
22-04-2007, 10:26 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Si altceva...nu trebuie sa trec la 19p...no way...tocmai cand mai schimb prefixul odata trebuie sa scad un punct....deh...nimeni nu m-a avertizat....despre ce discutam noi acum...aici pe forum....deocamdata discut eu singura...dar in general asa...cam despre ce vorbim...?!!!!! Scuze , axe . Am intrat doar foarte scurt ieri si ... am citit cam pe diagonala . dany super .. nu-i asa ca ale tale chei zangane cel mai frumos? Daaaa, Bine ai revenit , Ramo !!! May, de acord cu tine : daca gazda se agita sa puna papa pe masa inseamna ca doreste sa fie consumata , nu ? Ca doar nu o pune doar de ochii vizitatorilor . Dar ... fiecare cu stolul lui/ei . -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Deea |
22-04-2007, 10:31 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.459 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Axe mie imi iese ca 19 punte ar trebui sa mananci, cum ai calculat tu de zici ca abia la 69 incepi sa mananci 19?
Calcularea punctelor zilnice se face adunand punctele corespunzatoare datelor dvs: 1.sex: f = 7p, b = 15p 2. varsta: 18-20ani=5p / 21-35=4p / 36-50=3p 3.greutate: 100-109kg=10p/ 90-99kg=9p/ 80-89kg=8p/ 70-79kg=7p /60-69kg=6p /50-59kg=5p 4.inaltime: sub 1,60=1p /peste 1,60=2p 5.activitatea zilnica: -daca stati majoritatea timpului=0p -majoritatea timpului stat in picioare=2p -majoritatea timpului in miscare=4p -munca obositoare=6p Dany feliciatri! Am inteles eu bine ca ti-ai gasit de munca??? sau ziceai ca o sa incepi sa lucrezi la amenajarea casei si inteleg eu din doi in doi? -------------------- ![]() |
| ramonavlas |
22-04-2007, 10:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.557 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Neazta...... E asa o vreme frumoasa la noi...si eu tot singura....
Ei mai am si eu de asteptat 6 ZILE...si apoi sa vedeti..... Ella, cum esti???? -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| danyhoney |
22-04-2007, 10:44 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany feliciatri! Am inteles eu bine ca ti-ai gasit de munca??? sau ziceai ca o sa incepi sa lucrezi la amenajarea casei si inteleg eu din doi in doi? Mersi , Deea !! da , mi-am gasit job ... incep pe 2 mai -------------------- ![]() |
| axe10 |
22-04-2007, 10:54 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe mie imi iese ca 19 punte ar trebui sa mananci, cum ai calculat tu de zici ca abia la 69 incepi sa mananci 19? Calcularea punctelor zilnice se face adunand punctele corespunzatoare datelor dvs: 1.sex: f = 7p, b = 15p 2. varsta: 18-20ani=5p / 21-35=4p / 36-50=3p 3.greutate: 100-109kg=10p/ 90-99kg=9p/ 80-89kg=8p/ 70-79kg=7p /60-69kg=6p /50-59kg=5p 4.inaltime: sub 1,60=1p /peste 1,60=2p 5.activitatea zilnica: -daca stati majoritatea timpului=0p -majoritatea timpului stat in picioare=2p -majoritatea timpului in miscare=4p -munca obositoare=6p Dany feliciatri! Am inteles eu bine ca ti-ai gasit de munca??? sau ziceai ca o sa incepi sa lucrezi la amenajarea casei si inteleg eu din doi in doi? Deci: 7+4+7+2+0=20p....de unde 19?...am 177cm, 78.7kg,35 ani, si stau dupa cum se stie...si sunt femeie mai ales.... Dany...ai observat bine...pe aici mai vine cate cineva si mai arunca cate un meniu la nu stiu cate zile...discutam discutii cum s-ar zice...nu ne corectam una pe alta, pt ca asa inteleg eu forumul asta...iar ma enervez, iar o sa mi se spuna ca aici poti discuta ce vrei...stiu asta fetele...dar daca ne plangem ca nu mai dam jos...hai sa cercetam impreuna de ce...ca asa o lalaim si nu facem nimic. Cred ca daca ma uit in urma nu stiu daca in noul nostru viloi a pus cineva vreun meniu ww in afara mea...nu am rabdare sa ma uit dar cred ca oricum sunt prea putine...si hai acum sariti in capul meu....!!!! -------------------- ![]() |
