![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lyra |
18-05-2007, 06:03 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
Cu parere de rau lyra, pare ca nu il intereseaza asa e ai dreptate. dar daca nu il intereseaza de ce vb de casatorie si vrea sa ne cumparam o casa impreuna. ca eu una nu mai pricep nimic. -------------------- ![]() [/url] |
| lilianab |
18-05-2007, 06:03 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 899 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Aveti dreptate fetelor, adica voi priviti situatia la rece, eu nu pot face asta si de-aceea v-am cerut sfatul. Am vorbit acum cu el, in mare....ne iubeste cica pe amandoua, era mai binisor, o sa se gandeasca bine si o sa ma sune cand ia o decizie. M-am mai linistit si eu...macar i-am auzit vocea.... Dar tot nu mi-a venit pofta de mancare...asta e, doar asa pot scapa si eu de kg in plus. Acum merg la sala, sper sa fac fatza...... V-am pupat, va multumesc inca o data si revin diseara... Ramona tropai pe aici incercand sa va ajung din urma,de mi-au sarit ochii din cap.citesc cu sufletul la gura ce ti se intampla si incerc sa ma asez pe locul tau,desi nu mi-l doresc in ruptul capului, si imi dau seama ce simti... Insa ai ajuns in acelasi impas ca Ella numai ca la ea nu exista(cel putin nu stim ) o alta in viata lui.De ce sa astepti sa decida el ?De ce sa se gandeasca?Scuza-ma ca ma revolt.Candva am trecut si eu prin asta si am procedat asa ca voi:rabdare si tutun.Mai tarziu am ajuns sa imi fie rusine de mine,cat am putut sa ma las umilita.E treaba lui cum actioneaza,dar gandeste-te la tine:tanara esti,frumoasa esti,avuta esti,ai multe posibilitati,ce mai,esti idealul unui barbat....iar el te pune in balanta cu o lelea nimeni?! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 18-05-2007, 06:15 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
18-05-2007, 06:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.541 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Cu parere de rau lyra, pare ca nu il intereseaza asa e ai dreptate. dar daca nu il intereseaza de ce vb de casatorie si vrea sa ne cumparam o casa impreuna. ca eu una nu mai pricep nimic. Probabil nu stie sa isi ordoneze viata, nu stie cine are prioritate in viata lui. Ar trebui sa aveti o discutie f deschisa despre asta caci un barbat care te iubeste te pune pe tine pe primul loc, nu pe prieteni -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| lilianab |
18-05-2007, 06:07 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 899 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
In alta ordine de idei .... m-ai cam blocat cu faza " ne iubeste pe amandoua " !!! Cum , mama -naibii ??? Tu ai mai avut o experienta de genul asta si ce-a iesit ? Nimic !!! Deschide ochii mari !! Nu se poate asa ceva : ori pe tine , ori pe fufa aia . De ce vrei sa te complici din nou ? De ce vrei sa suferi din nou ? Daca el simte intr-adevar ce a spus , atunci fuuuuuuuugi cat te tin picioarele !!! Ai situatie , esti frumoasa , desteapta .... ce vrei mai mult ? Iti trebuie un tip de talia ta nu unul care sa nu stie ce vrea ( de fapt , stie : pe tine te vrea in Ro si pe fufa in Londra ) . Cum au spus si fetele : chiar iti va conveni sa fii tu stalpul casei ( dpdv financiar ) ? Si daca faci totul pentru el si ..... isi gaseste o fufa ? Sper sa nu te superi dar am spus ce am gandit . As fii avut mai multe de spus dar imi e ca scriu un roman . Acum am ajuns si aici si am vazut ca si Danny a spus acelasi lucru ,in alte cuvinte pentru Ramona -------------------- |
| peach |
18-05-2007, 06:09 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Cu parere de rau lyra, pare ca nu il intereseaza asa e ai dreptate. dar daca nu il intereseaza de ce vb de casatorie si vrea sa ne cumparam o casa impreuna. ca eu una nu mai pricep nimic. pt ca esti alegerea ideala din punctul lui de a vedea viitorul dar tu ce vrei? -------------------- |
| Monic |
18-05-2007, 06:12 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.635 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Cu parere de rau lyra, pare ca nu il intereseaza asa e ai dreptate. dar daca nu il intereseaza de ce vb de casatorie si vrea sa ne cumparam o casa impreuna. ca eu una nu mai pricep nimic. Lyra, asa-s barbatii s-a vazut cu tine-n casa, si crede ca esti a lui, si-si poate vedea de ale lui. Sa vezi cand al meu face din astea ce-l tin in sah cateva saptamani... -------------------- ![]() |
| lyra |
18-05-2007, 06:16 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
