![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
27-04-2007, 09:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ella eu zic sa te gandesti bine, uite deja a inceput sa creasca coada dupa posibilul partener
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| anca veselie |
27-04-2007, 10:12 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
Baiatul e cu 8 ani mai mare, detine cateva hoteluri si o partie privata de sky. ella, ma bag si eu la coada! daca te impaci cu babuinul nu mi-l dai mie? pleaaseeeee pleaseeeee in alta ordine de idei eu mi-am facut bagajul, am facut baitza, m-am epilat si acum ma bag la somn pt ca plec maine la 6 dimineatza va urez la toate un wee minunat si un 1 mai minunat si intalnire placuta celor care se intalnesc si asa mai departe! va super pup -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
27-04-2007, 10:50 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.436 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ma scuzati, am zacut in cada citind CSID si nu v-am raspuns.
Vai fetelor, ma faceti sa rad. Nu vi-l dau niciuneia momentan, nici daca ma impac cu babuinul, ca pe asta il tin "de vreme rea". Culmea e ca baiatul e chiar dragut, blond cu ochi albastrii. O prietena de-a mea care il stie l-a catalogat drept "apetisant" Mi-a venit o alta idee, uite cum facem: mai stau o luna sa vad ce pica si la sfarsitul acestei perioade va constituiti in comitet de evaluare. Eu va prezint candidatii si voi alegeti, ce zicei? Haideti, cine e sefa comisiei? cine numara voturile? |
| May |
27-04-2007, 10:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu
eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Ella79 |
27-04-2007, 11:00 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.436 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
asaaaaaaa, deci avem seful comisiei. Cine se mai inscrie membru?
|
| ina_ceva |
27-04-2007, 11:44 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Si eu si eu si eu.......
-------------------- |
| emu |
28-04-2007, 02:14 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Am revenit si eu cu multa treaba si putin chef Si eu la mine e mai ca naiba, ca luni vin la servici si marti stau acasa si eu -------------------- |
| Pisik |
28-04-2007, 08:03 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Va pup fetele
Eu sunt intr-o stare mega rpoasta cauzata de job. Nu prea am chef sa povestesc, dar o sa incerc sa fac un rezumat. Ideea e ca seful meu initial mi-a zis sa incercam sa mergem in paralel pe 2 chestii: pr si brand management sa vedem care mi se potriveste mai mult, sa invat si brand management si pe urma vedem cu ce raman. Eu de BM nu am fost f incantata pt ca sunt unele chestii pe care nu le stiu dar am fost dispusa sa invat. Numa ca nu m-a invatat nimeni, m-am ocupat tot numai de partea de publicitate a produsului ceea ce stiam, nu tu preturi, pozitionare, etc. Initial la noi in dep urmau sa angajeze un junior brand manager (adica ce sunt si eu), ca sa aflu ieri ca de fapt anhajeaza doua tipe brand manager, adica cu masina si tot tacamul. Si eu care sunt cea mai veche in dep am ramas cea mai de caruta. Daca mie mi se pare asta va dati seama cum se vede din afara. Si am vb cu seful meu si i-am zis ca ma simt frustrata si data la o parte si mi-a zis sa nu