left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

200 Pagini V « < 89 90 91 92 93 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 12, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Tzutzi80
mesaj 26-05-2007, 07:01 PM
Mesaj #1351

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D
Sex: Feminin

Vorba Inei!!! Miha esti o bunaciune!!! Mie mi-au ramas ochii la cracii tai facand roata )).gif ca mi-e nu mi-a mai iesit (si nici nu as incerca) de cand eram mica lol.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
axe10
mesaj 26-05-2007, 07:13 PM
Mesaj #1352

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(ina_ceva @ 26-05-2007, 07:17 PM) *

Miha, mi se pare mie sau ai mai slabit ? Esti o bunaciune naughty.gif . Imi place cum iti sta cu pantalonasii aia scurti.

Axe, nu am mai fost la festivalul inghetatei pt ca mi-a spus cineva care a mai fost la din astea ca nu merita, produsele fiind mult mai scumpe decat in comert si acolo nefiind de gasit decat cateva standuri dry.gif

Aha...mai bine. Vazusem aseara la stiri si ma gandeam la tine...

Miha, misto pozitiile alea cu cracii in sus!....iti sta super in pantalonasii roz...

Plec si eu de la servici....va citesc din nou maine...seara buna!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

lilianab
mesaj 26-05-2007, 07:31 PM
Mesaj #1353

Nevastuica

Raspunsuri: 854
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

Fetili,pai intai multumesc mult!Apoi de sarbatorit...nu m-am aruncat decat la 2 beri pe care inca nu le-am imburgitat(sunt in frigider,pentru cazul in care ma ia pofta)....Sunt impacata cu mine ca totul mi-a mers in plin.am venit de la scoala si am impartit si eu(azi sunt mosii de vara).Mi-a ajutat DD si a fost imbelsugat.Am fost multumita ca am simtit ca sunt bine primite(ponderea au fost copii si ei se bucura mereu de dulciuri...stiu cum eram eu)....Si in rest tot timpul i-am multumit lui DD ca s-a tinut de vorba si mi-a ajutat blushing.gif ...mi-e putin ciudutza pe cea care a luat 8 fiindca foieste fituicile cu un tupeu fantastic si avand prezenta de duamna,nu ar crede-o profii in stare.Asa ca 7-le meu e mai bun ca 8-ul ei ca e pe mintea mea. tease.gif
In rest sunt cam deprimata ca nu am vesti de la mamarutz de 2 saptamani.Inca nu e ingrijorator.Ar putea fi pe drum spre casa...ar putea aparea zilele astea pe net...dar cand te obisnuiesti sa te prostesti zi de zi de jde mii de ori prin sms,telefoane si emailuri,2 saptamani devin o eternitate...Mai socotim si caldura si lipsa de spor la invatat in asemenea conditii,ziceti merci ca inca nu m-a dat la "Stirile PROTV" cu vreo nebunie w00t.gif

--------------------

Imagine

1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
+Quote Post
Amazoana
mesaj 26-05-2007, 07:37 PM
Mesaj #1354

Hiena

Raspunsuri: 4.663
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

Felicitari Liliana! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
+Quote Post
nusarich
mesaj 26-05-2007, 08:16 PM
Mesaj #1355

Iepuras

Raspunsuri: 1.836
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

ina, am raspuns give_rose.gif

--------------------
+Quote Post
axe10
mesaj 26-05-2007, 10:47 PM
Mesaj #1356

Taz

CITAT(lilianab @ 26-05-2007, 08:31 PM) *

Fetili,pai intai multumesc mult!Apoi de sarbatorit...nu m-am aruncat decat la 2 beri pe care inca nu le-am imburgitat(sunt in frigider,pentru cazul in care ma ia pofta)....Sunt impacata cu mine ca totul mi-a mers in plin.am venit de la scoala si am impartit si eu(azi sunt mosii de vara).Mi-a ajutat DD si a fost imbelsugat.Am fost multumita ca am simtit ca sunt bine primite(ponderea au fost copii si ei se bucura mereu de dulciuri...stiu cum eram eu)....Si in rest tot timpul i-am multumit lui DD ca s-a tinut de vorba si mi-a ajutat blushing.gif ...mi-e putin ciudutza pe cea care a luat 8 fiindca foieste fituicile cu un tupeu fantastic si avand prezenta de duamna,nu ar crede-o profii in stare.Asa ca 7-le meu e mai bun ca 8-ul ei ca e pe mintea mea. tease.gif
In rest sunt cam deprimata ca nu am vesti de la mamarutz de 2 saptamani.Inca nu e ingrijorator.Ar putea fi pe drum spre casa...ar putea aparea zilele astea pe net...dar cand te obisnuiesti sa te prostesti zi de zi de jde mii de ori prin sms,telefoane si emailuri,2 saptamani devin o eternitate...Mai socotim si caldura si lipsa de spor la invatat in asemenea conditii,ziceti merci ca inca nu m-a dat la "Stirile PROTV" cu vreo nebunie w00t.gif

Nu incepe si tu!

