left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

200 Pagini V « < 67 68 69 70 71 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 12, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
alandana
mesaj 23-05-2007, 04:10 PM
Mesaj #1021

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita
Sex: Feminin

CITAT(Tzutzi80 @ 23-05-2007, 05:06 PM) *

CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 05:04 PM) *

tzutzi naughty.gif naughty.gif naughty.gif

)).gif Au mai crescut un pic de la anticonceptionale blushing.gif

Ce anticonceptionale? dry.gif

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
May
mesaj 23-05-2007, 04:11 PM
Mesaj #1022

Hiena

Raspunsuri: 4.804
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

O zi buna dylly hug.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Tzutzi80
mesaj 23-05-2007, 04:12 PM
Mesaj #1023

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Axe ma detroneaza sigur!!! Si stai sa apara si Blue!!! Eu ajung pe locul 10 cred lol.gif

CITAT(alandana @ 23-05-2007, 05:10 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 23-05-2007, 05:06 PM) *

CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 05:04 PM) *

tzutzi naughty.gif naughty.gif naughty.gif

)).gif Au mai crescut un pic de la anticonceptionale blushing.gif

Ce anticonceptionale? dry.gif

Yasmine!!!

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 23-05-2007, 04:14 PM
Mesaj #1024

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

blup....si eu am yasmin ..si nimic sad.gif sad.gif

Acest mesaj a fost editat de peach: 23-05-2007, 04:14 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 23-05-2007, 04:49 PM
Mesaj #1025

Nevastuica

Raspunsuri: 901
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

salutare!

n-o sa va vina sa credeti ce mi s-a intamplat!!! doh.gif am fost la magazinul din coltz sa-mi iau tigari si cand am trecut inapoi am observat un magazin gen "lichidare de stoc" in care nu mai intrasem si am zis hai sa intru ca eu nu pot sa refuz niciodata un magazin de haine grin.gif , desi n-aveam bani prea multi la mine. am vazut preturile in vitrina , gen 200-300 mii lei vechi si am zis sa-mi incerc norocul. am ales cateva bluze si cateva perechi de pantaloni le-am aratat vanzatoarei si am mers cu ele la cabina. la final imi veneau 3 bluze si o pereche de pantaloni, toate costau in jur de 700.000 lei, bani pe care ii aveam la mine si am zis ca le cumpar.

le-am dus la casa si am tot asteptat sa mi se impacheteze, uitandu-ma la niste genti si la niste pantofi. cam dupa un sfert de ora a aparut vanzatoarea la mine impreuna cu o clienta carea vorbea engleza si care mi-a zis ca lucrurile alese de mine sunt deja VANDUTE!!! ohmy.gif i-am explicat tipei ca le-am ales de pe umeras, le-am aratat vanzatoarei ca le voi proba, ea m-a indrumat spre cabina si ACUM???? blink.gif tipa respectiva mi-a zis ca nu poate sa-mi explice ce s-a intamplat si s-a retras spre rafturile cu haine, incercand sa evite orice alta discutie. in jurul nostru se stransese deja lume, dar habar n-am daca intelegeau ceva, insa nimeni nu mi-a explicat nimic, nimeni nu mi-a luat apararea, desi ma vazusera cand am intrat, cand am ales hainele si cand am mers la proba.

tremuram de draci devil.gif , le-as mai fi zis eu multe, dar stiam ca oricum nu ma inteleg!!!

voi ati patit vreodata asa ceva????ca eu chiar nu inteleg!!!!!!!!!

