![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| otilici |
22-04-2007, 08:31 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dany,ma tot uit la pozele cu noua ta casuta si ma minunez: e super si casuta si imprejurimile ei.Imi place mult si gradina din spatele casei.Iar interiorul dupa ce-l puneti la punct va fi fain de tot. Iar tu arati super,mai mult de 23 de ani nu-ti dau Multumesc , Oti . Dar ... despre fundul meu cel mare nu zice nimeni nimic ??? Hai ca nu-i chiar atat de mare cum ti se pare tie,poate de asta nu zice nimeni nimic -------------------- |
| dany |
22-04-2007, 08:31 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Apropo, am scris gresit ca am voie 21 de puncte, am voie 22 de fapt Ce bogata esti -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| otilici |
22-04-2007, 08:34 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Aoleuuuuuu, Oti , 23 de ani ????? Cred ca te-ai uitat la alte poze -------------------- |
| dany |
22-04-2007, 08:39 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
E clar..... de la ceaiul de chimen ti se trage Oti
Ukaaaa , ai revenit !! Ce faci ? Cum esti ? -------------------- ![]() |
| axe10 |
22-04-2007, 08:55 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe , eu am in carte pizza vegetariana , 250 gr = 8,5 p .Sper ca te ajuta . Acum calculeaza si tu cam de cate puncte a fost acea bucata , daca stii cam cate grame a avut. Asa vazusem si eu...nu a fost atata...250g e mult...am sa pun 5 la calcul cu toate ca mi se pare mult....ma rog...oricum am de unde ca am economisit!!! Aniversarea mea e pe 17 august...o sa fac 5 ani ...normal ca stiu...din fericire inca stie si barbatul meu...noi ne cam sarbatorim in fiecare an...cica ne iubim inca!!! Axe, eu iti urmaresc meniurile. Arata foarte bine, ma bucur ca te tii de treaba, asa poate ne motivezi si pe noi Eu ieri am uns doua wasa cu 20g de icre...si am punctat 2p...zic ca e bine... La multi ani dany Si cum am promis: Duminica 22 aprilie 2007 - sandwich: 1 felie de paine integrala- 1 pct + o felie de mortadella afumata- 1 pct - cirbitza de miel cu 2 bucatele de carne- 2 pct - 2 linguritze smantana- 0,5 pct - 1 ardei iute- 0 pct - 10 gr paine alba- 0,5 pct - 50 gr cartofi prajiti- 3 pct - 100 gr carne de porc prajita- 4 pct - salata asortata- 2 pct - mujdei- 2pct - seminte de floarea soarelui- 0,5 pct Total provizoriu: 16,5 din 21 permise Mai tarziu voi manca putina salata de dovlecel cu rosii si paine integrala Vezi ca se poate?...carne prajita?...ce e aia...buna o fi, dar de Craciun cand se taie porcul...!!!! Nu papi fructe , May ? Asteptam si meniurile tale , Crissy . Vezi , axe ? A avut rezultat ce ai spus tu azi Are dreptate...fructe?.... Sper sa se tina lumea...parca daca postam de adevaratelea...si nu trisam ti-e si jena sa mananci ca o purcica..si sa te plangi pe urma.... Am incheiat seara cu capsuni, de data asta nu le-a nimerit barbatul asa ca nu am mancat prea multe...le-am bagat deja la extra fructe.Nu mai mi-e foame. Maine vine printesica mea cu mamaia de la tara, mergem sa refacem analizele care i-au iesit prost acum o luna, o duc pe mamaie la oftalmolog...s-au spart ochelarii si vorba Alexiei "nu mai vede sa scoata oasele cand imi da peste sa mananc'"...acum mi-am adus aminte ca trebuia sa sun cosmeticiana sa vina sa ma defrisheze dar am uitat (oricum nu stiam cam cand sa vina...) las pe marti... asa ca va pupicesc, va urez o saptamana placuta si ne mai citim... A, sa nu uit...Dany...daca ai fi aproape pe bune ca asi veni sa te ajut...eu sunt asa entuziasmata cand e o casa noua sa o curatesc si sa o aranjez....nu e mobila sa te incurce...nu am vazut toate pozele dar e frumoasa...gradina are...SI E A VOASTRA!! Te pup si spor la treaba. -------------------- ![]() |
