left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 42 43 44 45 46 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Nana
mesaj 25-04-2007, 02:13 PM
Mesaj #646

Pestisor
**

Grup: Membri
Raspunsuri: 162
Inscris: 8-08-2006
Membrul Nr.: 105
Sex: Feminin

Va pup fetele, am plecat spre casa!
Sa aveti o dupamiaza frumoasa!
Pa

--------------------
DATA START WW Sambata 10.03.2007
Imagine

varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 25-04-2007, 02:16 PM
Mesaj #647

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Pa, nana! O dupa-amiaza placuta si tie pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Deea
mesaj 25-04-2007, 02:31 PM
Mesaj #648

Marmota

Raspunsuri: 1.470
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Oti, de la 5 luni e f. devreme, eu am pus-o in premergator de la 8 luni si oricum nu o las f. mult in el ca se puturoseste, s-a prins ca daca isi ia avant si ridica picioarele aluneca singur asa ca ea nu mai munceste.....pe ea o distreaza de numa treaba asta smile.gif

--------------------
Imagine

User is online!Profile CardPM
+Quote Post
otilici
mesaj 25-04-2007, 02:33 PM
Mesaj #649

Marmota

Raspunsuri: 1.109
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

CITAT(Deea @ 25-04-2007, 03:31 PM) *

Oti, de la 5 luni e f. devreme, eu am pus-o in premergator de la 8 luni si oricum nu o las f. mult in el ca se puturoseste, s-a prins ca daca isi ia avant si ridica picioarele aluneca singur asa ca ea nu mai munceste.....pe ea o distreaza de numa treaba asta smile.gif

Aaa,pai nu aveam de gand sa-l pun inca in premergator,oricum el face 6 luni pe 1Mai.Dar ziceam ca nu mai e f.mult pana cand va avea nevoie.

--------------------
+Quote Post
crissy
mesaj 25-04-2007, 02:50 PM
Mesaj #650

Marmota

Raspunsuri: 1.346
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

CITAT(otilici @ 25-04-2007, 03:33 PM) *

CITAT(Deea @ 25-04-2007, 03:31 PM) *

Aaa,pai nu aveam de gand sa-l pun inca in premergator,oricum el face 6 luni pe 1Mai.Dar ziceam ca nu mai e f.mult pana cand va avea nevoie.

Daca puiutul se tine bine pe picioare sustinut si sta singur in fund, atunci il poti pune in premergator. Eu am pus-o pe Elise la 7.5 luni. La 9 luni mergea in picioare tinuta de maini iar la 11 luni si o zi a mers pentru prima oara singurica.

--------------------
Pe cai ca se filmeaza!!
Imagine
Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai!
+Quote Post
ramonavlas
mesaj 25-04-2007, 02:56 PM
Mesaj #651

Hiena

Raspunsuri: 4.759
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Salutare! Nu am f mult timp liber, am intrat doar ca sa va spun ca intalnirea a fost SUPER placuta, ne-am placut, am stat la povesti vreo 4 ore, de dimineata au plecat la Cluj, analizele i-au iesit bine, acum ei sunt inca la Cluj la Gradina botanica, dupa care vin inapoi in Mures sa ne vedem ca cica....le e dor de mine.
Sunt f incantata de ei.......aseara am vb si cu Juliann cand eram toti 3....saracutul de el era f trist ca el nu e cu noi.....

V-am pupat si va doresc o zi frumoasa in continuare....eu muncesc azi toata ziua...ultima zi, dupa care ma duc in concediu!!!!!!!

May....cat e AMR??????????????? 3????

cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine

CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg.
PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008
RESTART CALORII - 26 mai
http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213
+Quote Post
anaoi
mesaj 25-04-2007, 03:36 PM
Mesaj #652

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

2 zile?
+Quote Post
lilianab
mesaj 25-04-2007, 03:51 PM
Mesaj #653

Nevastuica

Raspunsuri: 860
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

CITAT(Deea @ 25-04-2007, 07:37 AM) *

Buna dimineata!

Axe ce program ai avut ieri....cred si eu ca ai picat lata. Alexia nu doarme singura?
Dany iti faci prea multe probleme, la "episodul" cu Himere nu ai fost nmai tu, multe dintre noi, inclusiv eu am fost de aceeasi parere cu tine....imi pare rau daca ea a ales sa nu mai scrie pe forum, nu asta era intentia noastra.
Dilly bine ai revenit, asteptam pozeeeeee.

