![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
28-05-2007, 08:44 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
He he si inca una care mi-a placut si pe care v-o dedic
Andreea (Megastar) - I feel pretty O seara buna, Axe! Pagina 100!! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Tzutzi80 |
28-05-2007, 08:48 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Buna seara felete! Acum am apucat sa va citesc ca azi toata ziua am fost la tara....m-am intors cand m-a sunat Tzutzi sa ma anunte de intalnire...eu o sa incerc sa ma duc daca nu am treburi importante si il vrajesc pe shefu cu vreo urgenta... hiiii Ella....ce sa zic....Mihai - stim povestea -, partii man cam trecut. Si daca acum mai face fata...cam in 10-15 nu va mai face. Tu vei fi o femeie frumoasa si tanara, iar el si mai trecut. Si de bani, oricum nu ai nevoie, ca esti fata desteapta si ii faci singura. Iar colegul - hmmm, daca ne luam dupa faptul ca doar el a mai ramas de votat, atunci ma abtin -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
28-05-2007, 08:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Pai ce, am zis eu ca vreau sa ma marit cu vreunul??
Eu fac sondaj cu care sa imi petrec vara, la toamna oi mai vedea. Asa ca, votati, votati, nu va sfiiti. Acum cat e oferta speciala ca de maine o rog pe Nessie sa stearga pozele. -------------------- |
| michelle |
28-05-2007, 08:57 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Mergi cu cel cu oferta in Bora Bora
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
28-05-2007, 08:58 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Mergi cu cel cu oferta in Bora Bora Adica partii-man. Pai parca tie iti placea Mihai... -------------------- |
| Tulip |
28-05-2007, 09:10 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Pt mine, Mihai este un barbat depre care pot spune ca este de-a dreptul frumos, nu dragut sau simpatic. Colegul tau urmeaza, arata bine, se vede ca este o persoana deschisa, iar pe ultimul loc partii-man care pare destul de stresat, probabil are multe pe cap de acord cu May dar tu um votezi? -------------------- |
| Anna |
28-05-2007, 09:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Buna seara fete cucuiete
Am ajuns si eu pe la voi, am lecturat. Eu sunt happy ca am luat examenul de astazi Mi-am cumparat o pereche de sandalute albe si un maieut verde ( ca tot imi doream de mult). Apropo de pozele Ellei cu haine, era un tricou cu Peables, am vazut azi in magazine peste tot tricouri in acel gen si cu Peables si acu alte personaje de desene. Pentru fetele care v-ati luat ceva nou, sa le purtati sanatoase. Himere foarte dragut costumul de baie, tocmai azi am vazut si eu unul in unirii, un bleo super frumos, tot dintr-o bucata, si m-am gandit sa il probez...dar parca tot 2 piese as vrea. Mai caut Lyra foarte frumos costumasul. Miha am tot vrut sa zic de pozele in care faci roata da nus cum am tot uitat. Anca ..bambusica e f frumusel. M-am uitat si eu la pozele cu babuini Ella, si eu votez pt Mihai Si eu am iesit cu potentialul si cu niste amici sim-am simtit tare bine...nu vreau sa ma entuziasmez prea tare, da cred ca asta fac, ca asa sunt eu Cu dieta sunt ok, desi in we am cand dat-o in bara, insa nu abandonez Uka tu pe unde ai fost? La munte? Ramona...tu nu ne mai zici nimic, sper ca iti e bine May tu parca joci intr-un serial de comedie si zilnic mai ai parte de o portie de ras. Tulip e o scumpete Timeea. Dany, ce fain e la voi in cinematografe ...f interesant. Va pup pe toate. Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 28-05-2007, 09:18 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| uka |
28-05-2007, 09:19 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
cu teo e fff bine, vine mai mereu cu flori la mine......din pacate astea 4 zile petrecute la bv nuau fost cine stie ce ptr ca a avut febra, frisoane si s-a simtit f rau, abia a putu sa manance cate ceva...dar bine, ne intelegem f bine si suntem f deschisi unul cu altul...
