![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
27-04-2007, 03:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
|
| uka |
27-04-2007, 03:43 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
pe 30 oricum nu lucram ca e ziua mea si acum s-a nimerit sa ies de la serv pe 30 dim si sa mai intru abia pe 2 la 20.00, motiv ptr care voi pleca pe 30 dim la azuga si ma intorc pe 1 seara... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
27-04-2007, 03:55 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Distractie placuta la munte, uka!
-------------------- |
| michelle |
27-04-2007, 04:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Am revenit si eu cu multa treaba si putin chef la mine e mai ca naiba, ca luni vin la servici si marti stau acasa Si eu Si eu Si eu pe 30 oricum nu lucram ca e ziua mea si acum s-a nimerit sa ies de la serv pe 30 dim si sa mai intru abia pe 2 la 20.00, motiv ptr care voi pleca pe 30 dim la azuga si ma intorc pe 1 seara... Ce frumos.. LA MULTI ANI! si distractie maxima -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| uka |
27-04-2007, 04:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
-------------------- |
| axe10 |
27-04-2007, 07:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Cu cat punctez snitelul de vita? E facut pane (trecut prin ou si faina si prajit in ulei). Eu am in tabel snitel din cotlet de porc, 150g, negatit 7.5 p. Cred ca trebuie sa calculezi cate carne de vita ti-a intrat la unul (aproximativ) ca nu sunt toate egale, apoi mai adaugi si tu un pct pt faina si ou si un punc pt ulei....asa as face eu cel putin....alte pareri? Uka , la multi ani iti urez in avans daca nu mai apari sa fii fericita si bucuroasa....se rezolva si cu baietii, May baga niste furazolidon, imodium...ceva...nu te baza ca doar slabesti...te si deshidratezi...ai grija. Dylly a plecat asa ca Ina ramane asa...daca e ceva anunta-ma si pe mine sa nu ma duc de nebuna pana acolo... -------------------- ![]() |
| mirela62 |
27-04-2007, 08:01 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Am revenit si eu cu multa treaba si putin chef la mine e mai ca naiba, ca luni vin la servici si marti stau acasa Si eu Si eu Si eu pe 30 oricum nu lucram ca e ziua mea si acum s-a nimerit sa ies de la serv pe 30 dim si sa mai intru abia pe 2 la 20.00, motiv ptr care voi pleca pe 30 dim la azuga si ma intorc pe 1 seara... Ce frumos.. LA MULTI ANI! si distractie maxima Si eu. LA MULTI ANI! pentru Uka, sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| danyhoney |
27-04-2007, 08:26 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Seara buna !!!!
A cam disparut lumea de pe aici .... doar e WE !! Petrecere super frumoasa celor care plecati pe undeva si va asteptam cu povesti si poze . Ramo - de abia astept sa ai timp sa intri macar sa ne povestesti cum a decurs revederea cu iubi tau ! May - sper ca esti mai bine acum Eu ziceam ca maine am o zi mai linistita ( adica ma gandeam la ceva de genul " 1 zi doar pentru mine " ) .... de unde ...maine dimineata vine electricianul si va trebui sa fiu si eu acolo Ia uitati-va cum arata sufrageria noastra acum Si din cealalta jumatate Am mai pus cateva poze aici Cu cat punctez snitelul de vita? E facut pane (trecut prin ou si faina si prajit in ulei). Eu am in tabel snitel din cotlet de porc, 150g, negatit 7.5 p. Crissy , data viitoare cantaresti carnea , faina si uleiul inainte de a face snitzelul . Cand e gata , vezi cata faina si ulei ti-a mai ramas si calculezi . Cam complicat dar asa nu dai gres . Thyroxin de 25.Nu le-am dat importanta si credeam ca doar in perioada sarcinii trebuie sa le iau,dar se pare ca nu e chiar asa. Sper ca ti-ai luat pastilutzele , Dana , si sa ne spui ce va spune cantarul pe 30 oricum nu lucram ca e ziua mea si acum s-a nimerit sa ies de la serv pe 30 dim si sa mai intru abia pe 2 la 20.00, motiv ptr care voi pleca pe 30 dim la azuga si ma intorc pe 1 seara... Distractie placuta , Uka !! Nu te felicit de pe acum pentru ziua ta pentru ca nemtii spun ca aduce ghinion daca feliciti inainte . Dar tin minte : 30 aprilie . -------------------- ![]() |
| lilianab |
27-04-2007, 08:28 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 854 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Buna seara fetili!!! am ajuns cam tarziu si e cam liniste
Ma ajuta si pe mine cineva?Folositi "bors magic cu smantana"?cam cum sa punctez?! cred ca tot ce conteaza,ar fi asa zisa smantana..pot puncta cu 0,5p lingurita?(nu are valorile inscrise pe plic! si spuner"grasime vegetala,bla bla bla,smantana pudra 5%) -------------------- |
| danyhoney |
27-04-2007, 08:31 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Fetele , am nevoie de ajutorul si ideile voastre legate de design !!!!!