| ramonavlas |
22-04-2007, 09:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.762 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Dany,ma tot uit la pozele cu noua ta casuta si ma minunez: e super si casuta si imprejurimile ei.Imi place mult si gradina din spatele casei.Iar interiorul dupa ce-l puneti la punct va fi fain de tot. Iar tu arati super,mai mult de 23 de ani nu-ti dau Multumesc , Oti . Dar ... despre fundul meu cel mare nu zice nimeni nimic ??? Hai ca nu-i chiar atat de mare cum ti se pare tie,poate de asta nu zice nimeni nimic Stati voi linistite....la capitolul "fund", castig detasat.... Uka, bine ai revenit....nu ne spui nimik? Azi mi-am nuantat parul....mi-a ieist un rosu TARE, pe care mi l-am tot dorit.....am inceput pregatirile pt marea intalnire........ Noapte buna neuroni si o saptamana frumoasa..... -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| dany |
22-04-2007, 09:22 PM
|
A, sa nu uit...Dany...daca ai fi aproape pe bune ca asi veni sa te ajut...eu sunt asa entuziasmata cand e o casa noua sa o curatesc si sa o aranjez....nu e mobila sa te incurce...nu am vazut toate pozele dar e frumoasa...gradina are...SI E A VOASTRA!! Te pup si spor la treaba. Buey.... lasa ca macar esti svirtual langa mine... tot e ceva Stati voi linistite....la capitolul "fund", castig detasat.... Azi mi-am nuantat parul....mi-a ieist un rosu TARE, pe care mi l-am tot dorit.....am inceput pregatirile pt marea intalnire........ Noapte buna neuroni si o saptamana frumoasa..... Hai , mai , lasati-ma si pe mine printre cele cu fund mare .... nu ca mi-ar placea dar...e adevarat . Ramo ..... ceva poze cu parul tau ?? Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 22-04-2007, 09:24 PM -------------------- ![]() |
| dany |
22-04-2007, 09:34 PM
|
Mai , fetelor , am vrut sa ma bag la concursul de aici dar ..... parca sunt prea multi care au deja cei 7 prieteni..... Ma gandeam ca , poate , pot ajunge acasa moca
-------------------- ![]() |
| daconst |
22-04-2007, 09:38 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.261 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,eu te-am felicitat la telefon de aniversare. Felicitari pentru job acum si ma bucur tare pentru tine ca-ti ies toate planurile.Am vazut si pozele si vad ca e atat de muncaaaa...dar o sa faceti voi frumos,acum ca e casuta voastra.E tare frumoasa gradina. May,cum fata sa mergi la niversare sa nu mananci?Auzi,cica-i rusine. Pai sa vedeti la nemti cind merg in vizita sau daca e ceva gratis ca ling si farfuria. Ella,tare nu-mi place situatia in care esti.Nu stiu cum rezisti.Eu cred ca nu avea zile bune cu mine pina nu clarificam cum suntem de fapt.Ori e alba,ori e neagra. Ai grija cu slabitul asta asa ca nu e bine pentru sanatatea ta. Axe,bravo tie ca mobilizezi fetele pe aici sa se tina de puncte.Te felicit ca ai ambitie! Otilici,mai alaptezi?La mine e cam pe duca lapticul,dar nici nu am mai insistat prea tare ca-mi vomita mereu la san din cauza pozitiei.Si tot trebuia sa ma mulg.Asa mi-a pierit cheful.Mai am doar de o masa,dimineata. Astazi am iesit cu rolele si caruciorul.Asa am fost de fericita,ca ne-a iesit figura.Ne-am cumparat role noi si-mi parea rau sa nu le folosesc inca.Pina creste bb sa-l pun pe bicicleta cu mine,ma multumesc sa-l iau cu rolele.Asa il scot si pe bb afara si fac si eu miscare. Mai , fetelor , am vrut sa ma bag la concursul de aici dar ..... parca sunt prea multi care au deja cei 7 prieteni..... Ma gandeam ca , poate , pot ajunge acasa moca Hai baga-te ca abia astept sa votez! -------------------- |