gandesc asa ca el ma apreciaza si ca doreste sa merg pe linia de PR (de unde la inceput zicea ca invat si BM si hotaram impreuna) dar ca momentan au dezvoltat mai mult partea de produs, planning, pricing pe produs si ca probabil pozitia de PR manager se va deschide la inceput de 2008 si ca pana atunci nu poate face compromisuri sa imi dea masina sau alte chestii. Si ca probabil imi va lua si prosusul ala de care ma ocup, acum ca vin celel doua smechere (care by the way, sunt pilele colegului "simpatic"). Nu mi-a venit aseara sa ii zic ca nu m-a invatat nimeni brand management, ca putea inainte sa angajeze doua sa ma intrebe pe mine daca nu mi s-a schimbat parerea si nu vreau sa lucrez pe o parte din branduri, dar de ieri ma tot framant. Ma simt foarte demotivata si neajutorata, imi zboara ganduri prin cap, ma gandesc ca poate sunt eu incapabila, ma gandesc ca am pierdut trenul ca am insistat prea mult pe PR si astia momentan nu au interes sa dezvolte partea asta, ma gandesc la o mie de chestii, la cum vor percepe toti aceste chestii, ma vor compatimi, vor zice "uite saraca, ea nu e in stare sa avanseze, trebuie sa aduca de afara", nu stiu, simt ca ceva nu e ok, dar inca nu pot defini exact ce. Decat ca eu ma simt groznic si ca, pt prima data dupa 2 ani, ma duc fara placere la serviciu, pt ca ma simt tradata si lasata de o parte.....noroc ca luni voi fi singura in departament, ceilalti si-au luat liber.... In alta ordine de idei am fost la nutritioniost. I-am arata ultimele analize, mi-a zis ca sunt anemica (anemie latenta parca), i-am zis povestea mea cu fluctuatii si nebunii, i-am zis ce pap de 2 sapt si mi-a zis: nu lapte cu cereale decat la mentimnere, nu iaurt cu fructe (nici macar cel facut de mine, adica nu iaurt sau branza de vaci in combinatie cu fructele, zice ca e echivalentul fripturii cu cartofi prajiti Si mi-a dat trei sapt asa: -dim: 1 felie paine integrala+50 gr mezel slab (sunca)+50 gr branza de vaci sau cas -g1: 250 gr fructe - un singur tip de fruct -pranz: ton in apa cu salata cu ulei de masline si o felie de paine integrala -g2: la fel ca g1 -C: 150 gr pui cu salata si un iaurt Sper sa reusesc sa tin 3 sapt Lui iubi i-a dat ceva hipoglucidic si hiper proteic ca sa dea burta jos rapid, dar la el a zis ca chioar mai mult de 3 sapt nu poate tine. Dimineata are voie 100 gr branza fermentata (telemea, cascaval), la pranz carne de roice fel cu salata, ca gustare mezel cu rosie, casytravete si seara tot carne de orice fel cu salata. Nu are deloc voie fructe, paine, sucuri, etc. Si nici ceapa, usturoi, ulei Ea a zis sa incepem de pe 2, sa treaca 1 mai dar o sa incepem de luni. asa ca azi am savurat o cana mare de lapte cu musli, ca imi vor lipsi tare. Astazi am pofta de dulicuri, cred ca de la starea pe care o am.... Acest mesaj a fost editat de Pisik: 28-04-2007, 08:04 AM -------------------- |
| ina_ceva |
28-04-2007, 08:49 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!
Liliana, 5% smantana din 100gr pudra bors magic inseamna 5gr smantana; ma indoiesc ca tu ai pus tot pliculetzul de bors in mancare. Bravo, ella! Imi place noua ta atitudine Pisikule, nu o da pe dulciuri, fii tare! Noi suntem aici, alaturi de tine In legatura cu serviciul, eu zic sa te linistesti -------------------- |
| Ella79 |
28-04-2007, 09:15 AM
|
Neata!
