left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

200 Pagini V « < 92 93 94 95 96 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 12, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
michelle
mesaj 27-05-2007, 06:07 PM
Mesaj #1396

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.092
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!
Sex: Feminin

CITAT(bubbles @ 27-05-2007, 06:58 PM) *

Miha esti super sexy in pantalonasii aia scurti naughty.gif

Saurmana, pantalonasii si maieul i-am primit de la sor'mea, mi i-a adus din Londra blum.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 27-05-2007, 06:25 PM
Mesaj #1397

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Miha!!!! Ce schimbare!!! Cate kilograme avei in 2005?

Si cu ce ai slabit atata??? w00t.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

bubbles
mesaj 27-05-2007, 06:55 PM
Mesaj #1398

Crocodil

Raspunsuri: 7.463
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Tzutzi cu Ww a slabit miha .Ea e modelul nostru blum.gif
Fetili...cred ca m`a deocheat careva...ca iar am facut pillates lol.gif .M`am prostit crazy.gif .Poate maine mergem la plaja .. daca e frumos blink.gif .. si imi fac curaj sa`mi iau pe mine pantalonii scurti pe care ii am din clasa a8a si care acum mi se pare ca imi vin mai bine ca atunci lol.gif .

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 27-05-2007, 08:43 PM
Mesaj #1399

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Bluelife a fost mama pe aici si mi-a zis ca ati vorbit de venit la mare. Ori m-am exprimat eu gresit, ori nu ai inteles tu tocmai bine, dar cand am zis ca apartamentul meu e gol, e gol in semnul ca nu sta nimeni in el. Asta pentru ca eu locuiesc singura, si fiind plecata pe nava, apartamentul ramane gol. Dar el e mobilat, sunt 3 camere, am de toate in el. Nu e special pt inchirieri. E un caz special, pt ca nu sunt eu acasa in vara asta. Si de asta am zis ca daca vreti sa veniti puteti apela. Plus ca am magazin alimentar la scara si se ajunge usor la plaja cu microbuzul (mergi pana la microbuz cam 5 min) si costa 1 RON de persoana. Sau poti merge pe jos pana la plaja, cam 20 min.

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 27-05-2007, 09:17 PM
Mesaj #1400

Lama

Raspunsuri: 5.274
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

eu acusica am terminat, cica, am facut si poze, dar le pun maine de la serviciu pt ca acasa nu am instrument. sunt tare incantata, bambusica e deschis si da iluzie de mai mare.
intentionam sa fac ceva sport, dar nu am mai facut din lipsa de timp, dar m-am dat cu crema anticel si m-am infoliat si asa am facut treaba, am transpirat ceva.

si meniul meu:
md: 7.5p
mozarella 3.5
sunca 2
masline verzi 1
paine 1
rosie si castravete 0

kiwi 0

pranz: 10p
ciorba 1
sarma in foaie de vitza 2
150g ficatei la cuptor 4
cartofi la cuptor 2
salata varza + rosie + castravete cu ulei 1

cina:
kiwi 0
mar 0

total 17.5p, depasire 0.5p

ma bag la dus si la nani, o seara placuta!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Amazoana
mesaj 27-05-2007, 09:21 PM
Mesaj #1401

Hiena

Raspunsuri: 4.665
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

CITAT(bubbles @ 27-05-2007, 06:50 PM) *

Ufff .. asa film trist am vazut "The notebook" cry.gif frumoasa poveste de iubire crying.gif

L-am vazut si eu. O minunatie de film,am si plans.....
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 27-05-2007, 09:28 PM
Mesaj #1402

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Cum a fost la film, dany-dulce?

