left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 54 55 56 57 58 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Monic
mesaj 26-04-2007, 09:31 PM
Mesaj #826

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.611
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna
Sex: Feminin

Ella, detaliile le aflu sambata hug.gif
Noni, imi pare rau ca nu ne-am putut intalni saptamana trecuta, si ma rusinez ca nu am apucat sa iti scriu sau sa te sun; familia fratelui e super ne simtim extraordinar, dar sincer, imi iau toata energia si tot timpul sad.gif Sper sa nu te superi pe mine si sa tinem legatura pupic.gif hug.gif (stii tu ca imi esti foarte draga si ca mi-a placut sa petrecem timpul impreuna)

--------------------

Imagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
danyhoney
mesaj 26-04-2007, 09:47 PM
Mesaj #827

Panda

Raspunsuri: 8.679
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Seara buna !!

Moamaaaaaa , ce de ati scris !!! Ce ma bucur !!! M-am apucat de citit si dupa vreo 10 minute a venit Dirk sa ma intrebe daca am adormit .... nemaifiind obisnuit ca eu sa am atata de citit aici lol.gif

Deci..... va iau pe rand .... recunosc ca am scris pe o foaie ca sa nu uit ceva important tease.gif

Himere
- sper sa se rezolve cu PC -ul si sa intri mai des .

Uka - bine ai revenit !! Tare faine pozele !!

Miha
- cum spuneau si fetele : nu iti fa griji pentru burta la nunta . parca vad ca vei manca doar aperitivul si ... atat )).gif

Deea
- fain articolul cu margarina ! Noroc ca eu mananc margarina de 2 ori pe an ( mai nou ) smile.gif

Tulip - frumoasaaaaaaaa foc esti !!!!!!

Dana - ma bag si eu la chestia cu premergatorul : cumnata mea nu a avut asa ceva la nici una dintre fete si a fost tare multumita . Cand au inceput fetele sa stea cat de cat pe picioruse , le-a cumparat un fel de ham ... Pun o poza cand gasesc .

May - multaaaaaaaaa bafta cu cardul !!!!! Ce ceas i-ai tras lui Remy w00t.gif w00t.gif !!! Si ce economista esti .... respect !!! Aaaaa, vezi ca e imediat fix pupic.gif

Pisik - bravo pentru ticker !!! Ma inscriu si eu la bairam ! Pacat ca nu ai ceva poze cu tine si cu Sorana ... dar asteptam sa revina ea .

Dulci
- 14.10 e si babuinul meu nascut cheer.gif

Dyly - pozeeeeeeee ca te mananc !!!!! Bueyyyy , iar o puneti de intalnire sad.gif sad.gif M-ati innebunit !!! Distractie faina !!

Aloooooooo , Ina , Anca , Dulci !!!!!!!! Ati facut chef azi ??????????? Whisky + cola e preferata mea ( pe langa tequila , normal blum.gif ) ....ouzo e super bun ... cocktail-uri ....imi ploua in gura sad.gif . bine ca v-a dat Dylly cateva dupa ceafa ... de la mine ati fii luat mai multe - daca nu ma lasati sa beau cu voi lol.gif

Lyra - sotul tau are nevoie de liber , se pare ! Cand are concediu ?

Ella
- 1- poze cu achizitiile !!! 2 - ma bucur ca fostii tai colegii te apreciaza in continuare ... 3 - ma bucur ca iesi din casa !! 4 -mi-a placut faptul ca nu ai sarit imediat la oferta babuinului de a merge la mare si ma bucur ca nu te-a gasit la telefon naughty.gif . Nu esti papusa lui : unde te pune , acolo sa stai !!!!!!! El a vrut asa ... sa suporte consecintele !! In locul tau ... as merge la Eforie cu prietena . bafta multa in continuare !!

Monic - pupic.gif pupic.gif si ma bucur ca ai mai scris pe aici . california ???? Mai ai loc in bagaj si pentru o grasa ca mine ??? Iti trimit ce m-ai rugat , cum sa nu ?

Noni
- supeeeeeeeeerrrr !!! ramai acasa . exact ce ti-ai dorit !!

Sper ca nu am sarit peste ceva important ..... daca da : imi cer scuze

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

May
mesaj 26-04-2007, 09:50 PM
Mesaj #828

Hiena

Raspunsuri: 4.804
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Dany daca vrei sa auzi declaratia de la fix, trebuie sa intrii in gradina magica naughty.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 26-04-2007, 09:52 PM

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 26-04-2007, 09:58 PM
Mesaj #829

Panda

lol.gif lol.gif lol.gif ma gandeam eu ca asta imi spui , May - nebuno !

Sa va spun ca ne-am depasit norma la casa cu 1 saptamana ????? Ce am facut pana azi ... ar fii trebuit sa fie gata vinerea viitoare !!! Nu-i rau , nu ?

Azi am fost si la cumparaturi putin si .......pe langa ca a trebuit sa renunt la vana , azi am renuntat si la balansoarul pentru gradina doh.gif ...DAR ... am dat avansul pentru canapelele din sufragerie cheer.gif cheer.gif . Sunt mai importante decat balansoarul . Asta e : cumparam una , renuntam la alta .

