![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilianab |
15-04-2007, 06:24 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 860 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
eu doresc cafea Cand ai ajuns tu la Galati? Ati pus de-o intalnire pentru a consuma ingrasacioase Neata fetili! Va povesteste ea cum s-a transformat in wonder-woman si in cateva ore am planuit si apoi pus in practica intalnirea fulger...fara ingrsacioase ca oricum mai avem ramase in sange de la Pasti. Acest mesaj a fost editat de lilianab: 15-04-2007, 06:25 AM -------------------- |
| himere2005 |
15-04-2007, 07:04 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
asa deci, mi-ati luat-o inainte cu cafeaua fetelor
a fost tare placut ieri, tzutzi pur si simplu te captiveaza fetelor, e mai frumoasa decat in poze si are un har de a vorbi de te hipnotizeaza. am avut la un moment dat impresia ca ma uitam prea mult la ea fara sa vreau, parca eram in transa pe liliana nu o mai descriu, ca am descris-o data trecuta dar a mai slabit si se vede si am impresia ca ma cunoaste ca pe propriul ei buzunar, nici nu-i nevoie sa zic ce gandesc am si eu 2 poze liliana si tzutzi (mada) fara blitz, ca de, blonda a uitat sa-l seteze ![]() si una cu mine si tzutzi ![]() o sa revin cu poze de la milka si de la pasti mai tarziu we placut Acest mesaj a fost editat de himere2005: 15-04-2007, 07:05 AM -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
15-04-2007, 07:09 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatzaaa!
oau, intalnire la galati! foarte tare! sunteti niste frumoase toate dany, legatura cu babuinul nu era f puternica, dupa altii am suferit ca un caine eu pana la ora asta nu am dormit deloc, am fost in club, unde am dansat toata noaptea. am baut doar apa plata si un suculetz. tre sa pap ceva si ma bag la somn, ca dupa amiaza vreau sa merg la un film si la teatru. wee placut! -------------------- |
| ina_ceva |
15-04-2007, 08:01 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Axe, daca nu stii inca de piticul nostru de pe creier, vin cu detalii: Vrem pozeee!
Tunsoarea s-a aranjat si nu se mai vede diferenta; la fel ca inainte doar ca e mai scurt. Cat despre babuin nu stiu detalii pentru ca le-am solicitat doar daca e ceva sigur, sa nu-mi fac griji degeaba. Anca, sper ca motivul pt care nu ai venit la intalnire sa nu fie asa de serios Ce ai vazut interesant pe ebay, dany-dulce, bucatarii? Fetelor, frumusele foc suntetzi! Se vede ca tzutzi stie sa ia taurul de coarne, daca a reusit ea sa puna la punct un plan de intalnire asa rapid Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 15-04-2007, 07:59 AM -------------------- |
| Tulip |
15-04-2007, 08:04 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Neata si
Himere,Tzutzi,Liliana,sunteti toate fruoase Noi azi mergem la socrii la gratar,ca deh,a venit primavara si ei s-au mutat la casa again duminica placuta la toata lumea! -------------------- |
| ina_ceva |
15-04-2007, 08:08 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Duminica placuta si tie, Tulip!
-------------------- |
| anca veselie |
15-04-2007, 08:09 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ina, nu e nimic grav
-------------------- |
| ina_ceva |
15-04-2007, 08:12 AM
|
Ce face un jamaican intr-un cimp de canabis?
Raspuns: Paste fericit! -------------------- |
| axe10 |
15-04-2007, 10:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna dimineata fetele, Tzutzi, Himere,Liliana...ati comis-o de intalnire...bravo voua...Ina, Noni, Juliana...ma bucur si pt voi...eu nu puteam sa vin oricum.
