left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

200 Pagini V « < 98 99 100 101 102 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 12, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
michelle
mesaj 28-05-2007, 08:44 PM
Mesaj #1486

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!
Sex: Feminin

He he si inca una care mi-a placut si pe care v-o dedic )).gif
Andreea (Megastar) - I feel pretty

O seara buna, Axe!

Pagina 100!! cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 28-05-2007, 08:48 PM
Mesaj #1487

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.804
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

CITAT(axe10 @ 28-05-2007, 09:38 PM) *

Buna seara felete!
Acum am apucat sa va citesc ca azi toata ziua am fost la tara....m-am intors cand m-a sunat Tzutzi sa ma anunte de intalnire...eu o sa incerc sa ma duc daca nu am treburi importante si il vrajesc pe shefu cu vreo urgenta...

hiiii naughty.gif eueuuu devil.gif tease.gif

Ella....ce sa zic....Mihai - stim povestea -, partii man cam trecut. Si daca acum mai face fata...cam in 10-15 nu va mai face. Tu vei fi o femeie frumoasa si tanara, iar el si mai trecut. Si de bani, oricum nu ai nevoie, ca esti fata desteapta si ii faci singura. Iar colegul - hmmm, daca ne luam dupa faptul ca doar el a mai ramas de votat, atunci ma abtin naughty.gif Eu una imi pastrez votul pentru alt potential, care stiu eu ca va aparea curand in viata ta. Pana atunci, dupa 10 ani de relatie, cred ca e timpul sa te distrezi o scurta perioada yahoo.gif cheer.gif Si dupa, mai discutam

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ella79
mesaj 28-05-2007, 08:56 PM
Mesaj #1488

Taz

Raspunsuri: 3.035
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Pai ce, am zis eu ca vreau sa ma marit cu vreunul?? devil.gif devil.gif
Eu fac sondaj cu care sa imi petrec vara, la toamna oi mai vedea. grin.gif Oricum, semi-casnicia asta cu Mihai m-a epuizat peste masura, e cazul sa mai traiesc si altfel. Si daca voi ramane (cel putin momentan) cu el, termenii relatiei noastre vor fi altii. Tocmai a fost pe la mine asa, de control... Din seria "cum sa o mai vrajesc eu pe asta" azi a avut in program "ce bine iti stau pantalonii astia scurti...Iti vin bine pe fund lol.gif".

Asa ca, votati, votati, nu va sfiiti. Acum cat e oferta speciala ca de maine o rog pe Nessie sa stearga pozele.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
michelle
mesaj 28-05-2007, 08:57 PM
Mesaj #1489

Hiena

Mergi cu cel cu oferta in Bora Bora naughty.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 28-05-2007, 08:58 PM
Mesaj #1490

Taz

CITAT(michelle @ 28-05-2007, 09:57 PM) *

Mergi cu cel cu oferta in Bora Bora naughty.gif

Adica partii-man.
Pai parca tie iti placea Mihai...

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Tulip
mesaj 28-05-2007, 09:10 PM
Mesaj #1491

Taz

Raspunsuri: 3.449
Membrul Nr.: 72

CITAT(Maybeline @ 28-05-2007, 07:59 PM) *

Pt mine, Mihai este un barbat depre care pot spune ca este de-a dreptul frumos, nu dragut sau simpatic. Colegul tau urmeaza, arata bine, se vede ca este o persoana deschisa, iar pe ultimul loc partii-man care pare destul de stresat, probabil are multe pe cap unsure.gif

de acord cu May smile.gif

dar tu um votezi? tease.gif tease.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 28-05-2007, 09:17 PM
Mesaj #1492

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Buna seara fete cucuiete salut.gif

Am ajuns si eu pe la voi, am lecturat.
Eu sunt happy ca am luat examenul de astazi cheer.gif cheer.gif cu toate ca nu eram f f bine pregatita, insa am dormit doar 3 ore aseara si am reusit sa mai ingras porcul.
Mi-am cumparat o pereche de sandalute albe si un maieut verde ( ca tot imi doream de mult).
Apropo de pozele Ellei cu haine, era un tricou cu Peables, am vazut azi in magazine peste tot tricouri in acel gen si cu Peables si acu alte personaje de desene. blum.gif se pare ca e la moda smile.gif

Pentru fetele care v-ati luat ceva nou, sa le purtati sanatoase. pupic.gif
Himere foarte dragut costumul de baie, tocmai azi am vazut si eu unul in unirii, un bleo super frumos, tot dintr-o bucata, si m-am gandit sa il probez...dar parca tot 2 piese as vrea. Mai caut blum.gif
Lyra foarte frumos costumasul.
Miha am tot vrut sa zic de pozele in care faci roata da nus cum am tot uitat. doh.gif Arati f bine in pantalonasii aia. sa inteleg ca iti alegi valsul pt nunta? blum.gif pupic.gif
Anca ..bambusica e f frumusel. hug.gif
M-am uitat si eu la pozele cu babuini Ella, si eu votez pt Mihai biggrin.gif grin.gif insa tu stii mai bine sa alegi in fct de cine te atrage mai tare si cu cine te simti mai bine.

