![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
16-04-2007, 01:33 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
buna ziua fetele,
Vad ca o gramada sunt hotarate sa inceapa serios treaba...asa ca si mine...ne mobilizam?...mai ales acum cand Anca ne-a amintit ca se apropie vara...hai sa na tinem una pe alta pe drumul asta...si sa ne afisam ce mancam ca sa ne tragem de urechi... Eu zilele astea am mancat numarat, nu am depasit cele 20p alocate zilnic...si an tinut seama de reguli...deci -1kg , dar ce folos...am ajuns de unde am plecat...acum 2 saptamani...uite asa fac eu +1kg...-1kg...si stau pe loc in concluzie....trebuie sa dau jos cele 5 kg obligatorii(ultimele fiind doar de fitze) ca altfel nu intru in hainele de anul trecut de pe vara. Zilele astea am gatit mai mult la tigaia wok cu maxim 3 linguri de ulei la o mancare, cred ca va deveni principala mea "cratita"...pot sa combin foarte usor si dietetic o gramada de chestii/am combinat pui cu dovlecei, rosii, usturoi/ciuperci, pui,rosii,usturoi....si mai am idei.... Deci azi am mancat asa: -2 albusuri de ou-1p -iaurt zuz 0.1%grasime-1p -3 wasa-1.5p -1 felie br. Hohland fitness-1p -1 covrig mic uscat...zic eu 0.5p -lapte la cafea-0.25p -1 melcisor cu nuca si cacao...punctez 1.5p ca sa compenseze dac am gresit la covrig -1 mandarina -cafea, ness-0p -------------------- ![]() |
| Sexymom |
16-04-2007, 01:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Va pup si eu pe toate, nu am avut timp sa dau pe la voi, am fost ocupata sa pun poze deochate la mine in jurnal.
Va spun cu mana pe inima ca mi-ati lipsit toate si sper sa citesc din urma ce ati mai facut voi. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
16-04-2007, 01:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Pisik, sper sa reusesti sa rezisti la dulciuri; stiu ca ele sunt slabiciunea ta
-------------------- |
| ramonavlas |
16-04-2007, 02:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.557 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
M-am intors de la impachetari si simt ca iau foc, mai ales cu caldura de afara. Mai stau putin la munca si apoi merg pe o terasa.
Alice, DA, sunt PENTRU electrostimulare. Am facut si eu, o sa ma reapuc dupa ce pleaca Juliann. Atunci ma apuc si de masaj anticelulitic si bineinteles continui si cu aerobicul. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Nessie |
16-04-2007, 02:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
M-am intors de la impachetari si simt ca iau foc, mai ales cu caldura de afara. Mai stau putin la munca si apoi merg pe o terasa. Alice, DA, sunt PENTRU electrostimulare. Am facut si eu, o sa ma reapuc dupa ce pleaca Juliann. Atunci ma apuc si de masaj anticelulitic si bineinteles continui si cu aerobicul. Am vazut ca te duci la impachetari si m-am gandit sa iti spun si tie ce am patit eu. Am mers de multe ori la impachetari (vreo 4-5 abonamente) si se vede clar rezultatul, DAR...aspectul pielii nu se schimba numai in bine. La cele cu pielea sensibila sau cu celulita mai multa (cum e cazul meu) se sparg vasele de sange superficiale si se vad ca un paienjenish pe sub piele. Acum caut sa vad cum dispar vinisoarele alea si nu gasesc nimic. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| himere2005 |
16-04-2007, 02:49 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
vinisoarele astea am auzit (si am vazut un reportaj facut de oana cuzino) ca se duc prin tratament cu laser, la cosmetica. si eu am cateva de la bai prea fierbinti cred
-------------------- ![]() |
| ALICE |
16-04-2007, 03:32 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.215 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Ramona,dupa cate sedinte,minim, se vede rezultatul?Ca m-as baga parca.Ca am o piele pe picioare dezastru
Acest mesaj a fost editat de ALICE: 16-04-2007, 03:43 PM |
| buretel |
16-04-2007, 03:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Buna! Am trecut sa va las un
-------------------- |
| daconst |
16-04-2007, 04:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Salutare fetili!
Am aparut si noi in zona,dupa un we superb in care ne-am crestinat si noi baietelul.A fost totul tare frumos desi am avut ceva peripetii ca autostrada era plina si am intarziat la biserica. O sa va pun pozele si revin cu povesti,ca acum nu prea pot scrie. La multi ani Ella! Himere,Liliana,Tzutzi,super surpriza voastra.Ma bucur pentru voi ca v-ati putut intalni. Pisik,si eu sunt la fel de hotarata ca si tine...dupa ce ieri am topit ultimele 2 felii de tort de la botez,ca sa nu mai am "dusmanul" in casa.Asa ca de azi pe baricade. Dany,multumim de urari si de mesaj si scuze ca nu am mai apucat sa raspund. Poze de la botez. -------------------- |
| Ella79 |
16-04-2007, 04:42 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.431 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Va pup fetelor. Vin si eu, dar nu cu vesti mult prea grozave...
