![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nana |
26-04-2007, 09:36 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 162 Inscris: 8-08-2006 Membrul Nr.: 105 Sex: Feminin |
Ma chere .... la platosha de mizerie si ingalare care se depune pe organismul majoritatii romanilor (se excepteaza de la comentarii bolnavii de inima si cei de rinichi)... cum ai vrea tu sa-i atinga comentariile? cred ca se opresc cuvintele inaintea dopurilor din urechi si... ma opresc aici ca risc sa devin scarboasa Acest mesaj a fost editat de Nana: 26-04-2007, 09:38 AM -------------------- DATA START WW Sambata 10.03.2007
![]() varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg |
| Amazoana |
26-04-2007, 09:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Dylly cand este nascut?
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anaoi |
26-04-2007, 09:38 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
6 noiembrie...scorpion.... se vede, nu?
|
| Amazoana |
26-04-2007, 09:43 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
6 noiembrie...scorpion.... se vede, nu? Babuinul meu si mama lui sunt nascuti pe 14.10 . Sunteti niste oamneni deosebiti, voi scorpionii, aveti o inima de aur! Nu-mi place la iubi ca mai...."omite" sa-mi spuna cate ceva. Apoi daca aflu, imi raspunde "daca nu ai intrebat"..... |
| daconst |
26-04-2007, 09:43 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.282 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Antonia,mersi de sfaturi!
Cu decalotarea nu stiam nici eu,mai ales ca am tot citit despre subiect,dar nu mi s-a parut ca trebuie neaparat sa-i fac ceva.Am mers pe principiul ca sa-l "aranjeze" fetele,nu ma-sa. Dar daca spui ca e asa grav,o sa iau si eu masuri sa nu avem probleme mai tarziu.Desi mi-e mila sa trag de pielicica.Oare nu-l doare? Diversificarea incep la 5 luni cu legume.Asa mi s-a pus mie pata,ca la cite metode am auzit,deja nu mai stiu cum e bine si cum nu. Premergatorul e interzis in multe tari,ca cica i-ar afecta coloana la bb.Apoi cica se leneveste si nu va merge repede daca stie ca are sustinere in el.Parerile sunt iar impartite,iar eu inca nu m-am decis.Sa vedem cum evolueaza,dar in principiu nu l-as folosi. -------------------- |
| ina_ceva |
26-04-2007, 09:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Meniu ieri:
MD -cartofi (2bc) 2 -sos de rosii 1 -paine prajita(1f) 2 D -cartofi (2bc) 2 -salata 0 -ulei 1 -mere, capsuni 1 -exquisa 0.5 C -porumb 0.5 -varza 0 -cioco(2bc) 1 Film -floricele (20gr) 1 -salata spring 4 -------------------- |
| Amazoana |
26-04-2007, 09:49 AM
|
Ce-i aia "exquisa"?
|
| Deea |
26-04-2007, 09:50 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.516 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Pup fetele!
Dana, aseara am intrebat doctorita daca e de acord sau nu cu premergatorul; mi-a spus sa nu o las mult timp pe zi in el, aproximativ 1 -1:30 ore, explicatia ar fi ca in premergator au tendinta sa mearga pe varfuri. Alexia de ex calca pe toata talpa, nu s-a obisnuit sa mearga ca o balerina -------------------- ![]() |
| antonia05 |
26-04-2007, 10:04 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Antonia,mersi de sfaturi! Cu decalotarea nu stiam nici eu,mai ales ca am tot citit despre subiect,dar nu mi s-a parut ca trebuie neaparat sa-i fac ceva.Am mers pe principiul ca sa-l "aranjeze" fetele,nu ma-sa. Dar daca spui ca e asa grav,o sa iau si eu masuri sa nu avem probleme mai tarziu.Desi mi-e mila sa trag de pielicica.Oare nu-l doare? Diversificarea incep la 5 luni cu legume.Asa mi s-a pus mie pata,ca la cite metode am auzit,deja nu mai stiu cum e bine si cum nu. Premergatorul e interzis in multe tari,ca cica i-ar afecta coloana la bb.Apoi cica se leneveste si nu va merge repede daca stie ca are sustinere in el.Parerile sunt iar impartite,iar eu inca nu m-am decis.Sa vedem cum evolueaza,dar in principiu nu l-as folosi. Pai nu l doare.Nici eu nu