Fetele am intrat si eu sa citesc neuronii...ca parca tare bine e in fata monitorului,decat sechestrata in bucatarie naughty.gif ...Pe masura ce simt ca ma mananca...degetele,ca sa raspund,scriu ce am de zis.Apoi merg cu cititul mai departe.De aceea poate am sa nimeresc ca musca la arat cu ceea ce postez acum...Dar profit de imunitatea diplomatica a celei inca noua pe aici si stiu ca nu va va lasa inima sa dati cu rosii-capsuni-ketchup-chorizo-Dirk in mine lol.gif lol.gif lol.gif
Referitor la Himere:are probleme cu calculatorul,a "lasat-o" nu stiu care din placi,asa ca nu poate intra deocamdata.Deci nu cred ca e asa de suparata.Poate putin-putin e,dar ea pune suflet in orice si a pus si aici in site,deci nu abandoneaza ea gasca de neuroni incarligati tease.gif tease.gif

CITAT(michelle @ 25-04-2007, 08:41 AM) *

Neata neuroni!
Dany, eu cred ca fiecare a fost mai ocupat ca de obicei.. Intr-adevar cam putin 2-3 pagini/zi.
Mie un aimi pare rau ca si-au facut fetele jurnal, ca nu mai reusesc sa le urmaresc pe toate, abia reusesc sa tin pasul cu Neuronii.

Nu mai stiu cine intreba de bomboanele solano la un meniu, dar parca stiu de la Pisik ca au putin.. Poti puncta cu 0.5p toata cantitatea.

Ieri dupa ce am iesit de la serviciu am cutreierat magazinele la probat de rochii de mireasa. Am probat doua de la Donna Alba, care mi s-au parut dragute, mai mult de gura sora-mii. La Donna Alba au rochii din 2 iese, corset si eu as fi vrut dintr-o piesa.
Din experienta voastra care se asaza mai bine? Cea dintr-o piesa scoate burta? grin.gif

Ha!!!Stai ca aici stiu eu lectia!!!Stiu stiu!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bomboane Solano 3buc=0,5p naughty.gif

--------------------
Imagine
1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
+Quote Post
himere2005
mesaj 25-04-2007, 03:55 PM
Mesaj #654

Lama

Raspunsuri: 5.839
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

s-au rezolvat problemele mamaruto cheer.gif, cel putin pentru o perioada, oricum dan a zis ca o sa-mi ia calculatorul in service dupa ce termin bilantul, asta ca sa repare ce e de reparat cat sunt componentele in garantie

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 25-04-2007, 03:56 PM
Mesaj #655

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

dylly are o problema....mai stie cineva acel film cu kevin bacon ...omul invizibil? cum naiba faceau aia sa devina invizibili, ca nu mai tin minte...
+Quote Post
lilianab
mesaj 25-04-2007, 03:59 PM
Mesaj #656

Nevastuica

CITAT(himere2005 @ 25-04-2007, 09:53 AM) *

hello
eu am avut calculatorul defect cateva zile dar acum s-a rezolvat. azi am de lucrat la un bilant si de maine-poimaine voi fi un pic mai activa. chiar nu are rost sa va bateti capul pentru conversatia de atunci, ce dumnezeu? nu va mai faceti atatea probleme. eu nu am nimic cu nimeni. am fost mai tacuta pentru ca a fost o perioada un pic mai grea pentru mine, dar lucrurile incep sa se rezolve biggrin.gif
dany, lasa bucuria sa-ti invadeze sufletul, ca ai avut 2 realizari mari anul asta, nu te mai gandi aiurea, am vazut ca esti fericita si privelistea din afara casei mi-a amintit de dallas grin.gif iti tinem pumnii la concurs cheer.gif
dana, deea, mai....eu greseam ca scriam atat pe forum, in loc sa ies afara sa ma bucur de soare. atunci cand ai un copil trebuie sa scrii cu moderatie smile.gif
eu nu am mai scris pe alt forum dar am citit mult legat de copilasi ca asta ma pasioneaza
noi nu avem cablu si de aceea o mai las pe bia la desene la calc iar cand se culca ea ma culc si eu ca ma omoara dusul asta in brate pe zi aproximativ 2km
va citesc oricum. pup toate fetele
ella, felicitari pentru noul look

Eeeee?!ce v-am zis eu ca o dau ca Vlad cu oistea-n gard...Dar asta e:eu scriu pe masura ce recuperez de unde nu am citit...nu imi ridicati imunitatea va rog...nu ma suspendati...ca fac referendum blum.gif

CITAT(anaoi @ 25-04-2007, 03:56 PM) *

dylly are o problema....mai stie cineva acel film cu kevin bacon ...omul invizibil? cum naiba faceau aia sa devina invizibili, ca nu mai tin minte...