Stiti ca sambata a fost ziua mea. Prin urmare am mers noaptea intr-un club si ieri la pranz am mers sa mancam cu toata familia. Dupa aia ne-am intors acasa, Mihai s-a culcat ca era obosit si cand s-a trezit m-a anuntat ca el crede ca nu mai suntem compatibili... Suntem impreuna de 10 ani.... nu s-a intamplat nimic care sa prevesteasca asta, nu mi s-a parut nimic ciudat, suspect la el in ultima vreme. Din contra, acum vreo 3 saptamani nu mai putea de nerabdare sa alegem mai repede vacanta in care mergem la vara, cat am fost bolnava pleca ziua de la birou sa vina sa ma vada, imi aducea flori "sa ma inveseleasca". Va rog sa ma credeti ca nu-mi vine sa cred ce mi se intampla.... nu-mi revin pur si simplu. Am impresia ca visez urat si trebuie sa ma trezesc. Nu parea foarte convins de ce spune, nu era capabil sa ia o decizie clara. Imi tot zicea ca el nu vrea sa ne despartim dar ca intre noi nu mai e ce a fost. E adevarat ca nu comunicakm tocmai perfect si ca petrecem prea putin timp impreuna, dar situatia nu este atat de grava. In plus, inca nu am facut nimic sa rezolvam aceste probleme ca sa ajungem sa zicem ca suntem incompatibili. Aseara mi-a zis ca se mai gandeste pana astazi daca relatia noastra mai are vreo sansa, daca se mai poate face ceva. Acum e la maica-sa. Zice ca mananca, doarme, si dupa aia ne vedem. Habar n-am ce sa fac, habar n-am ce sa cred, cum sa reactionez.... Zici ca sunt in transa.... zici ca nu mi se intampla mie. |
| buretel |
16-04-2007, 04:48 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
ella
In primul rand La Multi Ani (cu intarziere Ce veste, asa din senin -------------------- |
| daconst |
16-04-2007, 04:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Of,mai Ella,nu-mi vine sa cred ce ti se intampla.Toate se tin lant.Imi venea sa rad cind ti-au spus fetele sa mergi al o biserica,dar acum chiar ca e groasa treaba.
Inclin totusi sa cred ca e o perioada dificila in relatia voastra,din cauza serviciului si poate ca si al tau e nemultumit ca sunteti tot mai putin impreuna. Parca nu-mi vine sa cred ca e serios,asa ca astept sa vii sa ne spui ca totul e bine si a fost o pasa proasta. Hai capul sus si nu te gindi la ce e mai rau...ca ai fi simtit pina acum daca intervenea ceva sau cineva.Discutati si sunt sigura ca se rezolva sitautia. -------------------- |
| May |
16-04-2007, 04:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.806 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
ella what??????????
daconst in primul rand ai o minunatie de baiat si sa-ti traiasca sanatos. In al doilea rand: sunt eu prea beata sau e peach in poze? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Deea |
16-04-2007, 04:55 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.459 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Dana am vazut pozele....frumosi toti, mai ales Lucas
Lucas bun venit printre crestini! In caz ca nu stii inca zilele trecute fetele ne-au incuscrit...asa s-a facut imparteala, Lucas cu Alexia Sorina Ella La multi ani (scuze de intarziere) sa ai parte numai de momente bune in viata! ..... ce ti se intampla mie mi se pare din alt film...sincer...sper sa se rezolve toate cu bine. (incertc sa-ti dau un PM diseara...sa nu ma lungesc prea mult aici) ella what?????????? daconst in primul rand ai o minunatie de baiat si sa-ti traiasca sanatos. In al doilea rand: sunt eu prea beata sau e peach in poze? -------------------- ![]() |
| Ella79 |
16-04-2007, 05:02 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.431 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Daconst, sper sa dea Dumnezeu sa ai dreptate si sa se rezolve totul. Mi-e prea greu sa cred ca o relatie de 10 ani se termina asa, intr-o seara, ca toti anii astia nu au insemnat nimic si poti sa mergi mai departe batand din palme.
Ma gandesc ca singura explicatie ar fi ca e altcineva. Numai o astfel de situatie ar justifica o decizie atat de brusca. Dragostea e oarba. I s-o fi pus pata pe vreuna si nu mai vede nimic in jur. Dar daca e asa, nu stiu, as fi simtit, m-as fi prins, nu s-ar mai fi straduit atata sa-mi fie pe plac, nu si-ar mai fi facut planuri de vacanta cu mine.... parerea mea. Ma lasa sa ma prind ca ceva e in neregula... Cat despre timp... asa e, petrecem putin timp impreuna si asta a generat frustrari. Dar nu e numai vina mea sau vina lui pentru ca lucram in egala masura foarte mult. Macar eu stau noptile acasa, pe cand el nu. Dar si asa, dupa parerea mea, nu ar fi un motiv sa inchei atat de brusc o astfel de relatie. Cred ca mai intai ar trebui sa identificam toate problemele si sa incercam sa le rezolva. Abia daca nu le putem rezolva... e cazul sa luam o decizie. Dar asa, dintr-o data, mi se pare absurd. Iti dai seama ca stau cu ochii pe ceas sa treaca timpul mai repede sa vina odata si sa dicutam. Nu ma credeam atat de slaba, atat de neputincioasa, dar, sincer, nu-mi doresc decat sa imi spuna ca totul e ok. ella what?????????? Da, si eu ma gandesc ca n-ar fi rau sa ma duc la o biserica. Explicatii nu am cerut. Aseara nu a spus decat ca o sa se mai gandeasca pana zi daca mai e ceva de facut cu relatia noastra sau nu. Asa ca astept sa vad. Dealtfel, nici nu cred ca ar mai avea vreun rost sa cer explicatii..... daca o tine pe-a lui si in seara asta, mi-e destul de clar ca nu vreo incompatibilitate brusca e motivul ci exista alt motiv pe care nu mi-l poate spune. Si in cazul asta... pot sa ma dau eu cu fundul de pamant cat vreau ca decizia lui e luata si tot ce vrea el face. Sper, totusi, sa fie doar lipsa de comunicare si lipsa timpului, pentru ca astea se pot rezolva destul de usor. Imi crapa capul, nu mai pot. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 03:30 AM |