![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
18-05-2007, 05:43 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Mie mi s-ar taia maioneza de la chestia asta si i-as mai da si 2 in gura chestia cu maioneza sau cuvintul lipsa dupa 2? -------------------- |
| axe10 |
18-05-2007, 05:43 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ia sa plasez eu primul meniu din noul apartament:
cafea-0p lapte-0.75p zahar-0.5p wasa-1.5p sunca pui-0.75p pastrama porc-1p iaurt 0.1%-3p mamaliga-3.25p br. Vaci-1.1p smantana 15%-2p ficatei cu sos-2.5p Asta pt ca de 3 zile nu am plasat nimic pe aici...de mancare...trebuie insa sa mananc si ceva fructe...azi le-am sarit...un grepfruit ca altceva nu am prin casa! Va pup si ma duc sa ma apuc de bucatareala...ca plange frigiderul dupa cratite! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
18-05-2007, 05:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
May, ti-am zis ca-ti dau dreptate si cuvantul ala exprima toata revolta ta
Mie mi s-ar taia maioneza de la chestia asta si i-as mai da si 2 in gura chestia cu maioneza sau cuvintul lipsa dupa 2? ...nu, e cuvantul care ar fi trebuit sa fie in loc de "da" Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 18-05-2007, 05:46 PM -------------------- |
| May |
18-05-2007, 05:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.727 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
peach in loc sa zic: ``i-as mai da`` am zis: '' i-as mai f _ _ e``
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| axe10 |
18-05-2007, 05:46 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
A, mi-am amintit...Ramona , surioara, un barbat destept nici nu ar fi adus vorba de nebuna care o are langa el....
Acum sa va spun, bineinteles nu in combinatia asta, ca sangele menstrual este curat la fel ca cel care curge prin vene!...nu stiati?...va spun eu... -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Acum sa va spun, bineinteles nu in combinatia asta, ca sangele menstrual este curat la fel ca cel care curge prin vene!...nu stiati?...va spun eu... Asa stiam si eu; dar ideea e... -------------------- |
| May |
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.727 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
A, mi-am amintit...Ramona , surioara, un barbat destept nici nu ar fi adus vorba de nebuna care o are langa el.... Acum sa va spun, bineinteles nu in combinatia asta, ca sangele menstrual este curat la fel ca cel care curge prin vene!...nu stiati?...va spun eu... O fi curat sangele dar daca nu e curata fofoloanca, tot degeaba -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| peach |
18-05-2007, 05:48 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
-------------------- |
| ina_ceva |
18-05-2007, 05:48 PM
|
O fi curat sangele dar daca nu e curata fofoloanca, tot degeaba cata dreptate -------------------- |
| peach |
18-05-2007, 05:51 PM
|
A, mi-am amintit...Ramona , surioara, un barbat destept nici nu ar fi adus vorba de nebuna care o are langa el.... Acum sa va spun, bineinteles nu in combinatia asta, ca sangele menstrual este curat la fel ca cel care curge prin vene!...nu stiati?...va spun eu... O fi curat sangele dar daca nu e curata fofoloanca, tot degeaba -------------------- |
| May |
18-05-2007, 05:52 PM
|
Va rog :
A, mi-am amintit...Ramona , surioara, un barbat destept nici nu ar fi adus vorba de nebuna care o are langa el.... Acum sa va spun, bineinteles nu in combinatia asta, ca sangele menstrual este curat la fel ca cel care curge prin vene!...nu stiati?...va spun eu... O fi curat sangele dar daca nu e curata fofoloanca, tot degeaba peach pai daca fata aia are productie proprie de branza? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Monic |
18-05-2007, 05:54 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.636 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
fofoloancelor, vad ca fofoloanca nu e cenzurata
-------------------- ![]() |
| dany |
18-05-2007, 05:56 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.633 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
peach pai daca fata aia are productie proprie de branza? sau are pescarie proprie Ma duc sa iau cina ! Pe mai tarziu , cred -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| lyra |
18-05-2007, 05:58 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
buna
nu am mai scris de mult dar va citesc cand pot. se pare ca toata lumea are probleme de corason ramo am citit tot si parerea mea e ca nu merita. may ti-am vazut prajiturica cu capsuni. bestiala. himere bia e din ce in ce mai frumoasa. e incredibil cum creste. dany casa ta e minunata, de basm. vreau si eu una la fel. anca imi dai impresia unei persoane mereu vesele si cu tonus bun. care e secretul tau? Lucas e un bb dragut, dar mai ales arata bestial in costum de baie. pardon pampars de baie. acum va zic si eu problema mea, poate va dati cu parerea. ca sunt tare suparata si nervoasa si in ritmul asta o sa ma fac cat casa babu meu lucreaza tot timpul, nu are timp de un week-end impreuna o seara romantica sau iesit in oras. de cand ne-am mutat impreuna eu stau tot timpul singura. eu am facut un curs din luna aprilie, si trebuie sa predau lucrarea pt examen luni. lucrez la lucrare dar merge greu pt e un domeniu nou pt mine. marti e ziua lui si a venit invitatia din partea verisorilor lui sa mergem la munte. initial era vb sa mergem maine dupa-masa ca eu sa termin lucrarea, el sa mearga pana la servici si fratele lui la fel. totul ok pana aici. pe la 4 ma bazaie constant ca sa zic cand vreau sa mergem, ca hai sa mergem dimineata ca luam laptopul si lucrez pe laptop.ii zic nu. ma bazaie din nou, non-stop. eu vb cu un client care nu se descurca cu o problema el ma bazaia pe net non-stop. i-am zis sa ma lase, sa mearga singur ca eu nu mai merg pt ca trebuie sa termin lucrarea. iar ma bazaie non-stop. dupa care imi spune ca a zis la toata lumea ca nu mai mergem la munte si s-au suparat ma simt tare naspa. in ultima vreme sunt intr-o stare de depresie continua si nu ma intelege si ajuta in nici un fel. in plus maine trebuia sa-si recupereze ziua de 30 aprilie dar a zis ca isi ia liber. problema e ca pt mine nu-si ia liber, are mereu de lucru, daca eu vreau undeva si el are de lucru nu mergem si gata. de ce pe mine nu ma intelege si nu il intereseaza daca ma supar sau nu? sunt eu nebuna? Acest mesaj a fost editat de lyra: 18-05-2007, 05:59 PM -------------------- ![]() [/url] |
| May |
18-05-2007, 06:01 PM
|
Cu parere de rau lyra, pare ca nu il intereseaza
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 09:12 PM |