Pisik, eu nu stiu exact exact care e situatia la voi in departament, dar eu iti zic ca toata situatia se poate intoarce fix in favoarea ta. Din cate inteleg, tu esti singura din departament care face PR. Restul fac brand management, corect? Ei bine, sa stii ca intotdeauna e mai bine sa fi TU singura care stie sa faca ceva. E bine sa fii indispensabila pentru ca, in cazul in care pleci, ceilalti nu stiu sa faca ce faci tu. Asa ca vor ramane descoperiti. Prin urmare, tu fa-i sa inteleaga ca esti cea mai buna pe PR (ca esti!!). E mai bine, dupa parerea mea, sa fii cea mai buna care face PR decat sa fii una dintre cei multi care fac BM. Apoi mai lasa sa treaca vreo luna 2 si apuca-te sa faci pe banii tai un curs de brand management sau sa inveti, cumva, chestii legate de BM. Apoi lanseaza prin firma barfa ca pentru tine PR-ul nu mai are taine si prin urmare te apuci de BM. Fii tare, trebuie sa lansezi informatia sub forma de "pazea, ca vin si va fac praf!". Apoi ai o discutie cu seful si spune-i ca tu ai deja o groaza de realizari pe PR si vrei mai mult, vrei BM. Indiferent de ce te ocupi in firma aia trebuie sa stai cu fruntea sus si sa ai o atitudine de invingatoare. Trebuie sa ii umilesti prin cunostintele tale. Trebuie sa le fii superioara si sa te porti ca atare. Eu am impresia ca tu esti sensibila si timpitul ala de coleg al tau profita de asta. In sensul ca te face pe tine sa te simti inferioara. Si nu e deloc asa. Schimba-ti atitudinea pentru ca asta conteaza cel ami mult. Cand mai ai o realizare (o aparitie TV, o aparitie in revista), lipeste imaginile respective cu tine, revistele, la gazeta departamentului, pune-le pe desktop, vorbeste mult despre reusita respectiva si in discutii arunca subtil chestii de genul "ei, cand o sa ajungi si tu sa mergi intr-o emisiune in direct o sa vezi ce emotii sunt" sau "satisfactia pe care o simti cand apari in revista e foarte mare. Si sunt mandra ca am facut ceva pentru imaginea firmei / a produsului" sau "pentru mine a ajuns deja rutina sa apar pe sticla, nu mai e nimic greu". Despre dulciuri nici nu e cazul sa iti zic ca e o prostie sa te arunci in ele, pentru ca esti fata desteapta si stii si tu asta. Hai Pisik, capul sus ce naiba!! |
| Pisik |
28-04-2007, 09:24 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neata! Pisik, eu nu stiu exact exact care e situatia la voi in departament, dar eu iti zic ca toata situatia se poate intoarce fix in favoarea ta. Din cate inteleg, tu esti singura din departament care face PR. Restul fac brand management, corect? Ei bine, sa stii ca intotdeauna e mai bine sa fi TU singura care stie sa faca ceva. E bine sa fii indispensabila pentru ca, in cazul in care pleci, ceilalti nu stiu sa faca ce faci tu. Asa ca vor ramane descoperiti. Prin urmare, tu fa-i sa inteleaga ca esti cea mai buna pe PR (ca esti!!). E mai bine, dupa parerea mea, sa fii cea mai buna care face PR decat sa fii una dintre cei multi care fac BM. Apoi mai lasa sa treaca vreo luna 2 si apuca-te sa faci pe banii tai un curs de brand management sau sa inveti, cumva, chestii legate de BM. Apoi lanseaza prin firma barfa ca pentru tine PR-ul nu mai are taine si prin urmare te apuci de BM. Fii tare, trebuie sa lansezi informatia sub forma de "pazea, ca vin si va fac praf!". Apoi ai o discutie cu seful si spune-i ca tu ai deja o groaza de realizari pe PR si vrei mai mult, vrei BM. Indiferent de ce te ocupi in firma aia trebuie sa stai cu fruntea sus si sa ai o atitudine de invingatoare. Trebuie sa ii umilesti prin cunostintele tale. Trebuie sa le fii superioara si sa te porti ca atare. Eu am impresia ca tu esti sensibila si timpitul ala de coleg al tau profita de asta. In sensul ca te face pe tine sa te simti inferioara. Si nu e deloc asa. Schimba-ti atitudinea pentru ca asta conteaza cel ami mult. Cand mai ai o realizare (o aparitie TV, o aparitie in revista), lipeste imaginile respective cu tine, revistele, la gazeta departamentului, pune-le pe desktop, vorbeste mult despre reusita respectiva si in discutii arunca subtil chestii de genul "ei, cand o sa ajungi si tu sa mergi intr-o emisiune in direct o sa vezi ce emotii sunt" sau "satisfactia pe care o simti cand apari in revista e foarte mare. Si sunt mandra ca am facut ceva pentru imaginea firmei / a produsului" sau "pentru mine a ajuns deja rutina sa apar pe sticla, nu mai e nimic greu". Despre dulciuri nici nu e cazul sa iti zic ca e o prostie sa te arunci in ele, pentru ca esti fata desteapta si stii si tu asta. Hai Pisik, capul sus ce naiba!! O sa reflectez la sfaturile tale. Iti multumesc mult -------------------- |
| lyra |
28-04-2007, 09:28 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 349 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
neata fetele.
