![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| danyhoney |
25-04-2007, 01:22 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Atata timp cat nu rosiile nu sunt stricate ... e ok !!
-------------------- ![]() |
| May |
25-04-2007, 01:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Doar nu crezi ca ma pun sa arunc rosiile alea bune de salata ca sa te pictez pe tine
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| danyhoney |
25-04-2007, 01:39 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
| May |
25-04-2007, 01:41 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
De care vrei: picant sau dulce?
| danyhoney |
25-04-2007, 01:45 AM
|
Dulceeeee, ca am CHORIZO si e destul de picant
Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 25-04-2007, 01:46 AM -------------------- ![]() |
| May |
25-04-2007, 01:50 AM
|
Fata puneti 2 felii de chorizo pe sani ca iti desenez eu sfarcurile cu ketckup si du-te la Dirk asa si spune-i ca azi se serveste micul dejun mai devreme
| danyhoney |
25-04-2007, 01:53 AM
|
| May |
25-04-2007, 01:54 AM
|
Vai, ma jignesti,..... bidonul meu are jetul puternic si te nimeresc de aici
Ia declra matalutza aici public ca nu ma injuri cand te-oi trezi sa mergi la casutza -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| danyhoney |
25-04-2007, 01:59 AM
|
Ok , ok .... declar .....atata timp cat nu e desteptarea la ora 6
Fug la nani !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi-am facut destul de cap azi -------------------- ![]() |
| May |
25-04-2007, 02:01 AM
|
Cica se duce la nani si deja cred ca Dirk mananca chorizo, daca stiti ce vreau sa spun
| Tzutzi80 |
25-04-2007, 05:23 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Mai...voi doua sunteti clar cu capul! Tare imi sunteti dragi
Si pentru restul pofticioaselor.....am facut mai multa, asa ca serviti-va si voi -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| axe10 |
25-04-2007, 07:32 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Sunt si eu cu nasul in cana de cafea.
Buna dimineata...discutia s-a prelungit pe aici pana tarziu dar vad ca altii preiau stafeta dis de dimineata! Dany iti faci probleme...eu m-am mirat ca intru si lumea e absenta...tu te simti prost ca ai jignit?...eu am dat cu "toporul"...cred ca si saptamana ce a trecut am atentionat lumea...asa ca astept o baie de rosii...poate eu sunt de vina , dar stii ceva?...eu am spus ce am avut in gusa...nu ma pot abtine (chiar saptamana asta mi s-a atras atentia ca nu sunt "diplomata") .... Azi a fost zi de cantar-am schimbat-o de luni-numai 200g saptamana asta...si stiu si de ce...am descoperit America dupa cum se spune...nu am baut destula apa... Ieri am alergat de nebuna...de la servici m-am dus acasa, am mancat, am plecat sa iau copilul de la gradinita sa merg la medic, acolo am aflat ca e sedinta cu parintii in urmatoarea jumatate de ora...fugi cu copilul la spital-acolo..nu era o analiza gata, asteapta sa iasa analiza- cu toate hartiile am intrat la doctorita in cabinet- copilul e ok cu sangele...acum are ceva la ochi ( atras-o curentul) si mi-a dat picaturi. M-am intors cu ea cu tot la gradinita la sedinta pt ca nu stiam si nu am avut cu cine s-o las...stai acolo...lupta-te cu morile de vant si cu niste mame care dau mult din gura dar nu fac mai nimic...Am plecat de la gradinita pe la 18.30 si m-am dus la piata sa cumpar capsuni, paine...m-am dus la soacra sa iau actele de la o rabla de masina...cu ocazia asta va anunt ca s-ar putea sa mai imi cumpar o masinutza mica...am stat sa rasuflu cat sa fumez o tigara...apoi la farmacie sa iau medicamentele, iar cand am ajuns in fata blocului Alexia vroia sa deseneze cu creta pe asfalt. Ce era sa fac...am stat cu ea pe acolo...si la ora 20.15 am ajuns si eu acasa. UFFF...bine ca mancasem cand am venit acasa ca nu mai aveam nici o vlaga...am stat cu copilul...am spalat-o si cand am bagat-o in pat m-am spalat si eu si m-am bagat langa ea...si noapte buna...cu barbatul nici nu am apucat sa vorbesc prea mult ca el a venit din tura de dupa masa pe la 21.45 cand eram aproape adormita... O zi buna tuturor! -------------------- ![]() |
| anaoi |
25-04-2007, 07:33 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
ce bine ca gasesc cafeaua.... dany...a ajuns cu bine ketchup-ul??? may, stii ca esti omorata deja cu ce vrei tu...capsuni, rosii stricate...hm..sau oua sa faci o omleta buna d etot. produsele finite se vor trimite la dylly ca sa nu se suie pe pereti de pofta. ref la scris mai putin...pai dylly e si asa dus cu pluta, dar de cand cu berlinul parca si mai si, plus acum are un neamt ratacit pe aici. promit ca maine dupa-amiaza scriu mai mult. dar numai si numai si nuami daca primesc spuma de capsuni....cu inghetata light. |
| Deea |
25-04-2007, 07:37 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.458 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Axe ce program ai avut ieri....cred si eu ca ai picat lata. Alexia nu doarme singura? Dany iti faci prea multe probleme, la "episodul" cu Himere nu ai fost nmai tu, multe dintre noi, inclusiv eu am fost de aceeasi parere cu tine....imi pare rau daca ea a ales sa nu mai scrie pe forum, nu asta era intentia noastra. Dilly bine ai revenit, asteptam pozeeeeee. -------------------- ![]() |
| axe10 |
25-04-2007, 07:37 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
ce bine ca gasesc cafeaua.... dany...a ajuns cu bine ketchup-ul??? may, stii ca esti omorata deja cu ce vrei tu...capsuni, rosii stricate...hm..sau oua sa faci o omleta buna d etot. produsele finite se vor trimite la dylly ca sa nu se suie pe pereti de pofta. ref la scris mai putin...pai dylly e si asa dus cu pluta, dar de cand cu berlinul parca si mai si, plus acum are un neamt ratacit pe aici. promit ca maine dupa-amiaza scriu mai mult. dar numai si numai si nuami daca primesc spuma de capsuni....cu inghetata light. Ia zii...ce ai bagat in gura pe acolo...nu cred ca ai fost cuminte.... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 06:54 AM |