![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
24-04-2007, 06:06 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Am incercat sa votez, dar mi-a zis ca dany-dulce e deja finalista Buf...si eu care ma bagasem la vot...Dany esti prea "prietenoasa"...in finala deja...etapa a doua ceva? Buna dimineata! Ma duc la cafea...merge cineva?... e aburinda! -------------------- ![]() |
| sibel |
24-04-2007, 07:50 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 30 Inscris: 10-04-2007 Din: bucuresti Membrul Nr.: 276 Sex: Feminin |
chiar e buna o cafea ca sunt asa de ametita...si cu putin lapte...
neatza. -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anaoi |
24-04-2007, 08:24 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
neata...
am ajuns in romania, la birou, fir-ar sa fie...nu dati cu parul, pozele vor veni saptamana aceasta. stiu am promis azi, dar nu se poate la cat de mult am de lucru. va mai citesc din urma cand mai am putin timp. o sapt extraordinara in continuare...ca deh, daca a venit dylly... |
| ramonavlas |
24-04-2007, 08:31 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.140 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Neatza!!!
Dany, imi pare rau ca nu am "apucat" sa te votez si eu.....sa ne anunti ce mai trebuie sa facem sa fim sugure ca vii ACASA!!!! Dilly, bine ai revenit! Despre mine, nimik nou..... Azi merg la cosmetica, manichiura, pedichiura si diseara ma intalnesc pt prima data cu sora lui Juliann si sotul ei. Merg la Cluj pt niste analize si la noapte raman la mine....am niste emotii...... Ella....te mai asteptam cu noutati.....nu neaparat cu noutati dar sa stim ca esti mai bine A, am uitat ceva AMR4 Pisik, tu pe unde mai umbli? Cum stai cu dieta? Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 24-04-2007, 08:33 AM -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Amazoana |
24-04-2007, 08:33 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Buna seara , neuroni . Multumesc pentru urari Gata .... ma puteti vota aici sunt prima pe lista aceea Petersen Dasniela, ti-am dat votul 7, sa te vedem acasa! |
| dany |
24-04-2007, 08:34 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neatzaaaaaa !
Va Tzutzu , tinem pumnii , cum sa nu ? Sa vii cat mai repede cu vestea cea buna . Dyllyyyyy , bine ai revenit !!!! Eu imi beau cafeaua si plec iar la casa . M-am trezit cu durere in gat si am programare doar pentru joi la ORL Sa aveti o zi superba ! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Amazoana |
24-04-2007, 08:35 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Am incercat sa votez, dar mi-a zis ca dany-dulce e deja finalista Buf...si eu care ma bagasem la vot...Dany esti prea "prietenoasa"...in finala deja...etapa a doua ceva? Buna dimineata! Ma duc la cafea...merge cineva?... e aburinda! Io vrea cafea Neatzaaaaaa ! Va Vrei sa spui ca toanta de je n-a votat? |
| dany |
24-04-2007, 08:37 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ramo , Dulci
Dulci , cum au spus si fetele , erau deja 7 voturi . Oricum , intentia conteaza ! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Amazoana |
24-04-2007, 09:00 AM
|
|
| axe10 |
24-04-2007, 10:13 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Cam slaba miscarea pana acum pe aici...sunteti cu toatele ocupate...recuperari, case...copii...eu de azi dimineata vorbesc cu barbatul sa mergem cu copilul in Grecia si sa lasam Tenerife pe toamna...doar noi 2...
In fata mea sta un platou de prajituri...nu m-am atins...e ziua unei colege...asa ca am baut un paharutz de pepsi cu lamaie si am mancat 3 covrigei mici cu ceva cascaval ras pe deasupra...punctez 1p per bucata...sunt mici mici...si o bomboana de cioco Milka...1p..ce ziceti? Am luat md format din iaurt zuzu degresat=1.5p si 2,5 wasa=1.25p -------------------- ![]() |
| michelle |
24-04-2007, 10:17 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.171 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Stiai ca vei avea tentatii la serviciu, de asta ai papat putin de dimi?
