left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 2 3 4 5 6 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
lilianab
mesaj 15-04-2007, 06:24 AM
Mesaj #46

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 860
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta
Sex: Feminin

CITAT(ina_ceva @ 15-04-2007, 05:17 AM) *

eu doresc cafea yahoo.gif

Cand ai ajuns tu la Galati? Ati pus de-o intalnire pentru a consuma ingrasacioase blum.gif ?

Neata fetili! salut.gif blink.gif .....Pentru mine o ciocolata calda,te rog,daca tot te-ai apucat de o treaba. tease.gif
Va povesteste ea cum s-a transformat in wonder-woman si in cateva ore am planuit si apoi pus in practica intalnirea fulger...fara ingrsacioase ca oricum mai avem ramase in sange de la Pasti. tease.gif

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 15-04-2007, 06:25 AM

--------------------
Imagine
1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 15-04-2007, 07:04 AM
Mesaj #47

Lama

Raspunsuri: 5.839
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

asa deci, mi-ati luat-o inainte cu cafeaua fetelor )).gif
a fost tare placut ieri, tzutzi pur si simplu te captiveaza fetelor, e mai frumoasa decat in poze si are un har de a vorbi de te hipnotizeaza. am avut la un moment dat impresia ca ma uitam prea mult la ea fara sa vreau, parca eram in transa )).gif
pe liliana nu o mai descriu, ca am descris-o data trecuta dar a mai slabit si se vede si am impresia ca ma cunoaste ca pe propriul ei buzunar, nici nu-i nevoie sa zic ce gandesc )).gif
am si eu 2 poze
liliana si tzutzi (mada) fara blitz, ca de, blonda a uitat sa-l seteze doh.gif
Imagine
si una cu mine si tzutzi
Imagine
o sa revin cu poze de la milka si de la pasti mai tarziu
we placut

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 15-04-2007, 07:05 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

anca veselie
mesaj 15-04-2007, 07:09 AM
Mesaj #48

Lama

Raspunsuri: 5.274
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

neatzaaa!
oau, intalnire la galati! foarte tare!
sunteti niste frumoase toate pupic.gif
dany, legatura cu babuinul nu era f puternica, dupa altii am suferit ca un caine )).gif
eu pana la ora asta nu am dormit deloc, am fost in club, unde am dansat toata noaptea. am baut doar apa plata si un suculetz. tre sa pap ceva si ma bag la somn, ca dupa amiaza vreau sa merg la un film si la teatru.
wee placut!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 15-04-2007, 08:01 AM
Mesaj #49

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Axe, daca nu stii inca de piticul nostru de pe creier, vin cu detalii: Vrem pozeee!
Tunsoarea s-a aranjat si nu se mai vede diferenta; la fel ca inainte doar ca e mai scurt. Cat despre babuin nu stiu detalii pentru ca le-am solicitat doar daca e ceva sigur, sa nu-mi fac griji degeaba.

Anca, sper ca motivul pt care nu ai venit la intalnire sa nu fie asa de serios pupic.gif .Odihna placuta!
Ce ai vazut interesant pe ebay, dany-dulce, bucatarii?

Fetelor, frumusele foc suntetzi! Se vede ca tzutzi stie sa ia taurul de coarne, daca a reusit ea sa puna la punct un plan de intalnire asa rapid wink1.gif

Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 15-04-2007, 07:59 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 15-04-2007, 08:04 AM
Mesaj #50

Taz

Raspunsuri: 3.408
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

Neata si pupic.gif pentru cafea!

Himere,Tzutzi,Liliana,sunteti toate fruoase floare.gif floare.gif Dar vrem niste detalii..... blum.gif blum.gif blum.gif

Noi azi mergem la socrii la gratar,ca deh,a venit primavara si ei s-au mutat la casa again wink1.gif

duminica placuta la toata lumea!

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 15-04-2007, 08:08 AM
Mesaj #51

Hiena

Duminica placuta si tie, Tulip!

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 15-04-2007, 08:09 AM
Mesaj #52

Lama

Raspunsuri: 5.274
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

ina, nu e nimic grav pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 15-04-2007, 08:12 AM
Mesaj #53

Hiena

Ce face un jamaican intr-un cimp de canabis?
Raspuns: Paste fericit!