se dadeau cu praf de ushcheala lol.gif lol.gif tease.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 25-04-2007, 03:59 PM
Mesaj #657

Hiena

Raspunsuri: 4.665
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

CITAT(anaoi @ 25-04-2007, 04:56 PM) *

Parca beau o substanta. Nu?
+Quote Post
lilianab
mesaj 25-04-2007, 04:04 PM
Mesaj #658

Nevastuica

CITAT(Maybeline @ 25-04-2007, 11:54 AM) *

Am scris ca au 9 puncte in loc de 0 doh.gif scuze floare.gif

Bueeey!!!tu te joci cu psihicul mamaruteui?!ca era sa imi fac clisma cu melcul de la scaunul rotativ!!!ca tocmai ce am imburgitat juma de kg de capsuni!! blink.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 25-04-2007, 04:11 PM
Mesaj #659

Lama

Raspunsuri: 5.839
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

oti, bia e o scumpa, danseaza cand ii pun muzica ,a inceput sa mai stalceasca cuvintele, insa nu stiu cum s-o fac sa se joace cu ceilalti copilasi, mi se pare cam retrasa, o duc in parc, insa prefera sa se uite. in carut nu mai vrea, iar pe jos merge un pic si vrea in brate...cu asta m-am obisnuit, imi pare rau totusi ca nu-mi scade f...dupa atata efort )).gif ....ii place sa se uite cum sar copiii pe saltele, cum se dau in leagan si toate cele, insa ea nu vrea doh.gif ...vrea doar la topogan, dar acolo e cam greu ca nu stie sa se dea si cam incurcam lumea )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 25-04-2007, 04:14 PM
Mesaj #660

Taz

Raspunsuri: 3.380
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Buna fetelor,

Bine v-am regasit!
Am citit in diagonala ce ati scirs, nu pot spune decat ca ma bucur ca va reveniti, eu una am scris in continuare pe forum ca si pana acum, chiar daca la momentul respectiv nu am fost de acord cu Dany si sper sa nu se supere pe mine ca ii spun asta, dar a trecut si gata, bine ca va reveniti!
Dany, felicitari pt slabit, e bine si atat!
Himere, bine ai revenit pupic.gif
Tulip esti superba!!!!
Dylly, astept pozele!

La ale Ukai si Nanei nu am apucat sa ma uit dar fug acum

Eu ce sa va spun? A fost prima datra cand am plecat in interes de serviciu si m-am simtit bine, chiar daca chiar am fost la munca. Pt ca nu am fost cu ziaristi dupa mine si am fost mai relaxata chiar daca am fost la training doua zile in sir la ceva care nu imi place sa fac. Am stat intr-un orasel din Belgia (la 25 de km de Bruxelles) universitar, micut si f cochet, iar luni seara ne-au facut un mic tur, inainte de masa, am vazut universitatea veche si noua, primaria care e o opera de arta, etc. Luni seara ne-au dus la un restaurant la care toate preparatele, inclusiv inghetata de la final erau cu bere doh.gif Nu pot sa spun ca m-am omorat dar am mancat de foame.
Am cam dat-o in bara cu dieta, am mancat multe fainoase si grasimi fortata de imprejurari, dar dulciuri nu, am reusit cheer.gif desi am fost tentata de multe ori sa gust macar dulciuri belgiene, dar stiam ca daca gust aia sunt, nu ma mai opresc.

Marti am avut toata ziua curs si seara am ramas singura (eu cu un ucrainean), pt ca eu nu aveam zbor decat azi, toti au plecat de ieri. Asa ca ieri am avut parte de CEA MAI FRUMOASA INTALNIRE DIN ULTIMA VREME. Ghiceste cineva? Ei bine da, M-AM INTALNIT CU SORANA cheer.gif cheer.gif cheer.gif Cu Soranutza noastra si cu prietenul ei. Ce sa va spun? Ea este o frumoasa, are niste ochi dementiali, amandoi sunt niste draguti, mi-au facut turul orasului cu masina. mi-au arata numai lucruri frumoase, am vorbit vrute si nevrute, am papat la un restaurant cu o priveliste f frumoasa, ce mai, a fost SUUUPER si ii multumesc mult de tot.
Acum ca a terminat cu bine cu examenele sper sa intre si ea mai des
Din pacate nu am poze pt ca nu am avut aparatul la mine doh.gif si chiar ar fi meritat de data asta

--------------------
Imagine
+Quote Post

202 Pagini V « < 42 43 44 45 46 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-09-2008 - 06:13 AM