left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 65 66 67 68 69 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 30-04-2007, 07:32 AM
Mesaj #991

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.439
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

Neatza!

Uka, La MUlti Ani, sa fii fericita si implinita!

Eu am fost de dimineata sa imi fac analizele alea hormonale si acum la serviciu.
In week-end am trecut printr-o criza de bulimie care m-a speriat. Efectiv am mancat tot ce mi-a picat in mana, dulciuri dar si snacks-uri, cartofi prajiti, bake rolls si cate si mai cate pana simteam ca nu mai pot dar nu ma putem opri. Binenteles ca nu am mers mai departe, nu va ganditi la prostii, dar a fost suficient sa ma sperii putin. Cred ca a fost psihologica, gandindu-ma ca de astazi incep regimul dat de nutritionista...Desigur ca azi aveam 73,8 doh.gif dar sper sa se regleze in cateva zile si sa revina la greutatea de pe ticker

Cu psihicul tot varza sunt, nu m-am hotarat inca pe ce drum sa apuc, ma gandesc numai cum ma voi simti cand vor veni cele doua si vor fi anuntate. Nici nu vreau sa stiu cum va gandi toata lumea la adresa mea....
Eu stiu ca sunt singura care face PR, aporpo ce zicea Ella, dar momentan pt ei se pare ca PR-ul nu e important....nu ii asigura aceasi dezvoltare ca celorlalte laturi...
Nu exclud posibilitatea de a imi gasi in alta parte dar nici nu ma agit, nu stiu efectiv, cred ca voi lasa lucrurile sa curga de la sine....

Eu astazi am de gand sa plec la ora 16.00, sper sa si reusesc.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
axe10
mesaj 30-04-2007, 07:50 AM
Mesaj #992

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Pisik @ 30-04-2007, 08:32 AM) *

Neatza!

Uka, La MUlti Ani, sa fii fericita si implinita!

Eu am fost de dimineata sa imi fac analizele alea hormonale si acum la serviciu.
In week-end am trecut printr-o criza de bulimie care m-a speriat. Efectiv am mancat tot ce mi-a picat in mana, dulciuri dar si snacks-uri, cartofi prajiti, bake rolls si cate si mai cate pana simteam ca nu mai pot dar nu ma putem opri. Binenteles ca nu am mers mai departe, nu va ganditi la prostii, dar a fost suficient sa ma sperii putin. Cred ca a fost psihologica, gandindu-ma ca de astazi incep regimul dat de nutritionista...Desigur ca azi aveam 73,8 doh.gif dar sper sa se regleze in cateva zile si sa revina la greutatea de pe ticker

Cu psihicul tot varza sunt, nu m-am hotarat inca pe ce drum sa apuc, ma gandesc numai cum ma voi simti cand vor veni cele doua si vor fi anuntate. Nici nu vreau sa stiu cum va gandi toata lumea la adresa mea....
Eu stiu ca sunt singura care face PR, aporpo ce zicea Ella, dar momentan pt ei se pare ca PR-ul nu e important....nu ii asigura aceasi dezvoltare ca celorlalte laturi...
Nu exclud posibilitatea de a imi gasi in alta parte dar nici nu ma agit, nu stiu efectiv, cred ca voi lasa lucrurile sa curga de la sine....

Eu astazi am de gand sa plec la ora 16.00, sper sa si reusesc.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Hai nu fi suparici de luni dimineata. Chiar daca nu e o zi superba ca ieri trebuie sa te gandesti ca maine va fi mai bine.
pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Pisik
mesaj 30-04-2007, 07:58 AM
Mesaj #993

Taz

Am uitat sa va spun ca ieri am soft la Muntele Rosu, am urcat un pic pe munte, am stat in aer liber, ne-am enervat cu aia la cabana ca aveau o servire mega comunista si am stat vreo 3 ore pana am mancat si pe urma cand vroiam sa ne asezam pe iarba la un remmy a inceput sa ploua doh.gif
Dar a fost placut

--------------------
Imagine
+Quote Post
ALICE
mesaj 30-04-2007, 08:13 AM
Mesaj #994

Koala

Raspunsuri: 2.255
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Foarte racita

La multi ani! Multa sanatate si impliniri pe toate planurile,Uka.