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 23-05-2007, 04:51 PM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
lyra
mesaj 23-05-2007, 04:54 PM
Mesaj #1026

Ciocanitoare

Raspunsuri: 348
Inscris: 12-10-2006
Membrul Nr.: 143

CITAT(_noni_ @ 23-05-2007, 05:49 PM) *

salutare!

n-o sa va vina sa credeti ce mi s-a intamplat!!! doh.gif am fost la magazinul din coltz sa-mi iau tigari si cand am trecut inapoi am observat un magazin gen "lichidare de stoc" in care nu mai intrasem si am zis hai sa intru ca eu nu pot sa refuz niciodata un magazin de haine grin.gif , desi n-aveam bani prea multi la mine. am vazut preturile in vitrina , gen 200-300 mii lei vechi si am zis sa-mi incerc norocul. am ales cateva bluze si cateva perechi de pantaloni le-am aratat vanzatoarei si am mers cu ele la cabina. la final imi veneau 3 bluze si o pereche de pantaloni, toate costau in jur de 700.000 lei, bani pe care ii aveam la mine si am zis ca le cumpar.

le-am dus la casa si am tot asteptat sa mi se impacheteze, uitandu-ma la niste genti si la niste pantofi. cam dupa un sfert de ora a aparut vanzatoarea la mine impreuna cu o clienta carea vorbea engleza si care mi-a zis ca lucrurile alese de mine sunt deja VANDUTE!!! ohmy.gif i-am explicat tipei ca le-am ales de pe umeras, le-am aratat vanzatoarei ca le voi proba, ea m-a indrumat spre cabina si ACUM???? blink.gif tipa respectiva mi-a zis ca nu poate sa-mi explice ce s-a intamplat si s-a retras spre rafturile cu haine, incercand sa evite orice alta discutie. in jurul nostru se stransese deja lume, dar habar n-am daca intelegeau ceva, insa nimeni nu mi-a explicat nimic, nimeni nu mi-a luat apararea, desi ma vazusera cand am intrat, cand am ales hainele si cand am mers la proba.

tremuram de draci devil.gif , le-as mai fi zis eu multe, dar stiam ca oricum nu ma inteleg!!!

voi ati patit vreodata asa ceva????ca eu chiar nu inteleg!!!!!!!!!

}{

uau. f naspa. in romania sau in ungaria (parca stiu ca locuiesti acolo)
n-am patit asa ceva, dar e de inteles ca te-ai enervat. nu pot intelege cine le-a cumparat, daca hainele erau pe umeras.
capu sus si nu fi suparata. nu merita. pupic.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
ALICE
mesaj 23-05-2007, 04:55 PM
Mesaj #1027

Koala

Raspunsuri: 2.215
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Somnoroasa

Buey voi va laudati fara mine? )).gif
+Quote Post
alandana
mesaj 23-05-2007, 04:55 PM
Mesaj #1028

Nevastuica

Nu mi s-a intamplat dar cred ca as fi turbat de nervi si as fi facut un scandal monstru. Ce nesimtire. Cum adica erau vandute - daca erau vandute nu trebuiau sa mai fie pe umeras. Sa ma chinui sa probez si sa-mi zica ca sunt deja vandute.

--------------------
+Quote Post
_noni_
mesaj 23-05-2007, 05:00 PM
Mesaj #1029

Nevastuica

alandana, exact asta i-am zis si eu aleia si mi-a zis ca nu stie ce sa-mi spuna, dadea din umeri...

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
anca veselie
mesaj 23-05-2007, 05:06 PM
Mesaj #1030

Lama

Raspunsuri: 5.241
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

foarte naspa, de toata jena faza. noni da-i incolo de naspisti, nu pune la suflet pupic.gif
tzutzi eu sunt mai modesta )).gif
Imagine Imagine

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 23-05-2007, 05:21 PM
Mesaj #1031

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Uite unde va aratatzi voi minunatiile ca sa faceti in ciuda. O sa vina dany-dulce si o sa va traga o mama de bataie )).gif (ca eu nu indraznesc)

Noni, cred ca faceam un scandal. Mi se pare bataie de joc, nu alta dry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
alandana
mesaj 23-05-2007, 05:21 PM
Mesaj #1032

