![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
25-05-2007, 03:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hola fete frumoase cu meniuri sanatoase.
Ella citesc de 20 de pagini si nu am gasit nimic despre tine si frendul tau, cum mai este situatia??? -mai nu pot sa fiu diplomata ca sunt curioasa de mor, zau asa Michelle esti frumoasa, dar de ce spui din tinerete ???pai la ce varsta ai tu si la ce varsta am eu cum ar trebui sa ma simt Daconst puiul tau creste super repede, vad ca se grabeste ca Fat-Frumos, deja are un dintisor. Axe felicitari pt. masina, sa ai grija cum conduci, sti ca barbati sofeaza si femeile si-o feresc Maybeline poate mai dai pe la mine sa facem un remmy si sa va bat Himere imi e dor de tine iubita. Fetelor va pup si va doresc un sf. de saptamana cat mai fericit. Anca vezi ce faci cu seful...vad ca .... Annaiss si eu ma intalneam la fel cu fostul dupa ce ma despartisem, parca era umbra mea, nici un partz nu mai trageam ca era in spatele meu. Pisik trebuie sa ai rabdare, toate se rezolva mai devreme sau mai tarziu. Referitor la servetelele autobronzante..ale mele nu ies pe haine , si culoarea imi ramane pe piele cam 4 zile, si va jur ca ma spal seara de seara -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| alandana |
25-05-2007, 03:22 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Si in Anglia e zi libera luni asa ca daca scap azi cu bine luni e boierie curata - ca n-are cine sa ma bata la cap.
Dar deja incep sa-mi pierd speranta ca scap cu bine azi. Fetiliiiii concentrati-va 1 min - si transmiteti putin noroc aici la mine. Multumesc. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tzutzi80 |
25-05-2007, 03:22 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Sa vedeti ce am patit!!! Ma duc eu sa ma culc si imi vine ideea sa i-au telefonul sa setez alarma sa ma trezesc peste 2 ore. Da .... si dai si cauta telefonul....si nimic. Sun de pe fix pe mobil, nimic....da si cauta ca disperata nimic. Asta e, zic, l-am pierdut. Asa ca sar din pijamale iar in haine de strada, si i-au la rand locurile in care am fost. M-am uitat chioras si la niste baieti cu tel in mana care semana cu al meu. Am fost de doua ori la nasa mea, nimic....du-te la scoala....pe la toate gardurile. Nimic. M-am uitat pana si in congelatorul de unde mi-am luat inghetata mai devreme .... si tot degeaba.
Vin eu intr-un final acasa, trista si resemnata (plus plina de transpiratie, ca e zapusala) ... si ma duc in geanta (care e de blugi de altfel) si o intorc cu susul in jos. M-am gandit ca poate l-am uitat pe vibratii si iau geanta la pipait. Mda.....telefonul meu era intrat bine mersi in captusala (trebuie sa investighez si cum a ajuns acolo Si uite asa s-a incheiat cu bine cautarea mea. Nu imi era de telefon, cat imi era ca nu am desteptator -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Sexymom |
25-05-2007, 03:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Tzutzi esti culmea si tu.
Alandana, iti triumit un pic din buna mea dispozitie si o sa treci mai usor peste ziua de azi.Vine sf. de saptamana si te relaxezi. Pupici. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| alandana |
25-05-2007, 03:26 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
In cazul asta ( adica cand sunca de curca are mai multe puncte) renunt la uleiul de diseara din salata. Desi dupa cum arata lucrurile cred ca voi renunta si la salata.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Tzutzi80 |
25-05-2007, 03:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Tzutzi esti culmea si tu. Alandana, iti triumit un pic din buna mea dispozitie si o sa treci mai usor peste ziua de azi.Vine sf. de saptamana si te relaxezi. Pupici. Si tocmai spusesem ca numai tie ti se intampla -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| alandana |
25-05-2007, 03:31 PM
|
Mersi Sexy - dar eu am nevoie de un noroc porcesc - trebuie sa scot o comanda in 2 zile si 2 maistre mi s-au incapatanat.
Plec acum sus sa-mi incurajez muncitoarele. Dar pana atunci trebuie sa va spun ca de cand a venit caldura eu nu mai am deloc pofta de dulce. Si nici nu m-am mai gandit ca sunt la dieta - doar ca fiind vara mananc mai multe legume - ca tot exista. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Tzutzi80 |
25-05-2007, 03:33 PM
|
Asta m-a facut sa imi amintesc de o intamplare asemanatoare din copilarie.