am stiut dar cand l am vzut pe urorlog ca i a impims pielicica nu mi venea sa cred ca se poate asa ceva.Eu eram tampita rau, habar nu aveam si daca hebama nu a facut asta credeam ca nu se poate.Bineinteles ca doctorul i a dat repede pielea aia la o parte si avand fimoza si pielea aceea e mai stransa n jurul glandului, sa inrosit si a crapat putin. ma sfatuise sa i faca operatie sa numai aiba probleme dar nu am acceptat.Doctorul lui, mi a zis ca nu e cazul sa l operez dar trebuie sa i trag mai des pielea aceea sa se desfaca si a inceput intr o parte sa se desfaca.Cel mai bine e sa se faca la baie asta si mi a dat sa i dau cu o crema( nu mai stiu cum se numeste exact.NISTATIN salbe ceva de gen.Era ceva antibiotic crema.Trebuie sa vezi daca are fimoza.Sau daca ti e frica sa vada doctorul lui.Sa nu faca cine stie ce infectie acolo si sa te trezesti cu febra si nu stii de ce.Eu mereu il decalotez si la baie si cand il schimb de pampers. -------------------- ![]() ![]() |
| Pisik |
26-04-2007, 10:08 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.442 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Mi-am schimbat si eu tickerul, macar pt incurajare
-------------------- |
| Nana |
26-04-2007, 10:18 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 162 Inscris: 8-08-2006 Membrul Nr.: 105 Sex: Feminin |
Ce-i aia "exquisa"? Crema slaba de branza, simpla sau cu diverse arome: fructe de padure, capsuni, straciatela, vanilie, ciocolata. Papy buuuuuuuuunnnnnnnn, dulcic, pe post de desert. -------------------- DATA START WW Sambata 10.03.2007
![]() varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg |
| anaoi |
26-04-2007, 10:20 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
6 noiembrie...scorpion.... se vede, nu? Babuinul meu si mama lui sunt nascuti pe 14.10 . Sunteti niste oamneni deosebiti, voi scorpionii, aveti o inima de aur! Nu-mi place la iubi ca mai...."omite" sa-mi spuna cate ceva. Apoi daca aflu, imi raspunde "daca nu ai intrebat"..... tipic pt noi...dylly roseste tot la complimentele pe care le-a primit exquisa este o crema de branza. se gaseste si in varianta light |
| Amazoana |
26-04-2007, 10:27 AM
|
Ce-i aia "exquisa"? Crema slaba de branza, simpla sau cu diverse arome: fructe de padure, capsuni, straciatela, vanilie, ciocolata. Papy buuuuuuuuunnnnnnnn, dulcic, pe post de desert. Multumesc frumos pt explicatie. Mie nu-mi place combinatia branza+dulce.... |
| anca veselie |
26-04-2007, 10:28 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
tipic pt noi...dylly roseste tot la complimentele pe care le-a primit exquisa este o crema de branza. se gaseste si in varianta light si eu rosesc toata, si-s fecioara exquisa light, mai precis fruit amore este preferata mea! fetelor, am o mare foame in afara de asta m-am saturat pana-n gat de dieta yin yang, vreau sa pap un gratar de pui cu o salata si un iaurt cu fructe gata, m-am plans destul. va puuup pe toate si va urez o zi minunata -------------------- |
| Pisik |
26-04-2007, 10:34 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.442 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
tipic pt noi...dylly roseste tot la complimentele pe care le-a primit exquisa este o crema de branza. se gaseste si in varianta light si eu rosesc toata, si-s fecioara exquisa light, mai precis fruit amore este preferata mea! fetelor, am o mare foame in afara de asta m-am saturat pana-n gat de dieta yin yang, vreau sa pap un gratar de pui cu o salata si un iaurt cu fructe gata, m-am plans destul. va puuup pe toate si va urez o zi minunata Si eu o foame disperata, sunt in a doua zi de rusi si numa pofte si ganduri necurate am Cat despr edieta, daca nu mai simti sa tii YY, nu mai tine, de ce nu papi tu ca mine, adica echilibrat. adica la pranz exact salata cu pui si painica si iaurt sau fructe la desert? eu zic ca te chiuni aiurea -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:50 AM |