![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
26-04-2007, 12:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza fetelor
ramona pai eu nu am mai pus si ziua de ieri ca era deja dupa 21.30 ora in tzara cand am postat eu AMR 2 zile pisicutza pis pis pis kilele in plus sa se destrame ca un vis Stateam eu aseara atat de linistita ca mai am o saptamana intreaga sa ii cumpar cadoul lui Remy si azi dimineatza, nu glumesc, dormeam si m-am trezit la un moment dat exact ca cum se trezeste dracula din cosciug in filme -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| otilici |
26-04-2007, 12:15 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dana ai PM
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
26-04-2007, 12:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Sal fetelor! Pisik, bravo pt ticker! Vezi ca in curand vin iar in inspectie Azi am 6 luni de la operatie Ce operatie???????? Operatie la ochi, dulci Dap, m-am operat sa scap de dioptrii. Pentru cei interesati, am scris aici despre asta. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| otilici |
26-04-2007, 12:20 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
May,ce cadou vrei sa-i cumperi lui Remy?
Acest mesaj a fost editat de otilici: 26-04-2007, 12:20 PM -------------------- |
| antonia05 |
26-04-2007, 12:21 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Antonia,care dr i-a facut asta la Dominik?Din De sau Ro?Pediatrul sau Urologul?Si cum s-a manifestat fimoza?Scuze ca te intreb atat,dar esti singura cu baietel pe aici. [b] Decalotarea aceea i a facut o un doctor urolog din Germania.El este roman de origine si e foarte bun doctorul.Imi propusese a l opereze de fimoza dar nu am acceptat ca doctorul pediatru mi zis ca pot sa fac asta daca vreau dar nu e cazul ca pana la 7 ani se desface singura pielea aceea lipita de jur imprejurul glandului si mai ales daca faci exercitii cu el.Fimoza e pielea aceea lipita in jurul organului, la unii e pana la orificiul unde urineaza si nu pot urina ca lumea iar la altii este lipita n jurul organului dar pe marginea ciupercutei acelea( nu stiu sa ti explic clar).Nu se da pielea pana la capat sa se descopere tot capul.Si cand decalotezi, pielea aceea din jur se pliaza si se inroseste zona pielii stranse, probabil ca pielea ce inconjoara glandul; e mai stransa la capat si se forteaza la decalotare.Nu e obligatoriu sa fie si la tine asa.Uneori ung pielea aceea cand e decalotata si cu ulei sa capete ceva elasticitate, dupa ce i am curatat-o.Sper ca te am lamurit cumva.Poti sa i spui si tu doctorei daca are probleme cu pielea, daca e prea stransa, daca are ceva fimoza si iti arata.Dar de obicei e bine sa l cureti si acolo cu apa caldutza, fiarta.Eu il mai curat si cu servetelele umede.Iar la baie frecvent.Sub pielea aceea lipita se strange si ceva mizerie si e bine de curatat cat poti.Si eu trebuie acum sa ma duc la Urolog cu el ca sub pielicica aceea are un punct alb, ca o bobitza mica si sa vad ce este.Era mai mica dar a mai crescut si sa nu se colecteze acolo ceva.Poop si sper ca nu te am bulversat. Doctorul acela i a dat doar pielea in jos sa vada cat e fimoza.Nu era nimic grav.Nu doare.Si tu poti face asta acasa. Acest mesaj a fost editat de antonia05: 26-04-2007, 12:23 PM -------------------- ![]() ![]() |
| May |
26-04-2007, 12:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Otilici un ceas vreau sa ii iau, acum fug la bijuterie sa vad daca gasesc modelul care ii place lui
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| otilici |
26-04-2007, 12:40 PM
|
Bafta multa May,sa gasesti ceea ce-i place
-------------------- |
| May |
26-04-2007, 01:04 PM
|
Am cumparat... o sa stau pe ghimpi pana saptamana viitoare cand o sa ii dau cadoul caci nu stiu daca o sa ii placa.... doamneee ca m-am uitat cred ca la 50 de ceasuri de m-am ametit de tot... cand am cumparat in sfarsit unul, pana si bijutierul radea si zicea: pt tine special, ii lipesc pe cadou ``Sper sa iti placa`` in loc de ``Felicitari``. Am crezut ca glumeste dar chiar avea si etichete dintr-astea si mi-a lipit una pe cadou
Uitati ceasul care mi-a golit buzunarul : Ceasul !!!!! -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| anca veselie |
26-04-2007, 01:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
fetelor, intrebare off topic: am o prietena care se marita si azi mergem la ultima proba a rochitei si tre sa luam voalul; rochita este crem. cum trebuie sa fie voalul, ce culoare?
may, fain ceasul, sigur o sa-i placa -------------------- |
| michelle |
26-04-2007, 01:10 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Anca, de aceeasi culoare cu rochia.. sau macar o parte a ei, a broderiei etc
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
26-04-2007, 01:11 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
fetelor, intrebare off topic: am o prietena care se marita si azi mergem la ultima proba a rochitei si tre sa luam voalul; rochita este crem. cum trebuie sa fie voalul, ce culoare? may, fain ceasul, sigur o sa-i placa pai tot crem. au la Agnes Toma 2 nuante de voal: unul alb si unul crem, identice ca si model, f simple. Nasa mea si-a luiat crem si eu alb. si anul trecut am dat 500 de mii pe el -------------------- |
| michelle |
26-04-2007, 01:11 PM
|
May, sa il poarte cu placere!! Sa ne spui daca i-a placut. Banuieste ce ii faci cadou?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| otilici |
26-04-2007, 01:15 PM
|
May frumos ceasul
-------------------- |
| anca veselie |
26-04-2007, 01:18 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
miha, pisik, merci, sper sa gasim voal la aceeasi culoare!
-------------------- |
| Tulip |
26-04-2007, 01:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.406 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Am cumparat... o sa stau pe ghimpi pana saptamana viitoare cand o sa ii dau cadoul caci nu stiu daca o sa ii placa.... doamneee ca m-am uitat cred ca la 50 de ceasuri de m-am ametit de tot... cand am cumparat in sfarsit unul, pana si bijutierul radea si zicea: pt tine special, ii lipesc pe cadou ``Sper sa iti placa`` in loc de ``Felicitari``. Am crezut ca glumeste dar chiar avea si etichete dintr-astea si mi-a lipit una pe cadou Uitati ceasul care mi-a golit buzunarul : Ceasul !!!!! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:22 PM |