Eu sunt foarte deprimata.Parca ma ingras pe zi ce trece.Si sport si dieta si tot ma intorc de unde am plecat.E nasol sa vad ca trag de mine in halul asta si n-am rezultate.

Acest mesaj a fost editat de ALICE: 30-04-2007, 08:14 AM
+Quote Post
Pisik
mesaj 30-04-2007, 08:28 AM
Mesaj #995

Taz

CITAT(ALICE @ 30-04-2007, 09:13 AM) *

La multi ani! Multa sanatate si impliniri pe toate planurile,Uka.

Eu sunt foarte deprimata.Parca ma ingras pe zi ce trece.Si sport si dieta si tot ma intorc de unde am plecat.E nasol sa vad ca trag de mine in halul asta si n-am rezultate.

Poate ar fi bine sa vizitezi un nutritionist. Ii spui tot istoricul, iti faci in prelabil analizele si pe baza unei discutii in care ii spui ce iti place, ce nu, etc. el iti da regimul
Mie mi-a zis ca am anemie, i-am zis ca am glicemia mica, ca nu pot fara fructe, ca am mereu pofta de dulciuri, ca pot sta fara carne dar nu ma satur fara ea, etc. Si mi-a dat paine la MD si pranz, mese dese cu gustari de fructe (500 gr/zi), carne putina si aia pui si peste

Sotul i-a zis ca poate sta fara fructe, dar sa nu ii ia carnea si branza. Si i-a dat un tregim soc hiperproteic, bazat pe carne si legume, cu branza sau cascaval dimineata.

Chiar sunt curioasa daca vom avea rezultate

A, ma intreba Lyra de ce mi-a zis ca nu e bine sa pap lapte cu fulgi. Mie mi-a zis ca lapte cu fulgi merge doar la mentinere si ca fructe cu iaurt si/sau branza de vaci, adica cina mea favorita este echivalentul unei fripturi cu cartofi prajiti blink.gif
Probabil e ceva cu amestecul glucide cu lipide pe care se bazeaza si Monti

--------------------
Imagine
+Quote Post
ALICE
mesaj 30-04-2007, 08:31 AM
Mesaj #996

Koala

Aoleu,adica iaurt cu fructe nu e bun?Ca eu simplu nu mananc.Si te-a pus sa-ti faci analizele?Nu stiu daca gasesc nutritionist aici.Sa incerc sa caut.Sau sa vad daca da rezultate la tine.Si dupa aia sa incerc.Cert e ca am lasat-o balta.Ca vad ca nu merge.Slabesc 2 kg, dupa care daca o saptamana daca nu mai mananc asa, e gata.

Acest mesaj a fost editat de ALICE: 30-04-2007, 08:49 AM
+Quote Post
Amazoana
mesaj 30-04-2007, 08:48 AM
Mesaj #997

Hiena

Raspunsuri: 4.724
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

La multi ani UKA!!!!! party.gif Multa multa sanatate! pupic.gif give_rose.gif give_rose.gif

Dani dulce, imi place fffff mult casuta ta. Asa balamuc este si la mine, Doamneeeeeeeeee Sper sa termin saptamana asta cu varuitul si smotruitul, cu santierul gata de sambata! cheer.gif
+Quote Post
Pisik
mesaj 30-04-2007, 08:56 AM
Mesaj #998

Taz

CITAT(ALICE @ 30-04-2007, 09:31 AM) *

Aoleu,adica iaurt cu fructe nu e bun?Ca eu simplu nu mananc.Si te-a pus sa-ti faci analizele?Nu stiu daca gasesc nutritionist aici.Sa incerc sa caut.Sau sa vad daca da rezultate la tine.Si dupa aia sa incerc.Cert e ca am lasat-o balta.Ca vad ca nu merge.Slabesc 2 kg, dupa care daca o saptamana daca nu mai mananc asa, e gata.