Buna seara fetili!!! am ajuns cam tarziu si e cam liniste Ma ajuta si pe mine cineva?Folositi "bors magic cu smantana"?cam cum sa punctez?! cred ca tot ce conteaza,ar fi asa zisa smantana..pot puncta cu 0,5p lingurita?(nu are valorile inscrise pe plic! si spuner"grasime vegetala,bla bla bla,smantana pudra 5%) Nu stiu ce sa zic ...... suna bine 0,5 p ...... Poate mai vin fetele cu alta idee. Nu poti intra pe site-ul firmei care a facut acel bors ? Poate au acolo ceva valori ...Zic si eu . -------------------- ![]() |
| May |
27-04-2007, 08:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
axe crede-ma ca ultimul gand care mi-a trecut prin neuronul meu singuratic ar fi ca slabesc, de fapt nici nu am avut acest gand. Nu sunt genul care se bucura ca a stat toata noaptea pe WC cu dureri ingrozitoare pt 500 de gr in minus, preferam sa fiu in pat si sa dorm cu toate kilele mele. Mersi pt sfatul cu furazolidonul
dany intrii in gradina magica? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| danyhoney |
27-04-2007, 08:44 PM
|
Intru , cum sa nu
Dar peste cateva minute .... ma mai agit putin pe net in legatura cu idei pentru ASTA -------------------- ![]() |
| Ella79 |
27-04-2007, 09:37 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.431 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Am aterizat si eu dupa o zi naucitoare la munca si dupa o seara obositoare dar frumoasa in parc. Bineinteles, am fost in parc cu rolele pentru ca nimic nu imi face mai mare placere in serile de primavara. Avem un loc al nostru in Herastrau, undeva mai retras, unde sunt si terenurile de tenis. Am facut "liniute" cu babuinul, adica intrecere pe role pe distante scurte. Am castigat cu 4 la 3, la fel ca si alaltaseara. yeeeeee
Maine da mama petrecere ca duminica e ziua ei. O sa fie o petrecere in gradina, iar eu o sa ma bag doar la niste legume la gratar. Am slabit mult in ultimele 2 saptamani si nu vreau sa dau acum inapoi. E atat de placut cand vezu ca iti cad hainele de pe tine.... Se pare ca duminica seara sau luni dimineata plecam la mare, pana marti. Azi toata ziua si mai ales in seara asta babuinul meu a avut o atitudine super. Sunt 2 variante: ori i-a venit mintea la cap, ori se poarta frumos ca sa nu sufar. Desi daca vroia sa ne despartim... nu-i mai pasa lui ca sufar, ca e inevitabil. Alte pareri momentan n-am. Dar sunt taaare curioasa ce e de fapt. Oricum ar fi, nu ma intereseaza. Eu imi vad de viata mea, ma comport ca si cum as fi singura si daca se nimereste sa mai petrecem timp si impreuna, foarte bine. Daca nu... sa fie sanatos. Nu renunt la iesirile cu fetele, la cafenele, baruri, cluburi. Cel mai mult dintre toate ma bucura plecarea la Roma. Nu stiu de ce, acum ma bucura mai mult ca oricand, zici ca plec in cine stie ce vacanta. O sa ma ajute mult sa imi asez gandurile, sa ma linistesc si sa ma odihnesc pentru ca psihic ma simt epuizata. Ce ma distreaza e ca de ieri am inceput sa ii raspund la telefon unui tip care insista. Doar am vorbit cu el, atat, ca ma dau indisponibila, desi ne stim de mult. Cica vrea sa ne casatorim, acum, urgent, fara alte comentarii |
| Sexymom |
27-04-2007, 09:49 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Cica vrea sa ne casatorim, acum, urgent, fara alte comentarii Daca nu il vrei tu sunt eu disponibila Imi place atitudinea ta, te simt mult mai vesela, ma bucur mult, sper sa iasa totul asa cum iti doresti.Ca meriti din plin. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| May |
27-04-2007, 09:52 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Sexy stai la coada ca si eu il vreau pe ``domnul``
Ella esti super! Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 27-04-2007, 09:56 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:58 PM |