![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Anna |
27-05-2007, 03:30 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Ina distractie placuta
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| ina_ceva |
27-05-2007, 03:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Merci, anna!
Ca tot vorbea andreea de tunete, se aud si la noi si a inceput sa picure. Ce chef as avea sa ies sa ma plimb prin ploaie -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
27-05-2007, 03:43 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Aici e asa cald.....e sufocant chiar..........
|
| axe10 |
27-05-2007, 03:46 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Hai ca a venit ploaia si la noi dar nu cred ca tine mult....doar de intimidare!
-------------------- ![]() |
| daconst |
27-05-2007, 03:57 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.261 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Salutare fetili!
Ramy,ma bucur mult ca ne-ai scris. Vad ca esti atenta cu alimentatia si bine faci,dar tu ai mai avut o sarcina si cred ca ai invatat ceva.Eu la urmatoarea (ca mai am de gind sa fac bb2,dar mai tarziu putin) sigur o sa iau mai putine kg ca acum. In primul trimestru nu trebuie sa iei deloc in greutate,daca poti,pentru ca astea se depun pe tine si nu pe bb.Asa ca e bine sa nu exagerezi.Eu pina in luna a7a am fost in grafic,apoi am scapat la ciocolata si nu m-am mai oprit. Cred ca mergi al Triplu test,nu? Oricum stii ca asta are valoare estimativa,adica nu prea are relevanta.Dar pentru linistea ta e bine sa-l faci ca si eu l-am facut.Important e sa faci testele pentru citomegalovirus si toxoplasmoza. Te astept cu intrebari,pina nu uit si eu ce am mai facut.Oricum memoria mea a cam avut de suferit dupa sarcina. Miha,tare bine arati in pantalonasi scurti.Esti numa buna,vorba fetelor. Conteaza foarte mult sa stii sa te imbraci cu ce te avantajeaza.Asta e secretul unei siluete perfecte,parerea mea. Himere,cred ca tu te uiti la tv mai mult,acum de cind aveti cablu si de aia scrii mai rar. Eu nu stiu cum ai rezistat fara cablu pina acum,eu una cred c-o luam razna sa fiu rupta de lume. Sanatate la Bia!E foarte bun Stodalul,din ce spuneau si fetele de pe DC. Eu sunt o norocoasa cu dintii ca Lucas nu prea face crize.Daca nu-i controlam gingia habar nu aveam ca i-au iesit dintii.Acum avem doi deja. Dany,e bine si 700g in minus.Bine ca nu sunt in plus. Axe,ai o frumusete de fetita,iar masinuta e super,super! Sexy,eu as zice sa indraznesti cu oantalonasii scurti.Tu ai un corp frumos proportionat.Stiu ca ai facut gimnastica si chiar te-am admirat cindva in costum de baie.Parerea mea e ca esti si tu bunaciune. Acest mesaj a fost editat de daconst: 27-05-2007, 04:02 PM -------------------- |
| May |
27-05-2007, 04:00 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
dana ce e ala triplu test?
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| daconst |
27-05-2007, 04:04 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.261 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
dana ce e ala triplu test? E un test pentru sindrom Down.In urma lui se stabileste ce probabilitate exista ca sa aiba bb acest sindorm.dar valoarea lui e doar estimativa,ca exact nu-ti poate spune nimeni.Riscul e mai crescut la persoanele peste 30 de ani. -------------------- |
| May |
27-05-2007, 04:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ah, am auzit si eu de el dar nu stiam ca ii spune asa. Am o cunostinta gravida si la test i-au spus ca are o sansa la 2000 (sau 9000, nu mai retin exact ) sa iasa bebe cu sindromul Down. Ultima fetita de care am avut grija avea 1 sansa la 200 sa aibe sindromul
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| anca veselie |
27-05-2007, 04:27 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.277 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
bueeeyyy, am terminat de montat pe bambusica! am montat si biblioteca la loc, acum trebuie sa le asez de unde le-am scos pe toate
-------------------- |
| Tzutzi80 |
27-05-2007, 04:36 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
May, se numeste triplu test, deoarece se fac 3 analize de sange, pe baza carora se calculeaza valorile de normalitate ale sarcinii. Una este AFP, a doua, estradiol si pe a treia am uitat-o
gata mi-am amintit: AFP, beta-HCG si estradiol neconjugat. -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| dany |
27-05-2007, 05:27 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Salutare !
Frumoasa bombonica ta , Lavi ! Sa o conduci cu placere ( cand te inveti cu ea ) . Alexia e o scumpete , sa-ti traiasca ! Tzutzi - la munci umblu , duamna , unde altundeva Sexy - si eu sunt pro pantaloni scurti : ai bulane faine asa ca arata-le . Si ... vrem poze . Distractie placuta , Ina ! Anca - asteptam poze cu bambusica . Noi am picat acasa , facut dus , vrem sa papam ceva si apoi mergem la film !!! N-am fost niciodata pana acum intr-un cinema de aici Va -------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
27-05-2007, 05:36 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Distractie placuta Dany!
EU una ma tratez cu un pahar de vin rosu de tara (rece), si papa bun (ficatei cu ceapa, ulei si vin, sare si piper alb).....si cred ca dupa bag cornul in pat ca deja se invarte casa cu mine -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| bubbles |
27-05-2007, 05:50 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ufff .. asa film trist am vazut "The notebook"
-------------------- |
| michelle |
27-05-2007, 05:52 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Hellos!
Multumesc de complimente la adresa cracilor Himere, bine ai revenit! Si noi urmarim seriale pe AXN: Race around the world, Survivor etc Anca, vrem sa vedem si noi bambusica! Dana, pupa-l-ar matusica pe baietel, deja e cavaler cu 2 dintzisori Axe, wow! Abia astept o plimbare cu masinik Dany, poze noi cu stadiul casutei? Noi azi am stat in casa, uitat tv, facut papica, dormit etc Ufff .. asa film trist am vazut "The notebook" Da, am vazut si eu mai demult, mi-a placut. Azi am vazut pe HBO Blanosul, o comedioara simpatica. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
27-05-2007, 05:58 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Miha esti super sexy in pantalonasii aia scurti
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:44 PM |