Da, fara iaurt cu fructe. Am incercat eu sa ma tocmesc cu ea, sa ii spun ca e fara zahar, cu indulcitori, dar se pare ca nu zaharul, ci combinatia iaurt-fructa (care are zahar, ca fructele au zahar oricum) face rau
Am intrebat-o daca in iaurtul de seara pot pune indulcitor si mi-a zis ca da, asa ca il voi papa cu indulcitor si scortisoara

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 30-04-2007, 09:03 AM
Mesaj #999

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

La multi ani UKA! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ti se implineasca toate dorintele! cheer.gif

Eu de azi o iau de la capat cu Scarsdale, ca saptamana trecuta, cu plecarea la brasov de abia de am mancat odata pe zi. Si atunci....mai nimic. Asa ca de azi, din nou pe baricade. Sper sa nu ma trezesc maine cu vreo tentatie doh.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 30-04-2007, 09:11 AM
Mesaj #1000

Hiena

Raspunsuri: 4.724
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(Tzutzi80 @ 30-04-2007, 10:03 AM) *

La multi ani UKA! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ti se implineasca toate dorintele! cheer.gif

Eu de azi o iau de la capat cu Scarsdale, ca saptamana trecuta, cu plecarea la brasov de abia de am mancat odata pe zi. Si atunci....mai nimic. Asa ca de azi, din nou pe baricade. Sper sa nu ma trezesc maine cu vreo tentatie doh.gif

Multa bafta! pupic.gif
+Quote Post
ALICE
mesaj 30-04-2007, 09:20 AM
Mesaj #1001

Koala

Sa vezi eu cat iaurt cu fructe mananc Jogobella light.Imi fac stoc la sf de saptamana.Ca nu gasesc peste tot.

Acest mesaj a fost editat de ALICE: 30-04-2007, 09:21 AM
+Quote Post
Pisik
mesaj 30-04-2007, 09:30 AM
Mesaj #1002

Taz

CITAT(ALICE @ 30-04-2007, 10:20 AM) *

Sa vezi eu cat iaurt cu fructe mananc Jogobella light.Imi fac stoc la sf de saptamana.Ca nu gasesc peste tot.

pai eu papam cel putin un jogobella light (daca nu 2), plus prodlacta amestecat cu fructe de padure

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 30-04-2007, 09:41 AM
Mesaj #1003

Iepuras

Probabil de asta nu slabeam nici eu prea tare!!! Ca eu mancam exquisa cu fructe! dry.gif

Am primit raspunsul de la companie!!! Plec pe Royal Caribbean, cat de curand yahoo.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 30-04-2007, 09:46 AM
Mesaj #1004

Elefant

Raspunsuri: 9.525
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

LA MULTI ANI , UKA !!!! Multa fericire si sanatate !

Bine ai revenit , crys !

Felicitari , Tzutzi !

Sa aveti o saptamana frumoasa si linistita !

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 30-04-2007, 09:49 AM
Mesaj #1005

Iepuras

CITAT(danyhoney @ 30-04-2007, 10:46 AM) *

LA MULTI ANI , UKA !!!! Multa fericire si sanatate !

Bine ai revenit , crys !

Felicitari , Tzutzi !

Sa aveti o saptamana frumoasa si linistita !

pupic.gif Cand ma gandesc cat voi avea de citit la neuroni, ma apuca groaza lol.gif Fetelor, sa nu scrieti mai mult de 4-5 pagini pe zi, va rog eu mult grin.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post

202 Pagini V « < 65 66 67 68 69 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-10-2008 - 12:42 PM