| Pisik |
22-04-2007, 10:54 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Dany feliciatri! Am inteles eu bine ca ti-ai gasit de munca??? sau ziceai ca o sa incepi sa lucrezi la amenajarea casei si inteleg eu din doi in doi? Mersi , Deea !! da , mi-am gasit job ... incep pe 2 mai Bravo Dany, felicitari -------------------- |
| danyhoney |
22-04-2007, 11:33 AM
|
Axe , chestia e ca unele fete tin alte diete acum . Cele care au ramas la WW ori au alte proleme momentan , ori nu se incadreaza in meniu.... Zic si eu . Eu , personal , nu am postat niciodata un meniu ( si nici nu o voi face ) pentru ca aici gasesc alte alimente decat in Ro si v-as da peste cap ( iaurt WW , pizza WW, salamuri cu 5 % grasime , etc .) Gata , am lalait-o desul azi Ieri am facut poze cu fiecare camera , camaruta si gradina ... poze inainte ... Vom face si poze din timpul lucrarii si cele de la final . Daca va intereseaza , va voi da link-ul . -------------------- ![]() |
| May |
22-04-2007, 11:54 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
dany normal ca ne intereseaza si felicitari pt job, ieri am crezut ca incepi ``lucrul`` la casa ramona AMR 6 zile Hai ca are dreptate si axe, nici un meniu? Uite cine vorbeste, tocmai eu -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Ella79 |
22-04-2007, 11:56 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.431 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Dany, felicitari pentru job. Ma bucur mult pentru tine si meriti din plin sa fie soare si pe strada ta.
Ramona, sunt... tot asa. Doar ca m-am hotarat sa nu mai despic atata firul in 4 si las lucrurile sa mearga de la sine. O sa vedem ce o sa se aleaga... Momentan ma pregatesc sa mergem la ziua unor prieteni si diseara cu rolele in parc. O sa ma bucur de vre,mea asta frumoasa, de soare, de ceea ce e bun in viata mea. Axe, eu am tinut intotdeauna WW dar nu am mai postat de mult meniurile pentru ca nimeni nu le mai posta. Asa ca m-am hotarat atunci ca tin WW pentru mine, nu pentru forum, indiferent daca mai tine cineva cu mine sau sunt singura. In plus, pe mine ma si influenta mult forumul. Daca eu tineam dieta dar fetele nu, ca era vreo sarbatoare sau ceva, atunci aveam tendinta sa ma las si eu ca sa ne apucam impreuna nu stiu cand. De vreo 2 saptamani nu tin nimic, asa ca n-am ce sa postez. |
| axe10 |
22-04-2007, 12:10 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe , chestia e ca unele fete tin alte diete acum . Cele care au ramas la WW ori au alte proleme momentan , ori nu se incadreaza in meniu.... Zic si eu . Eu , personal , nu am postat niciodata un meniu ( si nici nu o voi face ) pentru ca aici gasesc alte alimente decat in Ro si v-as da peste cap ( iaurt WW , pizza WW, salamuri cu 5 % grasime , etc .) Gata , am lalait-o desul azi Ieri am facut poze cu fiecare camera , camaruta si gradina ... poze inainte ... Vom face si poze din timpul lucrarii si cele de la final . Daca va intereseaza , va voi da link-ul . Normal ca ma intereseaza linkul...sunt tare curioasa cum o sa iasa...si cred ca nu numai eu. Cheile alea iti stau bine in buzunar, nu?...esti tare mandra. Am observat si eu ca s-au lasat multe dar cele care au ramas totusi poate se agita si sunt mai active pe partea asta...zic si eu. Misto ca la voi sunt rafturi in supermarket cu alimente ww....am auzit ca si in USA e tot asa...nu mai stai sa te chinuiesti cu reguli de 3 simpla....eu pana bag in gura un aliment care nu-l stiu ca punctaj imi trece si cheful....asa fac de ex cu carnurile...am