miha dar de ce nu incerci asta http://www.youtube.com/watch?v=apyrfx9-d9o sau asta http://www.youtube.com/watch?v=3PB4L9Nc2gM&NR=1, eu prefer varianta a 2a ella eu nu stiu cu cine sa votez, pentru ca si eu sunt de aclesi principiu referitor la relatiile intre colegii de serviciu, relatia cu mihai ti-o stiu... poate aveti nevoie de o pauza amandoi...de o vacanta, cat despre tipul cu partii si hoteluri... dc u zici k e cam trecut atunci asa o fii...dar din cand in cand poate mai merge cate o seara cu el prin oras Acest mesaj a fost editat de uka: 28-05-2007, 09:27 PM -------------------- |
| Ella79 |
28-05-2007, 09:22 PM
|
[dar tu um votezi? Pai eu nu stiu cum sa votez pentru ca nu stiu ce vreau, de fapt. Cel putin pe termen lung... habar n-am! Probabil ca vara asta am sa mi-o petrec tot cu Mihai, pt ca e cel mai dragut ( El acum e super atent si grijuliu, se poarta cu mine ca si cu un ou, cu grija sa nu ma sparg. Dar eu in mod cert eu nu mai sunt aceeasi. Momentan nu ma intereseaza decat sa ma simt eu bine. Nu am energie sa ma gandesc la lucruri profunde. -------------------- |
| Anna |
28-05-2007, 09:26 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
cu teo e fff bine, vine mai mereu cu flori la mine......din pacate astea 4 zile petrecute la bv nuau fost cine stie ce ptr ca a avut febra, frisoane si s-a simtit f rau, abia a putu sa manance cate ceva...dar bine, ne intelegem f bine si suntem f deschisi unul cu altul... miha dar de ce nu incerci asta http://www.youtube.com/watch?v=apyrfx9-d9o Uka Ma bucur pt tine, ca asta meriti Ella lucrurile bune vin mereu cand nu te astepti la ele, asa ca traieste clipa in cel mai fain mod posibil, gandeste-te la tine si ai sa vezi ca se va rezolva de la sine si pe termen lung. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Ella79 |
28-05-2007, 09:30 PM
|
Apropo de pozele Ellei cu haine, era un tricou cu Peables, am vazut azi in magazine peste tot tricouri in acel gen si cu Peables si acu alte personaje de desene. Ma bucur nespus ca am carat dupa mine din tari ploioase un tricou care aici e la moda si se vinde peste tot Si eu am vazut o tipa pe strada cu un tricou identic, dar am sperat ca si ea l-a adus de undeva. ... si nici macar n-am apucat sa-l port... [ cat despre tipul cu partii si hoteluri... dc u zici k e cam trecut atunci asa o fii...dar din cand in cand poate mai merge cate o seara cu el prin oras Hei, fetelor, nu va ganditi acum ca e vreo molie, vreun columbeanu cu itari yamamoto... N-are riduri prea multe, nu-i care parul, inca mai are dantura originala.. Eu am zis ca e trecut pt ca nu e de acceasi varsta cu mine, desi astia de-o seama cu mine sunt foarte imaturi. -------------------- |
| uka |
28-05-2007, 09:34 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
[ cat despre tipul cu partii si hoteluri... dc u zici k e cam trecut atunci asa o fii...dar din cand in cand poate mai merge cate o seara cu el prin oras Hei, fetelor, nu va ganditi acum ca e vreo molie, vreun columbeanu cu itari yamamoto... N-are riduri prea multe, nu-i care parul, inca mai are dantura originala.. Eu am zis ca e trecut pt ca nu e de acceasi varsta cu mine, desi astia de-o seama cu mine sunt foarte imaturi. stii care e problema ca astia mai mari, sunt si mai seriosi... dc te "bagi" intr-o relatie cu el, si totul merge bine, probabil k nu peste mult timp va incepe sa vorbeasca despre viitorul vostru impreuna, desi tu vrei doar sa traiesti clipa.. nu stiu.. nu sunt asa "copii", asa zapaciti...sunt prea seriosi ptr mine cel putin cu teo e fff bine, vine mai mereu cu flori la mine......din pacate astea 4 zile petrecute la bv nuau fost cine stie ce ptr ca a avut febra, frisoane si s-a simtit f rau, abia a putu sa manance cate ceva...dar bine, ne intelegem f bine si suntem f deschisi unul cu altul... miha dar de ce nu incerci asta http://www.youtube.com/watch?v=apyrfx9-d9o Uka Ma bucur pt tine, ca asta meriti sarumana Acest mesaj a fost editat de uka: 28-05-2007, 09:35 PM -------------------- |
| lyra |
28-05-2007, 09:38 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
pai bine mai fetelor merg si eu sa spal masina si cand ma intorc ce gasesc?
ella mie imi place mihai al tau sau un altul decat astia 3. partii man nu prea ma impresioneaza. ella cat priveste meniul meu va pup. noapte buna. bubuinul vrea fursecuri. -------------------- ![]() [/url] |
| michelle |
28-05-2007, 09:41 PM
|
ella cat priveste meniul meu Si ce faci daca papi ceva la care nu ai valorile nutritionale? Uka, merci mult de idei, la prima varianta m-am gandit si eu -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Anna |
28-05-2007, 09:42 PM
|
Ma bucur nespus ca am carat dupa mine din tari ploioase un tricou care aici e la moda si se vinde peste tot Si eu am vazut o tipa pe strada cu un tricou identic, dar am sperat ca si ea l-a adus de undeva. ... si nici macar n-am apucat sa-l port... e de acceasi varsta cu mine, desi astia de-o seama cu mine sunt foarte imaturi. uf...eu nu am zis cu rautate, doar ca mi-a atras atentia, pt ca mi-a placut mult ideea cand l-am vazut la tine. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:58 PM |