left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 16-04-2007, 08:05 AM
Mesaj #61

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.384
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

Neatza frumoaselor!

Ma bucur sa va gasesc in casa noua!
Ella, La Multi Ani cu intarziere, sa ai parte de tot ce e mai bun, sa fii sanatoasa si fericita pupic.gif
Tzutzi, jos palaria pt decizia luata pe fuga! Sunteti niste frumoase si niste vesele toate. Himere, imi place ce vad in ochisorii tai, ai mai multa lumina si se vede ca ai mai multa incredere in tine wink1.gif . Bravo!

La Sibiu a fost absolut superb, un oras care chiar merita sa fie un Europa si chiar este, spre deosebire de imputitul de Bucuresti care nu va fi nici 10 ani de acum incolo. Nu am vazut gunoaie, nu am auzit injuraturi, claxoane, oamenii sunt f civilizati, peste tot e un aer de proaspat si de curat, ce mai, m-am indragostit iremediabil de Sibiu

Va anunt oficial ca in urma unei crize de nervi si plans rezultata de esecul repetat de a incapea in orice haina 42 si in orice rochita de vara probata la Sibiu am hotarat sa spun de astazi un NU hotarat regimurilor drastice, dulciurilor si oricaror lucruri care m-au adus in starea in care sunt acum. Drept pt care sper ca si pana ajung la nutritionist si apoi si cu ajutorul lui sa reusesc sa ies din cercul asta vicios si sa imi recapat macar silueta de la nunta, daca nu pe cea de anul trecut.
Am nevoie de mult sprijin si de multa vointa, pt ca stiu ca va fi greu

Va pup si va doresc o zi frumoasa! pupic.gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 16-04-2007, 08:18 AM
Mesaj #62

Veverita

Raspunsuri: 706
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Ma poate ajuta cineva?Cum pot sa-mi reduc nr sau marimea atasamentelor ca nu ma mai lasa sa atasez practic nimic sorry.gif

Pisik,apreciez indarjirea ta,felicitari si sustinere din partea mea! cheer.gif

CITAT(Pisik @ 16-04-2007, 09:05 AM) *

Neatza frumoaselor!

Ma bucur sa va gasesc in casa noua!
Ella, La Multi Ani cu intarziere, sa ai parte de tot ce e mai bun, sa fii sanatoasa si fericita pupic.gif
Tzutzi, jos palaria pt decizia luata pe fuga! Sunteti niste frumoase si niste vesele toate. Himere, imi place ce vad in ochisorii tai, ai mai multa lumina si se vede ca ai mai multa incredere in tine wink1.gif . Bravo!

La Sibiu a fost absolut superb, un oras care chiar merita sa fie un Europa si chiar este, spre deosebire de imputitul de Bucuresti care nu va fi nici 10 ani de acum incolo. Nu am vazut gunoaie, nu am auzit injuraturi, claxoane, oamenii sunt f civilizati, peste tot e un aer de proaspat si de curat, ce mai, m-am indragostit iremediabil de Sibiu

Va anunt oficial ca in urma unei crize de nervi si plans rezultata de esecul repetat de a incapea in orice haina 42 si in orice rochita de vara probata la Sibiu am hotarat sa spun de astazi un NU hotarat regimurilor drastice, dulciurilor si oricaror lucruri care m-au adus in starea in care sunt acum. Drept pt care sper ca si pana ajung la nutritionist si apoi si cu ajutorul lui sa reusesc sa ies din cercul asta vicios si sa imi recapat macar silueta de la nunta, daca nu pe cea de anul trecut.
Am nevoie de mult sprijin si de multa vointa, pt ca stiu ca va fi greu

Va pup si va doresc o zi frumoasa! pupic.gif

Wow ,ce indarjire,motivare...felicitari si sustinere din partea mea, sunt sigura ca vei reusi cheer.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ALICE
mesaj 16-04-2007, 08:48 AM
Mesaj #63

