![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| BLUELIFE |
25-04-2007, 07:40 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Buna dimineata!Ma inscriu la cafea
-------------------- ![]() |
| anaoi |
25-04-2007, 07:47 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
ce bine ca gasesc cafeaua.... dany...a ajuns cu bine ketchup-ul??? may, stii ca esti omorata deja cu ce vrei tu...capsuni, rosii stricate...hm..sau oua sa faci o omleta buna d etot. produsele finite se vor trimite la dylly ca sa nu se suie pe pereti de pofta. ref la scris mai putin...pai dylly e si asa dus cu pluta, dar de cand cu berlinul parca si mai si, plus acum are un neamt ratacit pe aici. promit ca maine dupa-amiaza scriu mai mult. dar numai si numai si nuami daca primesc spuma de capsuni....cu inghetata light. Ia zii...ce ai bagat in gura pe acolo...nu cred ca ai fost cuminte.... deci eu aseara abia am avut apa calda sa ma spal....nu am d egand sa primesc nada in cap sa ma murdaresc |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
25-04-2007, 08:05 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!
Tzutzi, ce matinala cu cafelutza aia Stai linistita axe, cu sotzul recuperezi astazi deci eu aseara abia am avut apa calda sa ma spal....nu am d egand sa primesc nada in cap sa ma murdaresc ...nici macar cafea? Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 25-04-2007, 08:06 AM -------------------- |
| anaoi |
25-04-2007, 08:21 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
hm...cafea in mine, cafea pe mine.....corect. ajung sandwich de cafea....
|
| Tulip |
25-04-2007, 08:25 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
vad ca multa lume e fericita ca exista cafea pe lumea asta
si eu ma bucur! -------------------- |
| michelle |
25-04-2007, 08:41 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata neuroni!
Dany, eu cred ca fiecare a fost mai ocupat ca de obicei.. Intr-adevar cam putin 2-3 pagini/zi. Mie un aimi pare rau ca si-au facut fetele jurnal, ca nu mai reusesc sa le urmaresc pe toate, abia reusesc sa tin pasul cu Neuronii. Nu mai stiu cine intreba de bomboanele solano la un meniu, dar parca stiu de la Pisik ca au putin.. Poti puncta cu 0.5p toata cantitatea. Ieri dupa ce am iesit de la serviciu am cutreierat magazinele la probat de rochii de mireasa. Am probat doua de la Donna Alba, care mi s-au parut dragute, mai mult de gura sora-mii. La Donna Alba au rochii din 2 iese, corset si eu as fi vrut dintr-o piesa. Din experienta voastra care se asaza mai bine? Cea dintr-o piesa scoate burta? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
25-04-2007, 09:03 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
|
| Nana |
25-04-2007, 09:04 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 162 Inscris: 8-08-2006 Membrul Nr.: 105 Sex: Feminin |
Neata neuronashi!
Io am fost zilele astea cu dieta varza! Nu m-am putut tine de numarata dar ii multumesc lui dumnezeu ca, desi am prestat o nunta in w.e., ieri cand m-am urcat pe cantar aveam 79.7. Greu a fost insa dupa amiaza cand dupa inmormantarea directorului nostru, stoarsa de puteri si epuizata nervos nu am visat decat shaorma pe care am asezonat-o cu pepsi max. Dupa asta m-am dus in vizita la nasi, in ideea ca trebuie sa ies din starea de tristete iremediabila in care eram. Zis si facut... pacat insa ca s-a lasa cu vreo trei bomboane si doua cafele (cu zaharina) si o portie de mamaliguta cu toate ingrashacioasele aferente. Acu sper sa nu se simta prea mult la cantar. Din experienta voastra care se asaza mai bine? Cea dintr-o piesa scoate burta? Parerea mea este ca depinde de modelul pe care ti-l alegi. Cred insa ca o face mai putin decat modelele cu corset care iti strang bine partea de sus a burtii dar ce te faci cu cea de jos? In fine... pana la urma cu siguranta ai sa gasesti rochia care ti se va potrivi cel mai bine si te va avantaja la maxim. -------------------- DATA START WW Sambata 10.03.2007
![]() varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg |
| daconst |
25-04-2007, 09:05 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Neatza si de la mine!
