![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
24-04-2007, 08:33 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sa vina pestisorul ala , Liliana !!! Mai am cateva dorinte.... cred ca ma pot opri la 3
In legatura cu rosiile.... ai noroc ca esti mai noua pe aici asa ca .... un timp mai scapi nepalita Eu as da cu rosia de la ticker-ul meu ... cat mai departe .... dar fara sa ranesc pe cineva . Ce bine ar fii ! -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
24-04-2007, 09:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sa ne spui cum a decurs intalnirea cu viitoarele rude, ramona
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
24-04-2007, 09:11 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ina , tare mail-ul de la tine
Mai eu v-am pus reteta ca e cu putine puncte, buna si racoritoare, nu aruncati cu rosii Ok , in tine aruncam cu .... capsuni -------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
24-04-2007, 09:54 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Ina , tare mail-ul de la tine Mai eu v-am pus reteta ca e cu putine puncte, buna si racoritoare, nu aruncati cu rosii Ok , in tine aruncam cu .... capsuni Si in mine te rog -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| May |
24-04-2007, 10:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
dany numai sa arunci incet cate una sa am timp sa si mestec
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 24-04-2007, 10:32 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
24-04-2007, 10:15 PM
|
Nope , May .... eu arunc 500 grame de capsuni ( pui tu albusurile si zaharul de la tine ) si tu imi arunci produsul finit
-------------------- ![]() |
| May |
24-04-2007, 10:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pai nu mai bine ne asezam ca oamenii la masa?
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Tzutzi80 |
24-04-2007, 10:38 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Pai nu mai bine ne asezam ca oamenii la masa? Pai pt voi ar fi mai simplu sa va asezati la masa, dar pentru noi e mai amuzant sa vedem "schimbul" aerian -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| May |
24-04-2007, 11:09 PM
|
Tzutzi poate imi fac scut din tine
| dany |
24-04-2007, 11:13 PM
|
Mai , neuroni , as avea si eu o intrebare : de ce naiba se scrie atat de putin pe aici in ultimul timp ???????????? Inainte se scriau cam 15 - 20 pagini / zi si acum ... de abia se umplu 2 - 3 !!! Nu e normal , nu ? Fetele care nu au scris de muuuuuult timp ( dar ne citesc in fiecare zi )... spuneti ce va deranjeaza si se poate rezolva !! Nu ramaneti in tacere ! Spuneti ce va doare ..... Doar suntem ca o familie , nu ? Ma gandesc ca s-au micsorat postarile din cauza la ce i-am spus eu Himerei . Imi pare rau daca e asa dar .... am spus ce am simtit , nimic altceva . Prea o luase pe aratura cu postarile ei . Se pare ca acum a picat in cealalta extrema si nu mai scrie deloc ..... sau cand o face , scrie cam acid . Problema ei , zic eu . Dar... chiar trebuie sa se duca naibii forumul nostru din cauza unor neintelegeri ????? Si eu am postat MULT prea mult in legatura cu casa dar ..... m-am hotarat sa ma abtin . Si chiar ca nu e greu . Hai sa incercam sa ne revenim si sa fim fetele vesele de inainte !!!! Punem meniuri ... vorbim de WW ( atentie la fetele noi care au venit aici pentru a invata cum se tine WW ) , dar vorbim si de despre ce ne doare sau despre ce ne bucura . Hai , neuroni , DESTEPTAREAAAAAAAAA !!!!!!!!! Eu am facut primul pas . Cine face urmatorul pas ?? -------------------- ![]() |
| May |
24-04-2007, 11:20 PM
|
Deci sa se noteze in catalog cu nota 10 eleva de mine care posteaza meniurile la cererea spectatorilor
Marti 24 aprilie 2007 - 2 sanwich-uri cu paine integrala si mortadella- 4pct - mancarica de ciuperci cu piept de pui- 5 pct - 1,5 felii de paine mancate cu randul de mai sus- 1,5 pct - spuma de capsuni ( sau capsune??? - o felie de paine unsa cu salata de dovlecel- 2 - 2 sandwich-uri cu paine integrala, crema chedar si mortadela- 6 pct Total 20 puncte Nu ma omorati, stiu ca am mancat prea multa paine azi, dar a fost ziua sandwich-urilor pt ca am parlamentat mult cu o prietena la pc si, evident, am mancat in fatza dansului ( a pc-ului) Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 24-04-2007, 11:26 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Tzutzi80 |
24-04-2007, 11:21 PM
|
Tzutzi poate imi fac scut din tine De abia astept!!! Doar am zis mai sus ca vreau sa se arunce cu capsuni si in mine Dany-dulce.... s-a scris putin pt ca Eu, Anca si Pisik au jurnale proprii, Dylly a fost plecata, tu esti ocupata cu casa, eu sunt in depresie ca mi-e cioco-babuinul departe, Ramona e cu AMR <5, Ella si ea bolnavioara si apoi povestea cu babu....si uite asa. Iar fetele cu copii....e clar! A venit primavara si prefera cred sa mearga in parc cu piticii decat sa vina pe forum -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| May |
24-04-2007, 11:23 PM
|
ramona e cu AMR 3 zile luand in seama ora Romaniei. De abia astept sa ne povesteasca cum i-a mers cu musafirii
| dany |
24-04-2007, 11:42 PM
|
Dany-dulce.... s-a scris putin pt ca Eu, Anca si Pisik au jurnale proprii ( oare de ce si-au facut jurnale ???? sa fie si asta un semnal de alarma )))) nu stiu ) , Dylly a fost plecata, tu esti ocupata cu casa, eu sunt in depresie ca mi-e cioco-babuinul departe, Ramona e cu AMR <5, Ella si ea bolnavioara si apoi povestea cu babu....si uite asa. Iar fetele cu copii....e clar! A venit primavara si prefera cred sa mearga in parc cu piticii decat sa vina pe forum De acord cu ce spui tu , Tzutzi , dar.....chestia cu jurnalele e doar de cateva zile , casa mea la fel , Dylly a fost doar saptamana trecuta plecata ,la tine si la Ella e problema mai recenta , fetele cu bb-i au scris mai mult inainte ( nu ma refer la Dana care a nascut acum 3 luni ) ...... Ceva e putred !!!!!! Azi m-am plimbat prin casutele WW si am vazut EXACT unde s-a produs ruptura : de la discutia cu Himere !!!! Fetelor , daca v-a afectat atat de mult ce am spus Himerei .... spuneti ( chiar daca unele dintre voi au fost de acord la vremea respectiva ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu va ascundeti , nu are rost !!! Asa nu ajungem la nici un rezultat . Si ..... ca sa fiu bine inteleasa : CE I-AM SCRIS EU HIMEREI a fost ce am simtit ( ca si alte fete care nu au avut curajul sa recunoasca ) .....NIMIC ALTCEVA !!!! Treaba ei cum interpreteaza totul . Eu zic ca intre ... prietene trebuie acceptate si criticile si laudele . Am scris toate astea cu riscul de a deveni " oaia neagra " a neuronilor . Voi ... cititi si ganditi : in ritmul asta se va duce naibii forumul nostru !!!!!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 24-04-2007, 11:44 PM -------------------- ![]() |
| May |
25-04-2007, 01:21 AM
|
dany dupa cate rosii o sa aruncam in tine o sa devii oaia rosie
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 04:43 PM |