![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tzutzi80 |
27-05-2007, 10:24 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Neata fetelor! M-am trezit ca visam urat. ADica....eram pe nava si mergeam la masa si acolo aveau mancare si mai proasta decat pe fost companie. Ajunsesem chiar sa ma intreb unde sunt cele 4 feluri de orez, sa am si eu ce manca
Himere, bine ai revenit. Isi facea lumea probleme din cauza ta. Dany....mai aveam un pic si veneam dupa tine. Pe unde umblii mai duamna. Ma lasi tu pe mine sa iti duc dorul tocmai acum???? Axe, Alexia e o dulceata si jumatate + ca imi place de mor canapeaua ta. Si eu sunt o persoana colorata De ce nu incerci tortul papusica pe care l-am facut eu? Sau unul fluturas??? Acesta in caz ca nu iti aminteai ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| anca veselie |
27-05-2007, 10:25 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
cat de fain arata tortul fluturas albastru!!!
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tzutzi80 |
27-05-2007, 10:30 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
cat de fain arata tortul fluturas albastru!!! Si se si face foarte simplu. De fapt e un tort rotund taiat in jumate....stai sa ma uit ca aveam undeva si modul de taiere a blatului rotund e unul din moduri (asa ai si corpul la fluturas)Dar eu prefer pe jumate si corpul facut din altceva. Si aripioarele pe exterior le decupezi un pic ca sa aiba forma de aripioare. Plus ca poti sa le decupezi dupa imaginatia ta -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Sexymom |
27-05-2007, 10:56 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna dimineata ca eu acusi facui ochi
Maybelin la nebunul ala de copil am fost care a daramat reclama cu Burger King la ziua Biancai. Himere multa sanatate Biencutei, asa sunt copii maisi racesc, o dsa ii treaca si o sa se faca ea mare si nu o sa te mai supere. Axe super parcarea, se vede ca esti o soferitza buna Michelle ma gandesc sa imi pun si eu pantaloni scurti la gratarul de azi, ce zici sa indraznesc sa imi arat bulanele??astea cu care merg sunt niste filiforme, genul manechin 90-60-si nimic mai mult in partea de sus( vb de tzate). Va felicit pe cele care au luat examenele chiar si cu nota Am uitat: Axe e foarte frumoasa fetita ta, o scumpica. Tzutzi tu chiar ti regim??? ce vad eu acolo nu imi suna a regim. De maine intru in cura.Imi aduce aminte cineva??? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Tzutzi80 |
27-05-2007, 11:52 AM
|
Sexy, eu nu mai tin regim de vreo 2 sapt. Ma reapuc de sapt viitoare, cand voi fi pe nava. Acasa, ma mai delectez si eu cu ce apuc. 6 luni nu voi mai avea ocazia
Plus ca de data asta nu o sa mai fie Clinton cu mine, cu sertarul lui de dulciuri, si nici nu o sa ma oblige sa mananc mult la mese -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| bubbles |
27-05-2007, 11:57 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua
-------------------- |
| axe10 |
27-05-2007, 12:03 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Merci Tzutzi de idei...nu uitasem tortul tau...ma gandeam....
Da, am sufrageria cu peretii caisa si totul are tonuri de portocaliu si galben...asa ne-a placut acum 3 ani cand ne-am mutat aici. Buna dimineata ca eu acusi facui ochi Axe super parcarea, se vede ca esti o soferitza buna Am uitat: Axe e foarte frumoasa fetita ta, o scumpica. Tzutzi tu chiar ti regim??? ce vad eu acolo nu imi suna a regim. De maine intru in cura.Imi aduce aminte cineva??? De miine esti la cura daca ai uitat! Masina era parcata de barbatul meu...chiar parchez bine.... Hai ca pana s-a dus Florin la farmacie Alexiei i-a disparut durerea de burta. Cred ca a baut mai rece apa si suc....ca nu prea are probleme din astea. Eu ma pregatesc sa ma duc la servici dupa masa asa ca plasez meniul partial.... cafea cu lapte-0.25p sana Zuzu-3p crackeri-2.5p margarina-0.5p jambon pui-1.5p salam chorizo-0.75p ou-1p masline verzi-0.7p lion king-5.2p fresh portocale-0p Imi fac pachetul si plec....va pup si duminica placuta in continuare! Maine incarc copilul si fac un drum la tara cu masinutza noua...vreo 100 km dus si tot la fel intors...o sa fac si poze acolo ca sa va arat mai detaliat cum vine treaba cu bombonica! Tzutzi, mai e asa putin si pleci....nu o sa ne uiti, nu?....nu esti emotionata? -------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
27-05-2007, 12:37 PM
|
Andreea, nici gand sa vreau sa te omor
Axe, emotii am o caruta!!!! Desi nu prea inteleg de ce, ca doar nu e prima oara, nici cand zbor cu avionul si nici cand lucrez pe o nava. Si iti garanteaza Sexy, Amalia, Luchi si Mirela, ca nu va uit. -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| May |
27-05-2007, 02:22 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ramy
miha ce craci ai himere multa sanatate Biei sexy macar nu v-a mai deranjat de data asta Buna dimineatza fetelor si o duminica placuta va doresc -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| axe10 |
27-05-2007, 02:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ramy miha ce craci ai himere multa sanatate Biei sexy macar nu v-a mai deranjat de data asta Buna dimineatza fetelor si o duminica placuta va doresc Dimineata o fi la tine acolo...eu mai am putin si dorm... -------------------- ![]() |
| bubbles |
27-05-2007, 02:38 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Asa...ca am apucat sa citesc din urma ca vad ca merge mai binisor netul :
Dany si 700g sunt bune Ramy felicitari Himere sanatate multa biei. Miha...arati atat de bine ..imi vine sa plang Axe frumoasa tare fetita ta May am fost la cumparaturi de sutiene si mi`a zis la un magazin ca are numaipt masuri mari un model care imi placea foarte tare..si m`am gandit la tine Otilici ce face Norbie? deea ce mai face Alexia?Mai are putin si ii tai motul Acest mesaj a fost editat de bubbles: 27-05-2007, 02:39 PM -------------------- |
| May |
27-05-2007, 02:42 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
axe de abia ma trezisem pt ca ne culcam f tarziu, mai ales in WE ( adica pe la 4-5 dimnineatza si pe la 2 in timpul saptamanii, de aceea zic mereu neatza
bubbles daca te gandeai cu adevarat la mine, mi-l faceai cadou -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
27-05-2007, 03:03 PM
|
May promit ca daca mai patesc asa .. ti`l cumpar
-------------------- |
| ina_ceva |
27-05-2007, 03:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Nusa, merci mult!
-------------------- |
| ina_ceva |
27-05-2007, 03:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Scumpica mogaldeatza ai, axe! Sa creasca mare mare!
Am fost astazi la targul de flori (destul de mic ) din Herastrau si de la expozitzia de masini de lux din fostul metro otopeni. Am cumparat vreo 4 petunii, desi nu mai am spatiu unde sa le pun Acum am terminat de papa si cred ca am sa bag un somnic mic cam de-o ora, ca ma duc mai tarziu cu niste prieteni la carul cu bere. Am papat bine acum ca sa nu ma atraga vreo portie de papa din local -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:43 AM |