Koala

Raspunsuri: 2.216
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Somnoroasa

Si mie mi s-a facut rau aseara.Stateam intinsa si ma uitam la un film.Parca a fost un atac de panica.Am inceput sa respir mai greu,parca ma tinea ceva in pept.Imi era frica si nu aveam de ce.F greu am adormit.
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 16-04-2007, 08:51 AM
Mesaj #64

Veverita

Raspunsuri: 706
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

CITAT(ALICE @ 16-04-2007, 09:48 AM) *

Si mie mi s-a facut rau aseara.Stateam intinsa si ma uitam la un film.Parca a fost un atac de panica.Am inceput sa respir mai greu,parca ma tinea ceva in pept.Imi era frica si nu aveam de ce.F greu am adormit.

Sa fie oare o cadere de calciu?cel putin dupa simptome...

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 16-04-2007, 08:56 AM
Mesaj #65

Taz

Am citit in diagonala din ultima casuta si am vazut ca am afcut furori cu balerinii si fustita.
Deea, balerinii i-am luat de la un magazin de la Piata 1 Mai (una mai jos de Piata Victoriei), un magazinas mic, cu incaltaminte super, de piele cu preturi rezonabile.
Fustita am luat-o din Pavilionul H dar am vazut si in Unirea la Kara
Eu nu am vazut Automondialul, dar banuiesc ca e poza din emisiunea cu premiile, mi-au trimis-o si mie pe mail. Mai am pana la coperta, dar am potential blum.gif
Va multumesc de complimente, dar din pacate veti vedea in pozele de la Sibiu in ce hal am ajuns sa arat in blugi blushing.gif Dar nu-i nimic, ca de data asta sunt f hotarata si stiu ca voi reusi.
Ca prim pas, desi si eu renuntasem complet la paine si cereale, dar mi se facea imediat foame si seara spargeam frigiderul, am hotarat sa pap dimineata cereale integrale cu lapte si la pranz 2 felii de paine dieta. Astfel, sper ca cina sa o iau numai din fructe si branza de vaci/iaurt/salata usoara, etc.
Si ca sport o sa va spun la ce schema m-am gandit, sa vedem daca si reusesc sa ma tin de ea

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 16-04-2007, 08:58 AM
Mesaj #66

Lama

Raspunsuri: 5.277
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

pisikule, iti urez succes cheer.gif . suna bine regimul tau. baga si schema de sport repede!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Deea
mesaj 16-04-2007, 09:01 AM
Mesaj #67

Marmota

Raspunsuri: 1.474
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Buna dimineata fete frumoase!

Alice si eu am stari din astea...parerea mea e ca din cauza job-urilor, eu nu prea ma mai detasez de problemele de la servici cand ajung acasa, tot timpul ma gandesc la ce se intampla la servici, stau cu telefonul de servici lipit de mana....si de aici stari gen atac de panica. Poate si tu esti stresata si te acapareaza problemele de la servici.

Pisik succes sper sa ai taria sa nu te abati de la dieta si sa nu mai scapi la ingrasacioase.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 16-04-2007, 09:09 AM
Mesaj #68

Taz

Am uitat sa precizez ca pranzul nu va fi compus numai din paine, voi papa salata cu ceva (carne, peste, fructe de mare, etc.), cele 2 felii de paine si un iaurt de fructe ca desert, din acela fara zahar de la jogobella sau oricum unul light.
A, laptele de dimineata nu va fi obligatoriu 0,1%, va fi si 1,5%, m-am hotarat sa pap si branzeturi un pic mai grase (nu exagerat, dar nu numai 0,1%), ca sa am si sursa de energie.

