![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
25-04-2007, 09:36 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Miha,si a mea a avut corset,dar era cusut de fusta.
De suportat n-a fost greu ca de mancat,am mancat doar supa la nunta.Ca restul nu mi-a trebuit nimic. Cind va aud ce planuri aveti de 1 Mai...eu n-am nicio idee.Anul trecut eram la Londra de 1 Mai si nu stiam ca sunt insarcinata.Anul asta nu am cum sa ma fac ca nu stiu ca am copil. -------------------- |
| anaoi |
25-04-2007, 09:38 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Miha,si a mea a avut corset,dar era cusut de fusta. De suportat n-a fost greu ca de mancat,am mancat doar supa la nunta.Ca restul nu mi-a trebuit nimic. Cind va aud ce planuri aveti de 1 Mai...eu n-am nicio idee.Anul trecut eram la Londra de 1 Mai si nu stiam ca sunt insarcinata.Anul asta nu am cum sa ma fac ca nu stiu ca am copil. era sa uit... apropo poze...pls...dylly are o rugaminte...cand iesi prima oara la plimbare cu adorarea vietii lui dylly in cosul de la bicicleta sa faci poza...sau s-a intamplat asta deja??? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
25-04-2007, 09:53 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
hello
eu am avut calculatorul defect cateva zile dar acum s-a rezolvat. azi am de lucrat la un bilant si de maine-poimaine voi fi un pic mai activa. chiar nu are rost sa va bateti capul pentru conversatia de atunci, ce dumnezeu? nu va mai faceti atatea probleme. eu nu am nimic cu nimeni. am fost mai tacuta pentru ca a fost o perioada un pic mai grea pentru mine, dar lucrurile incep sa se rezolve dany, lasa bucuria sa-ti invadeze sufletul, ca ai avut 2 realizari mari anul asta, nu te mai gandi aiurea, am vazut ca esti fericita si privelistea din afara casei mi-a amintit de dallas dana, deea, mai....eu greseam ca scriam atat pe forum, in loc sa ies afara sa ma bucur de soare. atunci cand ai un copil trebuie sa scrii cu moderatie eu nu am mai scris pe alt forum dar am citit mult legat de copilasi ca asta ma pasioneaza noi nu avem cablu si de aceea o mai las pe bia la desene la calc iar cand se culca ea ma culc si eu ca ma omoara dusul asta in brate pe zi aproximativ 2km va citesc oricum. pup toate fetele ella, felicitari pentru noul look -------------------- ![]() |
| daconst |
25-04-2007, 10:04 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dylly,inca nu pot sa-l pun pe bicicleta pina nu sta in fundulet.Apoi este scaun special de bb care se ataseaza.Deocamdata ne multumim cu rolele.
Himere,cum a fost la nunta?Poze ceva? -------------------- |
| michelle |
25-04-2007, 10:09 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.177 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pe 19 mai am si eu o nunta, la viitorii nostri nasi. Macar nasi avem si noi. Si vinul il avem. Atat.
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| crissy |
25-04-2007, 10:15 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.381 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Draguta...stiu ca fructoza se puncteaza ca si zaharul...si maslinele sper ca au fost verzi...vezi ca feta e grea chiar daca feliile sunt subtiri....dar bravo ca ai facut sport.... Cafeaua o beau cu fructoza pentru ca incerc sa impac WW cu Monti (pe care l-am tinut cu oarecare abateri pana sa ma apuc de ww). Maslinele au fost... negre, dar le-am punctat ca in tabel: 0.5p 2 buc. Iar feta am cantarit astazi o bucata mai mare decat cea pe care am mancat-o eu ieri si avea aproape 50 g. -------------------- In stand by...
|
| Deea |
25-04-2007, 10:15 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.534 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Probabil ca multe dintrte voi ati mai citit acest articol....dar m-am gandit ca nu strica sa va improspatez memoria.