Pupicesc eu fata....slaba de un kg!

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 26-05-2007, 11:16 PM
Mesaj #1357

Nevastuica

Raspunsuri: 854
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

CITAT(axe10 @ 26-05-2007, 10:47 PM) *

CITAT(lilianab @ 26-05-2007, 08:31 PM) *

Nu incepe si tu!

Pupicesc eu fata....slaba de un kg!

Nooooo!!! eu imi dozez dileala in portii mici grin.gif !Gandesc pozitiv si stiu ca ne iubim,restul nu conteaza.Sunt circumstante care vin si trec.Noapte buna la fete pupic.gif ,ca maine e tot randul meu sa muncesc doh.gif

--------------------

Imagine

1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 26-05-2007, 11:48 PM
Mesaj #1358

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

De ziua soacrei, Mitica se prezinta cu un pachetel intr-o mana si cu o pusca in cealalta. - La multi ani, mama soacra! Ti-am adus o pereche de cercei de aur. - Multumesc, ginerica. Da' cu pusca ce vrei sa faci? - Paaaiiii..., de gauri in urechi nu ai nevoie?

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 27-05-2007, 06:36 AM
Mesaj #1359

Lama

Raspunsuri: 5.839
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

neata fetelor cheer.gif
nu v-am parasit blum.gif ....bia e racita, nu mai are febra, in schimb tuseste destul de dubios...ii ies si maselele doh.gif mergem deocamdata pe un sirop naturist (Stodal) si sper sa-si faca efectul....in rest suntem bine, ne-am pus DOLCE wink1.gif in schimb ne mai trebuie un prelungitor si il schimbam pe cel actual intre tv si calculator....o groaza de emisiuni interesante...pe axn am vazut ceva despre mai multe echipe care cauta indicii si viziteaza lumea, pe b1 am ceva legat de case in locuri exotice, euforia iarasi mi se pare un canal pentru noi femeile. urmaresc cu interes emisiunea corinei danila-femeia conduce.discovery si science iarasi imi plac...ce mai...chestia este ca avem un sg tv si toata lumea se bate pe el )).gif ca de bia vrea animal planet sau desene, muzica si dan se uita seara blum.gif
am cautat cu interes postarea lui ramy si a lui dany legata de casa...am impresia ca m-am cam incurcat in pagini doh.gif
vroiam sa felicit in primul rand toate fetele care se tin de treaba cu slabitul si aratati incredibil de bine multe dintre voi...se vede mare diferenta fata de iarna. nu dau nume acum ca sigur o sa uit pe cineva blushing.gif in schimb la ella, dana, may,deea si mai erau inca vreo 2 fete blushing.gif am ramas socata cat de mult ati scazut in cm....miha iarasi arata bine tare
ramy, nu am gasit postarea ta, in schimb am inteles ca esti graviduta din nou...felicitari floare.gif in cate luni? tu parca mai aveai o fetita care se tinea de sport canoe sau scrima? e bucuroasa de aparitia copilasului?
ma bucur nespus ca a revenit sexy cheer.gif
nusa, eu tot la tine ma gandesc hug.gif
pe baiatul lui irinush l-am vazut intr-o revista. facea reclama la imbracaminte firma italiana. o contactez pe mess

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 27-05-2007, 07:18 AM
Mesaj #1360

