left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 37 38 39 40 41 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
BLUELIFE
mesaj 25-04-2007, 07:40 AM
Mesaj #571

Veverita

Grup: Membri
Raspunsuri: 710
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light
Sex: Feminin

Buna dimineata!Ma inscriu la cafea huh.gif Cam asa arat dupa zilele trecute,sper ca acum sa-mi revin.ma duc sa va citesc din urma si revin daca nu intervine nimic,ca mai nou nu e nimic sigur sad.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
anaoi
mesaj 25-04-2007, 07:47 AM
Mesaj #572

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

CITAT(axe10 @ 25-04-2007, 08:37 AM) *

CITAT(anaoi @ 25-04-2007, 08:33 AM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ce bine ca gasesc cafeaua....

dany...a ajuns cu bine ketchup-ul???

may, stii ca esti omorata deja cu ce vrei tu...capsuni, rosii stricate...hm..sau oua sa faci o omleta buna d etot.
produsele finite se vor trimite la dylly ca sa nu se suie pe pereti de pofta.

ref la scris mai putin...pai dylly e si asa dus cu pluta, dar de cand cu berlinul parca si mai si, plus acum are un neamt ratacit pe aici. promit ca maine dupa-amiaza scriu mai mult.
dar numai si numai si nuami daca primesc spuma de capsuni....cu inghetata light.

Ia zii...ce ai bagat in gura pe acolo...nu cred ca ai fost cuminte.... naughty.gif naughty.gif

deci eu aseara abia am avut apa calda sa ma spal....nu am d egand sa primesc nada in cap sa ma murdaresc
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ina_ceva
mesaj 25-04-2007, 08:05 AM
Mesaj #573

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Neatza! yahoo.gif

Tzutzi, ce matinala cu cafelutza aia pupic.gif ; gandul la cioco nu te lasa sa dormi?
Stai linistita axe, cu sotzul recuperezi astazi tease.gif
CITAT(anaoi @ 25-04-2007, 08:47 AM) *

deci eu aseara abia am avut apa calda sa ma spal....nu am d egand sa primesc nada in cap sa ma murdaresc

...nici macar cafea?

Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 25-04-2007, 08:06 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 25-04-2007, 08:21 AM
Mesaj #574

Koala

hm...cafea in mine, cafea pe mine.....corect. ajung sandwich de cafea.... blum.gif
+Quote Post
Tulip
mesaj 25-04-2007, 08:25 AM
Mesaj #575

Taz

Raspunsuri: 3.449
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

vad ca multa lume e fericita ca exista cafea pe lumea asta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

si eu ma bucur! wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 25-04-2007, 08:41 AM
Mesaj #576

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata neuroni!
Dany, eu cred ca fiecare a fost mai ocupat ca de obicei.. Intr-adevar cam putin 2-3 pagini/zi.
Mie un aimi pare rau ca si-au facut fetele jurnal, ca nu mai reusesc sa le urmaresc pe toate, abia reusesc sa tin pasul cu Neuronii.

Nu mai stiu cine intreba de bomboanele solano la un meniu, dar parca stiu de la Pisik ca au putin.. Poti puncta cu 0.5p toata cantitatea.

Ieri dupa ce am iesit de la serviciu am cutreierat magazinele la probat de rochii de mireasa. Am probat doua de la Donna Alba, care mi s-au parut dragute, mai mult de gura sora-mii. La Donna Alba au rochii din 2 iese, corset si eu as fi vrut dintr-o piesa.
Din experienta voastra care se asaza mai bine? Cea dintr-o piesa scoate burta? grin.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
ALICE
mesaj 25-04-2007, 09:03 AM
Mesaj #577

Koala

Raspunsuri: 2.414
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Muuult mai bine

CITAT(michelle @ 25-04-2007, 09:41 AM) *

Din experienta voastra care se asaza mai bine? Cea dintr-o piesa scoate burta? grin.gif

Yep it does blum.gif

Dar ce burta?Ca te iau de mot
+Quote Post
Nana
mesaj 25-04-2007, 09:04 AM
Mesaj #578

Pestisor
**

Raspunsuri: 162
Inscris: 8-08-2006
Membrul Nr.: 105

Neata neuronashi!

Io am fost zilele astea cu dieta varza! Nu m-am putut tine de numarata dar ii multumesc lui dumnezeu ca, desi am prestat o nunta in w.e., ieri cand m-am urcat pe cantar aveam 79.7. Greu a fost insa dupa amiaza cand dupa inmormantarea directorului nostru, stoarsa de puteri si epuizata nervos nu am visat decat shaorma pe care am asezonat-o cu pepsi max. Dupa asta m-am dus in vizita la nasi, in ideea ca trebuie sa ies din starea de tristete iremediabila in care eram. Zis si facut... pacat insa ca s-a lasa cu vreo trei bomboane si doua cafele (cu zaharina) si o portie de mamaliguta cu toate ingrashacioasele aferente. Acu sper sa nu se simta prea mult la cantar.

