![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
22-04-2007, 02:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mananci f frumos, felicitari!
Promit sa pun si eu meniul meu, dar la sfarsitul zilei -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| axe10 |
22-04-2007, 02:38 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Mananci f frumos, felicitari! Promit sa pun si eu meniul meu, dar la sfarsitul zilei Hai sa te vad... Nu fac decat sa ma tin de promisiunea facuta mie ca nu o sa ma mai ingrash pana in vara si ca o sa slabesc 5 kg... -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
22-04-2007, 03:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| dany |
22-04-2007, 06:11 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.620 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Imi place cum mananci , axe
Bine ai revenit , Dulci Buey, voi m-ati felicitat pentru job ( si va multumesc ) dar.... chiar nimeni nu ma felicita pentru aniversarea casatoriei ? Gata cu munca pe azi . Am venit acasa , m-am aruncat sub dus si apoi mi-am facut " manichiura" - adica unghiile taiate ff scurt ... ma apuca mila cand vedeam cum arata Poze cu inainte puteti vedea aici iar poze din timpul renovarii ( ce am facut ieri - azi am uitat aparatul acasa -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
22-04-2007, 06:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Tocmai am mancat o felie de pizza vegetariana...cam 1/6 dintr-o pizza intreaga...nu stiu cate puncte sa pun...am vazut pizza cu legume in lista..180g...8.5p...nu pot pune atat....era ca o felie de paine(blatul)...mozzarela...in rest o felie rosie, vinata, ceapa, ardei...ziceti si voi ceva....
Eu zic 4 puncte max....asa ca sa nu exagerez.... Aud? Imi place cum mananci , axe Bine ai revenit , Dulci Buey, voi m-ati felicitat pentru job ( si va multumesc ) dar.... chiar nimeni nu ma felicita pentru aniversarea casatoriei ? Gata cu munca pe azi . Am venit acasa , m-am aruncat sub dus si apoi mi-am facut " manichiura" - adica unghiile taiate ff scurt ... ma apuca mila cand vedeam cum arata Poze cu inainte puteti vedea aici iar poze din timpul renovarii ( ce am facut ieri - azi am uitat aparatul acasa Bravo Dany....bai...eu nu am habar de casatorie ma...iarta-ma....multi inainte...te pupicesc -------------------- ![]() |
| dany |
22-04-2007, 06:32 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.620 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Axe , eu am in carte pizza vegetariana , 250 gr = 8,5 p .Sper ca te ajuta . Acum calculeaza si tu cam de cate puncte a fost acea bucata , daca stii cam cate grame a avut.
Bravo Dany....bai...eu nu am habar de casatorie ma...iarta-ma....multi inainte...te pupicesc -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| michelle |
22-04-2007, 07:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.177 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dany, felicitari pentru job si pentru aniversarea a 6 ani de casnicie
Pisik, bravo pt consecventa! Axe, eu iti urmaresc meniurile. Arata foarte bine, ma bucur ca te tii de treaba, asa poate ne motivezi si pe noi Noi am fost ieri intr-un local la o berica, azi la un gratarel la iarba verde. Poze sper sa pun maine -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
22-04-2007, 07:41 PM
|
Miha , mersi !! Vei avea si tu o casuta !!! Continua sa visezi si vei reusi . Eu am visat timp de 7 ani
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
22-04-2007, 07:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
La multi ani dany
Si cum am promis: Duminica 22 aprilie 2007 - sandwich: 1 felie de paine integrala- 1 pct + o felie de mortadella afumata- 1 pct - cirbitza de miel cu 2 bucatele de carne- 2 pct - 2 linguritze smantana- 0,5 pct - 1 ardei iute- 0 pct - 10 gr paine alba- 0,5 pct - 50 gr cartofi prajiti- 3 pct - 100 gr carne de porc prajita- 4 pct - salata asortata- 2 pct - mujdei- 2pct - seminte de floarea soarelui- 0,5 pct Total provizoriu: 16,5 din 21 permise Mai tarziu voi manca putina salata de dovlecel cu rosii si paine integrala -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| crissy |
22-04-2007, 08:13 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.381 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Maybeline, in mujdei ai pus si ulei?
De maine trec si aici meniurile mele. Acest mesaj a fost editat de crissy: 22-04-2007, 08:14 PM -------------------- In stand by...
|
| dany |
22-04-2007, 08:17 PM
|
Nu papi fructe , May ?
Asteptam si meniurile tale , Crissy . Vezi , axe ? A avut rezultat ce ai spus tu azi -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
22-04-2007, 08:20 PM
|
Crissy si ulei si smantana dar am mancat f putin
dany mananc f rar fructe, nu sunt fanul lor Meniul de azi e total aiurea cu cartofi si carne prajita dar asta a facut soacra-mea la pranz caci ``am mancat in familie`` la cereri insistente -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| otilici |
22-04-2007, 08:23 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dany,ma tot uit la pozele cu noua ta casuta si ma minunez: e super si casuta si imprejurimile ei.Imi place mult si gradina din spatele casei.Iar interiorul dupa ce-l puneti la punct va fi fain de tot.
Iar tu arati super,mai mult de 23 de ani nu-ti dau Acest mesaj a fost editat de otilici: 22-04-2007, 08:25 PM -------------------- |
| May |
22-04-2007, 08:25 PM
|
Apropo, am scris gresit ca am voie 21 de puncte, am voie 22 de fapt
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
22-04-2007, 08:30 PM
|
Dany,ma tot uit la pozele cu noua ta casuta si ma minunez: e super si casuta si imprejurimile ei.Imi place mult si gradina din spatele casei.Iar interiorul dupa ce-l puneti la punct va fi fain de tot. Iar tu arati super,mai mult de 23 de ani nu-ti dau Multumesc , Oti . Dar ... despre fundul meu cel mare nu zice nimeni nimic ??? Aoleuuuuuu, Oti , 23 de ani ????? Cred ca te-ai uitat la alte poze -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:35 AM |