pisik e tare interesant ce zici tu acolo. da de ce nu e voie lapte cu cereale? ca eu de obicei le bag seara. eu am mancat ieri tare tare putin. am avut atat de mult de lucru incat m-am trezit la ora 7 seara ca n-am baut deloc apa.nu e bine deloc. va zic meniul de ieri. md-ora 7 lasagna 2 jeleuri 1 pranz-ora 15 ficat 2,5 paste 2 cina. ora 10.30 pastrama pui 1 omleta 5 porumb 1 salata verde rosie total 14.5 din 17 in alta ordine de idei mi-am cumparat ieri o vaza f draguta din cora, albastra, ca nu aveam nici una. vesnic imi tin florile prin borcane si sticle de plastic. dar bucuria cea mai mare e ca mi-am cumparat o tigaie tefal. e atat de frumoasa si draguta. asa ca nu ma certati pentru ouale alea de aseara. dar trebuia sa incerc tigaia. vad ca subiectul e babuini. vine primavara, zburda hormonii pe partii de schi. ella imi place atitudinea ta. tine-o tot asa. Pisik e foarte naspa ce ti se intampla la servici. mai asteapta o vreme sa vezi cum merg lucrurile. -------------------- ![]() [/url] |
| himere2005 |
28-04-2007, 09:46 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
salutare neuroni
eu azi o sa am musafiri, diseara la nunta, asa ca scriu fuguta cate ceva ella, esti EXTRAORDINARA ....tare mult mi-as dori sa vad o poza cu tine may...super ceasul, te gandesti la antonio banderas cand il vezi pisik, eu cred ca daca nu te simti apreciata si simti ca cei de la firma nu te trateaza cu respect sa te gandesti la o alternativa. felicitari pentru cantar lyra, foloseste un somnifer pentru babuinul tau dany, o sa vin cu cateva idei zilele astea la subiectul design noni, felicitari ca te intorci in tara. sa o convingi si pe monic miha, dylly si toata gasca care munceste-poate pe 30 o sa fie mai putin de lucru anca, distractie placuta la mare uka, daca nu mai intri iti urez la multi ani si sa-ti gasesti fericirea alaturi de cineva alandana, sunt alaturi de tine sufleteste ina, axe, dylly, distractie placuta emu, daca mai ai poze sa mai dai link. am sa deschid un subiect inspirat de pe culinar zilele viitoare si cred ca o sa-ti placa lacry. merci de sfaturi -------------------- ![]() |
| Ella79 |
28-04-2007, 09:56 AM
|
Bueyy, o sa imi mai si poze, ca acum arat si eu mai bine. Poate imi fac in week-end-ul asta la mare, daca nu sigur sigur imi fac la Roma. Si promit sa vi le arat. Cu dedicatie speciala pt Himere..
|
| crissy |
28-04-2007, 10:02 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.345 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Astazi Andreea-Rodica (Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)) face marele pas alaturi de Bogdan. Daca vreti sa ii felicitati, am creeat subiect la adresa: http://forum.oneden.com/index.php?act=ST&a...t=1132&st=0 Toate cele bune, un week-end cu mult soare, plimbari multe si fara abateri! -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-09-2008 - 11:24 PM |