![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilianab |
24-05-2007, 06:33 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 860 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Am sunat-o pe Iulia-Himere si a fost mai prinsa cu bia care e putin bolnavioara.ne citeste cand reuseste,dar inca nu a mai avut timp sa intervina...insa nu ve abandoneaza.Pe principiul Batman se intoarce,si Himere se intoarce!
-------------------- |
| May |
24-05-2007, 06:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
ella servetelele pe care le-am avut eu erau din ceva natural, care incepea sa te bronzeze abia dupa 3 ore. Aratau ca niste servetele umede si nu se cunostea nimic cand te dadeai cu ele. Eu pur si simplu mi l-am trecut peste piele fara sa insist pe vreo zona, avand grija sa nu sar peste vreo bucatica. Ia-o pe rand: intai fatza si da-te peste tot ( nu uita urechile) apoi decolteul si umerii, mainile, abdomenul, spatele si tot asa. Sau poti sa dai doar pe fata , decolteu, umeri, maini si picioare... depinde cum te imbraci de obicei
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 24-05-2007, 06:46 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
24-05-2007, 07:34 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.436 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
merci May
M-am dat eu cu ele, dar tare mi-e ca ies cu dungi. Eu daca nu vad exact ce am colorat si ce nu... e jale. M-am dat pe corp. Ma tem sa ma dau si pe fata ca cine stie cum arat maine dimineata.. M-am temut ca nu m-am dat ca lumea (de fapt, sunt aproape sigura ca nu m-am dat ca lumea) asa ca am turnat peste si niste crema autobronzanta, sa fie! Acu' o sa ma apuce miezul noptii studiindu-ma, sa vad cum am iesit. Acest mesaj a fost editat de Ella79: 24-05-2007, 07:35 PM |
| michelle |
24-05-2007, 07:43 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
In cat timp isi face efectul crema autobronzanta, cat tine si cu se comporta dupa spalare?
Mentionez ca eu sunt alba ca hartia si cand sunt bronzata arat ca persoanele normale la culoare -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| alandana |
24-05-2007, 07:52 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Mentionez ca eu mi-am cumparat crema autobronzanta Dove - si m-am colorat foarte uniform - dar am o problema - se cam ia pe lenjeria alba - deci concluzi a- daca va bronzati cu crema autobronzanta evitati lenjeria alba.
Cat despre in cat timp - in 2-3 ore si trebuie aplicat 5 zile la rand si apoi o data pe saptamana pentru intretinere. Acest mesaj a fost editat de alandana: 24-05-2007, 07:56 PM -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| anca veselie |
24-05-2007, 08:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
alandana nu sunt darnica la babuini, iar sefi buni se gasesc greu
may mi-am luat si eu ieri pepene galben. buuun bunutz! eu sunt suparata pt ca dupa demontat biblioteca, mutat pe hol, prin bucatarie, pe unde a avut loc, m-a palit o mare foame asa ca am mancat si am depasit pe ziua de azi cu 4 pct. pe care greu de tot mai pot sa le recuperez, vine wee acum... ma duc sa fac un dus si sa ma cremuiesc si eu cu nivea bronzant si ma bag la film. seara faina! -------------------- |
| michelle |
24-05-2007, 08:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Si pana la urma care crema e mai buna? Dove, Nivea, Johnson's?
Apropos de deodorante, intr-adevar Rexona e f f f f buna. Multumesc -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| anca veselie |
24-05-2007, 08:14 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eu sunt super multumita de nivea. nici nu mi s-a decolorat, miroase belea...
-------------------- |
| Ella79 |
24-05-2007, 08:16 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.436 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Trebuie facuta si diferenta intre crema coloranta (adica aia care e crema hidratanta + putin autobronzant) si se comporta cam ca o crema hidratanta obisnuita doar ca miroase mai urat si coloreaza putin pielea, si crema autobronzanta (care e doar autobronzant) care doar coloreaza.