Dyllysor, bine ai revenit! Fara babuin sau cu babuin? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
24-04-2007, 10:32 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.588 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neata si de la mine. Sunt la a treia cafea si abia acum incep sa ma simt si eu bine. Sunt fericita ca imi cad pantalonii de pe mine.
Altfel... nu fac nimic, sunt in acelasi stadiu... Vorbim, ne vedem, ne planificam zilele urmatoare impreuna, ziua mamei mele, 1 mai, ziua lui... ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Colegii lui m-au intrebat pe mine ce are, ca cica la birou e mereu suparat, nu vorbeste, nu zice nimic, e inchis in el. Nu stiu nici eu ce sa zic, sa cred sau sa fac. Paradoxul e ca, nu stiu cum se face, dar parca acum arat mai bine ca oricand. M-am super-bronzat la solar, m-am coafat, am o gramada de haine noi cumparate care chiar se aseaza mai bine pe mine de cand am -4kg. Azi dupa serviciu merg cu fetele la o terasa, ceva, ca parca prea e frumos afara. Dupa aia mai vad eu.... poate mergem cu rolele daca o vrea si el. -------------------- |
| BLUELIFE |
24-04-2007, 10:35 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 707 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Intru sa va salut ,sa iau o gura de cafa cu voi si am zburat ca am ffffff mult de lucru;ieri sedinta la Inspectorat ,azi situatii,faxuri ,vineri Padurea Neagra,gratare,mici,viol de silueta
-------------------- ![]() |
| ina_ceva |
24-04-2007, 10:55 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dyllysor, spor la treaba! Dar sa nu uiti de poze , ca le asteptam cu sufletul la gura, mai ales alea cu babuini
Dany-dulce, bafta sambata! Ella, pare ca se anunta vremuri mai bune pt tine -------------------- |
| anaoi |
24-04-2007, 11:09 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Dialog in pat:
* Dragul meu, tu ma iubesti? * Da' tu ce crezi ca fac aici? Flotari? * Doamna, stiti ca sotul dvs. va inseala? * Bineinteles, stiu cu cine, stiu unde si cand, dar nu mi-am dat seama cu ce... El si Ea, pe canapea: Ea: Ce faci ? El: Ma gandeam ! Tu ? Ea: Si eu ma gandesc !... Tu la ce te gandesti ? El: La ce te gandesti si tu ! Ea: Porcule ! O doamna intra la farmacie si ii cere farmacistului arsenic. Farmacistul intreaba: * Doamna, dar la ce va trebuie arsenicul? * Ca sa-l omor pe sotul meu ! * Doamna, nu pot sa va vand arsenic pentru acest motiv, imi pare rau, spune farmacistul. Atunci doamna scotoceste in poseta si scoate o fotografie cu sotul ei, care facea dragoste cu sotia farmacistului. Acesta se uita la fotografie si spune: * Ah, scuzati-ma, n-am stiut ca aveti reteta ! Sotul se intoarce tarziu acasa si incearca sa se bage in pat fara sa-si trezeasca nevasta. Sotia il intreaba: * Ai venit, hai? Cat e ora? * 10. * Cum "zece", daca eu am auzit pendula batand unu? * Pai si, ce? Vrei sa bata si zero ?! Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta: * Unde ai fost toata noaptea? * Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final, am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea. * Minti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi rahatul ala de Windows pe calculator ! Iubitule, spune o blonda sotului ei, astazi un coleg mi-a spus la birou un banc cu blonde de m-am prapadit de ris. Era cit pe-aci sa cad din pat...!!! Sotul: Nu mai fi suparata! Īti promit ca te fac cea mai fericita femeie din lume. Sotia: Cīnd pleci? Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume! Se spune ca cea mai mare [*****] de pe Pamant ar fi SPERANTA. Toata lumea traieste cu ea...." "Ce s-a ales de lumea asta, domnule! Stateam duminica in biserica la slujba si o doamna de langa mine scoate o tigara, o aprinde si incepe sa fumeze... Sa-mi scape berea din mana, nu alta!" scuze daca stiati glumele. dylly s-a intors fara babuin. sorry. dar a trimis unii la pachet pt voi. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 12:49 PM |