![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
28-05-2007, 06:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Lyra, eu nu inteleg nimic din meniul tau. Lumineaza-ma si pe mine ca m-am pierdut in cifre.
Tzutzi eu as veni la Mc Donald’s, dar nu am cum pt ca la ora aia voi fi la birou. Data viitoare poate apari si tu mai spre dupa-amiaza si ne vedem cu mare drag Bluelife, ai examen la Penal??? Iti tin pumnii!!! Himere, imi place costumul tau de baie. Pare super comod. Mi-ar trebui si mie unul intreg pt cand ma dau pe topogane... Daca ai piela alba cu atat mai mult nu ai ce sa cauti la solar. Dar ai putea incerca sa te faci cu creme autobronzante. Tulip, e super tare Timeea. Asa i-am distrus si eu mamei mele cateva perechi de pantofi cu toc. May, ma distreaza socrul tau. E culmea!!! Eu am avut sambata parte de o surpriza. Mihai m-a anuntat ca a facut rezervare pt o vacanta in Turcia, din 24 august, la hotelul la care am stat si anul trecut si care noua ne-a placut foarte mult... M-am hotarat cu cine imi casatoresc copiii: pe fata cu Lucas si pe baiat cu Timea Ba eu pe ai mei, ba eu pe ai mei!!! -------------------- |
| Tzutzi80 |
28-05-2007, 06:21 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Si cu copii mei??? Sau ai mei raman necasatoriti
Ella era tare bine daca avei si tu o pauza la ora aia. -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
28-05-2007, 06:31 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.863 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu am zis prima
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ella79 |
28-05-2007, 06:34 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Eu am zis prima Hai mai, pai hotaraste-te si tu, ori Timeea, ori Lucas. Lasa-mi si mie macar unul. -------------------- |
| daconst |
28-05-2007, 06:39 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Ella,May,puneti-va pe treaba sa nu apara conflicte intre generatii,pina faceti voi copii.
Eu am de gind sa mai fac unul,deci vreau sa ma incuscresc cu amandoua. Himere,mi-am amintit de tine cu pielea alba.Vezi cum faci sa te bronzezi putin inainte de a merge la mare ca altfel nu te vad bine. Ella,ce nebun e Mihai asta,dar cred ca nu-ti spun o noutate. Pe tine nici nu te intreaba daca vrei?sau daca n-ai alt program cumva. -------------------- |
| Ella79 |
28-05-2007, 06:42 PM
|
Ella,ce nebun e Mihai asta,dar cred ca nu-ti spun o noutate. Pe tine nici nu te intreaba daca vrei?sau daca n-ai alt program cumva. Pai el probabil presupune ca n-am nici o treaba. Dar, cum spuneam, mai sunt 3 luni pana atunci si eu nu am trecut deloc peste ce s-a intamplat. Chiar deloc! Oricum am deja o oferta sa merg in Bora-Bora, deci... sa n-aiba vreo surpriza! PS. cand o sa vreti, va pun poze cu "potentialii" sa votati care vi se pare mai misto. -------------------- |
| May |
28-05-2007, 06:46 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.863 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
ACUM VREM!
| Ella79 |
28-05-2007, 06:51 PM
|
ACUM VREM! Bine, dar stati pe faza si votati da??? Primul, Mihai... cunoasteti povestea... <<poza stearsa>> -------------------- |
| May |
28-05-2007, 06:54 PM
|
|
Wow ce bine arata, este prima data cand il vad
| Ella79 |
28-05-2007, 06:57 PM
|
Al doilea, el e tipul cu partii si hoteluri, cu 8 ani mai mare decat mine, zice ca ma iubeste de nu mai poate. Daca eu as vrea, probabil ca ne-am casatori rapid si am avea multi copii. Dar nu sunt sigura daca vreau pt ca traim in lumi diferite. <<poza stearsa>>
Al treilea, e ... un coleg. Ne stim de vreo 4 ani, intamplarea a facut sa ajungem sa lucram in acelasi loc, desi ne-am tot mutat amandoi. E de-o varsta cu mine, are foarte multi bani, e EXTREM de curtenitor, politicos, manierat, e un domn desavarsit. E genul de barbat pe care eu il consider "apetisant" <<poza stearsa>> -------------------- |
| May |
28-05-2007, 06:59 PM
|
|
Pt mine, Mihai este un barbat depre care pot spune ca este de-a dreptul frumos, nu dragut sau simpatic. Colegul tau urmeaza, arata bine, se vede ca este o persoana deschisa, iar pe ultimul loc partii-man care pare destul de stresat, probabil are multe pe cap
| Ella79 |
28-05-2007, 07:06 PM
|
Acum astept voturile!!!!!!
Pt mine, Mihai este un barbat depre care pot spune ca este de-a dreptul frumos, nu dragut sau simpatic. Colegul tau urmeaza, arata bine, se vede ca este o persoana deschisa, iar pe ultimul loc partii-man care pare destul de stresat, probabil are multe pe cap Mihai era chiar uratel cand ne-am combinat noi, acum 10 ani.... Partii-man e si el un tip dragut, desi usor trecut. E matur si constient de valoarea lui, alta decat felul in care arata. E genul de om care face afaceri, nu se chinuie prea tare sa arate bine. Dupa asta femeile alearga pt bani si el tocmai de asta fuge. A fost primul meu iubit Colegul e... amuzant, si el arata bine, chiar foarte bine. E un metrosexual dupa parerea mea, e mereu suuuper bine imbracat, super corect. Am cu el discutii despre trenduri, accesorizari, noutati in moda. E foarte galant, face orice femeie sa se simta FEMEIE FRUMOASA. Mai nou imi aduce dimineatra cafeaua de la Snack Atack si pretinde ca o face doar ca sa-mi vada zambetul. Stie ca n-o sa ajung in patul lui ca nu suntem prosti nici unul, dar se joaca... Iar eu ma simt bine, recunosc. Acest mesaj a fost editat de Ella79: 28-05-2007, 07:08 PM -------------------- |
| May |
28-05-2007, 08:14 PM
|
|
Ai de unde sa alegi
ramona nu ne mai zici nimic? Ne tii pe jar -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| michelle |
28-05-2007, 08:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ella, eu zic sa ii pastrezi pe toti 2
Acum serios, si mie mi se pare mai "hot," Mihail al tau Azi am ascultat toata ziua valsuri Am gasit cateva dragute: Once upon in december - vals vienez, Could I Have This Dance - vals lent, Hrusca, Nunta de flori - vals vienez. Noi ne gandeam la un vals lent, ca la cel vienez.... Voi ce ati ales? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
28-05-2007, 08:38 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Neata , a venit si rata ! Va Ce rata frate ca m-ai omorat...ai picioarele cracanicii...ca sa stiu si eu...sau probleme cu soldurile.... Buna seara felete! Acum am apucat sa va citesc ca azi toata ziua am fost la tara....m-am intors cand m-a sunat Tzutzi sa ma anunte de intalnire...eu o sa incerc sa ma duc daca nu am treburi importante si il vrajesc pe shefu cu vreo urgenta... Azi a fost o zi praf pt dieta....de mancat am mancat eu dar mama facuse colarez si gogosele si mi-au placut asa tare ca nu am putut sa ma abtin....si am incheiat seara cu o jumatate de prajitura! Mai vorbim maine ca ma duc sa fac baie si sa ma bag la nani! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 10:09 PM |