Schema de sport (valabila doar partial sapt asta si cea viitoare pt ca voi fi mai mult plecata) este jumate din saptamana (probabil luni, miercuri, vineri) sport acasa - 60 min (20 min bicicleta sau exercitii de incalzire cand bicla va fi la reparat; 20 de min tae-bo; 20 de min pillates) si jumate (marti, joi si cand e posibil sambata) mers pe jos momentan pe ruta Antena1-Piata Presei si retur (probabil in primele saptamani va fi doar pana la Fantana Miorita si dupa 1 luna-doua va fi pana la Arcul de Triumf si inapoi)

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 16-04-2007, 09:13 AM
Mesaj #69

Lama

suna bine!

fetelor, eu sunt tare incantata pt ca de 1 mai merg la mare, la vama veche yahoo.gif ne-am trezit cam tarziu si am gasit destul de greu cazare, dar am gasit si sunt f incantata! asa ca ar trebui sa nu mai am abateri, ca sa fiu frumusica si mai slabutza, poate fac si plaja. oricum, vreau sa-mi cumpar un lapte de corp bronzant, sa am ceva culoare pe mine pt ca nu-mi place sa fiu alba.
asa ca tzutzi, dulci si care mai sunt prin preajma, poate ne vedem, macar pe la mangalia, daca va puteti deplasa!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))

Imagine
[/url]
+Quote Post
ramonavlas
mesaj 16-04-2007, 09:23 AM
Mesaj #70

Hiena

Raspunsuri: 4.762
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Neatza. E asa o zi frumoasa la noi...soare, cald....
Anca, si eu m-am gandit sa mergem la mare de 1 mai. Dar inca nu stiu sigur. Avem cam putine zile de stat impreuna si atat de multe vrem sa facem.....
Vine pe 28 seara, pe 29 cred ca venim pana la urma la Mures, pe 30 e ziua lui, cred ca tot la Ms vom ramane, pe 1 mai sa mergem la Moldova (la el la Botosani), pe la manastiri si mai trebuie sa ajungem si inapoi la Mures si apoi iar la Bucuresti ca pleaca inapoi....si toate astea in doar 9 zile.
Inca nu avem un program fix, poate totusi ajungem si noi la mre, dar daca zici ca asa greu ati gasit cazare...desi am pe cineva care are hotel acolo, insa nu prea as vrea sa apelez...ne mai gandim. Nu conteaza unde mergem si ce facem, conteaza ca suntem impreuna.
Mai sunt 12 zile....sper sa treaca cat de repede. Cel putin eu asa program mi-am facut...sa nici nu simty cum trece timpul. Dar, seara cand ajung acasa si ma pun in pat....e dezastru.

--------------------
Imagine

CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg.
PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008
RESTART CALORII - 26 mai
http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213
+Quote Post
anca veselie
mesaj 16-04-2007, 09:29 AM
Mesaj #71

Lama

ramona, o sa treaca repede repede pupic.gif suna tare bine programul vostru! poate reusim sa organizam o intalnire la bucuresti!

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 16-04-2007, 09:31 AM
Mesaj #72

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Anca ar fi super sa ne vedem. Parintii lui Dulci sunt din Mangalia sau pe aproape. Mie nu mi-e tocmai usor sa ajung acolo, dar nici imposibil. Asa ca....eu zic ca ne vedem cheer.gif pupic.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 16-04-2007, 09:38 AM
Mesaj #73

Lama

mai sunt 2 saptamani, mai ramane de vorbit!

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 16-04-2007, 09:42 AM
Mesaj #74

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Se poate sa ajung si eu la mare de 1 mai, tot in vama cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 16-04-2007, 09:44 AM
Mesaj #75

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Pisik bine ai revenit. Si pune si tu tinta masura 40. Ca asa slabatura cum erai in pozele alea de la munte .... te zboara briza daca vii la mare pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 16-04-2007, 10:42 AM) *

Se poate sa ajung si eu la mare de 1 mai, tot in vama cheer.gif

Mie deja imi suna a petrecere Oneden la mare de 1 Mai in Vama lol.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post

202 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-09-2008 - 05:42 PM