Lama

Raspunsuri: 5.839
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

mi-au placut toate hainutele ellei si ale mihai smile.gif ...eu raman totusi la parerea mea legata de prietenul ellei...cred ca nu stie sa se comporte, dar sufleteste cred ca are ceva special...nu-l dai la altele ella grin.gif ? e...glumesc...acum eu si sotul ne intelegem bine, desi n-ar strica sa-l mai incit putin nu? lol.gif deja de cate ori vede ca ma imbrac ceva mai transparent si se intorc pustanii dupa mine are un nod in gat lol.gif
blue, mi-a placut baia. interesanta combinatia cu rosturi (?) rosii...eu tot visez la o baie rosie ca m-a placut cea a danei si ma gandeam la un "mobilier" de baie in genul celui cumparat de tine...coilasii cred ca sunt tare incantati de schimbare, nu? grin.gif
pisik, cumva tu vei avea in final un copil...eu zic ca e pacat sa se iroseasca atata dragoste ...DD trebuie sa aiba grija sa ajunga la inima unui copil hug.gif
ramona, te faci gagica misto, ai? eu nu stiu de unde ai atata ambitie si energie...dar sunt convinsa ca o sa reusesti sa arati belea )).gif (nu mai stiu a cui era vorba asta)
eu tot incerc sa-mi amintesc ce am mai citit...sunt cam sclero doh.gif )).gif ...a...am vazut pozele de la intalnire-anca, dylly, axe, ina...mi-au placut si mi-a placut si decorul din spate...mi s-a parut deosebit
tzutzi, eu credeam ca tu esti din constanta caramida.gif ....
liliana, mai, tu esti chiar tare...voi fecioarele sunteti studioase ...am analizat toate zodiile si mie una fecioara mi-ar fi placut sa fiu inocentul.gif tata.gif
monic, ia ghici ce-am gasit in posta iubita? hug.gif ...am impresia ca noi n-am mai ridicat corespondenta de vreo 2 luni lol.gif lol.gif
noni, pe unde umbli?
anca, sunt curioasa de pozele cu parchetul dupa ce-l pui smile.gif

am vazut ca va pregatiti intens de nunti naughty.gif ...cate mirese pe aici vor fi la toamna...azi e ziua nepoatei mele, implineste 19 ani. i-am luat cercei si un colier, gablont laugh.gif , poate apuc sa le trag in poza blum.gif
vreau sa ajung la metro sa-mi cumpar costum de baie cat sunt "in bani", nu de alta dar sa nu raman fara...daca nu, ma duc la nudisti lol.gif
sper sa se faca bine bia pana de 1 iunie. nu de alta, dar vroiam sa chem vreo 3 copilasi sa-si faca de cap la mine in casa blum.gif ...cadou i-am luat, inspirata de tulip un halatel de baie, o rochita si niste masinute grin.gif
de ziua copilului ma gandeam sa fac un tort cu fructe si branza vanilata sau sa ma gandesc la ceva 100% natural si care sa nu dea alergii si niste pulpe

dana, nu a facut scandal gupilu? pai bia face urat tare cand e vorba de dinti si daca nu dorm in ziua respectiva cat doarme ea simt ca o iau razna...cand sunt odihnita reactionez mult mai bine...cand nu simt o stare de stres puternic ca nu stiu cum s-o ajut...are accese de plans noaptea cam de 20 de minute sau pe strada cand o apuca si cu toate ca ii dau calgel sau sa rontatie ceva nu pot s-o potolesc....nu mai zic ca se opreste lumea si intreaba ce are huh.gif poate isi inchipuie ca-mi maltratez gupilu blink.gif sau alti muncitori cica "ia da-i cateva la fund sa vezi cum tace?" blink.gif ...cam aiurea...dar ce sa le faci?

va urez o duminica placuta floare.gif am fost aseara la terasa cu gagicile ca am stabilit ca in fiecare sambata sa mergem...sambata viitoare o "racolez" si pe liliana daca nu are examen blum.gif si diseara sper eu party (ca invitatii inca nu am primit, dar de obicei primim pe ultima clipa..in fine, noi caoul tot i-l ducem

alandana, sa nu uit....esti un model pentru toate ...si raman la parerea ca meriti un concediu blum.gif

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 27-05-2007, 07:05 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ramy
mesaj 27-05-2007, 07:27 AM
Mesaj #1361

Pestisor
**

Raspunsuri: 157
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 91

grin.gif Multumesc pentru primirea calduroasa ce mi-ati facut-o floare.gif . Stiam eu de ce plangeam dupa voi. Ma bucur mult ca am iar net acasa si macar dimineata sau seara sa va mai pot vorbi.

ina_ceva, saru’mana ptr urare pupic.gif

Miha, te pup si sper sa ma certi cand nu voi fi cuminte. Referitor la sexul copilului, mai am putin de asteptat. Marti sau miercuri merg la dr unde voi face dublul test (ptr mamicile cunoscatoare) si am f mari emotii. pupic.gif

Danuta, esti o scumpica si sunt deja cu ochii pe voi( tu si Lucas), asa ca…te voi bate putin la cap. pupic.gif