Si eu am iesit cu potentialul si cu niste amici sim-am simtit tare bine...nu vreau sa ma entuziasmez prea tare, da cred ca asta fac, ca asa sunt eu )).gif blushing.gif
Cu dieta sunt ok, desi in we am cand dat-o in bara, insa nu abandonez blum.gif
Uka tu pe unde ai fost? La munte? blum.gif Mai ai noutati, povesti, cum mai e cu Teo?
Ramona...tu nu ne mai zici nimic, sper ca iti e bine hug.gif
May tu parca joci intr-un serial de comedie si zilnic mai ai parte de o portie de ras. grin.gif
Tulip e o scumpete Timeea. pupic.gif
Dany, ce fain e la voi in cinematografe ...f interesant.

Va pup pe toate. pupic.gif hug.gif

Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 28-05-2007, 09:18 PM

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
uka
mesaj 28-05-2007, 09:19 PM
Mesaj #1493

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

cu teo e fff bine, vine mai mereu cu flori la mine......din pacate astea 4 zile petrecute la bv nuau fost cine stie ce ptr ca a avut febra, frisoane si s-a simtit f rau, abia a putu sa manance cate ceva...dar bine, ne intelegem f bine si suntem f deschisi unul cu altul...
miha dar de ce nu incerci asta http://www.youtube.com/watch?v=apyrfx9-d9o sau asta http://www.youtube.com/watch?v=3PB4L9Nc2gM&NR=1, eu prefer varianta a 2a

ella eu nu stiu cu cine sa votez, pentru ca si eu sunt de aclesi principiu referitor la relatiile intre colegii de serviciu, relatia cu mihai ti-o stiu... poate aveti nevoie de o pauza amandoi...de o vacanta, cat despre tipul cu partii si hoteluri... dc u zici k e cam trecut atunci asa o fii...dar din cand in cand poate mai merge cate o seara cu el prin oras

Acest mesaj a fost editat de uka: 28-05-2007, 09:27 PM

--------------------
+Quote Post
Ella79
mesaj 28-05-2007, 09:22 PM
Mesaj #1494

Taz

CITAT(Tulip @ 28-05-2007, 10:10 PM) *

[dar tu um votezi? tease.gif tease.gif

Pai eu nu stiu cum sa votez pentru ca nu stiu ce vreau, de fapt. Cel putin pe termen lung... habar n-am!
Probabil ca vara asta am sa mi-o petrec tot cu Mihai, pt ca e cel mai dragut (blum.gif), pentru ca mi-e cel mai la indemana si pentru ca s-a deranjat sa imi faca surpriza cu vacanta.
El acum e super atent si grijuliu, se poarta cu mine ca si cu un ou, cu grija sa nu ma sparg. Dar eu in mod cert eu nu mai sunt aceeasi.
Momentan nu ma intereseaza decat sa ma simt eu bine. Nu am energie sa ma gandesc la lucruri profunde.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Anna
mesaj 28-05-2007, 09:26 PM
Mesaj #1495

Iepuras

CITAT(uka @ 28-05-2007, 10:19 PM) *

cu teo e fff bine, vine mai mereu cu flori la mine......din pacate astea 4 zile petrecute la bv nuau fost cine stie ce ptr ca a avut febra, frisoane si s-a simtit f rau, abia a putu sa manance cate ceva...dar bine, ne intelegem f bine si suntem f deschisi unul cu altul...
miha dar de ce nu incerci asta http://www.youtube.com/watch?v=apyrfx9-d9o

Uka Ma bucur pt tine, ca asta meriti give_rose.gif pupic.gif

Ella lucrurile bune vin mereu cand nu te astepti la ele, asa ca traieste clipa in cel mai fain mod posibil, gandeste-te la tine si ai sa vezi ca se va rezolva de la sine si pe termen lung. pupic.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Ella79
mesaj 28-05-2007, 09:30 PM
Mesaj #1496

Taz

CITAT(annaiss_derrian @ 28-05-2007, 10:17 PM) *

Apropo de pozele Ellei cu haine, era un tricou cu Peables, am vazut azi in magazine peste tot tricouri in acel gen si cu Peables si acu alte personaje de desene. blum.gif se pare ca e la moda smile.gif

Ma bucur nespus ca am carat dupa mine din tari ploioase un tricou care aici e la moda si se vinde peste tot doh.gif doh.gif
Si eu am vazut o tipa pe strada cu un tricou identic, dar am sperat ca si ea l-a adus de undeva.
... si nici macar n-am apucat sa-l port... sorry.gif