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 15-04-2007, 10:27 AM
Mesaj #54

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Buna dimineata fetele, Tzutzi, Himere,Liliana...ati comis-o de intalnire...bravo voua...Ina, Noni, Juliana...ma bucur si pt voi...eu nu puteam sa vin oricum.
Liliana...arati super mama, eu le spun pe bune insa si te trag de urechi ca mai ai de unde da jos...asa ca pe cai...sau pe babuin mai bine naughty.gif ...Himere...nu stiu ce mai vrei sa slabesti...vrei sa fii Aushwitz(parca asa se scrie)...?..ai un copil..trebuie sa ai de unde da jos tot timpul daca se intampla nopti nedormite...Tzutzi ce sa mai zic...bravo ca ai iesit din casa, oras si te-ai deplasat la ele...am citit in jurnal treaba cu cioco...

Dany o sa recuperati voi banii cumva...chiar...ce ai vazut pe ebay...noi nu prea putem cumpara de acolo... sad.gif ...

Eu de ieri am reinceput sa numar cu nadejde dupa aproape 2 saptamani de pauza (ziua mea, Pastele, excursia la Sibiu...) asa ca nu mai tine si vreau 5 kg jos. Imi luasem la mine niste pantaloni care imi veneau perfect si cand am vrut sa ma imbrac vineri am bagat de seama ca erau "mulati" ...si nu-i purtasem de asta vara...i-am spalat eu...am zis ca poate intra la apa dar mi-am amintit ca i-am mai spalat....deci :jos cu grasimile, am timp exact pana la 1 iunie...nu se poate asa....
Fetele, in deplasare am consumat si eu ceai verde, nu ma omor cu ceaiul, mai bine apa, dar am baut ceai verde de la Lipton aromatizat cu menta...o minune mi s-a parut...mi-am cumparat o cutie si imi place tare mult...voi de care consumati?
Poze o pun cand am mai mult timp...nu va las sa asteptati prea mult..va dau linkul catre locatia unde am stat ca sa va faceti o idee...

loc de dormit excelent

--------------------
Imagine
+Quote Post
antonia05
mesaj 15-04-2007, 11:24 AM
Mesaj #55

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

Salutare fetele mele !!!!

O zi buna va doresc chiar daca e nor si urat afara !!!!Pupici!!! floare.gif hug.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
ramonavlas
mesaj 15-04-2007, 11:34 AM
Mesaj #56

Hiena

Raspunsuri: 4.759
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Neatza!
Nu de mult m-am trezit si eu. Ieri a fost o zi SUPER!!! Ne-am distrat. A fost fff frumos. Mai vreau iesiri din astea. Am ajuns in Mures pe la 22 si am mers la o pensiune sa mancam. La 23.30 am ajunacasa. Eram terminata. Dar oricum mai vreau zile din astea.....dar...cu Juliann cu tot.
Va doresc o zi frumoasa si insorita............

--------------------
Imagine

CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg.
PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008
RESTART CALORII - 26 mai
http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
anaoi
mesaj 15-04-2007, 12:59 PM
Mesaj #57

Koala

Raspunsuri: 2.749
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

hallo din Berlin.... cheer.gif
va pupicesc in crestet....promit poze frumoase.
Auschwitz se scrie....

frumoase poze de la intalnire...spontaneitate nu gluma.
astept poze de la botez.... grin.gif
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 15-04-2007, 01:31 PM
Mesaj #58

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

CITAT(lilianab @ 15-04-2007, 07:24 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 15-04-2007, 05:17 AM) *

eu doresc cafea yahoo.gif

Cand ai ajuns tu la Galati? Ati pus de-o intalnire pentru a consuma ingrasacioase blum.gif ?

Neata fetili! salut.gif blink.gif .....Pentru mine o ciocolata calda,te rog,daca tot te-ai apucat de o treaba. tease.gif
Va povesteste ea cum s-a transformat in wonder-woman si in cateva ore am planuit si apoi pus in practica intalnirea fulger...fara ingrsacioase ca oricum mai avem ramase in sange de la Pasti. tease.gif

Facut si ciocolata calda pt Liliana ( pe aia hot o pastrez pentru mine, si tare mie dor de el, noroc ca ma suna si intra si pe net mereu )).gif )!