Sexy…te-ai obisnuit cu 2 fete, dar…poate...data viitoare sa fie baiat laugh.gif

Maybeline, esti o mititica haiosa si o super bucatareasa. Nu de putine ori m-ai facut sa ma simt cea mai lenesa gospodina. Remi al tau este un nororcos. pupic.gif

axe10, esti o draguta si... da, voi avea nevoie de multa rabdare, mai ales ca…nu-s cea mai buna blushing.gif

himere2005, sanatate multa printesei. pupic.gif Da, mandra mea este cea descrisa de tine smile.gif , atat ca nu face scrima biggrin.gif . Acum am bebica de 10 saptamani, mi-e ff rau, sunt o rasfatata plangacioasa. Copila mea este atat de fericita incat nu mai are rabdare. Imi masoara burta in fiecare zi. yeah.gif

Sper sa ma tin de cuvant si a pap sanatos, macar de rusine. De exemplu, ieri am fost tare cumintica ptr ca sotul este plecat, si doar cu mandra…am putut sa ma tin tare. Vine dupa amiaza si…sigur trebuie sa am grija, altfel tabara pe mine si ma indoapa ca pe curca, “doar mananc pentru doi” bang.gif

Dimineta : 1 ou fiert moale cu juma’ felie paine graham, 1 felie dulceata;
Pranz : spaghete fara sunca/carne deoarece vars, fara cascaval, doar cu o lingurita de ulei, masline, ciuperci etc (fara puncte). Punctez uleiul si spaghetele.
Cina: 2 batoane fitness, 1 bol de lapte cu cereale fitness, 1 para, 3 piersici
Cred ca n-am uitat nimic. N-am calculat ptr ca nici cand tineam strict ( hi..strict fara calcul) nu punctam la sange, ci…la bunul simt. Oricum, chiar daca am depasit, tin sa spun ca-s fericita de felul in care am papat, ptr ca: sunt graviduta si …am o scuza, am mancat macar mai sanatos decat..cioco sau inghetata, nu slabesc, dar macar…nu ma ingras, si…nu in ultimul timp…sunt fericita ca am reusit sa fiu sefa yeah.gif

Astazi :
Dimineata: juma cana lapte +1 lgtza de cereale, 1 felie graham cu 1 lingurita icre, 1 para ,juma de piersica am pus-o pe fata, juma am papat-o… blushing.gif
Pranz: varza dulce cu pastrama de pui afumata. Aici punctez 1 lingura ulei la 2 kg de varza, puiul si…atat. Varza nu, rosiile nu, bulionul nu, miordeniile nu.
Cina: Nu stiu inca..dar…sper sa fiu cuminte. Ei..cred ca o sa mai pap fructe.

Sunt nerabdatoare sa trec de primul trimestru ptr a ma apuca de sport, ei…ceva usor, dar mai bine asa, decat deloc.

Gata, va lasa ca…ori n-am scris, ori…scriu de ajungeti sa spuneti…mai bine rarutz ca-i mai dragutz.

Astept sa va dati cu parerea si sa nu ma certati ca n-am voie din cauza sarcinii .Este adevarat ca nu trebuie sa exagerez, dar…mananc cat pot de sanatos. Pupi

--------------------
Sufletul sa-ti fie ca gandul,gandul ca vorba si vorba ca fapta !
+Quote Post
danyhoney
mesaj 27-05-2007, 07:59 AM
Mesaj #1362

Panda

Raspunsuri: 8.679
Membrul Nr.: 87

Neata , a venit si rata !

Liliana
- felicitari !!!!

Miha
- ce hainute faine , ce craci pe sus , ce pantalonasi roz !!!! Arati bine rau hug.gif

Ramy
- bine ai revenit give_rose.gif ! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos !!! Imi place cum papi .

Himere - sanatate Biei !

Danutza
- distractie placuta la munte ! La noi ploua cu galeata sad.gif

Lavi
- poze cu bombonica ??? Felicitari pentru biciclit hug.gif

Spuneam ca am dat un kg jos ....dupa dezmatul de vineri seara ( m-am cantarit azi dimineata ) au ramas , de fapt , doar 700 gr date jos sad.gif . E bine si asa .

Va pupic.gif si va doresc o duminica frumoasa !