Cu parere de rau lyra, pare ca nu il intereseaza asa e ai dreptate. dar daca nu il intereseaza de ce vb de casatorie si vrea sa ne cumparam o casa impreuna. ca eu una nu mai pricep nimic. pt ca esti alegerea ideala din punctul lui de a vedea viitorul dar tu ce vrei? nu mai stiu ce vreau. vreau sa fiu fericita. pt ca nu am fost niciodata. cu parintii nu m-am inteles grozav, mereu au vazut in mine doar partile proaste, in special mama. de cand m-am mutat de la ei incerc sa-mi construiesc o afacere. motiv pt care sunt mereu stresata si agitata. cand ne-am mutat impreuna am zis ca vom incerca sa fim fericiti, dar el lucreaza tot timpul. nu mai ajung sa vb cu el. vine mereu tarziu si obosit si nu vrea decat sa doarma, lucreaza in week-end-uri (acasa, uneori si la munca). in fine, poate exagerez eu lucrurile. habar n-am. iar m-am intins. dar cand vb de casnicie, primul gand care imi trece prin minte e ca nu vreau. Cu parere de rau lyra, pare ca nu il intereseaza asa e ai dreptate. dar daca nu il intereseaza de ce vb de casatorie si vrea sa ne cumparam o casa impreuna. ca eu una nu mai pricep nimic. Lyra, asa-s barbatii s-a vazut cu tine-n casa, si crede ca esti a lui, si-si poate vedea de ale lui. Sa vezi cand al meu face din astea ce-l tin in sah cateva saptamani... nu zici tu rau. sentimentul asta il am si eu. mai zic cateodata ca imi caut unul care lucreaza mai putin si el zice ca sunt pisicuta lui si nu pot sa-l parasesc. -------------------- ![]() [/url] |
| May |
18-05-2007, 06:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.541 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Atunci spune-i ca in conditiile astea, nu vrei
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| peach |
18-05-2007, 06:25 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
nu mai stiu ce vreau. vreau sa fiu fericita. pt ca nu am fost niciodata. cu parintii nu m-am inteles grozav, mereu au vazut in mine doar partile proaste, in special mama. de cand m-am mutat de la ei incerc sa-mi construiesc o afacere. motiv pt care sunt mereu stresata si agitata. cand ne-am mutat impreuna am zis ca vom incerca sa fim fericiti, dar el lucreaza tot timpul. nu mai ajung sa vb cu el. vine mereu tarziu si obosit si nu vrea decat sa doarma, lucreaza in week-end-uri (acasa, uneori si la munca). in fine, poate exagerez eu lucrurile. habar n-am. iar m-am intins. dar cand vb de casnicie, primul gand care imi trece prin minte e ca nu vreau. nu zici tu rau. sentimentul asta il am si eu. mai zic cateodata ca imi caut unul care lucreaza mai putin si el zice ca sunt pisicuta lui si nu pot sa-l parasesc. un semnal de alrma pt tine.. tu stressata, el straessat ..pina cind? tu ar trebui sa analizezi singura daca aveti un viitor impreuna si daca acesta este barbatul linga care vrei sa-ti petreci tot restul vietii. -------------------- |
| ina_ceva |
18-05-2007, 06:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Vad ca numai probleme din astea pe aici
-------------------- |
| mirela62 |
18-05-2007, 07:05 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Buna seara.
Doamne!!! Probleme!!! Ramona, nu te supara, incearca sa judeci si tu mai la rece!!!! Stiu ca te doare sufletul, inteleg ca nu mai poti dupa el, fiecare am trecut prin momente asemanatoare, da' ceDumnezeu, esti o fata frumoasa, desteapta, ai o situatie, de ce te lasi umilita asa??? Cum adica va iubeste pe amandoua?? Si tu sa-l crezi si sa astepti innebunita sa-i auzi vocea? Da' putin curaj, dragutza!!!!! Lyra, in conditiile astea, ar trebui sa lasati amandoi munca de-o parte vreo doua zile, sa plecati undeva singuri si sa discutati serios, nu asa, pe net, la mobil, prin sms sau eu mai stiu prin ce. Offf, extenuante sfaturile astea!!! Am papat inghetata!!!!! Bun-bun-bun!!! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| dany |
18-05-2007, 07:18 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ce e cu voi ??? Toata lumea are probleme de inimioara ? Bine , nu toata lumea dar cateva tot sunteti
Lyra , daca vrei un sot care sa nu fie niciodata acasa si care sa nu aiba deloc timp pentru tine ... atunci mergi asa inainte . Daca vrei altceva ( si sunt convinsa ca vrei ) incearca sa-i explici ca asa nu-ti convine si vei vedea apoi ce hotarare iei ! e vorba de viitorul tau , de fapt . Cu stress nu ajungeti nicaieri . Mi-a placut ce-a spus Monic , scurt si la obiect . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Amazoana |
18-05-2007, 07:18 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Dany ai mp
|
| dany |
18-05-2007, 07:19 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany, tu vorbesti serios? Putem plana pana la tine? Mmmm, interesant! Buey , eu vorbesc totdeauna serios !! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Amazoana |
18-05-2007, 07:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Dany, tu vorbesti serios? Putem plana pana la tine? Mmmm, interesant! Buey , eu vorbesc totdeauna serios !! Taaaci femeieee, vezi tu cand te-ai pomenii cu 10-15 femei tacanite cu ruxacul in spate, la usa. Va zice Dirk ca au dat navala romancele..... Da-l cucerim noi, sunt sigura, toate suntem una si una si unde mai pui vorbitoare a cel putin o lb straina. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 01:18 PM |