Liliana...arati super mama, eu le spun pe bune insa si te trag de urechi ca mai ai de unde da jos...asa ca pe cai...sau pe babuin mai bine Dany o sa recuperati voi banii cumva...chiar...ce ai vazut pe ebay...noi nu prea putem cumpara de acolo... Eu de ieri am reinceput sa numar cu nadejde dupa aproape 2 saptamani de pauza (ziua mea, Pastele, excursia la Sibiu...) asa ca nu mai tine si vreau 5 kg jos. Imi luasem la mine niste pantaloni care imi veneau perfect si cand am vrut sa ma imbrac vineri am bagat de seama ca erau "mulati" ...si nu-i purtasem de asta vara...i-am spalat eu...am zis ca poate intra la apa dar mi-am amintit ca i-am mai spalat....deci :jos cu grasimile, am timp exact pana la 1 iunie...nu se poate asa.... Fetele, in deplasare am consumat si eu ceai verde, nu ma omor cu ceaiul, mai bine apa, dar am baut ceai verde de la Lipton aromatizat cu menta...o minune mi s-a parut...mi-am cumparat o cutie si imi place tare mult...voi de care consumati? Poze o pun cand am mai mult timp...nu va las sa asteptati prea mult..va dau linkul catre locatia unde am stat ca sa va faceti o idee... loc de dormit excelent -------------------- ![]() |
| antonia05 |
15-04-2007, 11:24 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Salutare fetele mele !!!!
O zi buna va doresc chiar daca e nor si urat afara !!!!Pupici!!! -------------------- ![]() ![]() |
| ramonavlas |
15-04-2007, 11:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.759 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Neatza!
Nu de mult m-am trezit si eu. Ieri a fost o zi SUPER!!! Ne-am distrat. A fost fff frumos. Mai vreau iesiri din astea. Am ajuns in Mures pe la 22 si am mers la o pensiune sa mancam. La 23.30 am ajunacasa. Eram terminata. Dar oricum mai vreau zile din astea.....dar...cu Juliann cu tot. Va doresc o zi frumoasa si insorita............ -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| anaoi |
15-04-2007, 12:59 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
hallo din Berlin....
va pupicesc in crestet....promit poze frumoase. Auschwitz se scrie.... frumoase poze de la intalnire...spontaneitate nu gluma. astept poze de la botez.... |
| Tzutzi80 |
15-04-2007, 01:31 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
eu doresc cafea Cand ai ajuns tu la Galati? Ati pus de-o intalnire pentru a consuma ingrasacioase Neata fetili! Va povesteste ea cum s-a transformat in wonder-woman si in cateva ore am planuit si apoi pus in practica intalnirea fulger...fara ingrsacioase ca oricum mai avem ramase in sange de la Pasti. Facut si ciocolata calda pt Liliana ( pe aia hot o pastrez pentru mine, si tare mie dor de el, noroc ca ma suna si intra si pe net mereu Ina la Galati am ajuns ieri pe neasteptate. Tocmai citeam pe forum ca va intalniti voi si ma gandeam ca sunteti la intalnire deja, ca era 12.30. Si ma intreaba fratele meu pe net "mergi la Galati. A 30 min sa fii gata!"Eu care de obicei zic nu, la iesiri din casa, acum am zis Da fara sa ma gandesc de doua ori. Ii dau mesaj lui Himere ca vin si daca vrea sa ne vedem si sa o coopteze si pe Liliana. Imi raspunde ca vrea sa ne vedem. Cat ne scriam noua, imi zice fratele meu....nu mai mergem Si cand ma uit in oglinda Si Lili rade de mine, ca am facut baie, m-am spalat pe par, mi-am vopsit sprancenele, uscat parul si in nici o ora eram in masina spre galati. Pe drum, m-am machiat in masina, mi-am facut unghiile (mama se uita la mine ca la masini straine) Poze suplimentare ![]() ![]() ![]() asa deci, mi-ati luat-o inainte cu cafeaua fetelor a fost tare placut ieri, tzutzi pur si simplu te captiveaza fetelor, e mai frumoasa decat in poze si are un har de a vorbi de te hipnotizeaza. am avut la un moment dat impresia ca ma uitam prea mult la ea fara sa vreau, parca eram in transa Anca Ina, asta ca eram adormita si nu m-am gandit inainte! Ca daca apucam sa compilez inainte...i-as fi zis fratelui meu ca eu nu am cum sa vin....si insiram n motive. Cred ca m-a mobilizat faptul ca erau fetele la Galati si vroiam sa le cunoasc. Tulip Axe....asa e! Am comis-o. Acum sa vedem cand ne vom strange toate la Bucuresti Dylly distractie super placuta la Berlin! Lasa ca stiu eu ca veneai si tu la noi la intalnire daca nu erai in Berlin -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| nusarich |
15-04-2007, 02:50 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Cu intarziere din cauza de lipsa de la capitala ieri, "La Multi Ani!", ella, sa ai parte de tot e-ti doresti tu, sanatate, bucurii, bani, dragoste... tot!