Am venit acasa, am facut un dusuletz , m-am dat cu johnson si acum va citesc putin wink1.gif
La caru cu bere am baut citronada (super buna) si am papat un strudel cu mere. Pusesem cateva puncte deoparte pt el cool.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 27-05-2007, 10:03 PM
Mesaj #1403

Crocodil

Dulci si eu am plans...tare.
Va spun noapte buna si vise placute.Sa aveti o saptamana frumoasa si o zi de luni incantatoare flowers1.gif

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 27-05-2007, 10:32 PM
Mesaj #1404

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Noapte buna, neuronasi! pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 28-05-2007, 06:23 AM
Mesaj #1405

Crocodil

Neata` yahoo.gif .Desi nu am putut deloc dormi azi noapte ... a tb sa ma rezesc ca ... a sunat babu .Tragem o fuga pana la Piatra blink.gif .Bine macar ca tb sa ma duc si la Kaufland sa`mi fac plinul blum.gif

haideti la cafea cafea.gif

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 28-05-2007, 07:47 AM
Mesaj #1406

Veverita

Raspunsuri: 705
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

CITAT(Tzutzi80 @ 27-05-2007, 09:43 PM) *

Bluelife a fost mama pe aici si mi-a zis ca ati vorbit de venit la mare. Ori m-am exprimat eu gresit, ori nu ai inteles tu tocmai bine, dar cand am zis ca apartamentul meu e gol, e gol in semnul ca nu sta nimeni in el. Asta pentru ca eu locuiesc singura, si fiind plecata pe nava, apartamentul ramane gol. Dar el e mobilat, sunt 3 camere, am de toate in el. Nu e special pt inchirieri. E un caz special, pt ca nu sunt eu acasa in vara asta. Si de asta am zis ca daca vreti sa veniti puteti apela. Plus ca am magazin alimentar la scara si se ajunge usor la plaja cu microbuzul (mergi pana la microbuz cam 5 min) si costa 1 RON de persoana. Sau poti merge pe jos pana la plaja, cam 20 min.

Buna dimineata!Am ramas logata tot WE doh.gif Tzutzi pupic.gif pur si simplu te iubesc! pupic.gif Multumesc din suflet.Dar stii ceva?a fost cam ciudat si te rog sa-mi spui cum te cheama pentru ca n-am putut sa spun decat ca "o cunosc pe fiica d-voastra de pe net lol.gif "

Noutati:am avut examen-luat cu 10 cheer.gif cheer.gif cheer.gif mai am inca trei si toate le dau sambata asta,am unul la drept penal si mi-e frica de mor sad.gif Dupa cele trei examene:chef! cheer.gif Festivitatea de sfarsit de facultate in robe si cu palariile aruncate in sus sau de pamant daca picam examenul de sambata,dupa care banchetul iar in iulie:Licenta!SCARY!!!!!!Tocmai de aceea mi-am propus sa mergem la mare anul acesta ca o recompensa desi financiar voi fi la pamant dar cred ca fac descoperire de card si ma incadrez in cat voi avea ,asta este.De mers ma duc cu o prietena de familie care e si colega de faculta cu mine de aceea am zis doua familii si promit ca vom fi foarte cuminti la tine acasa.Pacat ca nu esti si tu macar asa ne-am fi cunoscut mai bine.Dar poate treci tu vreodata prin Bihor si-ti promit ca nu vei regreta. give_rose.gif cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 28-05-2007, 08:14 AM
Mesaj #1407

Panda

Raspunsuri: 8.739
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Neata , a venit si rata !

Miha - nu am ce poze noi sa pun pentru ca nu cred ca se vede mare schimbare :podeaua din living , peretii sunt acum netezi ( fara gauri )).gif ) , ramele de la usi ( o parte ) sunt vopsite cu o baza mata ( astazi le vopsim in alb ) .....Deci nu se prea vede in poze . De azi ( sau de maine ) ne apucam de pus tapetul la etaj .

Ina
- la film a fost fain . Cinematograful are 3 sali si filmul care l-am vazut noi ( Born to be wild - comedie ) a rulat in sala nr 3 : 50 de locuri ( pe mijloc 5 randuri a 6 fotolii si pe ambele parti 5 randuri a 2 fotolii ) , masute in fata scaunelor , veioze pe mese , servit cu bauturi de o chelnerita in timpul filmului , am avut voie sa fumam ( culmea nu se vedea fumul de tigara ) .....Intr-un cuvant : o sala de cinema intima smile.gif

Danutza
- am uitat ieri sa-l felicit pe Lucas pentru cei doi dintisori pupic.gif . Scuzeeee !