Sunt multumita de noi dar ... sunt rupta !!!
Va promisesem cateva poze noi .... scuze dar nu am avut timp sa le pun . Sper ca , cel tarziu , sambata sa le pun . Daca nu .... voi pune doar cu finalul - final )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 26-04-2007, 10:12 PM
Mesaj #830

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Dany-dulce pupic.gif hug.gif
Ne vom gandi la tine duminica grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 26-04-2007, 10:19 PM
Mesaj #831

Panda

CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 10:12 PM) *

Dany-dulce pupic.gif hug.gif
Ne vom gandi la tine duminica grin.gif

blum.gif blum.gif , Ina ! Crezi ca ma incalzeste cu ceva ??? Voi acolo ... cocktail-uri , chestii , trestii ... si eu , aici , singurica sad.gif
De fapt .... de incalzit ma voi incalzi dar doar cu gandul si cu gradele de afara ( azi am avut 29 ° C w00t.gif ).
Sa va distrati !!!!! Si ..... daca intra .... un cocktail si pentru mine )).gif

Am o idee mai buna : ia economisiti voi banii pe care ii dati pe cocktail-uri & stuff .... puneti bani la ciorap ( sosete , strampi ) si .... veniti la cheful de inaugurare al casutei !!!!! Cazare , papa si beutura e pe gratis .....Eeeeeee, ce ziceti ??

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 26-04-2007, 10:27 PM
Mesaj #832

Hiena

dany vezi poate iti invadam casutza naughty.gif . Apropo, ia spune-mi si mie in ce aeroport trebuie sa aterizez ca sa ajung la tine, ca la noapte imi iau zborul lol.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 26-04-2007, 10:32 PM
Mesaj #833

Koala

Raspunsuri: 2.431
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Eu m-am intors acum de la crasma grin.gif (bine, era de fapt un bar chiar cochet din centru), m-am spalat pe cap si ma duc imediat sa il usuc si sa il coafez. E chiar cool sa iesi cu fetele prin baruri seara in timpul saptamanii. Pe bune! Eu nu faceam astfel de experiente pana acum ca, deh, eram fata de casa. Dar sa vezi acum ce iesiri bag eu... s-a terminat cu sclavia!! )).gif

Dany, eu as veni si maine, asa dor de duca am.
May, Sexy, si tuturor, de fapt, va multumesc dca sunteti langa mine. E foarte important acum sa am prieteni, sa ma ajute sa depasesc momentul, indiferent care va fi deznodamantul.
+Quote Post
danyhoney
mesaj 26-04-2007, 10:41 PM
Mesaj #834

Panda

CITAT(Maybeline @ 26-04-2007, 10:27 PM) *

dany vezi poate iti invadam casutza naughty.gif . Apropo, ia spune-mi si mie in ce aeroport trebuie sa aterizez ca sa ajung la tine, ca la noapte imi iau zborul lol.gif

Deci..... aterizezi la Hmburg si de acolo te luam noi . Ai pricipit ?? pupic.gif Sau ..... de la Hamburg vii mataluta cu trenul si te astept la gara blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 26-04-2007, 10:42 PM
Mesaj #835

Hiena

ella da militaria jos din pod! hug.gif

dany m-am dat de ceasul mortii sa scriu in casutza de la agentie unde vreau sa merg caci astia nu accepta hamburg ma, ca se zice hamburgo doh.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 26-04-2007, 10:44 PM
Mesaj #836

Panda

CITAT(Ella79 @ 26-04-2007, 10:32 PM) *

Eu m-am intors acum de la crasma grin.gif (bine, era de fapt un bar chiar cochet din centru), m-am spalat pe cap si ma duc imediat sa il usuc si sa il coafez. E chiar cool sa iesi cu fetele prin baruri seara in timpul saptamanii. Pe bune! Eu nu faceam astfel de experiente pana acum ca, deh, eram fata de casa. Dar sa vezi acum ce iesiri bag eu... s-a terminat cu sclavia!! )).gif

Dany, eu as veni si maine, asa dor de duca am.

Te astept , Ella !!!!!! Daca ai stii cat ma bucur pentru tine ca ai iesit si ai simtit ca se poate trai si altfel decat viata de sclava !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo tie !!!!!!!!!! hug.gif

Plec la nani !!!!!!

Daca nu ne mai vedem maine ... sa aveti un WE super placut !!!

CITAT(Maybeline @ 26-04-2007, 10:42 PM) *

dany m-am dat de ceasul mortii sa scriu in casutza de la agentie unde vreau sa merg caci astia nu accepta hamburg ma, ca se zice hamburgo doh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Buey , tu esti spanioloaica ... decis scrii in limba ta ... nu in a mea blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 26-04-2007, 10:45 PM
Mesaj #837

Hiena

fata vezi ca iti dau un pm acum sa imi raspunzi pana sa te culci
cheer.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 26-04-2007, 10:47 PM
Mesaj #838

Panda

Oricum nu cred ca ajungi pana aici pentru doar 19 € ... sau cat spuneai tu ....Sunt curioasa cat ar costa avionul !!

Gataaaaaaa, plec !!!! Paaaaaa!!!

CITAT(Maybeline @ 26-04-2007, 10:45 PM) *

fata vezi ca iti dau un pm acum sa imi raspunzi pana sa te culci
cheer.gif

lol.gif OK , astept ! Ma duc pana la toaleta pana atunci , se poate ? lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 26-04-2007, 10:49 PM
Mesaj #839

Hiena

Nu se poate ca ti-am scris asa ca tine-te!!! )).gif Nu e fata 19 euro, nu stiu de ce am crezut iar gura lumii... tot ce am gasit eu e in jur de 100 de bastani pt perioada decembrie... ia baga raspuns la pm floare.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 26-04-2007, 10:55 PM
Mesaj #840

Panda

Am bagat !!!! Baga si tu !!! Asa nu mai plec eu la nani )).gif )).gif Dar.....ce conteaza cateva minute ???

A aparut si Pisik . Poate zice si ea ceva !!! apropo , Pisik : nu sunt suparata pe tine ( apropo la ce ai scris ) pupic.gif

)).gif )).gif Dirk a adormit in sufragerie )).gif )).gif . E rupt si el , saracul !!

--------------------
Imagine
+Quote Post

202 Pagini V « < 54 55 56 57 58 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 08:55 PM