![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
27-05-2007, 06:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Miha esti super sexy in pantalonasii aia scurti Saurmana, pantalonasii si maieul i-am primit de la sor'mea, mi i-a adus din Londra -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Tzutzi80 |
27-05-2007, 06:25 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Miha!!!! Ce schimbare!!! Cate kilograme avei in 2005?
Si cu ce ai slabit atata??? -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
27-05-2007, 06:55 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Tzutzi cu Ww a slabit miha .Ea e modelul nostru
Fetili...cred ca m`a deocheat careva...ca iar am facut pillates -------------------- |
| Tzutzi80 |
27-05-2007, 08:43 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Bluelife a fost mama pe aici si mi-a zis ca ati vorbit de venit la mare. Ori m-am exprimat eu gresit, ori nu ai inteles tu tocmai bine, dar cand am zis ca apartamentul meu e gol, e gol in semnul ca nu sta nimeni in el. Asta pentru ca eu locuiesc singura, si fiind plecata pe nava, apartamentul ramane gol. Dar el e mobilat, sunt 3 camere, am de toate in el. Nu e special pt inchirieri. E un caz special, pt ca nu sunt eu acasa in vara asta. Si de asta am zis ca daca vreti sa veniti puteti apela. Plus ca am magazin alimentar la scara si se ajunge usor la plaja cu microbuzul (mergi pana la microbuz cam 5 min) si costa 1 RON de persoana. Sau poti merge pe jos pana la plaja, cam 20 min.
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| anca veselie |
27-05-2007, 09:17 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eu acusica am terminat, cica, am facut si poze, dar le pun maine de la serviciu pt ca acasa nu am instrument. sunt tare incantata, bambusica e deschis si da iluzie de mai mare.
intentionam sa fac ceva sport, dar nu am mai facut din lipsa de timp, dar m-am dat cu crema anticel si m-am infoliat si asa am facut treaba, am transpirat ceva. si meniul meu: md: 7.5p mozarella 3.5 sunca 2 masline verzi 1 paine 1 rosie si castravete 0 kiwi 0 pranz: 10p ciorba 1 sarma in foaie de vitza 2 150g ficatei la cuptor 4 cartofi la cuptor 2 salata varza + rosie + castravete cu ulei 1 cina: kiwi 0 mar 0 total 17.5p, depasire 0.5p ma bag la dus si la nani, o seara placuta! -------------------- |
| Amazoana |
27-05-2007, 09:21 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
|
| ina_ceva |
27-05-2007, 09:28 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Cum a fost la film, dany-dulce?
Am venit acasa, am facut un dusuletz , m-am dat cu johnson si acum va citesc putin La caru cu bere am baut citronada (super buna) si am papat un strudel cu mere. Pusesem cateva puncte deoparte pt el -------------------- |
| bubbles |
27-05-2007, 10:03 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Dulci si eu am plans...tare.
Va spun noapte buna si vise placute.Sa aveti o saptamana frumoasa si o zi de luni incantatoare -------------------- |
| ina_ceva |
27-05-2007, 10:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Noapte buna, neuronasi!
-------------------- |
| bubbles |
28-05-2007, 06:23 AM
|
Neata`
haideti la cafea -------------------- |
| BLUELIFE |
28-05-2007, 07:47 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 705 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Bluelife a fost mama pe aici si mi-a zis ca ati vorbit de venit la mare. Ori m-am exprimat eu gresit, ori nu ai inteles tu tocmai bine, dar cand am zis ca apartamentul meu e gol, e gol in semnul ca nu sta nimeni in el. Asta pentru ca eu locuiesc singura, si fiind plecata pe nava, apartamentul ramane gol. Dar el e mobilat, sunt 3 camere, am de toate in el. Nu e special pt inchirieri. E un caz special, pt ca nu sunt eu acasa in vara asta. Si de asta am zis ca daca vreti sa veniti puteti apela. Plus ca am magazin alimentar la scara si se ajunge usor la plaja cu microbuzul (mergi pana la microbuz cam 5 min) si costa 1 RON de persoana. Sau poti merge pe jos pana la plaja, cam 20 min. Buna dimineata!Am ramas logata tot WE Noutati:am avut examen-luat cu 10 -------------------- ![]() |
| dany |
28-05-2007, 08:14 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata , a venit si rata !
Miha - nu am ce poze noi sa pun pentru ca nu cred ca se vede mare schimbare :podeaua din living , peretii sunt acum netezi ( fara gauri Ina - la film a fost fain . Cinematograful are 3 sali si filmul care l-am vazut noi ( Born to be wild - comedie ) a rulat in sala nr 3 : 50 de locuri ( pe mijloc 5 randuri a 6 fotolii si pe ambele parti 5 randuri a 2 fotolii ) , masute in fata scaunelor , veioze pe mese , servit cu bauturi de o chelnerita in timpul filmului , am avut voie sa fumam ( culmea nu se vedea fumul de tigara ) .....Intr-un cuvant : o sala de cinema intima Danutza - am uitat ieri sa-l felicit pe Lucas pentru cei doi dintisori Blue - felicitari pentru examen si bafta la urmatoarele . Va Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 28-05-2007, 08:15 AM -------------------- ![]() |
| Pisik |
28-05-2007, 08:29 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza!
Dany, spor si sa termini cat mai repede Miha, super picioare, esti sexy raaaau! Eu sunt cam buimaca, a venit si colega cea noua, nu stiu cum ne vom intelege, dar ma enerveaza din principiu asa.... Momentan o sa incerc sa ma concentrez pe viata mea, sa incepem tratamentul naturist, sa ne gandim la casuta (ne-am hotarat sa ne facem pana la urma casa impreuna cu socrii mei, ei jos, noi sus, 2 case complet separate)Initial nu eram de acord cu ideea asta, dar curtea (mare avantaj) si faptul ca oricum nu putem financiar sa facem acum apartamentul cum mi-as dori si sa aiba si socrii de casa m-au convins. Sunt multe de calculat, de proiectat, este pe termen lung,dar bine ca exista ideea. Cu regimul, cum ziceam, incerc sa imi revin, desi am o foame nebuna (ar trebui sa imi vina rusii, dar nemailuand pastile iarasi nu vin natural, in schimb simptomele exista Dar nu as vrea sa stric chiar tot ce am realizat, unde mai pui ca mai vreau sa dau si jos, macar un pic. Sa vedem, sper ca cu ajutorul vostru sa reusesc iarasi. Pupici dulci si o zi frumoasa! -------------------- |
| michelle |
28-05-2007, 08:40 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata neuroni!
Miha!!!! Ce schimbare!!! Cate kilograme avei in 2005? Si cu ce ai slabit atata??? Aveam 66 kg. In primele 3-4 luni am slabit 13 kg, apoi m-am mentinut 6 luni. Dupa asta, am mai slabit 5 kg fara sa tin un regim anume, in schimb am facut sport si aveam grija la alimentatie. Am tinut WW, dar nu f. corect. In timpul saptamanii mancam f putin (13-16p), iar in week-end mancam orice, fara sa numar. Erau si we cand numaram, dar daca plecam din localitate, la mama, nu mai numaram. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| lyra |
28-05-2007, 08:45 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 349 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
buna dimineata
m-am disciplinat si eu in ultimele zile si am avut mai multa grija la alimente. Miha am vazut si eu pozele. arati f bine. sexoasa rau. eu am niste nervi de mor. da acum incep sa ma amuz. institutiile astea publice ma ucid. -------------------- ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 10:49 PM |