MARGARINA, UN ALIMENT CARE RASTOARNA ORICE REGULA A NUTRITIEI Margarina a aparut īn timpul celui de-al doilea razboi mondial, cānd untul se gasea tot mai greu. O echipa de cercetatori americani a avut atunci ideea sa ia diverse uleiuri vegetale, sa le īncalzeasca la 150° C, si sa le adauge hidrogen īn prezenta unor catalizatori de nichel, ca sa se īntareasca. A fost obtinut un produs alb, asemanator cu untul ca si consistenta si cu plasticul ca structura moleculara, adica margarina. De atunci - timp de 50 de ani - , margarina s-a "īmbogatit" cu coloranti, cu vitamine sintetice, mai nou cu aromatizanti artificiali, care o fac sa miroasa a lapte mai tare decāt laptele. Aceasta este mica poveste a margarinei - un amestec de grasimi asemanatoare cu cele din alimentele prajite mult timp, greu de transformat de catre organism īn energie. Atunci cānd aceste grasimi sunt metabolizate de catre organism, au "darul" sa īncurce o multime de procese naturale. Sunt īncorporate īn membrana celulelor sistemului imunitar, īmpiedicānd activitatea acestora. Aceasta īnseamna sensibilitate mai mare la infectii, la intoxicatii, la CANCER. Cercetari clinice - care s-au īntins multi ani la rānd, subiectii consumatori de margarina fiind observati cu atentie - arata ca nu exista mijloc mai eficient de paralizare a sistemului imunitar decāt consumul de margarina sau de alimente PRAJITE. Patrunse īn organism, pe lānga faptul ca solicita excesiv ficatul pentru a fi metabolizate, grasimile din margarina iau locul anumitor substante naturale care au rolul de a curata peretii vaselor de sānge, ceea ce īnseamna sclerozarea acestora, cu rezultate nefaste pentru inima, creier, sistemul circulator per ansamblu. De asemeni, consumul frecvent si constant de margarina favorizeaza formarea de depozite de grasime pe talie si pe fese, precum si aparitia celulitei. Nutritionistii spun ca margarina rastoarna orice regula a nutritiei. Structura naturala a uleiurilor este o "cis", iar īn cazul margarinei - prin hidrogenare - se transforma īn structura "trans", care este una sclerozanta. Aceste grasimi sunt foarte daunatoare, deoarece nu pot fi "arse" de catre organism. Ele se depoziteaza īn tesuturi si acopera membrana celulelor sistemului imunitar, paralizāndu-l. Daca lipseste structura naturala "cis", membranele noastre celulare capteaza aceste uleiuri cu structura "trans" si degenereaza. Astfel, nu se mai fac schimburile ionice la nivel celular, iar celula, īn final, MOARE. Prin urmare, nu este bine sa consumam margarina, aspect de luat īn calcul īn special la copii, pentru ca acest aliment - de orice firma ar fi preparat -degenereaza si sclerozeaza toate tesuturile. Din fericire, margarina are destui substituienti naturali, care nu numai ca o īnlocuiesc cu succes, ci si ajuta la eliminarea efectelor sale nefaste. Untul romānesc este mai bun decāt cel din import, deoarece este mult mai putin procesat si denaturat. Uleiurile obtinute prin procesare la rece (de floarea-soarelui, masline, arahide, susan etc.) duc la scaderea colesterolului si curata vasele de sānge. -------------------- ![]() |
| crissy |
25-04-2007, 10:18 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.381 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Pe 19 mai am si eu o nunta, la viitorii nostri nasi. Macar nasi avem si noi. Si vinul il avem. Atat. Eu in seara nuntii nu am avut timp nici sa gust mancarea, dar sa mai fac si burta de la ea... -------------------- In stand by...
|
| ALICE |
25-04-2007, 10:20 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.261 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Foarte racita Sex: Feminin |
Vai, si cum ati suportat corsetul, fetelor? Ca io abia respiram in cele 5 minute cat am avut-o pe mine.. Eu am facut niste vanatai de la el de numa numa.Dar din cauza sanilor ca au apasat pe el.Si mi-au intrat in carne belenele alea.Eram numai zgarieturi dimineata si vanatai. |
| Nana |
25-04-2007, 10:38 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 162 Inscris: 8-08-2006 Membrul Nr.: 105 Sex: Feminin |
Eu mi-am facut la croitoreasa o rochie in 6 clini, exact asa cum ma avantaja pe mine, din voal alb simplu si m-am simtit extraordinar de bine. Si nici eu nu am avut timp sa mananc nici macar aperitivul. Deci nu-ti face probleme de burta pe care ai putea-o avea dupa ce mananci pentru ca nu vei avea timp sa mananci
-------------------- DATA START WW Sambata 10.03.2007
![]() varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg |
| uka |
25-04-2007, 10:39 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Uka,vad ca nu mai intra la noi.Oare ce-o fi avand? pupici pentru voi si cateva poze aici http://new.photos.yahoo.com/irinuka_2002/a...460762399298166 Acest mesaj a fost editat de uka: 25-04-2007, 10:41 AM -------------------- |
| Nana |
25-04-2007, 10:42 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 162 Inscris: 8-08-2006 Membrul Nr.: 105 Sex: Feminin |
Buna Uka si bine ai revenit din concediu! Ce frumos !!!!!!!! la munte 2 saptamani!!!!!! Vreau si eu!!!!!!! Unde ai fost? Cum ati stat? Cat mai este cazarea? -------------------- DATA START WW Sambata 10.03.2007
![]() varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg |
| Tulip |
25-04-2007, 11:02 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Fetelor,Dana,eu sunt ok,nu sunt suparata,nu am nimic.....doar ca sunt ffff. ocupata.Dimineata deschid calculatorul si stau logata aproape toata ziua,dar nu prea am timp sa va citesc si sa scriu.Timea imi solicita aproape tot timpul meu liber,trebuie sa ma joc cu ea,sa ma ocup de ea,si vreau sa fiu cat mai mult timp posibil cu fata caci peste nici 2 luni incep serviciul
Acum am culcat-o si pot sa stau si eu mai linistita Sa nu va povestesc ca in iulie am licenta,inca nu m-am apucat de invatat,proiectul de diploma e in aer,nu stiu cand si cum reusesc sa-l termin -------------------- |
| himere2005 |
25-04-2007, 11:13 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
dana, inca nu am ajuns la nunta, acum, sambata 28 aprilie are loc, eu de abia astept.singura mea temere este sa nu fie lumea prea elegant imbracata ca e un loc mai in centrul orasului...in rest, buna dispozitie sa fie. si sper sa sa aduc multe poze
tulip, eu nu intelegeam inainte cum de iti solicita timpul copilul, dar acum inteleg Acest mesaj a fost editat de himere2005: 25-04-2007, 11:14 AM -------------------- ![]() |
| michelle |
25-04-2007, 11:21 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.177 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Deea, interesant articolul, multumim
Nana, poze de la nunta, ceva? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:31 AM |