Parerea mea este ca depinde de modelul pe care ti-l alegi. Cred insa ca o face mai putin decat modelele cu corset care iti strang bine partea de sus a burtii dar ce te faci cu cea de jos? In fine... pana la urma cu siguranta ai sa gasesti rochia care ti se va potrivi cel mai bine si te va avantaja la maxim.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

--------------------
DATA START WW Sambata 10.03.2007
Imagine

varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg
+Quote Post
daconst
mesaj 25-04-2007, 09:05 AM
Mesaj #579

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Neatza si de la mine!

In loc de cafa m-am cinstit cu un ceai,ca in vremurile bune.Bb deja a invatat parca ca mami are nevoie de timp pentru ea sa savureze ceaiul si baga somn. )).gif

Dany,vad ca ai pus degetul pe rana. naughty.gif
Eu tot intru si citesc,dar nu prea am ce sa scriu la cite de putine mesaje sunt.Si decit sa va zapacesc iar cu bb-le meu,mai bine ma abtin.Am noroc cu forumul DC ca acolo sunt mai activa si imi fac norma de mesaje zilnic. blum.gif

Pe Himere,se pare ca a afectat-o parerea noastra,desi eu speram sa nu se intample asa.Eu i-am scris parerea mea ca unei prietene si speram sa ma inteleaga.Cred ca n-a fost asa cum mi-am inchipuit.Imi pare rau,sincer.

Tulip,si tu scrii tare putin fata de altadata.Ma tot intrebam daca ai inceput serviciul?

Uka,vad ca nu mai intra la noi.Oare ce-o fi avand?

Miha,tu de care burta iti faci probleme,ca n-am inteles? grin.gif
Eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci probleme,daca-ti place modelul.Pe tine te avantajeaza ambele.

--------------------
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 25-04-2007, 09:06 AM
Mesaj #580

Veverita

Raspunsuri: 710
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Am observat ca atunci cand stagnez ,tin cateva zile de supa de varza si fructe si uite asa s duc 1-2 kg ,dupa care o sapt pauza si o iau de la inceput.Apropo ,ce faceti de 1 Mai?eu nu mai gasesc camere libere sorry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 25-04-2007, 09:12 AM
Mesaj #581

Koala

Neata neuroni!
Dany, eu cred ca fiecare a fost mai ocupat ca de obicei.. Intr-adevar cam putin 2-3 pagini/zi.
Mie un aimi pare rau ca si-au facut fetele jurnal, ca nu mai reusesc sa le urmaresc pe toate, abia reusesc sa tin pasul cu Neuronii.

Nu mai stiu cine intreba de bomboanele solano la un meniu, dar parca stiu de la Pisik ca au putin.. Poti puncta cu 0.5p toata cantitatea.

Ieri dupa ce am iesit de la serviciu am cutreierat magazinele la probat de rochii de mireasa. Am probat doua de la Donna Alba, care mi s-au parut dragute, mai mult de gura sora-mii. La Donna Alba au rochii din 2 iese, corset si eu as fi vrut dintr-o piesa.

ok e adevarat ca dylly e berlinat si zapacit si stresat la servici...dar tu chiar ai scris ca iti faci probleme din cauza burtii ???????? blink.gif blink.gif blink.gif
daca e asa...pazea ca dylly da cu oua stricate

CITAT(BLUELIFE @ 25-04-2007, 10:06 AM) *

Am observat ca atunci cand stagnez ,tin cateva zile de supa de varza si fructe si uite asa s duc 1-2 kg ,dupa care o sapt pauza si o iau de la inceput.Apropo ,ce faceti de 1 Mai?eu nu mai gasesc camere libere sorry.gif

probabil bucuresti....
+Quote Post
daconst
mesaj 25-04-2007, 09:15 AM
Mesaj #582

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Dylly,da poze cind ne pui? naughty.gif

Stii ca eu astept sa vad babuinii. lol.gif

--------------------
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 25-04-2007, 09:22 AM
Mesaj #583

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

De 1Mai am auzit ca ar mai fi zapada la munte. Daca e, ma duc sa ma dau cu placa, daca nu, ma asteapta un gratar pe undeva sau un picnic.

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 25-04-2007, 09:25 AM
Mesaj #584

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Multumesc pt pareri pupic.gif Era vorba de burta pe care o fac dupa ce pap mult, nu de cea cu care ma trezesc dimineata grin.gif
Vai, si cum ati suportat corsetul, fetelor? Ca io abia respiram in cele 5 minute cat am avut-o pe mine..

Eu we viitor merg la Putna, iar we celalalt e posibil sa ajung in Brasov cheer.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Amazoana
mesaj 25-04-2007, 09:28 AM
Mesaj #585

Hiena

Raspunsuri: 4.731
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

Neata
Sunt la serviciu mad.gif prima zi dupa concediu

Gata, reincep WW.
Pana acu' am mancat o nuga mica, crapam de pofta, dar ma cumintesc eu.....mi-am cumparat iaurt si fulgi, alceva nu mai bag, oare se compenseaza?????
+Quote Post

202 Pagini V « < 37 38 39 40 41 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 01:54 AM