Ina la Galati am ajuns ieri pe neasteptate. Tocmai citeam pe forum ca va intalniti voi si ma gandeam ca sunteti la intalnire deja, ca era 12.30. Si ma intreaba fratele meu pe net "mergi la Galati. A 30 min sa fii gata!"Eu care de obicei zic nu, la iesiri din casa, acum am zis Da fara sa ma gandesc de doua ori. Ii dau mesaj lui Himere ca vin si daca vrea sa ne vedem si sa o coopteze si pe Liliana. Imi raspunde ca vrea sa ne vedem. Cat ne scriam noua, imi zice fratele meu....nu mai mergem w00t.gif Ceee? Ii scriu iar lui himere sa imi cer scuze, ea ca e ok...si cand sa ii mai scriu un mesaj, iar fratemiu (asta in nici 5 min deci) ca mergem totusi, iar scriei lui himere si tot asa.
Si cand ma uit in oglinda w00t.gif 30 min???? si eu eram cu un par nespalat de o sapt, inca in pijamale, cu sprancene spalacite....zic .... maaaammmmaaaa sperii fetele lol.gif
Si Lili rade de mine, ca am facut baie, m-am spalat pe par, mi-am vopsit sprancenele, uscat parul si in nici o ora eram in masina spre galati. Pe drum, m-am machiat in masina, mi-am facut unghiile (mama se uita la mine ca la masini straine) lol.gif Si la 5 eram in Galati. Cu fetele m-am vazut la 6 si am mers la o barfa si un pahar de ceva. Sunt doua frumoase si m-am simtit foarte bine cu ele.

Poze suplimentare )).gif de la intalnirea fulger pupic.gif doua cate doua de data asta )).gif Data aviatoare facem mai multe cheer.gif

Imagine

Imagine

Imagine

CITAT(himere2005 @ 15-04-2007, 08:04 AM) *

asa deci, mi-ati luat-o inainte cu cafeaua fetelor )).gif
a fost tare placut ieri, tzutzi pur si simplu te captiveaza fetelor, e mai frumoasa decat in poze si are un har de a vorbi de te hipnotizeaza. am avut la un moment dat impresia ca ma uitam prea mult la ea fara sa vreau, parca eram in transa )).gif

hug.gif Sa nu o credeti fetelor blushing.gif E ea foarte dragutza pupic.gif Vorbesc prea mult naughty.gif

Anca pupic.gif Data viitoare te luam si pe tine. Mie in Galati imi place tare mult )).gif

Ina, asta ca eram adormita si nu m-am gandit inainte! Ca daca apucam sa compilez inainte...i-as fi zis fratelui meu ca eu nu am cum sa vin....si insiram n motive. Cred ca m-a mobilizat faptul ca erau fetele la Galati si vroiam sa le cunoasc.

Tulip pupic.gif detaliile le-am dat deja. Amanuntele picante insa.....se platesc in valuta lol.gif laugh.gif

Axe....asa e! Am comis-o. Acum sa vedem cand ne vom strange toate la Bucuresti yahoo.gif

Dylly distractie super placuta la Berlin! Lasa ca stiu eu ca veneai si tu la noi la intalnire daca nu erai in Berlin hug.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 15-04-2007, 02:50 PM
Mesaj #59

Iepuras

Raspunsuri: 1.851
Membrul Nr.: 80

Cu intarziere din cauza de lipsa de la capitala ieri, "La Multi Ani!", ella, sa ai parte de tot e-ti doresti tu, sanatate, bucurii, bani, dragoste... tot!

--------------------
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 16-04-2007, 08:03 AM
Mesaj #60

Veverita

Raspunsuri: 705
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Buna dimineata ,fetelor!Vin incarcata cu cafele si o chestie simpatic aprimita de la o colega sa incepem saptamana zambind:Sa iei aminte!!!