facut niste chiftelutze saptamana trecuta...am calculat cata carne, oua am pus...si imi ieseau la 2.5 buc...adica de vreo 30g neprajte...cand le-am prajit erau 2 bulete sa zic...si m-am gandit ca decat sa mananc 2 buc si sa fac 5p dintr-un foc fara ca sa ma satur deloc...mai bine aleg altceva... Ma mai apuca si pe mine nervii cateodata...ma calmez eu...imi trece.... Axe, eu am tinut intotdeauna WW dar nu am mai postat de mult meniurile pentru ca nimeni nu le mai posta. Asa ca m-am hotarat atunci ca tin WW pentru mine, nu pentru forum, indiferent daca mai tine cineva cu mine sau sunt singura. In plus, pe mine ma si influenta mult forumul. Daca eu tineam dieta dar fetele nu, ca era vreo sarbatoare sau ceva, atunci aveam tendinta sa ma las si eu ca sa ne apucam impreuna nu stiu cand. De vreo 2 saptamani nu tin nimic, asa ca n-am ce sa postez. Ella trebuie sa tii pentru tine o dieta evident...acum am inteles ca nu e cazul la tine ca slabesti...din dragoste...hai ca trece si asta... May...eu am un traker din ala in excel...copiez seara ce am mancat peste zi si-l postez....simplu! Nu va oblig eu acum sa-mi dati raportul...dar eu zic ca daca te trage cineva de urechi ca ai sarit calul e mai constructiv. -------------------- ![]() |
| Pisik |
22-04-2007, 12:16 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Uite, o sa postez si eu meniul aici, desi nu e numarat dar e un meniu sanatos. In general dimineata pap lapte 150-200 ml cu 0,1% sau 1,5% cu 50-75 gr musli integral cu fructe, iau ca gustare un mar sau capsuni, la pranz am o salata mare cu toate verdeturile de sezon in care pun ulei de masline; carne (pui, vaca), peste sau fructe de mare, branza (ocazional telemea proaspata de la [*****]), bucatele de parmezan, mozarella, etc.. Langa salata si ce mai am adaug 2 feliii paine integrala. Ca desert am un iaurt fructe light sau fructe (alternativ).
Seara incerc sa ma limitez la branza de vaci (1/2 pachet Milli bleu) sau iaurt + fructe (fie congelate, fie proaspete) Uneori (ca aseara) mai calc si eu stramb cu cate o inghetata light sau mananc cand nu ma incotro (delegatii) dar in lini mari cam asta este meniul si zic eu, nu depaseste nici pctele Pupici -------------------- |
| Amazoana |
22-04-2007, 01:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Dany feliciatri! Am inteles eu bine ca ti-ai gasit de munca??? sau ziceai ca o sa incepi sa lucrezi la amenajarea casei si inteleg eu din doi in doi? Mersi , Deea !! da , mi-am gasit job ... incep pe 2 mai Yuhuuuuuuuuuuu, ce faceti? Bine v-am gasit intr-o noua casa! Dani dulce, felicitari pt noul job! In ce domeniu urmeaza sa lucrezi? Cum e cu casa? Ce ati cumparat nou? Mi-era dor de voi! |
| May |
22-04-2007, 01:41 PM
|
axe eu sunt cu pixul si caietul si mai scriu si cu 4 culori diferite ca sa evidentiez anumite lucruri caci e singur moment in care mai scriu si eu cu mana sa nu uit de tot
dulci bine ai revenit -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| axe10 |
22-04-2007, 01:56 PM
|
Eu imi fac datoria si postez in continuare meniurile mele...poate se inspira cineva si nu o da in bara cu dieta:
-cafea-0p -lapte 0.1%-150ml-0.75p -musli cu fructe uscate-50g-3.7p -ciorbita de salata cu loboda-1.5p(ulei...) -snitel pui-131g-4p -stevie mancarica-200g-1.5p(ulei, pasta tomate) -rosie, castravete-0p -extra-legume-1p -para-150g-0p -extra-fructe-1p -covrig mic uscat-20g-1p Fructele si niste branzica cu piersici de la exquista voi manca diseara! Total 14.45p din 20p Bine, pana diseara poate sa se mai adauge ceva daca mi se face foame...nu am mancat inca nici de pranz!...sunt la servici pana diseara.... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:50 PM |