![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tulip |
25-04-2007, 10:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
May,bine ca s-a terminat cu bine!
-------------------- |
| May |
25-04-2007, 10:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.696 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pai in 4-5 luni trebuie sa primim o scrisoare in care e raspunsul: primim sau nu cardul de identitate spaniol. Rezidenta o primim sigur caci este obligatoriu pt ca suntem in U.E. dar Remy o sa depuna si actele pt dreptul de munca si acolo sunt emotii. Am mai primit o veste buna de la avocatas care sper sa nu se mai schimbe ( ca aici se schimba legile ca sosetele ): din 1 ianuarie 2008, cine a rezidenta pana la aceasta data va primi automat si drept de munca
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
25-04-2007, 10:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
muuuult,muuult succes!
-------------------- |
| May |
25-04-2007, 10:12 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.696 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
inca nu mi-am revenit de la emotii ca nici nu mai stiu sa scriu, imi tremura mainile
Mersi mult frumusetea pamantului. Sa stii ca te bat daca nu inveti sa primesti un compliment. Cand iti spune cineva ca esti frumoasa, mai ales cand iti spune tot forumul, trebuie sa zici multumesc, nu sa te scuzi ca de fapt esti nu stiu cum dar esti machiata. E important ca stii sa te pui in valoare -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Tulip |
25-04-2007, 10:15 PM
|
inca nu mi-am revenit de la emotii ca nici nu mai stiu sa scriu, imi tremura mainile Mersi mult frumusetea pamantului. Sa stii ca te bat daca nu inveti sa primesti un compliment. Cand iti spune cineva ca esti frumoasa, mai ales cand iti spune tot forumul, trebuie sa zici multumesc, nu sa te scuzi ca de fapt esti nu stiu cum dar esti machiata. E important ca stii sa te pui in valoare multumesc! -------------------- |
| daconst |
25-04-2007, 10:55 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Nici nu stiti ce ma bucur ca scrieti mult din nou!
Tulip,daca toata lumea-ti spune ca esti frumoasa,pai ar fi bine s-o crezi.Ca asa esti! Himere,nu te-ai gindit ca poate Bia seamana cu tine,asa timida si retrasa? Deea,interesant articolul cu margarina,dar eu tot o mananc zilnic. Aici nu am citit nimic de genul asta si inca am indoielile mele. Bine ca mai scrii de Alexia,ca tare mai trece timpul asta.Auzi ca merge si vorbeste deja?Bravo voua,eu ma minunez de fiecare pas nou care il face Lucas in dezvoltarea lui si mi se pare ca va dura o vesnicie pina va merge. Otilici,ai inceput diversificarea?Cu ce? Premergatorul,am auzit si eu ca n-ar fi bun,dar inca nu stiu ce-o sa fac.Mai am pina atunci. May,bine ca s-a terminat cu bine.Asta e important! Pisik,ma bucur ac te-ai intalnit cu Sorana,poate asa i-ai facut pofta si ei de forum sa mai intre sa ne spuna cum e la casa noua.Cum a iesit casa pina la urma,e gata mobilata?Ca eu mor de curioasa. -------------------- |
| May |
25-04-2007, 11:14 PM
|
Dc nu e bun premergatorul? Ca si eu tare mult l-am calarit pe al meu si vad ca nu am nimic rau... sau poate de asta sunt nebuna?
Mie imi place f mult si citesc pe nerasuflete cand scrieti de copiii vostrii si cred ca nu sunt singura. De ce tot spuneti voi, mamicilor, ca nu vreti sa ne plictisiti cu povesti? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Tulip |
26-04-2007, 07:26 AM
|
Neata!!!!
Vad ca e randul meu sa va fac cafeaua/ceaiul! -------------------- |
| Pisik |
26-04-2007, 07:37 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza frumoaselor!
