![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
27-04-2007, 09:20 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,nu e faza ca nu sta tati cu el.Chiar a stat in fiecare seara,si in we sta,dar na,are si copilu preferinte,cred.
Iti dai seama ca i-a ranit mandria lui barbatu-meu si nu se lasa el asa usor. Cred ca a protestat si gupilu in felul lui ca ma-sa umbla lelea in fiecare seara. Alta problema acum.Cred ca am intrat intr-un soi de platou ca nu vrea cintarul sa se miste de citeva zile.Adevarul e ca m-am oprit la greutatea care o am acum si am tot crsacut,scazut de citeva ori si am ramas tot pe loc.Acum organismul parca nu vrea sa reactioneze sa scada sub pragul asta desi bag sport la greu si de mers pe jos nu va mai spun citi km am la bord. Nu prea am idee cum sa ies din faza asta.O sa fac diseara kilo kick,ca nu l-am mai facut de vreo 2 ani,cred. Vad ca miroase a we pe la voi...bravo voua,mai ales ca aveti liber si pe 30.Aici nici macar de 1 nu e. -------------------- |
| anca veselie |
27-04-2007, 09:21 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatza, vreau si eu o cafelutza va rog!
dylly, daca tot veniti pot sa va dea liber alta data. va urez o zi minunata -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
27-04-2007, 09:23 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.622 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
E gupil cu personalitate
De ce nu faci Wendy ? La tine a mers intotdeauna . Cum nu e liber de 1 mai la voi ??? La noi e . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Deea |
27-04-2007, 09:30 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.536 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Neata fetelor!
mama ce vant de we bate pe aici, eu lucrez si luni si marti -------------------- ![]() |
| dany |
27-04-2007, 09:31 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.622 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sa aveti un WE super placut si linistit !!! La noi va fii caldura mare
![]() Pa , pa !!! Pe mai pe seara , sper . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| peach |
27-04-2007, 09:35 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Cum verifici ce-ti spune iubita inainte de nunta
Un barbat intra intr-un magazin: - Nu va suparati, as vrea o cutie de vopsea verde, cea mai buna pe care o aveti. - Cum sa ma supar? Platiti si va dau, nici o problema. Plateste omul, apoi spune: - Nu va suparati, as vrea si pensula pentru vopsit, cea mai fina pe care o aveti. - Cum sa ma supar? Platiti si va dau, nici o problema. Plateste omul, isi primeste pensula, apoi: - Nu va suparati, as vrea sa-mi vopsiti penisul in verde. - Cum sa ma supar? Platiti si va vopsesc, nici o problema. Plateste omul, vanzatoarea vopseste, apoi el da sa plece. Vanzatoarea striga dupa el: - Nu va suparati, de ce ati vrut sa va vopsesc penisul in verde? - Pai... diseara am nunta si viitoarea mea sotie spune ca n-a vazut in viata ei un penis. Sa vedeti ce-i fac daca intreaba de ce-i verde!? -------------------- |
| anaoi |
27-04-2007, 09:44 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
la noi e chiar si 30.04 liber....dar la noi in firma sunt in derulare proiecte programate de anul trecut cand nu s-a gandit nimeni la asta...si sunt pe final proiectele....
Neata fetelor! mama ce vant de we bate pe aici, eu lucrez si luni si marti se pare ca nu vei fi singura...mama ei de viata |
| anca veselie |
27-04-2007, 09:45 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
acum am vazut si eu ca mai sunt o gradmada de pagini in urma, ca ma si miram ca citeam de niste chestii si nu intelegeam. cred ca romul inca isi face efectul
ella, ce rasturnare de situatie cu babu! ce ai decis? ramona, sa te bucuri de revedere la maxim dany, spor la treburi si poate ajungi si la mare dana, foarte tare gupilu tau -------------------- |
| daconst |
27-04-2007, 09:45 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Tare,Sorina!
Dany,pentru Wendy imi trebuie o saptamana, de aia. Parca nu imi vine sa las sa treaca o saptamana fara modificari la cintar. Oricum,eu nu am numarat cu scris pe foaie,ci asa orientativ si se poate sa fi gresit desi nu prea cred ca tot asa am facut in ultima vreme.Ar mai fi faptul ca nu prea diversific si mananc cam acelasi lucru. Si ultima chestie care-mi sta pe creier e ca luna creste si atunci nu prea slabesc.Na cite explicatii mi-am gasit. -------------------- |
| anca veselie |
27-04-2007, 09:48 AM
|
dana, fa kilo kickul atunci
-------------------- |
| anaoi |
27-04-2007, 10:05 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
acum am vazut si eu ca mai sunt o gradmada de pagini in urma, ca ma si miram ca citeam de niste chestii si nu intelegeam. cred ca romul inca isi face efectul [ vreau si eu rom din acela...dar sa isi faca efectul pt vreo 4 zile Acest mesaj a fost editat de anaoi: 27-04-2007, 10:06 AM |
| Sexymom |
27-04-2007, 10:31 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Week-end placut fetelor, sa va distrati si sa va eliberati de toate energiile negative.
Daconst vezi ca sunt smecheri bebelusii, e important sa se obisnuiasca sa manance si sa il culce si tati, sau bunica, bunicul, nu numai tu, altfel o sa devina dependent cu adevarat.Chiar daca se miorlaie un pic nu trebuie sa iti schimbi tu programul, trebuie sa se adapteze el la schimbare.(ce mama rea sunt si eu Sti..sotul meu abia astepta sa dispar din peisaj sa ramana singur cu copii. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| ina_ceva |
27-04-2007, 11:10 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Politistul care cerceta un caz de sinucidere, o intreaba pe secretara:
- Dragutzo, nu stii de ce s-a aruncat seful tau pe fereastra? - N-am idee, dar era asa un om dragut si atent. Luna trecuta mi-a cumparat o blana, saptamana trecuta mi-a cumparat o masina sport, iar azi dimineata un inel cu diamant! Dupa aceea mi-a spus ca ar vrea sa se culce cu mine si m-a intrebat ce ii cer in schimb. - Si ce i-ai raspuns? - Ca aici in birou, lumea imi da de obicei 50 de dolari... -------------------- |
| daconst |
27-04-2007, 11:19 AM
|
Bey,acum am aflat si eu ca e liber si aici de 1mai si cred ca sotul are si luni liber,dar el cum e aiurit trebuie sa-l sun sa-l anunt eu.
Sexy,te-ai prins ca de acum nu-l mai scapa cu nicio masa cind e acasa.Mai ales ca e we prelungit,are timp sa exerseze. Vroiam sa va spun ca se pare ca stiu de ce n-am mai slabit de 2 saptamani,adica am dat jos dupa botez,dar raman la aceleasi kg. Eu am avut in sarcina,ceva dereglare de tiroida.Si trebuia sa iau o pastiluta zilnic.Ei de o saptamana-doua,mi s-au terminat si nu am mai luat altele. Azi vorbeam cu o prietena la telefon si-mi spune acelasi lucru,ca nu slabea de la tiroida si de cind cu pastiluta,s-a reglat super. V-ati prins ca astept sa se scoale Biluta si sa merg la dr dupa reteta si la farmacie.Doamne da sa ma reglez iar ca prea slabisem bine. -------------------- |
| anca veselie |
27-04-2007, 11:22 AM
|
dana, ce pastilutza iei?
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 10:21 AM |