> Femeile s-au opintit cīteva secole s&atilde; ajung&atilde; egale cu b&atilde;rbatii, iar
> acum nu mai stiu cum s&atilde; scape de acest groaznic privilegiu. Muncim ca
> niste tīmpite, īi multumim patronului c&atilde; ne d&atilde; sansa extraordinar&atilde; de
> a lucra si-n weekend, ca s&atilde; ne afirm&atilde;m si s&atilde; ne tinem de deadline.
> Sefii pleac&atilde; de vineri la prīnz si-i mai vezi luni dup&atilde;-mas&atilde;, cīnd se
> desteapt&atilde; din mahmutreli de cinci stele.
> Timp īn care ai deosebita onoare de a le tine locul, c&atilde; de-aia ai dat
> atīt din coate si-ai f&atilde;cut ulcer de cīnd m&atilde;nīnci numai kebab īn
> chifl&atilde;, la serviciu, ca s&atilde; ajungi femeie de n&atilde;dejde. Firma te-a
> r&atilde;spl&atilde;tit cu dou&atilde; dioptrii suplimentare, dar miopia asta e semnul
> triumfului t&atilde;u personal.
> Noaptea visezi color Acrobat Reader, Outlook si Power Point, cosmarul
> ti-e īmpic&atilde;tit de guguloaie de foldere galbene pe care scrie "urgent",
> "campanie", "scheme", "rapoarte". Īn somn, butonul Delete nu merge, nu
> scapi de p&atilde;tr&atilde;tici si te trezesti tipīnd. Nu pentru c&atilde; te īnnebunesc
> folderele, ci pentru c&atilde; e deja 7.30 si la 8 trebuie s&atilde; fii la firm&atilde;
> si-ai dormit strīmb si-ti st&atilde; bretonul ca o bidinea.
> Scuz&atilde;-m&atilde;, te las putin pe fir, c&atilde; m&atilde; cere unul de nevast&atilde;...
> Munca e bun&atilde; numai cīnd ti-aduce un franc cinstit īn buzunar si, mai
> ales, īti d&atilde; si r&atilde;gazul s&atilde;-l cheltuiesti. Sistemul suedez prevede c&atilde;
> trebuie s&atilde; ametesti muncind cinci zile pe s&atilde;pt&atilde;mīn&atilde; si s&atilde; ametesti īn
> bar dou&atilde; zile pe s&atilde;pt&atilde;mīn&atilde;. &Atilde;sta e raportul minim rezonabil.
> Carierismul e pl&atilde;smuirea bolnav&atilde; a unor filme imbecile de la
> Hollywood, care insinueaz&atilde; c&atilde; o femeie poate face orice, dac&atilde; vrea ea:
> ajunge imediat director executiv, naste trei pui vii pe care īi
> hr&atilde;neste cu lapte praf, sotul o iubeste lesinant, desi o vede cam sase
> ore pe s&atilde;pt&atilde;mīn&atilde; (sau poate tocmai de-aia), iar el, desi e
> neurochirurg, sef la Memorial Hospital, nu e stresat deloc, face
> mīncare la copii, spal&atilde; vase si-o asteapt&atilde; pe ea cu masina la firm&atilde;,
> seara. Pardon, noaptea. Nu se stie cīnd opereaz&atilde; el pe creier si mai
> face si lectii cu aia micii, dar ea, nevasta, are de predat patru
> rapoarte zilnic, de zbierat la trei brokeri si de convins opt clienti
> s&atilde; investeasc&atilde;.
>
> Am chiulit si-am s&atilde; chiulesc cu voluptate de la munc&atilde;, īntotdeauna.
> Chiuleste si tu, salveaz&atilde;-ti viata, femeie! Atīt cīt se poate. Ia
> bunul simt, īn doze homeopatice. S&atilde; stii numai tu.
>
> Cele mai frumoase petice de viat&atilde; le-am c&atilde;p&atilde;tat fugind de r&atilde;spundere.
> Cea mai bun&atilde; bere pe care am b&atilde;ut-o īn viata mea n-a fost la Praga, ca
> lumea bun&atilde;, ci īn Her&atilde;str&atilde;u, cīnd o t&atilde;iasem de la sedinta de redactie,
> l&atilde;sīnd vorb&atilde; c&atilde; mi s-a spart teava de calorifer si m-au chemat vecinii
> s&atilde; strīng apa. Mi-a r&atilde;mas īn cap (si mie, ca atītor altora) gafa de la
> TVR, de la Revolutie, cīnd habar n-aveau c&atilde; intraser&atilde; deja īn direct,
> si cineva i-a zis lui Dinescu: "Mircea, f&atilde;-te c&atilde; lucrezi!". Si Mircea
> a ascultat. Si-a ajuns departe. Pīn&atilde; cīnd vom pricepe omeneste tīlcul
> acestui īndemn vital, vom continua s&atilde; ne prefacem c&atilde; tr&atilde;im.
w00t.gif

Nu stiu de ce s-a copiat asa,sper sa intelegi ,facand abstractie de toate "atildele"acelea lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

202 Pagini V « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 6-09-2008 - 11:23 PM