Eu ma dau in mod obisnuit cu crema coloranta (acum am una L'Oreal care e si anticelulitica) si nu mi s-a intamplat niciodata sa mi se ia pe haine. Inainte de asta am avut de la Dove. In afara faptului ca miros cam ciudat, n-am avut probleme cu ele. Bine, nu coloreaza nici prea tare si eu ma dadeam in fiecare seara asa ca nu stiu sa spun "cat tine". Autobronzant am folosit Garnier multi-positions pt picioare. Coloreaza tare si cam portocaliu pt gusturile mele si aproape intotdeauna ma faceam cu pete si dungi pt ca e un spray transparent si nu-ti dai seama pe unde te-ai dat. Asta mi s-a luat mai mereu pe haine, mai ales daca transpiram. Miroase nasol si efectul apare la cateva ore bune dupa ce te dai cu el. Cea mai misto chestie (in afara de solar) mie mi s-a parut autobronzarea cu pistol cu zahar. Se face in saloane. Te dezbraci complet, te asezi langa un perete si o tipa te coloreaza pur si simplu cu un pistol cu o substanta pe baza de trestie de zahar. Culoarea e superba (eu aratam ca o mulatra), e perfect uniforma si tine cam 10 zile (daca te hidratezi bine, nu faci bai lungi si fierbinti, nu faci peeling-uri). Eu m-am facut la bodyshape. |
| alandana |
24-05-2007, 08:18 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Eu nu am folosit decat Dove pentru corp si Garnier pentru fata - totul e ok nu am urme urate si nici o culoare galbena - dar singura mea nemultumire e ca pateaza lenjeria ( asa ca si cum ai fi fost foarte murdara) ceea ce e neplacut mai ales daca mergi pe la doctori cum am fost eu in ultimele zile.
Trebuie facuta si diferenta intre crema coloranta (adica aia care e crema hidratanta + putin autobronzant) si se comporta cam ca o crema hidratanta obisnuita doar ca miroase mai urat si coloreaza putin pielea, si crema autobronzanta (care e doar autobronzant) care doar coloreaza. Eu ma dau in mod obisnuit cu crema coloranta (acum am una L'Oreal care e si anticelulitica) si nu mi s-a intamplat niciodata sa mi se ia pe haine. Inainte de asta am avut de la Dove. In afara faptului ca miros cam ciudat, n-am avut probleme cu ele. Bine, nu coloreaza nici prea tare si eu ma dadeam in fiecare seara asa ca nu stiu sa spun "cat tine". Autobronzant am folosit Garnier multi-positions pt picioare. Coloreaza tare si cam portocaliu pt gusturile mele si aproape intotdeauna ma faceam cu pete si dungi pt ca e un spray transparent si nu-ti dai seama pe unde te-ai dat. Asta mi s-a luat mai mereu pe haine, mai ales daca transpiram. Miroase nasol si efectul apare la cateva ore bune dupa ce te dai cu el. Cea mai misto chestie (in afara de solar) mie mi s-a parut autobronzarea cu pistol cu zahar. Se face in saloane. Te dezbraci complet, te asezi langa un perete si o tipa te coloreaza pur si simplu cu un pistol cu o substanta pe baza de trestie de zahar. Culoarea e superba (eu aratam ca o mulatra), e perfect uniforma si tine cam 10 zile (daca te hidratezi bine, nu faci bai lungi si fierbinti, nu faci peeling-uri). Eu m-am facut la bodyshape. si nu mergi la piscina ( care contine clor) -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| michelle |
24-05-2007, 08:20 PM
|
Intrebarea mea e: daca se ateaza hainele, se mai duce la spalat?
Interesanta metoda cu trestia.. Ma indoiesc ca se gaseste si in Iasi -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
24-05-2007, 08:23 PM
|
Nu, eu nu prea merg la piscina, am o frica ingrozitoare de boli de piele. Merg rareori la piscina la Hotel Bucuresti dar numai iarna, iar in vacante... oricum ma bronzez de la soale si nu mai conteaza.
Miha, mie mi s-au colorat niste sutiene de la autobronzant si nu s-au mai curatat la spalat. Aratau de parca erau jegoase. Miha: http://www.bodyshape.ro/page.php?pid=31 |
| michelle |
24-05-2007, 08:24 PM
|
Uhhh si eu mi-am cumparat niste pantaloni albi 3/4..
Ma mai gandesc eu... -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
24-05-2007, 08:25 PM
|
BodyShape Iasi
Str. A.Panu nr. 30, bl. A. Panu 2A, sc. C, et. 1, ap.2 0232 219 123 / 0723 532 008 programari_iasi@bodyshape.ro |
| michelle |
24-05-2007, 08:26 PM
|
Merci, Ella Cat a costat sedinta? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-09-2008 - 11:53 PM |