![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
24-04-2007, 11:15 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Stiai ca vei avea tentatii la serviciu, de asta ai papat putin de dimi? Dyllysor, bine ai revenit! Fara babuin sau cu babuin? Habar nu am avut...dar de obicei mananc asa si pe la 11.30 ma duc la masa la cantina... Dar poate imi zici daca am apreciat bine ce am mancat din fata mea...covrigei...bomboana...nu am lista..parca erau bomboanele pe acolo.. -------------------- ![]() |
| Amazoana |
24-04-2007, 11:22 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Dialog in pat: * Dragul meu, tu ma iubesti? * Da' tu ce crezi ca fac aici? Flotari? * Doamna, stiti ca sotul dvs. va inseala? * Bineinteles, stiu cu cine, stiu unde si cand, dar nu mi-am dat seama cu ce... El si Ea, pe canapea: Ea: Ce faci ? El: Ma gandeam ! Tu ? Ea: Si eu ma gandesc !... Tu la ce te gandesti ? El: La ce te gandesti si tu ! Ea: Porcule ! O doamna intra la farmacie si ii cere farmacistului arsenic. Farmacistul intreaba: * Doamna, dar la ce va trebuie arsenicul? * Ca sa-l omor pe sotul meu ! * Doamna, nu pot sa va vand arsenic pentru acest motiv, imi pare rau, spune farmacistul. Atunci doamna scotoceste in poseta si scoate o fotografie cu sotul ei, care facea dragoste cu sotia farmacistului. Acesta se uita la fotografie si spune: * Ah, scuzati-ma, n-am stiut ca aveti reteta ! Sotul se intoarce tarziu acasa si incearca sa se bage in pat fara sa-si trezeasca nevasta. Sotia il intreaba: * Ai venit, hai? Cat e ora? * 10. * Cum "zece", daca eu am auzit pendula batand unu? * Pai si, ce? Vrei sa bata si zero ?! Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta: * Unde ai fost toata noaptea? * Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final, am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea. * Minti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi rahatul ala de Windows pe calculator ! Iubitule, spune o blonda sotului ei, astazi un coleg mi-a spus la birou un banc cu blonde de m-am prapadit de ris. Era cit pe-aci sa cad din pat...!!! Sotul: Nu mai fi suparata! Īti promit ca te fac cea mai fericita femeie din lume. Sotia: Cīnd pleci? Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume! Se spune ca cea mai mare [*****] de pe Pamant ar fi SPERANTA. Toata lumea traieste cu ea...." "Ce s-a ales de lumea asta, domnule! Stateam duminica in biserica la slujba si o doamna de langa mine scoate o tigara, o aprinde si incepe sa fumeze... Sa-mi scape berea din mana, nu alta!" scuze daca stiati glumele. dylly s-a intors fara babuin. sorry. dar a trimis unii la pachet pt voi. super tari, eu nu le stiam. Te pup dulceeeeeeeeeeeeeee |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
24-04-2007, 11:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.177 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Stiai ca vei avea tentatii la serviciu, de asta ai papat putin de dimi? Dyllysor, bine ai revenit! Fara babuin sau cu babuin? Habar nu am avut...dar de obicei mananc asa si pe la 11.30 ma duc la masa la cantina... Dar poate imi zici daca am apreciat bine ce am mancat din fata mea...covrigei...bomboana...nu am lista..parca erau bomboanele pe acolo.. Cred ca e prea mult 1p/bucata, ca doar nu ai mancat o felie de paine. Poti pune maxim 2p pe cei 3 covrigei si 1p/bomboana. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
24-04-2007, 11:54 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Stiai ca vei avea tentatii la serviciu, de asta ai papat putin de dimi? Dyllysor, bine ai revenit! Fara babuin sau cu babuin? Habar nu am avut...dar de obicei mananc asa si pe la 11.30 ma duc la masa la cantina... Dar poate imi zici daca am apreciat bine ce am mancat din fata mea...covrigei...bomboana...nu am lista..parca erau bomboanele pe acolo.. Cred ca e prea mult 1p/bucata, ca doar nu ai mancat o felie de paine. Poti pune maxim 2p pe cei 3 covrigei si 1p/bomboana. Merci Miha...!! -------------------- ![]() |
| May |
24-04-2007, 12:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.696 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
Azi dimineatza m-am trezit cu 2 barbati in camera care au inceput sa faca streaptease in fata mea si sa danseze lasciv... la inceput m-am speriat dar apoi mi-am dat seama ca sunt babuinii pe care i-a trimis dylly la pachet. Bine ai revenit! ella e bine macar ca la suprafata esti ok, mai ramane sa potoleste incertitudinea din interior ramona AMR 4 zile Luni 23 aprilie 2007 - 2 sandwichuri din 2 felii de paine intergrala- 2pct si 2 felii de mortadela afumata- 2 pct - mancarica de mazare- 2pct cu 100 gr piept de pui- 2pct - salata asortata- 3pct - capsuni cu zahar- 3pct - 1 peste dar nu stiu ce neam e in romana- 3pct - mujdei- 3pct - paine- 2 pct Total: 22 puncte din 22 permise -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| michelle |
24-04-2007, 12:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.177 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ce contine salata asortata?