| dany |
22-04-2007, 09:48 PM
|
Bueyyy , Dana , tot nebuna ai ramas !!!!! Bravo tie !!!!!! Da, mey , tu m-ai felicitat la telefon .....si inca cineva pe privat . Deci ... tot ma iubiti , mey
Da, e multaaaaaaa munca la casa dar si cand vom termina .... va astept pe toate la chef !!! Hai , mey , ma bag la concurs ....Intai trebuie sa ma gandesc ce sa scriu acolo ca eu la scris ceva la nivel fff intelectual nu ma mai pricep ( strainatatea si limba asta straina , sa le ia naiba , m-au cam pus cu botul pe labe Sa vedem cate prietene am Daca reuassesc la concurs .... fetele din Bucuresti vor primi consumatie gratis unde vor ele.....doar daca ma vor sustine -------------------- ![]() |
| dany |
22-04-2007, 10:07 PM
|
Gata...m-am bagat la concurs aici . Daca aveti chef ( nu e obligatoriu ) imi puteti da un sprijin. Pentru asta va trebuie numele meu complet : Petersen Daniela
Daca tine , tine .... daca nu , tot aia e . Nimeni nu zice nimic despre tapetul " super -mega - extra " frumos care e peste tot in casa ? -------------------- ![]() |
| Ella79 |
22-04-2007, 10:13 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.440 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Dany, felicitari pentru aniversare si sa va iubiti tot asa toata viata. Imi cer scuze ca a uitat. Stiam dar... am uitat, ma intelegi, stau prost cu memoria de cand am facut 28 de ani...
Cat despre casuta voastra... pe cuvantul meu daca nu arata ca o casuta din povesti. E atat de frumoasa si "inainte" incat abia astept sa vad cat de frumoasa va fi "dupa". Eu abia acum m-am intors de la aniversarea unor prieteni. Trebuia sa fie o masa la pranz dar petrecere s-a prelungit pana acum de-mi amortise fundul pe scaun. Paradoxal, desi sunt vai de capul meu, toata lumea ma complimenta si imi spunea ca arat bine, ca am un aer misterios ( Altfel... nu s-a mai intamplat nimic, dar nici nu vreau sa ma mai gandesc la asta. Am obosit foarte tare. Daconst, nici eu nu stiu cum de accept asa ceva. Te rog sa ma crezi ca nu ma mai recunosc, ca nu sunt eu, ca nu mai raspund pentru faptele mele. Dany, nu te gasesc pe lista de concurenti.... sau nu caut eu unde trebuie? Pune-ti linkul la semnatura ca sa ne fie mai usor sa il gasim. |
| dany |
22-04-2007, 10:39 PM
|
Ella , iti dai seama cum astept eu sa vad cum va arata la final
Deci.... eu m-am inregistrat aici..... nu stiu cum merge mai departe . Probabil va trebui sa puneti numele acolo ... habar nu am . Cum spuneam : daca merge - merge , daca nu - nu e paguba . Deci ... m-am inregistrat de 2 ori si ... nu apar pe lista .... -------------------- ![]() |
| May |
22-04-2007, 11:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
dany, fata draga, am luat la rand listele alea si nu erai... de abia apoi am citit mesajul in care ai zis tu ca nu apari
axe, cum spuneam, meniul zilei de azi a fost o porcarie pt ca a gatit soacra-mea si si-a invitat la masa baietii si nurorile si am ales si eu ce era mai convenabil din tot. Cat despre fructe... rar o sa vedeti in meniul meu caci nu prea ma impac cu ele... inainte mai mancam mere... acum am ceva capsuni si probabil voi manca dar lovitura cea mare o dau cand apare pepenele daconst nu mananca mai, daca zice gazda sau vreun invitat ca sunt nemncati? In fine, fitze.... -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
22-04-2007, 11:46 PM
|
Nu stiu ce am facut ..... am trimis un e-mail celor de la protvintl ....eu m-am inregistrat de 3 ori si ... pauza . E, oricum nu ma omor , sunt atatia care au mai mult noroc decat mine .
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:28 PM |