[ cat despre tipul cu partii si hoteluri... dc u zici k e cam trecut atunci asa o fii...dar din cand in cand poate mai merge cate o seara cu el prin oras

Hei, fetelor, nu va ganditi acum ca e vreo molie, vreun columbeanu cu itari yamamoto... )).gif )).gif Baiatul e ok, in putere ca sa zic asa.. )).gif Are 36 de ani, mai are pana la pensie.
N-are riduri prea multe, nu-i care parul, inca mai are dantura originala.. )).gif
Eu am zis ca e trecut pt ca nu e de acceasi varsta cu mine, desi astia de-o seama cu mine sunt foarte imaturi.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
uka
mesaj 28-05-2007, 09:34 PM
Mesaj #1497

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

CITAT(Ella79 @ 28-05-2007, 10:30 PM) *

[ cat despre tipul cu partii si hoteluri... dc u zici k e cam trecut atunci asa o fii...dar din cand in cand poate mai merge cate o seara cu el prin oras

Hei, fetelor, nu va ganditi acum ca e vreo molie, vreun columbeanu cu itari yamamoto... )).gif )).gif Baiatul e ok, in putere ca sa zic asa.. )).gif Are 36 de ani, mai are pana la pensie.
N-are riduri prea multe, nu-i care parul, inca mai are dantura originala.. )).gif
Eu am zis ca e trecut pt ca nu e de acceasi varsta cu mine, desi astia de-o seama cu mine sunt foarte imaturi.

lol.gif lol.gif
stii care e problema ca astia mai mari, sunt si mai seriosi...
dc te "bagi" intr-o relatie cu el, si totul merge bine, probabil k nu peste mult timp va incepe sa vorbeasca despre viitorul vostru impreuna, desi tu vrei doar sa traiesti clipa.. nu stiu.. nu sunt asa "copii", asa zapaciti...sunt prea seriosi ptr mine cel putin

CITAT(annaiss_derrian @ 28-05-2007, 10:26 PM) *

miha dar de ce nu incerci asta http://www.youtube.com/watch?v=apyrfx9-d9o

Uka Ma bucur pt tine, ca asta meriti give_rose.gif pupic.gif

sarumana tease.gif

Acest mesaj a fost editat de uka: 28-05-2007, 09:35 PM

--------------------
+Quote Post
lyra
mesaj 28-05-2007, 09:38 PM
Mesaj #1498

Ciocanitoare

Raspunsuri: 351
Inscris: 12-10-2006
Membrul Nr.: 143

pai bine mai fetelor merg si eu sa spal masina si cand ma intorc ce gasesc? w00t.gif numa bunaciuni.
ella mie imi place mihai al tau sau un altul decat astia 3. rolleyes.gif . balta e plina de peste.
partii man nu prea ma impresioneaza.

ella cat priveste meniul meu )).gif , v-am zis sa nu va socati. deci toate cifrele alea inseamna gramaj, proteine, grasimi, carbohidrati, calorii. incerc sa mananc ''curat''. deci la toata mancarea aia am calculat ca 40% sa fie proteine, 20% grasimi, 40% carbohidrati. sper ca ai inteles. nu ma pricep eu prea bine sa explic. blum.gif

va pup. noapte buna. bubuinul vrea fursecuri. rolleyes.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
michelle
mesaj 28-05-2007, 09:41 PM
Mesaj #1499

Hiena

CITAT(lyra @ 28-05-2007, 10:38 PM) *

ella cat priveste meniul meu )).gif , v-am zis sa nu va socati. deci toate cifrele alea inseamna gramaj, proteine, grasimi, carbohidrati, calorii. incerc sa mananc ''curat''. deci la toata mancarea aia am calculat ca 40% sa fie proteine, 20% grasimi, 40% carbohidrati.

Si ce faci daca papi ceva la care nu ai valorile nutritionale? blum.gif

Uka, merci mult de idei, la prima varianta m-am gandit si eu pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 28-05-2007, 09:42 PM
Mesaj #1500

Iepuras

CITAT(Ella79 @ 28-05-2007, 10:30 PM) *

Ma bucur nespus ca am carat dupa mine din tari ploioase un tricou care aici e la moda si se vinde peste tot doh.gif doh.gif
Si eu am vazut o tipa pe strada cu un tricou identic, dar am sperat ca si ea l-a adus de undeva.
... si nici macar n-am apucat sa-l port... sorry.gif
e de acceasi varsta cu mine, desi astia de-o seama cu mine sunt foarte imaturi.

uf...eu nu am zis cu rautate, doar ca mi-a atras atentia, pt ca mi-a placut mult ideea cand l-am vazut la tine. pupic.gif

--------------------

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post

200 Pagini V « < 98 99 100 101 102 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 11:58 PM