Nevastuica

Gata pe ziua de azi. Ma duc acasa. Eu am inceput de ieri sa calc rufe. Azi mi-am propus sa mai calc 1/3 din ele si maine imi propun sa le termin. Daca as fi harnica le-as termina azi - dar nu cred ca sunt.
Baietii mei poarta cate 1 camasa/ zi la scoala si 1 tricou acasa. Plus minimum 2 treninguri si 2 perechi de blugi de persoana. Iar eu spal si calc o data la 2-3 saptamani. De obicei cand schimb si asternuturile. Iar ultima data mi-au facut baietii o bucurie - la 3 zile dupa ce le-am schimbata sternutul am fost la Bucuresti si le-am cumparat asternuturi cu Dinamo - asa ca cele vechi au ajuns iar la spalat - asa ca acum am 5 randuri de asternuturi de calcat.

--------------------
+Quote Post
lyra
mesaj 23-05-2007, 05:22 PM
Mesaj #1033

Ciocanitoare

eu port 70B. inainte de-a slabi le aveam ceva mai generoase. blushing.gif eu sunt multumita, da tot le duc doru cateodata. )).gif

Alandana iti recomand cu caldura sa-ti inveti fii sa calce. o sa-ti multumeasca si ei si viitoarele prietene si neveste. )).gif

Acest mesaj a fost editat de lyra: 23-05-2007, 05:25 PM

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
_noni_
mesaj 23-05-2007, 05:30 PM
Mesaj #1034

Nevastuica

Lyra, in ungaria, in budapesta, in centrul orasului, la 3 minute de parlament...ma rog, incerc sa ma abtin...

acum a venit si bob si i-am povestit si lui. el zice ca n-au vrut sa-mi vanda pentru ca au vazut ca sunt strain, si v-am mai povestit eu ce atitudine au ei fata de straini...dar asta a pus capac!!!

noroc ca vineri plecam spre casa, acum chiar ca m-am lecuit si nu ma mai intorc!!!

si cand ma gandesc ca nasii nostrii sunt unguri din bistrita si sunt niste oameni asa dragutzi si calzi! in orice caz eu n-am avut probleme cu ungurii din rom niciodata, am multi prieteni chiar, dar si ei zic ca astia sunt niste ciudati! doh.gif

poate o sa am intr-o zi chef sa va povestesc tot ce am patit cu ei pe-aici...

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 23-05-2007, 05:48 PM

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
lyra
mesaj 23-05-2007, 05:54 PM
Mesaj #1035

Ciocanitoare

CITAT(_noni_ @ 23-05-2007, 06:30 PM) *

Lyra, in ungaria, in budapesta, in centrul orasului, la 3 minute de parlament...ma rog, incerc sa ma abtin...

acum a venit si bob si i-am povestit si lui. el zice ca n-au vrut sa-mi vanda pentru ca au vazut ca sunt strain, si v-am mai povestit eu ce atitudine au ei fata de straini...dar asta a pus capac!!!

noroc ca vineri plecam spre casa, acum chiar ca m-am lecuit si nu ma mai intorc!!!

si cand ma gandesc ca nasii nostrii sunt unguri din bistrita si sunt niste oameni asa dragutzi si calzi! in orice caz eu n-am avut probleme cu ungurii din rom niciodata, am multi prieteni chiar, dar si ei zic ca astia sunt niste ciudati! doh.gif

poate o sa am intr-o zi chef sa va povestesc tot ce am patit cu ei pe-aici...

}{

nu pot sa cred ca intr-o capitala dintr-un stat european se pot intampla asemenea chestii.

fetili sunt happy. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

a zis babuinul ca iesim la pizza. a renuntat la iesirea cu baietii blum.gif sa mergem noi in oras. desi i-am zis sa mearga cu baietii pt ca anul asta cred ca a fost 1-2 ori. rolleyes.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post

200 Pagini V « < 67 68 69 70 71 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 10:10 PM