![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Monic |
26-04-2007, 09:31 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.611 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Ella, detaliile le aflu sambata
Noni, imi pare rau ca nu ne-am putut intalni saptamana trecuta, si ma rusinez ca nu am apucat sa iti scriu sau sa te sun; familia fratelui e super ne simtim extraordinar, dar sincer, imi iau toata energia si tot timpul -------------------- ![]() |
| danyhoney |
26-04-2007, 09:47 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Seara buna !!
Moamaaaaaa , ce de ati scris !!! Ce ma bucur !!! M-am apucat de citit si dupa vreo 10 minute a venit Dirk sa ma intrebe daca am adormit .... nemaifiind obisnuit ca eu sa am atata de citit aici Deci..... va iau pe rand .... recunosc ca am scris pe o foaie ca sa nu uit ceva important Himere - sper sa se rezolve cu PC -ul si sa intri mai des . Uka - bine ai revenit !! Tare faine pozele !! Miha - cum spuneau si fetele : nu iti fa griji pentru burta la nunta . parca vad ca vei manca doar aperitivul si ... atat Deea - fain articolul cu margarina ! Noroc ca eu mananc margarina de 2 ori pe an ( mai nou ) Tulip - frumoasaaaaaaaa foc esti !!!!!! Dana - ma bag si eu la chestia cu premergatorul : cumnata mea nu a avut asa ceva la nici una dintre fete si a fost tare multumita . Cand au inceput fetele sa stea cat de cat pe picioruse , le-a cumparat un fel de ham ... Pun o poza cand gasesc . May - multaaaaaaaaa bafta cu cardul !!!!! Ce ceas i-ai tras lui Remy Pisik - bravo pentru ticker !!! Ma inscriu si eu la bairam ! Pacat ca nu ai ceva poze cu tine si cu Sorana ... dar asteptam sa revina ea . Dulci - 14.10 e si babuinul meu nascut Dyly - pozeeeeeeee ca te mananc !!!!! Bueyyyy , iar o puneti de intalnire Aloooooooo , Ina , Anca , Dulci !!!!!!!! Ati facut chef azi ??????????? Whisky + cola e preferata mea ( pe langa tequila , normal Lyra - sotul tau are nevoie de liber , se pare ! Cand are concediu ? Ella - 1- poze cu achizitiile !!! 2 - ma bucur ca fostii tai colegii te apreciaza in continuare ... 3 - ma bucur ca iesi din casa !! 4 -mi-a placut faptul ca nu ai sarit imediat la oferta babuinului de a merge la mare si ma bucur ca nu te-a gasit la telefon Monic - Noni - supeeeeeeeeerrrr !!! ramai acasa . exact ce ti-ai dorit !! Sper ca nu am sarit peste ceva important ..... daca da : imi cer scuze -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
26-04-2007, 09:50 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Dany daca vrei sa auzi declaratia de la fix, trebuie sa intrii in gradina magica
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 26-04-2007, 09:52 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| danyhoney |
26-04-2007, 09:58 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sa va spun ca ne-am depasit norma la casa cu 1 saptamana ????? Ce am facut pana azi ... ar fii trebuit sa fie gata vinerea viitoare !!! Nu-i rau , nu ? Azi am fost si la cumparaturi putin si .......pe langa ca a trebuit sa renunt la vana , azi am renuntat si la balansoarul pentru gradina Sunt multumita de noi dar ... sunt rupta !!! Va promisesem cateva poze noi .... scuze dar nu am avut timp sa le pun . Sper ca , cel tarziu , sambata sa le pun . Daca nu .... voi pune doar cu finalul - final -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
26-04-2007, 10:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dany-dulce
Ne vom gandi la tine duminica -------------------- |
| danyhoney |
26-04-2007, 10:19 PM
|
Dany-dulce Ne vom gandi la tine duminica De fapt .... de incalzit ma voi incalzi dar doar cu gandul si cu gradele de afara ( azi am avut 29 ° C Sa va distrati !!!!! Si ..... daca intra .... un cocktail si pentru mine Am o idee mai buna : ia economisiti voi banii pe care ii dati pe cocktail-uri & stuff .... puneti bani la ciorap ( sosete , strampi ) si .... veniti la cheful de inaugurare al casutei !!!!! Cazare , papa si beutura e pe gratis .....Eeeeeee, ce ziceti ?? -------------------- ![]() |
| May |
26-04-2007, 10:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
dany vezi poate iti invadam casutza
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Ella79 |
26-04-2007, 10:32 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.431 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Eu m-am intors acum de la crasma
Dany, eu as veni si maine, asa dor de duca am. May, Sexy, si tuturor, de fapt, va multumesc dca sunteti langa mine. E foarte important acum sa am prieteni, sa ma ajute sa depasesc momentul, indiferent care va fi deznodamantul. |
| danyhoney |
26-04-2007, 10:41 PM
|
dany vezi poate iti invadam casutza Deci..... aterizezi la Hmburg si de acolo te luam noi . Ai pricipit ?? -------------------- ![]() |
| May |
26-04-2007, 10:42 PM
|
ella da militaria jos din pod!
dany m-am dat de ceasul mortii sa scriu in casutza de la agentie unde vreau sa merg caci astia nu accepta hamburg ma, ca se zice hamburgo -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| danyhoney |
26-04-2007, 10:44 PM
|
Eu m-am intors acum de la crasma Dany, eu as veni si maine, asa dor de duca am. Te astept , Ella !!!!!! Daca ai stii cat ma bucur pentru tine ca ai iesit si ai simtit ca se poate trai si altfel decat viata de sclava !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo tie !!!!!!!!!! Plec la nani !!!!!! Daca nu ne mai vedem maine ... sa aveti un WE super placut !!! dany m-am dat de ceasul mortii sa scriu in casutza de la agentie unde vreau sa merg caci astia nu accepta hamburg ma, ca se zice hamburgo -------------------- ![]() |
| May |
26-04-2007, 10:45 PM
|
fata vezi ca iti dau un pm acum sa imi raspunzi pana sa te culci
| danyhoney |
26-04-2007, 10:47 PM
|
Oricum nu cred ca ajungi pana aici pentru doar 19 € ... sau cat spuneai tu ....Sunt curioasa cat ar costa avionul !!
Gataaaaaaa, plec !!!! Paaaaaa!!! fata vezi ca iti dau un pm acum sa imi raspunzi pana sa te culci -------------------- ![]() |
| May |
26-04-2007, 10:49 PM
|
Nu se poate ca ti-am scris asa ca tine-te!!!
| danyhoney |
26-04-2007, 10:55 PM
|
Am bagat !!!! Baga si tu !!! Asa nu mai plec eu la nani
A aparut si Pisik . Poate zice si ea ceva !!! apropo , Pisik : nu sunt suparata pe tine ( apropo la ce ai scris ) -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 08:55 PM |