![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| uka |
29-04-2007, 07:28 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Uka,La multi ani si sa iti gasesti fericirea cit mai repede,pentru ca o meriti! Dany, spor incontinuare la treaba cu casutza.....sigur o sa iasa fumos....abia astept sa facem party de casa noua Saru-mana !!!!!! Si eu de abia astept party-ul de inaugurare ( cred ca e singurul motiv care ma face sa muncesc atat de mult la renovare Uka , nu ti-am spus pana acum dar ... ma bucur enorm ca esti bine si ca iti traiesti viata in continuare !!!!! Stiu ca , in adancul sufletutlui tau , mai suferi dar ..... va trece !!! GREU TARE dar va trece !! Abia acum am citit ce i se intampla lui PISIK, as vrea sa ii pot da un sfat, sa zic ceva, dar nu imi trece nimic prin cap, insa, pot spune ca sfaturile ellei mi se par fff bune si chiar ar trebui luate in considerare, si cred k ar fi bine nu doar PISIK sa le ia in considerare ci noi toate... PISIk: capul sus...o sa fie bine -------------------- |
| Sexymom |
29-04-2007, 09:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.612 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna dimineata, va pun pozele inainte sa plec la mormantul lui Franco (inca odata dar cu vizitatori difertiti
Si noi ne-am distrat minunat, Maybeline e o frumoasa , o delicata, iar Remus e un baiat tare bun, mi-a placut mult de el, si ii plac copii, am si dovezi Le multumesc ca au trecut pe la noi si ii astept data viitoare cu acelasi drag. Si acum pozele: ![]() Maybeline cu Remus ![]() Tzop si eu intre ei ![]() Remus si Miruna (v-am spus eu ca ii plac copii ![]() Bineinteles ca nu au scapat de jucat remmy, am luat insa bataie de la Remus care spunea ca nu are nici o piatra buna pe tabla ![]() Inca una de grup, sotul meu lipseste din poze deoarece a alergat la autogara sa il duca pe socrul meu ( asta inseamna ca suntem iar singuri noi 4, fara musafiri ![]() -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
29-04-2007, 09:16 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.439 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neata!
Uka, la multi ani, iti doresc sa fii iubita pentru ca stiu ca asta iti doresti in primul rau, sa fii sanatoasa si, mai presus decat orice, sa inveti sa te pui pe tine pe primul plan. LA MULTI ANI!!! Sexy, eu stiu ca "gaina batrana face ciorba buna", dar cand vad ce familie minunata ai sunt convinsa ca tu n-ai nevoie de nimic altceva, cu atat mai putin de partii, holeturi sau bani. May & Sexy, sunteti niste frumoase amandoua!!! Himere, ai mail. |
| Sexymom |
29-04-2007, 09:18 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.612 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ella multumesc, si tu o sa fii la fel de fericita, poate chiar mai mult, ca meriti si esti o frumoasa.
Uka LA MULTI ANI, SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| ina_ceva |
29-04-2007, 09:24 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sexy, May, aratati bine amandoua si suntetzi frumusele
-------------------- |
| daconst |
29-04-2007, 09:32 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Sexy,May,ce va invidiez!
Bravo voua ca va puteti intalni.Dar spuneti-mi si mie secretul servetelelor...ca mor de curioasa aici. -------------------- |
| Tzutzi80 |
29-04-2007, 10:21 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Mai fetelor! CUm plec un pic, cum umpleti 25-30 de pagini! De 2 ore tot citesc si nu va mai termin
Dar ma declar in sfarsit a fi la zi. Si sa va zic si eu motivul lipsei de pe aici. Nuuuuu....mai....nu am stat in frigider sa mananc continuu. Miercuri dupa masa, in urma unui vis, am sunat la agentul meu. Si am zis ca as vrea din nou sa plec pe nava, dar de data asta pentru Royal Caribean (pentru necunoscatori, e una din cele mai mari si bune companii de cruise). Si imi zice tipa...bineinteles. Vino maine la 1 la Brasov (adica joi) ca vineri sa dai interviu telefonic cu reprezentantul firmei. Si miercuri-joi, astept confirmarea daca si cand plec. Dar am eu un filling....ca iar va citesc din caraibe curand Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 29-04-2007, 10:22 AM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| dany |
29-04-2007, 10:59 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Ce poza ti-ai tras la avatar , Dana . Frumusel frumusel babuinul-junior la bustul gol May , sexy - buey ce frumoase sunteti !!! Recunosc ca mie mi-e dor de carliontii lui May Tzutzule - bafta multa !!!!! -------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
29-04-2007, 11:48 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Neata ! Ce poza ti-ai tras la avatar , Dana . Frumusel frumusel babuinul-junior la bustul gol May , sexy - buey ce frumoase sunteti !!! Recunosc ca mie mi-e dor de carliontii lui May Tzutzule - bafta multa !!!!! Sa fie! -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| May |
29-04-2007, 12:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mama ce moaca am
Dany sa stii ca nu o sa imi mai indrept parul prea curand pt ca nu imi mai place. Ieri il aveam perfect drept dar m-a plouat putin si incepuse sa se infoaie, a trebuit chiar sa mi-l prind cumva asa improvizat ca sa nu imi cada in farfurie. Vazand acum pozele, nu mai imi place nici culoarea lui, parca sunt o tiganca decolorata si daca ma mai si bronzez o sa arat ca prajita la cuptor Multumim fetelor pt toate complimentele, sunteti niste dragutze ca nu va spargeti de ras de fetzele noastre Apropo, sexy, ia intreab-o pe Bianca, ca ea a tinut scorul, cine a castigat de cele mai multe ori la remmy daconst sunt niste servetele imbibate cu ceva natural, arata ca niste servetele parfumate cu care iti dai pe tot corpul, iar dupa 3 ore arati ca sexy. Ea e facuta de 3 zile, azi a 4-a zi si uite cum arata dupa o singura utilizare si facand dus si demachiat zilnic. O sa ma fac si eu saptamana viitoare ca sa fiu bronzata la ziua lui Remy Uka LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE tzutzi mult succes -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Tzutzi80 |
29-04-2007, 12:20 PM
|
Multumesc May! Vreau si eu sa vad poze cu tine ciocolatie la par si cretulina
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| May |
29-04-2007, 01:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
uite tzutzi pe May creatza
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Tzutzi80 |
29-04-2007, 01:03 PM
|
Iti sta mai bine (parerea mea) creata -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| May |
29-04-2007, 01:07 PM
|
Asa e dar cand esti o viata creatza, asa iti vine o dorintza de a avea parul ca lins de vaca
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| uka |
29-04-2007, 01:50 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Multumesc f mult........... O duminica frumoasa -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 10:22 PM |