Buretel, felicitari pt kilele pierdute -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ramo |
24-04-2007, 12:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.223 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Salutare!
Gata cosmetica, gata manichiura, gata pedichiura. Am venit putin la munca, la 3.30 merg pe o terasa si apoi acasa sa ma pregatesc de intalnirea cu cumnata mea si sotul ei. Sper sa imi treaca emotiile pana atunci. Ella, ma bucur mult, sincer, pt tine.....pt noua silueta si "infatisare". Cu babuinuil, eu zic ca totul o sa fie bine....ai incredere in mine....presimt eu ceva...... Te-am pupat.... -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| May |
24-04-2007, 01:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.696 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
miha te miri de ce are 3 puncte?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| alandana |
24-04-2007, 01:25 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Salutare!!!
Am citit toate mesajele din urma si acum ma retrag inapoi in deprimarea mea. Sunteti prea vesele si bine dispuse pentru mine. Nu m-am ingrasat, nici n-am slabit dar nici dieta n-am tinut. Am mancat putin si fara chef dar cu exces de ciocolata Ella - bravo tie ca arati bine, inseamna ca te simti bine. Esti hotarata cred sa-l recuceresti. Dar el ce are de e deprimat? N-are nici un prieten cu care vorbeste? Dany - tin pumnii - poate castigi tu. Ramona - ma inebunesti de cate ori mergi la cosmetica si pedichiura si manichiura. Bravo tie. Imi place ca te respecti . May - cred ca abia astepti sa vii acasa. Anaoi - bine ai revenit acasa. Bancurile tale mi-au smuls primul zambet pe ziua de azi. Am deschis procesul de divort. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| nusarich |
24-04-2007, 01:29 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.916 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Salutare!!! Am citit toate mesajele din urma si acum ma retrag inapoi in deprimarea mea. Sunteti prea vesele si bine dispuse pentru mine. Nu m-am ingrasat, nici n-am slabit dar nici dieta n-am tinut. Am mancat putin si fara chef dar cu exces de ciocolata Ella - bravo tie ca arati bine, inseamna ca te simti bine. Esti hotarata cred sa-l recuceresti. Dar el ce are de e deprimat? N-are nici un prieten cu care vorbeste? Dany - tin pumnii - poate castigi tu. Ramona - ma inebunesti de cate ori mergi la cosmetica si pedichiura si manichiura. Bravo tie. Imi place ca te respecti . May - cred ca abia astepti sa vii acasa. Anaoi - bine ai revenit acasa. Bancurile tale mi-au smuls primul zambet pe ziua de azi. Am deschis procesul de divort. dana, noi suntem aici. veselie e cand si cand. nu le-ai prins pe fete suparate niciodata? eu zic ca nu-i bine sa fii deprimata. hotararea referitoare la divort ai luat-o cu capul pe umeri si constienta ca asta e drumul de urmat. bafta sa se termine repede, frumos n-are cum sa fie, dar macar mergi inainte. -------------------- |
| lyra |
24-04-2007, 01:30 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
salutare neuroni
pun si eu meniul de azi. ieri am depasit cu 3 puncte dar am zis sa nu fiu drastica din prima zi. MD. paine-35gr 1 sos rosii 1 pui-pulpa-50 gr 1,25 paste-140 2,33 Pranz supa pui 3 cartof fiert 1 ou 2 salata 0 castraveti murati 0 feta-15 gr 1 ulei 1 Cina gratar curcan-150 gr 3,3 salata verde cu otet 0 Total: 17 din 17 permise vad ca lumea se tine de treaba aici. toata lumea slabeste. numai eu m-am ingrasat tot ce m-am chinuit sa slabesc. sunt o diforma. totul s-a depus pe burta, fund si coapse. Acest mesaj a fost editat de lyra: 24-04-2007, 01:31 PM -------------------- ![]() [/url] |
| May |
24-04-2007, 01:34 PM
|
dana suntem alaturi de tine
lyra perseverenta si constanta sunt mamicile slabitului -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
24-04-2007, 01:49 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.584 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mi-am terminat norma pe ziua de azi - am si depasit-o - asa ca seful ( Dirk ) a decis sa-mi dea liber pentru restul zilei
Ella , ma bucur ca esti - cat de cat - mai linistita ( macar exterior ) si ma bucur ca-ti pierzi pantalonii Dylly , faine bancurile Alandana , te Ramo , ce te invidiez pentru prgramul tau regulat de cosmetica & co !! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| anaoi |
24-04-2007, 01:54 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
alandana, ai pm
dany deschide bine ochii ca ei sunt acolo.... |
| Ella79 |
24-04-2007, 01:55 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ella - bravo tie ca arati bine, inseamna ca te simti bine. Esti hotarata cred sa-l recuceresti. Dar el ce are de e deprimat? N-are nici un prieten cu care vorbeste? Are o gramada de prieteni dar se pare ca, de data asta, nu mai vorbeste. E deprimat, cred, pentru ca are dileme. Nu stiu daca el s-a hotarat si probabil din cauza asta e asa. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 08:07 PM |