![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
18-05-2007, 04:50 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ina_ceva |
18-05-2007, 04:50 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Liber la ce?
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
18-05-2007, 04:56 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ramona, eu zic ca acest comportament nu e normal. Eu te inteleg ca il iubesti, dar mai gandeste-te acum, pana nu e prea tarziu. mai ncolo vei suferi mai tare, eu zic ca trebuie sa tai raul din radacina
-------------------- |
| dany |
18-05-2007, 05:02 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ramo , hai sa-ti spun ceva ce stiu din proprie experienta . Poate ar fii trebuit sa scriu pe privat dar ... Deci : am spus acum cateva zile ca ma feream de maica-mea si aveam deja 30 de ani . Ok ..... Ideea e ca eu si la 30 de ani trebuia sa-i cer voie mamei sa ies in oras
In alta ordine de idei .... m-ai cam blocat cu faza " ne iubeste pe amandoua " !!! Cum , mama -naibii ??? Tu ai mai avut o experienta de genul asta si ce-a iesit ? Nimic !!! Deschide ochii mari !! Nu se poate asa ceva : ori pe tine , ori pe fufa aia . De ce vrei sa te complici din nou ? De ce vrei sa suferi din nou ? Daca el simte intr-adevar ce a spus , atunci fuuuuuuuugi cat te tin picioarele !!! Ai situatie , esti frumoasa , desteapta .... ce vrei mai mult ? Iti trebuie un tip de talia ta nu unul care sa nu stie ce vrea ( de fapt , stie : pe tine te vrea in Ro si pe fufa in Londra ) . Cum au spus si fetele : chiar iti va conveni sa fii tu stalpul casei ( dpdv financiar ) ? Si daca faci totul pentru el si ..... isi gaseste o fufa ? Sper sa nu te superi dar am spus ce am gandit . As fii avut mai multe de spus dar imi e ca scriu un roman . Liber la ce? Nu " la ce " ci " de la ce " ? De la munca , el a ramas la casuta si eu ...."muncesc " cu voi aici Dotata dotata, anca! Dany-dulce, dar niste rom ai? Sau iau sticla cu mine cand vin? Hai renunta Aaaaam , lasa sticla ca atarna la bagaje -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| May |
18-05-2007, 05:03 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mai grav e ca daca le iubeste pe amandoua inseamna ca se culca cu amandoua in functie de cine e mai aproape... deci....
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 18-05-2007, 05:04 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
18-05-2007, 05:04 PM
|
Sorina , respect !!! Ai spus exact ce trebuie !! Sper sa se lege ceva de Ramona . Mai grav e ca daca le iubeste pe amandou inseamna ca se culca cu amandoua in functie de cine e mai aproape... deci.... asa ziceam si eu : pe Ramo o iubeste in Ro si pe fufa in Londra .... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| himere2005 |
18-05-2007, 05:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ramona, eu cred ca e timpul sa te regasesti pe tine ca femeie, ca om matur...mie una mi se pare tare ciudat ca toate relatiile se termina asa...de pe o zi pe alta....trebuie sa inveti sa anticipezi unele situatii si sa iei decizii de una singura. in cea mai mare parte sunt de acord cu alandana, care a spus ca trebuie sa incerci sa iti iei viata in maini ..sufleteste iti sunt alaturi pentru ca stiu ce inseamna sa iubesti, in schimb situatia in care te pune el acum este una denigranta...intodeauna sa-ti pastrezi demnitatea. te pup
-------------------- ![]() |
| peach |
18-05-2007, 05:15 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
asa ziceam si eu : pe Ramo o iubeste in Ro si pe fufa in Londra .... cu riscul de a o face pe Ramona sa dea cu pietre dupa mine: Dar daca pe aia o iubeste si pe tine doar te vrea dpdv finaciar..pentru ca-i poti oferi un viitor? -------------------- |
| axe10 |
18-05-2007, 05:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buey Peach da' le zici in scris mai bine ca mine din gura....nu stiu daca ai vazut comentariul meu din neuroni 11....eu sustin absolut tot ce ai zis tu...tot selectasem sa dau citate cu comentarii dar mi-ai luat-o inainte...si tu Alandana la fel.....pai mai Ramona ce P.i.s.i.c.i.i. masii e aia "va iubesc pe amandoua"...hai ca acum m-am enervat!...ce e aia?....asta zice unul de-si inseala nevasta si-i spune amantei ca o iubeste si nu renunta la nevasta....o fi realizat el ceva acolo la Londra (apropos ai vazut cumva vreun extras de cont?...ca deh el sunt sigura ca a vazut pozele tale de acasa si cu masina...ca nu aveai cum sa-i trimiti de ex poza aia care nu-mi placea mie....). Eu nu sunt materialista, dar vine p.u.l.i.c.a. Franaru (stiti voi cum e cu limba romana)...si zice....Ramono ,te iubesc fata de nu mai pot ,dar stii ca o iubesc si pe aia, pe nevasta-mea, dar iti jur tie la manastire ca nu pot trai fara tine. Ce discuti tu si prietenii tai cu unul ca asta?...nu e vorba deloc de bani...in principiu ar trebui sa mearga, dar iti zic eu ca tot va scartaii de se aude pana in Spania... Ramona, nu zic ca parintii tai au dreptate dar poate ei l-au citit mai bine decat tine....eu stiu?...tu poate esti mai naiva de-i atragi pe astia....vorba lui peach! Tu vrei sa te duci la Londra dupa el...unde te duci tu fatuca?...sa stai la hotel si el sa te viziteze zilnic?...ce viata e aia...tu crezi ca la Londra alearga cainii cu covrigii in coada si te asteapta pe tine? Uita-te la Dany care are facultate si nu are nici o valoare diploma aia in tari straine....el cine stie ce a lucrat pe acolo! Hai ca nu mai am saliva in degete...daca mai ma gandesc si-mi mai vine vreun gand revin. Te superi nu te superi eu tot am spus ce aveam de spus! -------------------- ![]() |
| dany |
18-05-2007, 05:26 PM
|
Acum imi fac si eu mea culpa: am indrumat-o pe Ramo sa plece la el , la Londra , daaaaaarrr a fost inainte de a auzi "declaratia" lui . Acum ii spun sa stea pe fundul ei si sa-si vada de viata ei : candva va aparea si printul ei
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| axe10 |
18-05-2007, 05:28 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Apare, normal ca apare...ea trebuie sa inteleaga asta!
Scuza-ti limbajul de mai sus ca nu m-am putut abtine! -------------------- ![]() |
| May |
18-05-2007, 05:35 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Acum imi fac si eu mea culpa: am indrumat-o pe Ramo sa plece la el , la Londra , daaaaaarrr a fost inainte de a auzi "declaratia" lui . Acum ii spun sa stea pe fundul ei si sa-si vada de viata ei : candva va aparea si printul ei Moi aussi Apare, normal ca apare...ea trebuie sa inteleaga asta! Scuza-ti limbajul de mai sus ca nu m-am putut abtine! lasa ca si eu am zis o perla azi -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| axe10 |
18-05-2007, 05:37 PM
|
lasa ca si eu am zis o perla azi Eu nu am vazut-o...deci nu exista! -------------------- ![]() |
| peach |
18-05-2007, 05:40 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
lasa ca si eu am zis o perla azi Eu nu am vazut-o...deci nu exista! nici eu -------------------- |
| May |
18-05-2007, 05:41 PM
|
|
Mai bine.... dar a vazut-o ina si m-am
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:02 AM |