![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
26-04-2007, 10:37 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pisikule, asta intentionez, dar am zis sa termin ciclul de trei zile de yang. am observat ca am avut cele mai bune rezultate cu yy si de asta m-am tot chinuit...
-------------------- |
| axe10 |
26-04-2007, 10:52 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
si pt ce va face in we crezi ca mai are vreuna? Poate ne vedem in we la o cafea...Starbucks!...ce ziceti? Mi-am schimbat si eu tickerul, macar pt incurajare Bravo pisicutza...ma bucur ca esti pe drumul cel bun.... Azi mi-am inceput ziua cu o masa compusa din: -iaurt..ce a mai ramas in sticla-0.5p -1 felie branza fitness-1p -2,5 buc wasa-1.25p -1 lingurita miere-0p -cafea-0p -ceai verde-0p -lapte cafea-0.25p -37 g pastrama afumata porc-1.2p -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
26-04-2007, 10:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
|
| daconst |
26-04-2007, 10:55 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.237 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Antonia,care dr i-a facut asta la Dominik?Din De sau Ro?Pediatrul sau Urologul?Si cum s-a manifestat fimoza?Scuze ca te intreb atat,dar esti singura cu baietel pe aici.
[b]Deea,mersi. O sa ma documentez si eu mai mult cind se apropie momentul,dar o parere in plus nu-mi strica. Pisik[/b],felicitari pentru ticker...asa te mai recunosc si eu. Daca ai inceput asa bine,e pacat sa nu continui. Anca,cum e dieta YY,in mare daca poti sa-mi scrii ca nu am timp sa citesc prea mult.Adica vreau sa stiu doar daca se mananca bine ca la WW? Despre CM,as vrea sa mai stiu si eu cum e,ca de un an de zile nu mi-a mai venit.Fetele care ati nascut,cind v-au venit din nou rusii? -------------------- |
| Pisik |
26-04-2007, 11:02 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.342 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Antonia,care dr i-a facut asta la Dominik?Din De sau Ro?Pediatrul sau Urologul?Si cum s-a manifestat fimoza?Scuze ca te intreb atat,dar esti singura cu baietel pe aici. [b]Deea,mersi. O sa ma documentez si eu mai mult cind se apropie momentul,dar o parere in plus nu-mi strica. Pisik[/b],felicitari pentru ticker...asa te mai recunosc si eu. Daca ai inceput asa bine,e pacat sa nu continui. Anca,cum e dieta YY,in mare daca poti sa-mi scrii ca nu am timp sa citesc prea mult.Adica vreau sa stiu doar daca se mananca bine ca la WW? Despre CM,as vrea sa mai stiu si eu cum e,ca de un an de zile nu mi-a mai venit.Fetele care ati nascut,cind v-au venit din nou rusii? Danutza, si eu sper sa ma tina, ca la 71-72 am mai ajuns eu, chiar si la 70, dar pe urma am urcat vertiginos inapoi. Provocarea mare pt mine acum e sa vad prefixul cu 6, cred ca dau bairam |
| axe10 |
26-04-2007, 11:10 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Antonia,care dr i-a facut asta la Dominik?Din De sau Ro?Pediatrul sau Urologul?Si cum s-a manifestat fimoza?Scuze ca te intreb atat,dar esti singura cu baietel pe aici. [b]Deea,mersi. O sa ma documentez si eu mai mult cind se apropie momentul,dar o parere in plus nu-mi strica. Pisik[/b],felicitari pentru ticker...asa te mai recunosc si eu. Daca ai inceput asa bine,e pacat sa nu continui. Anca,cum e dieta YY,in mare daca poti sa-mi scrii ca nu am timp sa citesc prea mult.Adica vreau sa stiu doar daca se mananca bine ca la WW? Despre CM,as vrea sa mai stiu si eu cum e,ca de un an de zile nu mi-a mai venit.Fetele care ati nascut,cind v-au venit din nou rusii? AHHHHHHHHHHH, am scris o gramada si din greseala am apasat esc....fira-r sa fie.... Revin...ma bag sa raspund si eu.... Dana...fimoza o cunosti pt ca la putzulica nu prea se vede capul...pe partea de dedesupt are o pielicica...Se rezolva seara la vreo 2-3 baite...incet, incet incepi sa tragi din ce in ce mai mult de preputz...pana la urma cedeaza...bb o sa maraie nitel...sau il duci la doctor, el va fi mai rapid..ca doar nu e copilul lui sa se opreasca daca plange. Apoi sa ai grija sa intretii o curatenie buna la locul cu pricina...si cand mai creste sa-l inveti cand se spala sa decaloteze si sa dea cu sapun si sa clateasca bine... YY este 3 zile numai cu legume si 3 zile numai produse animale...e dificil dar se pare ca eficient... Dupa ce am nascut am asteptat vreo 6 saptamani sau 8 pana s-a intamplat CM dar eu am nascut prin cezariana...poate e diferit la cele care au nascut normal. Poate sa lipseasca si un an...stai linistita...nu e mai bine asa? Protejeaza-te cu preze si ai rezolvat problema... Danutza, si eu sper sa ma tina, ca la 71-72 am mai ajuns eu, chiar si la 70, dar pe urma am urcat vertiginos inapoi. Provocarea mare pt mine acum e sa vad prefixul cu 6, cred ca dau bairam Sunt invitata...? Ca sunt buna de dans si intretinerea atmosferei...chiar daca nu am alura de hostess deocamdata...si o aduc si pe Dilly...sa avem cu cine rade. -------------------- ![]() |