-------------------- |
| BLUELIFE |
16-04-2007, 08:03 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 705 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Buna dimineata ,fetelor!Vin incarcata cu cafele si o chestie simpatic aprimita de la o colega sa incepem saptamana zambind:Sa iei aminte!!!
> Femeile s-au opintit cīteva secole sã ajungã egale cu bãrbatii, iar > acum nu mai stiu cum sã scape de acest groaznic privilegiu. Muncim ca > niste tīmpite, īi multumim patronului cã ne dã sansa extraordinarã de > a lucra si-n weekend, ca sã ne afirmãm si sã ne tinem de deadline. > Sefii pleacã de vineri la prīnz si-i mai vezi luni dupã-masã, cīnd se > desteaptã din mahmutreli de cinci stele. > Timp īn care ai deosebita onoare de a le tine locul, cã de-aia ai dat > atīt din coate si-ai fãcut ulcer de cīnd mãnīnci numai kebab īn > chiflã, la serviciu, ca sã ajungi femeie de nãdejde. Firma te-a > rãsplãtit cu douã dioptrii suplimentare, dar miopia asta e semnul > triumfului tãu personal. > Noaptea visezi color Acrobat Reader, Outlook si Power Point, cosmarul > ti-e īmpicãtit de guguloaie de foldere galbene pe care scrie "urgent", > "campanie", "scheme", "rapoarte". Īn somn, butonul Delete nu merge, nu > scapi de pãtrãtici si te trezesti tipīnd. Nu pentru cã te īnnebunesc > folderele, ci pentru cã e deja 7.30 si la 8 trebuie sã fii la firmã > si-ai dormit strīmb si-ti stã bretonul ca o bidinea. > Scuzã-mã, te las putin pe fir, cã mã cere unul de nevastã... > Munca e bunã numai cīnd ti-aduce un franc cinstit īn buzunar si, mai > ales, īti dã si rãgazul sã-l cheltuiesti. Sistemul suedez prevede cã > trebuie sã ametesti muncind cinci zile pe sãptãmīnã si sã ametesti īn > bar douã zile pe sãptãmīnã. Ãsta e raportul minim rezonabil. > Carierismul e plãsmuirea bolnavã a unor filme imbecile de la > Hollywood, care insinueazã cã o femeie poate face orice, dacã vrea ea: > ajunge imediat director executiv, naste trei pui vii pe care īi > hrãneste cu lapte praf, sotul o iubeste lesinant, desi o vede cam sase > ore pe sãptãmīnã (sau poate tocmai de-aia), iar el, desi e > neurochirurg, sef la Memorial Hospital, nu e stresat deloc, face > mīncare la copii, spalã vase si-o asteaptã pe ea cu masina la firmã, > seara. Pardon, noaptea. Nu se stie cīnd opereazã el pe creier si mai > face si lectii cu aia micii, dar ea, nevasta, are de predat patru > rapoarte zilnic, de zbierat la trei brokeri si de convins opt clienti > sã investeascã. > > Am chiulit si-am sã chiulesc cu voluptate de la muncã, īntotdeauna. > Chiuleste si tu, salveazã-ti viata, femeie! Atīt cīt se poate. Ia > bunul simt, īn doze homeopatice. Sã stii numai tu. > > Cele mai frumoase petice de viatã le-am cãpãtat fugind de rãspundere. > Cea mai bunã bere pe care am bãut-o īn viata mea n-a fost la Praga, ca > lumea bunã, ci īn Herãstrãu, cīnd o tãiasem de la sedinta de redactie, > lãsīnd vorbã cã mi s-a spart teava de calorifer si m-au chemat vecinii > sã strīng apa. Mi-a rãmas īn cap (si mie, ca atītor altora) gafa de la > TVR, de la Revolutie, cīnd habar n-aveau cã intraserã deja īn direct, > si cineva i-a zis lui Dinescu: "Mircea, fã-te cã lucrezi!". Si Mircea > a ascultat. Si-a ajuns departe. Pīnã cīnd vom pricepe omeneste tīlcul > acestui īndemn vital, vom continua sã ne prefacem cã trãim. Nu stiu de ce s-a copiat asa,sper sa intelegi ,facand abstractie de toate "atildele"acelea -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-09-2008 - 11:23 PM |