![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
28-04-2007, 10:49 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| himere2005 |
28-04-2007, 12:20 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
deea, otti, sa va bucurati de bbei. mai ales tu, deea, sa profiti la maxim de ziua libera. i-am luat acum 2 zile biancai un fluturas cu roti de impins si era asa de fericita....toata lumea se uita la noi...si eu ce mai, eram in al 9-lea cer
scuze ca am ramas atat inclinata -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
28-04-2007, 12:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.615 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Pai bine Sexy, tu femeie maritata, la casa ta, si te bagi la babuini din astia cu hoteluri? Pai eu ce am fata -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| himere2005 |
28-04-2007, 12:30 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ramo, de abia astept sa ne spui povesti despre babuinul tau "englez". si de la tine tzutzi
tulip, tu esti grozava in poze, o sa pun fotografii de la nunta si eu zilele viitoare, insa eu ma infrumusezez acasa, nu cred ca o sa arat cine stie ce sa-mi tineti pumnii sa ma simt bine, ca restul e mai putin important sexy tu dai petrecere zilele astea ca-ti pleaca socrul si mama si mi-a spus o pasarica ca esti bronzata rau. cum se numesc servetelele? un we placut fetelor, mai scriu cand pot ca au venit musafirii -------------------- ![]() |
| otilici |
28-04-2007, 12:42 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Distractie placuta la nunta himere
Pe Bia cu cine o lasi? -------------------- |
| dany |
28-04-2007, 06:38 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ma scuzati, am zacut in cada citind CSID si nu v-am raspuns. Vai fetelor, ma faceti sa rad. Nu vi-l dau niciuneia momentan, nici daca ma impac cu babuinul, ca pe asta il tin "de vreme rea". Culmea e ca baiatul e chiar dragut, blond cu ochi albastrii. O prietena de-a mea care il stie l-a catalogat drept "apetisant" Mi-a venit o alta idee, uite cum facem: mai stau o luna sa vad ce pica si la sfarsitul acestei perioade va constituiti in comitet de evaluare. Eu va prezint candidatii si voi alegeti, ce zicei? Haideti, cine e sefa comisiei? cine numara voturile? Si eu , si eu stau la coada !! asaaaaaaa, deci avem seful comisiei. Cine se mai inscrie membru? EUUUUUUUUUUUUUUUU Pisik - Himere - distractie placuta la nunta . Tuturor un WE superb cu vreme buna ( la noi au fost azi 31°C la umbra -------------------- ![]() |
| axe10 |
28-04-2007, 08:59 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Tuturor un WE superb cu vreme buna ( la noi au fost azi 31°C la umbra UAU...ce caldura...si aici a fost f cald dar nici asa. Eu am stat toata dimineata in bucatarie si apoi m-am dus sa ma "odihnesc" la servici. M-am si rasfatat azi cu toate ca saptamana asta nu prea s-a miscat cantarul....dar macar sa stiu de ce...asa ca am mancat: salam Sibiu(13g)-1.9p br. Hohland-2p paine-1.5p wasa-0.5p cafea-0p miere-0p lapte 0.1%-0.25p ficat vita cu ciuperci-5p cartofi prajiti-6p rosii+ardei-0p para-0p exquisa fructe padure-1.7p pateu fornetti branza-2p Total 20.85...depasit 20p dar mai am economisite....si mi-au ramas vreo 3p pt cafeaua de maine cu fetele... Fetele va urez o seara placuta alaturi de cei dragi si distractie placuta celor care ...se distreaza! -------------------- ![]() |
| dany |
28-04-2007, 09:09 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
N-am castigat concursul acela , tocmai s-a facut tragerea la sorti. Nu conteaza ..... am castigat cateva prietene !!
-------------------- ![]() |
| dany |
28-04-2007, 10:45 PM
|
Axe , ai facut tu acei cartofi prajiti ????? Cam mult 6 p ...... data viitoare fa-i la cuptor si te alegi cu doar 3 p !!!!!!!
Aici gasesti o reteta pentru cartofii prajiti WW !!!!!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 28-04-2007, 10:46 PM -------------------- ![]() |
| uka |
28-04-2007, 10:55 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Dany, spor incontinuare la treaba cu casutza.....sigur o sa iasa fumos....abia astept sa facem party de casa noua
-------------------- |
| dany |
28-04-2007, 11:11 PM
|
Dany, spor incontinuare la treaba cu casutza.....sigur o sa iasa fumos....abia astept sa facem party de casa noua Saru-mana !!!!!! Si eu de abia astept party-ul de inaugurare ( cred ca e singurul motiv care ma face sa muncesc atat de mult la renovare Uka , nu ti-am spus pana acum dar ... ma bucur enorm ca esti bine si ca iti traiesti viata in continuare !!!!! Stiu ca , in adancul sufletutlui tau , mai suferi dar ..... va trece !!! GREU TARE dar va trece !! -------------------- ![]() |
| daconst |
28-04-2007, 11:36 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.261 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Am intrat sa mai scriu un mesaj dupa ce am citit ca maine sigur uit tot ce aveam de spus.
Uka,La multi ani si sa iti gasesti fericirea cit mai repede,pentru ca o meriti! Pisik,imi pare rau de situatia creata,dar eu nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau.Cred ca sfaturile Ellei sunt cele mai bune,care te pot ajuta intr-adevar.Bafta cu dieta! Ella,distractie faina la mare! Azi dimineata mi-a zambit cintarul cu jumate de kg mai putin.Dar ziua de cintar e marti,asa ca mai am rabdare.N-am mai facut nici kilo kick ieri,doar mi-am luat pastiluta. Nu stiu ce-a functionat,dar a fost bine. Gata,fug la somn ca barbatii mei dorm deja.Distractie faina la toata lumea,indiferet de ce planuri aveti! Acest mesaj a fost editat de daconst: 28-04-2007, 11:37 PM -------------------- |
| dany |
28-04-2007, 11:44 PM
|
Azi dimineata mi-a zambit cintarul cu jumate de kg mai putin.Dar ziua de cintar e marti,asa ca mai am rabdare.N-am mai facut nici kilo kick ieri,doar mi-am luat pastiluta. Nu stiu ce-a functionat,dar a fost bine. Asteptam rezultatele marti , Dana , si sunt convinsa ca vor fii in favoarea ta !!!! Te admir cum te tii de WW !!!!!! Eu nu mai reusesc deloc ...... am dat 500 gr jos dar nu a avut nimic de a face cu WW Somn usor tie si barbatilor tai !!!! -------------------- ![]() |
| May |
29-04-2007, 01:01 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buna feteleeeeeee, noi de abia acum ne-am intors de la sexy
pisik probabil ca ar trebui sa asculti sfaturile ellei caci ea se pricepe mai bine decat mine dany imi pare rau pt aseara, dar asta e, o lasam pe alta data. Am asteptat aseara vreo 2-3 ore in speranta ca se rezolva Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 29-04-2007, 01:04 AM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ina_ceva |
29-04-2007, 06:20 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!
Dany-dulce, imi pare rau ca nu ai castigat; asa poate ajungeai mai devreme pe la noi May, unde sunt pozele? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:38 PM |