In loc de cafa m-am cinstit cu un ceai,ca in vremurile bune.Bb deja a invatat parca ca mami are nevoie de timp pentru ea sa savureze ceaiul si baga somn. Dany,vad ca ai pus degetul pe rana. Eu tot intru si citesc,dar nu prea am ce sa scriu la cite de putine mesaje sunt.Si decit sa va zapacesc iar cu bb-le meu,mai bine ma abtin.Am noroc cu forumul DC ca acolo sunt mai activa si imi fac norma de mesaje zilnic. Pe Himere,se pare ca a afectat-o parerea noastra,desi eu speram sa nu se intample asa.Eu i-am scris parerea mea ca unei prietene si speram sa ma inteleaga.Cred ca n-a fost asa cum mi-am inchipuit.Imi pare rau,sincer. Tulip,si tu scrii tare putin fata de altadata.Ma tot intrebam daca ai inceput serviciul? Uka,vad ca nu mai intra la noi.Oare ce-o fi avand? Miha,tu de care burta iti faci probleme,ca n-am inteles? Eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci probleme,daca-ti place modelul.Pe tine te avantajeaza ambele. -------------------- |
| BLUELIFE |
25-04-2007, 09:06 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Am observat ca atunci cand stagnez ,tin cateva zile de supa de varza si fructe si uite asa s duc 1-2 kg ,dupa care o sapt pauza si o iau de la inceput.Apropo ,ce faceti de 1 Mai?eu nu mai gasesc camere libere
-------------------- ![]() |
| anaoi |
25-04-2007, 09:12 AM
|
|
Neata neuroni! Dany, eu cred ca fiecare a fost mai ocupat ca de obicei.. Intr-adevar cam putin 2-3 pagini/zi. Mie un aimi pare rau ca si-au facut fetele jurnal, ca nu mai reusesc sa le urmaresc pe toate, abia reusesc sa tin pasul cu Neuronii. Nu mai stiu cine intreba de bomboanele solano la un meniu, dar parca stiu de la Pisik ca au putin.. Poti puncta cu 0.5p toata cantitatea. Ieri dupa ce am iesit de la serviciu am cutreierat magazinele la probat de rochii de mireasa. Am probat doua de la Donna Alba, care mi s-au parut dragute, mai mult de gura sora-mii. La Donna Alba au rochii din 2 iese, corset si eu as fi vrut dintr-o piesa. Din experienta voastra care se asaza mai bine? Cea dintr-o piesa scoate burta? ok e adevarat ca dylly e berlinat si zapacit si stresat la servici...dar tu chiar ai scris ca iti faci probleme din cauza burtii ???????? daca e asa...pazea ca dylly da cu oua stricate Am observat ca atunci cand stagnez ,tin cateva zile de supa de varza si fructe si uite asa s duc 1-2 kg ,dupa care o sapt pauza si o iau de la inceput.Apropo ,ce faceti de 1 Mai?eu nu mai gasesc camere libere probabil bucuresti.... |
| daconst |
25-04-2007, 09:15 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dylly,da poze cind ne pui?
Stii ca eu astept sa vad babuinii. -------------------- |
| ina_ceva |
25-04-2007, 09:22 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
De 1Mai am auzit ca ar mai fi zapada la munte. Daca e, ma duc sa ma dau cu placa, daca nu, ma asteapta un gratar pe undeva sau un picnic.
-------------------- |
| michelle |
25-04-2007, 09:25 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Multumesc pt pareri
Vai, si cum ati suportat corsetul, fetelor? Ca io abia respiram in cele 5 minute cat am avut-o pe mine.. Eu we viitor merg la Putna, iar we celalalt e posibil sa ajung in Brasov -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Amazoana |
25-04-2007, 09:28 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata
Sunt la serviciu Gata, reincep WW. Pana acu' am mancat o nuga mica, crapam de pofta, dar ma cumintesc eu.....mi-am cumparat iaurt si fulgi, alceva nu mai bag, oare se compenseaza????? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:54 AM |