Era iarna, tocmai daduse prima zapada zdravana, si ai mei au plecat in oras, cu ordine stricte sa stam in casa ca nu avem voie afara. Si tocmai ii povestisem faza asta cuiva, si zic, ultima faza ar fi ca si telefonul sa fie tot acasa, ca si cercelul din copilarie -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| honey79 |
25-05-2007, 03:36 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.089 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Anca..... te intreb si eu, cat a costat parchetul...si pentru ce suprafata ai luat??? Vreau si eu sa pun la ai mei, dar nu mai stiu preturile deloc.Si, cum tot vin in Iunie in Romania, macar sa vin pregatita.
Ai idee cat te duce cu tot cu pus??? Sau ti-l pune cineva de-al casei??? Mersi frumos. Pupici. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Monic |
25-05-2007, 03:37 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.635 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Alandana, uite eu iti trimit putin noroc porcesc, sper sa ajunga fara probleme, ca m-am concentrat bine de toot
-------------------- ![]() |
| anca veselie |
25-05-2007, 03:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
honey o sa postez toate costurile.
camera are o suprafata de 17.5mp, asa ca am cumparat pana acum: - izolatie pt pardoseala de 5.5mm, la cutii de cate 7mp, 3 x 46.06 = 138.18 ron - parchet laminat bambus de 8mm, 23.6 ron/ mp, am luat cam 18.5mp = 437.9 ron - plinta bambus, 2.6mp costa 14.99 eu am luat 6 = 89.94 ron - prag pt usa = 28.99 ron - suruburi pt plinta = 6.56 ron pana acum aproximativ 700 ron. - manopera mester in principiu 8 - 10 ron/ mp, aproximez la maxim 200 ron. -------------------- |
| axe10 |
25-05-2007, 04:34 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
axe merci cum merge masina? Sa spun drept am mers cu ea doar in prima seara, de test si de atunci nu mai iese barbatul din ea:ba asigurare, ba alarma, ba MP3-player....dar azi rebuie sa-mi zica cum e cu alarma ca maine sunt dupa masa si vreau sa ma duc cu ea la servici....in principiu nu ma deranjeaza DELOC ca merg cu barca mea albastra ca e mult mai smechera....si deh imi sta bine! Luni e zi libera in Germania? Ba, da' voi si grecii nene ce aveti o gramada de sarbatori....luni ce mai sarbatoriti? Hola fete frumoase cu meniuri sanatoase. Axe felicitari pt. masina, sa ai grija cum conduci, sti ca barbati sofeaza si femeile si-o feresc Referitor la servetelele autobronzante..ale mele nu ies pe haine , si culoarea imi ramane pe piele cam 4 zile, si va jur ca ma spal seara de seara Ha, ha...cam asa e...numai ca mai fac si eu pe Shumacher cateodata...! Erau servetele de la Jonson, nu? Am retinut bine?...am vrut sa-mi cumpar si eu o crema Dove dar mi-era ca mai rau fac si cine stie ce pete imi fac pe mine...oricum mai am 3 saptamani si plec in concediu! -------------------- ![]() |
| peach |
25-05-2007, 04:36 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Pfingstmontag traducerea luni de la Dylly
-------------------- |
| honey79 |
25-05-2007, 04:38 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.089 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
honey o sa postez toate costurile. camera are o suprafata de 17.5mp, asa ca am cumparat pana acum: - izolatie pt pardoseala de 5.5mm, la cutii de cate 7mp, 3 x 46.06 = 138.18 ron - parchet laminat bambus de 8mm, 23.6 ron/ mp, am luat cam 18.5mp = 437.9 ron - plinta bambus, 2.6mp costa 14.99 eu am luat 6 = 89.94 ron - prag pt usa = 28.99 ron - suruburi pt plinta = 6.56 ron pana acum aproximativ 700 ron. - manopera mester in principiu 8 - 10 ron/ mp, aproximez la maxim 200 ron. Mersi frumos pentru raspuns, Anca. Deci... cu totul te-ar duce in jur de...300 euro???? Hmmm.... ma asteptam la mai mult, nu stiu de ce. Oricum, mersi frumos inca o data. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| axe10 |
25-05-2007, 04:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 08:15 PM |