Dana, si eu am rugat-o pe Sorana sa mai intre, pana acum insa a fost f ocupata cu examenele si acum cu casuta. Casuta este gata, s-au mutat, dar inca nu au inceput despachetatul/mobilatul si se grabeste sa aranjeze. Aseara raportez prima abatere serioasa, perfect constienta si chiar dorita Dar nu-i nimic, ca acum o iau de la cap. Oricum ieri raportez si peste 5 km mersi pe jos, de la Antena 1 la Arcul de Triumf pt cine stie. Azi dimineata m-am suit intr-o doara pe cantar, desi sunt constipata, am rusii de ieri si cantarul meu a cam luat-o razna si...surpriza: 72,5 Nici nu stiu daca sa modific tickerul, parca mi-e frica, ca eu zic ca greul de aici incepe -------------------- |
| anaoi |
26-04-2007, 07:43 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
dylly te iarta pisik, pt ca el a facut acelasi lucru in berlin. de 2 ori chiar. si baut complet. tot amestecl acela bestial.
si tot asa a mers pe jos de a murit de picioare. |
| Pisik |
26-04-2007, 07:46 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
dylly te iarta pisik, pt ca el a facut acelasi lucru in berlin. de 2 ori chiar. si baut complet. tot amestecl acela bestial. si tot asa a mers pe jos de a murit de picioare. Da, dar Dylly era in vacanta, a avut o scuza -------------------- |
| anaoi |
26-04-2007, 07:52 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
si pt ce va face in we crezi ca mai are vreuna?
|
| ina_ceva |
26-04-2007, 07:55 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!
Iertata esti, pisikule, dar te pui pe dieta din nou! Dar ce ai in WE, dylly? -------------------- |
| uka |
26-04-2007, 08:16 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
atri vazut astea? noile genti louis vuitton http://www.style.com/fashionshows/collecti.../thumb/LVUITTON
neatza si de la mine.. fug la nani vreo 2 ore, ptr ca apoi ma duc la testarea psiho ptr scoala d soferi.. pupici, o zi buna, e aproape weekend... -------------------- |
| Amazoana |
26-04-2007, 08:18 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Eu acum m-am intors de la comisarie unde mi-am depus actele pt rezidenta. Cred ca am imbatranit 5 ani in 20 de min dupa ce mi s-a intamplat. Programul comisariei este de la 9 dimineatza pana la 7 seara iar noi am apelat la o avocata ca sa ne ajute cu toate caci nu vreau sa risc absolut nimic ducandu-ma pe cont propriu, fiind in joc viitorul nostru. Avocata a spus sa ne intalnim la 5 dupa masa cand va fi mai putina lume si ne-am intalnit decat ca era ditamai coada si ploua torential. Tipa a venit la 5 si cand a vazut ce e acolo a zis sa mergem sa bem o cafea si sa ne reintalnim la 6 jumate cand nu va mai fi nimeni la coada. Noi am mers peste drum si am baut o cafea, o cola, am mancat un sandwich super bun ( paine prajita in ceva dulceag cu jambon afumat, cascaval si ou prajit ). Nici nu va imaginati ce era acolo, cata lume debusolata si fara ajutor, cata lume disperata ca nu stiau ca le mai trebuie nu stiu ce act si nu puteau sa faca rost de el si astfel au pierdut sansa de a-si baga actele azi, o noua sansa avand-o peste alte 3-4 luni si tot asa. Un avocat merita toti banii ca sa nu ajungi ca acesti oameni, saracii. In fine, la 6 jumate noi eram la locul stabil dar avocata nu. Se face 7 fara 20, fara un sfert, fara 10 si ea nu mai apare, in conditiile in care la 7 nu se mai primeste nici un act. Am tot sunat-o si imi spunea sa stau calma ca e blocata in trafic dar o sa ajunga la timp. Am intrat in panica, imi venea sa plang, ma durea capul de nervi... eram pe punctul de a pierde tot. Pe la fara 5 apare tipa si toate au iesit bine, dar cum spuneam: am imbatranit 5 ani in 20 min. ramona AMR 2 zile May, am stat cu sufletul la gura pana am ajuns la sf povestirii tale.....imi inchipui prin ce ati trecut voi..... Neata dragelor, ce faceti? cafea? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 08:26 PM |