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 27-05-2007, 09:09 AM
Mesaj #1363

Taz

CITAT(Ramy @ 27-05-2007, 08:27 AM) *

Dimineta : 1 ou fiert moale cu juma’ felie paine graham, 1 felie dulceata;
Pranz : spaghete fara sunca/carne deoarece vars, fara cascaval, doar cu o lingurita de ulei, masline, ciuperci etc (fara puncte). Punctez uleiul si spaghetele.
Cina: 2 batoane fitness, 1 bol de lapte cu cereale fitness, 1 para, 3 piersici
Cred ca n-am uitat nimic. N-am calculat ptr ca nici cand tineam strict ( hi..strict fara calcul) nu punctam la sange, ci…la bunul simt. Oricum, chiar daca am depasit, tin sa spun ca-s fericita de felul in care am papat, ptr ca: sunt graviduta si …am o scuza, am mancat macar mai sanatos decat..cioco sau inghetata, nu slabesc, dar macar…nu ma ingras, si…nu in ultimul timp…sunt fericita ca am reusit sa fiu sefa yeah.gif

Astazi :
Dimineata: juma cana lapte +1 lgtza de cereale, 1 felie graham cu 1 lingurita icre, 1 para ,juma de piersica am pus-o pe fata, juma am papat-o… blushing.gif
Pranz: varza dulce cu pastrama de pui afumata. Aici punctez 1 lingura ulei la 2 kg de varza, puiul si…atat. Varza nu, rosiile nu, bulionul nu, miordeniile nu.
Cina: Nu stiu inca..dar…sper sa fiu cuminte. Ei..cred ca o sa mai pap fructe.

Sunt nerabdatoare sa trec de primul trimestru ptr a ma apuca de sport, ei…ceva usor, dar mai bine asa, decat deloc.

Gata, va lasa ca…ori n-am scris, ori…scriu de ajungeti sa spuneti…mai bine rarutz ca-i mai dragutz.

Astept sa va dati cu parerea si sa nu ma certati ca n-am voie din cauza sarcinii .Este adevarat ca nu trebuie sa exagerez, dar…mananc cat pot de sanatos. Pupi

In nici un caz nu trebuie sa mananci "pt 2"...asta e o conceptie tampita ca trebuie sa mananci si pt copil. Eu zic sa mananci sanatos....el(sau ea) isi ia ce-i trebuie....poti sa fii tu slabatura ca tot are de unde sa suga....

Dany...daca ma crezi sunt numai pe fuga de cand am luat-o!...uite pun una facuta de la balcon...ca barbatul nu a ajuns nici sa-mi explice prea bine cum e cu CD/Mp3-playerul...tot nu stiu toate butoanele....
Vreau sa zic ca aseara cand m-am intors de la servici am observat pe bord ca indicatorul de faruri avea alta culoare decat cand am vazut la barbatul meu...nu va zic ca am mers cu faza lunga pana acasa.... doh.gif ...mai plec cu frana de mana trasa doh.gif ca la cealalta se dezactiveaza automat....plec fara sa incui...tot de atata automatizare la fosta....in concluzie...e cazul ca Florin sa mearga cu asta mica si eu tot cu barca albastra ca e mai eleganta.... lol.gif lol.gif lol.gif de altfel asa s-a exprimat si Alexia!

Am gasit un locsor de parcare:

Imagine

Si Alexia acum 5 minute...cica o doare burta....

Imagine

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 27-05-2007, 09:17 AM
Mesaj #1364

Lama

Raspunsuri: 5.241
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

pupic.gif neatzaaaa!
eu sunt cica pe baricade, au venit ai mei cu mesterul sa-l montam pe bambusica cheer.gif deja 2 randuri sunt gata! cheer.gif
himere pupic.gif maine o sa pun poze! sanatate multa biancai! tu cum mai stai cu dieta, mai numeri?
axe tare faina bombonica ta. te intelegi tu cu barbatul pe care s-o conduci. e normal sa mai ai peripetii din astea blum.gif si eu mai plecam cu frana de mana trasa, asa ca mi-am pus un postit care sa-mi aminteasca )).gif alexia e o dulce!
miha esti super sexi! fuste scurte ai incercat? naughty.gif
dany spor la treaba! pupic.gif
liliana felicitari cheer.gif cheer.gif

Acest mesaj a fost editat de anca veselie: 27-05-2007, 09:18 AM

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
axe10
mesaj 27-05-2007, 10:03 AM
Mesaj #1365

Taz

Merci Anca! O sa incerc post-it...buna idee.
Fetele, duminica o serbam pe Alexia, desi ziua ei e pe 5.06 o sa o facem inainte ca sa fie copii liberi de la gradi....nu am comandat insa tortul...idei ceva?

--------------------
Imagine
+Quote Post

200 Pagini V « < 89 90 91 92 93 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 10:29 PM