![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| antonia05 |
23-04-2007, 02:38 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Mai , fetelor , am vrut sa ma bag la concursul de aici dar ..... parca sunt prea multi care au deja cei 7 prieteni..... Ma gandeam ca , poate , pot ajunge acasa moca Salutare fetele!Zi DANY, ce trebuie sa fac?Te votez.Unde ma uit si ce trebuie facut??Pupici! Si...chiar nu am stiut ca e si aniversarea casatoriei tale.Multi ani frumosi si fericiti!!!PUPIC!!! -------------------- ![]() ![]() |
| axe10 |
23-04-2007, 02:59 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna fetelor, m-am intors de prin peregrinari...
Am dus-o pe Alexia la analize...am primit si rezultatele:fier tot putin, calciu si magneziu nu mai sunt sub limita dar sunt pe linia de plutire....asa ca o sa mai consult medicul sa vedem ce facem cu anemia asta...si eu sunt tot cu probleme cu sangele pe care le-am cercetat...fara rezultat. Nu stiu exact unde sa gasesc un hematolog de copii dar o sa cercetez.... Am fost si cu mama la Optinova sa-i faca ochelari....mi-a cazut fata....cu totul ma costa 450ron...i-am promis ca-i fac asa ca ma tin de cuvant. In plus am facut o pereche nu 2 ca sa nu si-i mai caute pierduti...ca erau separati...acum cu lentile bipolare. Sa nu va mai plictisesc...azi am mancat pana acum...: cafea-0p lapte 0.1%-0.5p wasa-1.5p lapte batut-3.7p cascaval-2p covrig uscat-1p ciorbita salata-1p extra-legume-1p stevie inabusita-1.5p snitel pui-3.3p icre-1p O sa revin cu restul mai pe seara.... Dany...si eu te-am cautat dar nu te-am gasit...o sa mai revin. Tzutzi bine ca ai revenit... Anca, te pregatesti de mare de 1 mai vad! Pisik unde mai esti? Ina tu nu pleci la mare cu Anca...la distractie frumushelelor... -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
23-04-2007, 03:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
o caruta de bani costa tot macar Alexia si-a mai revenit, presupun ca esti mai linistita Acest mesaj a fost editat de anca veselie: 23-04-2007, 03:07 PM -------------------- |
| ina_ceva |
23-04-2007, 03:18 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Un barbat si o femeie care nu se cunosteau imparteau acelasi compartiment
intr-un vagon de dormit. Dupa ce au trecut peste momentul initial de stânjeneala, s-au intins sa doarma, el pe patul de deasupra, ea pe cel inferior. In mijlocul noptii, barbatul se inclina in lateralul patului, o trezeste pe femeie si-i spune: - Imi cer scuze ca va deranjez, insa imi e foarte frig. Ati putea sa-mi dati va rog inca o patura? Femeie se inclina si ea in lateralul patului si, uitându-se in sus spre el, ii face cu ochiul si ii spune: - Am o idee mai buna, ce-ati zice daca numai pentru noaptea asta ne-am considera casatoriti? Barbatul, incântat, e de acord, dupa care femeia ii spune: - Ia-ti singur o patura, trântor imputit ce esti! -------------------- |
| May |
23-04-2007, 03:21 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.806 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Tzutzi80 |
23-04-2007, 03:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| buretel |
23-04-2007, 03:31 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
sara buna!
dany-dulce, La Multi Ani pt aniversarea casatoriei am intrat sa te votez acolo, dar nu te-am gasit. am cautat dupa 'daniela', si nu am gasit pe nimeni din germania inscris cu numele asta si inca un rand pentru voi toate chiar daca nu tin ww, am venit sa ma laud si eu aici o zi buna tuturor! -------------------- |
| May |
23-04-2007, 03:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.806 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buretel
| buretel |
23-04-2007, 03:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Buretel -------------------- |
| axe10 |
23-04-2007, 05:57 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
o caruta de bani costa tot macar Alexia si-a mai revenit, presupun ca esti mai linistita Asteptam sa-i vada pe lama ce se intampla...nu e bine pana cand nu vad toate analizele ok...atunci o sa fiu linistita.... Te costa, dar distractia conteaza...banii trebuie cheltuiti...important e sa-i cheltuiesti pe ce iti place! Bravo, buretel...daca mananci inteligent nu-ti trebuie neaparat dieta...la mine mai greu...sa vad ce surprize am saptamana asta!... -------------------- ![]() |
| May |
23-04-2007, 06:12 PM
|
Vai fetiliiiiiiii ce happy mi-ssssssssssss valeauuuuu lumeeeeeeee
1. e ziua lui mamica mea draga si scumpa azi ca o cheama Georgeta si i-am scris: La multi ani Getutzoooo!!! Sa cresti in lungime si sa scazi in latime. Te iubesc mult si o mie de pupici de la noi. In acelasi timp vorbeam cu frate-meu pe mess si cica a venit repede maica-mea la el sa se laude cu mesajul 2. am primit in mail rezervarea pt biletele de avion II multumesc din totul sufletul lui Sexy ca m-a ajutat cu treaba asta 3. am reluat o relatie de prietenie cu o fata care mi-a fost alaturi 4 ani de zile, si la bine si la greu, dar ne indepartasem din cauza mea 4. frate-meu a facut azi primii pasi pt a primi cadoul de ziua lui de la parinti: o Dacia Logan pe care a comandat-o azi si sunt atat de fericita pt el caci o merita. A trecut intr-un mod nu prea placut de perioada adolescentei si ne-a speriat f tare drumul pe care o apucase ( petreceri, bautura, a ramas repetent ). Acum e ok cu scoala, nu se mai intoarce beat de la petreceri, are o prietena stabila de un an jumate care este o finutza si are o firma de web design care merge destul de bine si castiga bani frumosi la cei 19 ani pe care ii poseda. Fratiorul meu dulce buretel mai bine mananca un fruct decat sa bati cuie la stii tu ce Am uitat ce era mai important EMITERE PANA IN 18JUL07 BILETELE NU SE POT STORNA DUPA EMITERE Ce inseamna ca nu se pot storna? Adica nu se pot anula? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Sexymom |
23-04-2007, 06:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
May iti scrisesem si pe messenger.
Daca se emit biletele nu mai pot si anulate, adica stornate, asa ca ai face bine sa nu te razgandesti. Iar biletele de avion electronice sunt exact asa cum ai primit tu pe meil. O simpla foaie cu numele vostru , ora zborului si destinatiile.Foaia e suficienta sa faci checking-ul pe aeroport. Ma bucur ca ai biletele. Pupici LA MULTI ANI MAMICII TALE, si multa minte fratelui tau, sa fie asa cum este acum. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| May |
23-04-2007, 06:49 PM
|
Multumescccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
| danyhoney |
23-04-2007, 06:50 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna seara , neuroni .
Multumesc pentru urari Gata .... ma puteti vota aici sunt prima pe lista aceea Sunt ruuuuuuuuuupta !!!! Ma dor maini , brate , picioare , talpi Ma bucur din suflet pentru zine , May !!!! Sa-ti traiasca mama ! Buretel , felicitari pentru slabeala Axe , multa bafta cu analizele fetitei tale Sigur am uitat pe cineva ..... iertare !! -------------------- ![]() |
| May |
23-04-2007, 06:53 PM
|
VOTAT!
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 03:31 AM |