| anca veselie |
26-04-2007, 11:16 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
dana, dieta exacta YY este urmatoarea:
3 zile yang, adica produse animale: -300-400 g. Carne de pui, vita sau peste, fiarta, gratar sau la cuptor -300 g. Iaurt, 300 g branza de vaci, 2 litri lichid (apa sau ceai de plante), un ou fiert. Dupa fiecare masa se bea o cana de ceai fierbinte. 3 zile yin: -600 g legume sub forma de salate, ciorbe, supe (cu putin ulei de masline, lamaie, bors sau otet pentru gust acrisor) sau sub forma de mancare, la cuptor ghiveci (se pot folosi toate soiurile de legume). -200-300 g. Fructe (mai putin struguri, pere, fructe uscate) -500 ml. Suc de rosii sau suc de fructe. -100 g. Paine graham sau 200 g fulgi de porumb. -2 litri apa minerala plata sau ceai de plante. Dupa fiecare masa se bea o cana de ceai fierbinte. Este bine sa se manance cea mai mare cantitate de alimente in prima parte a zilei. Dupa ora 20 nu se mai mananca nimic, se pot bea lichide. este tot un regim disociat nu pot spune ca se mananca bine ca la ww atata timp cat nu poti manca toate alimentele dorite si esti restrictionat la un anumit tip. ce parere ai? -------------------- |
| daconst |
26-04-2007, 11:19 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.237 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Axe,mersi de raspuns.
Mai,dar fimoza doare?Adica poate sa o aibe deja si eu sa nu stiu? Ca asa e cum spui,capul nu se vede la putulica,iar pielicica e inchisa la cap,ca sa ma exprim asa. Of,Anca,mi se mare cam grea de respectat.Adica e greu dupa WW sa te mai abtii de la mancare. Mersi pentru informatii,o pastrez la ultimele kg,daca mi-o fi mai greu.ca pina acum a mers WW,dar ma astept si eu sa stagnez,mai spre final. -------------------- |
| Pisik |
26-04-2007, 11:19 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.342 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Danutza, si eu sper sa ma tina, ca la 71-72 am mai ajuns eu, chiar si la 70, dar pe urma am urcat vertiginos inapoi. Provocarea mare pt mine acum e sa vad prefixul cu 6, cred ca dau bairam Sunt invitata...? Ca sunt buna de dans si intretinerea atmosferei...chiar daca nu am alura de hostess deocamdata...si o aduc si pe Dilly...sa avem cu cine rade. Daaaaa, daaaaa, toata lumea e invitata!!!!! Macar sa vad eu minunea, zic eu, pana pe vreun 15 iunie asa....ca pana pe 15 iulie cand sunt nasica vreau sa am kg de la nunta |
| anca veselie |
26-04-2007, 11:27 AM
|
Of,Anca,mi se mare cam grea de respectat.Adica e greu dupa WW sa te mai abtii de la mancare. Mersi pentru informatii,o pastrez la ultimele kg,daca mi-o fi mai greu.ca pina acum a mers WW,dar ma astept si eu sa stagnez,mai spre final. banuiam. tu cum alaptezi si esti cu bebe mic e si mai greu si daca-ti merge bine ww poti s-o pastrezi in caz de forta majora pisikule, tin pumnii -------------------- |
| michelle |
26-04-2007, 11:33 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.041 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Sal fetelor!
Pisik, bravo pt ticker! Vezi ca in curand vin iar in inspectie Azi am 6 luni de la operatie -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
26-04-2007, 11:35 AM
|
|
|
| otilici |
26-04-2007, 11:57 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.101 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Salutare!
Dana,sa stii ca si eu ii trag pielicica aceea puiului la fiecare baita si sa stii ca nu-l doare,cel putin nu baga de seama,se joaca in continuare.Bine,nici nu fortez ff tare,nici prea brusc.Chiar am gasit pe un site fotografii unde arata diferenta dintre o putulica cu fimoza si una fara De diversificat,ne diversificam de la 4 luni.Am inceput cu suculete de portocala si morcov,apoi incet piureuri moi,aproape lichide.Acum mancam cereale Humana in combinatie cu suc/pulpa de fructe,facute in casa.De asemenea supica de legume. Si cu diversificarea parerile sunt impartite,fiecare iti va spune altceva cu ce sa incepi -------------------- |
| Amazoana |
26-04-2007, 12:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
|
| ina_ceva |
26-04-2007, 12:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Operatie la ochi, dulci
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 06:59 AM |