Blue - felicitari pentru examen si bafta la urmatoarele .

Va pupic.gif si va doresc o saptamana frumoasa si fara stres .

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 28-05-2007, 08:15 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 28-05-2007, 08:29 AM
Mesaj #1408

Taz

Raspunsuri: 3.380
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Neatza!

Dany, spor si sa termini cat mai repede pupic.gif
Miha, super picioare, esti sexy raaaau! )).gif

Eu sunt cam buimaca, a venit si colega cea noua, nu stiu cum ne vom intelege, dar ma enerveaza din principiu asa.... dry.gif Nu v-am zis dar am mai avut o discutie vineri cu seful meu, initiata de el de data asta sa imi spuna ca se restructureaza responsabilitatile, iar bla-bla, ca este o pozitie intermediara pana la cea de manager de care am vb noi, am fost destul de taioasa, i-am zis ca ok, doar ca sper ca aceasta pozitie sa nu isi mai mute termenul inca 6 luni si i-am spus ca trebuie sa faca ceva sa nu cad de proasta in fata colegilor (bine, exprimarea a fost alta desigur dar asta a fost ideea)

Momentan o sa incerc sa ma concentrez pe viata mea, sa incepem tratamentul naturist, sa ne gandim la casuta (ne-am hotarat sa ne facem pana la urma casa impreuna cu socrii mei, ei jos, noi sus, 2 case complet separate)Initial nu eram de acord cu ideea asta, dar curtea (mare avantaj) si faptul ca oricum nu putem financiar sa facem acum apartamentul cum mi-as dori si sa aiba si socrii de casa m-au convins. Sunt multe de calculat, de proiectat, este pe termen lung,dar bine ca exista ideea.

Cu regimul, cum ziceam, incerc sa imi revin, desi am o foame nebuna (ar trebui sa imi vina rusii, dar nemailuand pastile iarasi nu vin natural, in schimb simptomele exista doh.gif ) si pofte felurite.
Dar nu as vrea sa stric chiar tot ce am realizat, unde mai pui ca mai vreau sa dau si jos, macar un pic.
Sa vedem, sper ca cu ajutorul vostru sa reusesc iarasi.

Pupici dulci si o zi frumoasa!

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 28-05-2007, 08:40 AM
Mesaj #1409

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.092
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata neuroni!

CITAT(Tzutzi80 @ 27-05-2007, 07:25 PM) *

Miha!!!! Ce schimbare!!! Cate kilograme avei in 2005?

Si cu ce ai slabit atata??? w00t.gif

Aveam 66 kg. In primele 3-4 luni am slabit 13 kg, apoi m-am mentinut 6 luni. Dupa asta, am mai slabit 5 kg fara sa tin un regim anume, in schimb am facut sport si aveam grija la alimentatie.
Am tinut WW, dar nu f. corect. In timpul saptamanii mancam f putin (13-16p), iar in week-end mancam orice, fara sa numar. Erau si we cand numaram, dar daca plecam din localitate, la mama, nu mai numaram.

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
lyra
mesaj 28-05-2007, 08:45 AM
Mesaj #1410

Ciocanitoare

Raspunsuri: 349
Inscris: 12-10-2006
Membrul Nr.: 143

buna dimineata

m-am disciplinat si eu in ultimele zile si am avut mai multa grija la alimente.

Miha am vazut si eu pozele. arati f bine. sexoasa rau. give_rose.gif

eu am niste nervi de mor. da acum incep sa ma amuz. institutiile astea publice ma ucid. grin.gif sun de azi-dim la primarie pt o informatie, ma tot trimit de la unul la altul si cand in sfarsit dau de cine trebuia zice sa sun in 10 min grin.gif . dupa 10 min sa-i depun cerere ca sa-mi dea informatia. )).gif ce mai. sunt cei mai tari.

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post

200 Pagini V « < 92 93 94 95 96 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 10:49 PM