left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

200 Pagini V « < 10 11 12 13 14 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 12, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
lyra
mesaj 18-05-2007, 06:03 PM
Mesaj #166

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 351
Inscris: 12-10-2006
Membrul Nr.: 143
Sex: Feminin

CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 07:01 PM) *

Cu parere de rau lyra, pare ca nu il intereseaza sorry.gif

asa e ai dreptate. dar daca nu il intereseaza de ce vb de casatorie si vrea sa ne cumparam o casa impreuna. ca eu una nu mai pricep nimic. doh.gif

--------------------
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lilianab
mesaj 18-05-2007, 06:03 PM
Mesaj #167

Nevastuica

Raspunsuri: 899
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 04:16 PM) *

Aveti dreptate fetelor, adica voi priviti situatia la rece, eu nu pot face asta si de-aceea v-am cerut sfatul.
Am vorbit acum cu el, in mare....ne iubeste cica pe amandoua, era mai binisor, o sa se gandeasca bine si o sa ma sune cand ia o decizie.
M-am mai linistit si eu...macar i-am auzit vocea....
Dar tot nu mi-a venit pofta de mancare...asta e, doar asa pot scapa si eu de kg in plus. Acum merg la sala, sper sa fac fatza......
V-am pupat, va multumesc inca o data si revin diseara...

Ramona tropai pe aici incercand sa va ajung din urma,de mi-au sarit ochii din cap.citesc cu sufletul la gura ce ti se intampla si incerc sa ma asez pe locul tau,desi nu mi-l doresc in ruptul capului, si imi dau seama ce simti... pupic.gif
Insa ai ajuns in acelasi impas ca Ella numai ca la ea nu exista(cel putin nu stim ) o alta in viata lui.De ce sa astepti sa decida el ?De ce sa se gandeasca?Scuza-ma ca ma revolt.Candva am trecut si eu prin asta si am procedat asa ca voi:rabdare si tutun.Mai tarziu am ajuns sa imi fie rusine de mine,cat am putut sa ma las umilita.E treaba lui cum actioneaza,dar gandeste-te la tine:tanara esti,frumoasa esti,avuta esti,ai multe posibilitati,ce mai,esti idealul unui barbat....iar el te pune in balanta cu o lelea nimeni?! sorry.gif ...Asta ma intriga pe mine.Asta m-ar face sa fiu mai dura cu el din vorbe...dar e drept ca asta e scoala vietii si o inveti traind,lovindu-te de orice fel de situatii.Acum nu poti lua decizii radicale fiindca il iubesti.Mai tarziu ai sa ai mintea mai limpede .Vezi si comportamentul Ellei actual:pune-l tu pe el pe jar,nu te lasa dominata de comportamentul lui give_rose.gif...si dupa ce am citit si alte pareri,subscriu si eu: mai bine taie raul de la radacina

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 18-05-2007, 06:15 PM

--------------------
Imagine
1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

May
mesaj 18-05-2007, 06:05 PM
Mesaj #168

Lama

Raspunsuri: 5.541
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

CITAT(lyra @ 18-05-2007, 06:03 PM) *

asa e ai dreptate. dar daca nu il intereseaza de ce vb de casatorie si vrea sa ne cumparam o casa impreuna. ca eu una nu mai pricep nimic. doh.gif

Probabil nu stie sa isi ordoneze viata, nu stie cine are prioritate in viata lui. Ar trebui sa aveti o discutie f deschisa despre asta caci un barbat care te iubeste te pune pe tine pe primul loc, nu pe prieteni

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
lilianab
mesaj 18-05-2007, 06:07 PM
Mesaj #169

Nevastuica

Raspunsuri: 899
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 05:02 PM) *

In alta ordine de idei .... m-ai cam blocat cu faza " ne iubeste pe amandoua " !!! Cum , mama -naibii ??? Tu ai mai avut o experienta de genul asta si ce-a iesit ? Nimic !!! Deschide ochii mari !! Nu se poate asa ceva : ori pe tine , ori pe fufa aia . De ce vrei sa te complici din nou ? De ce vrei sa suferi din nou ? Daca el simte intr-adevar ce a spus , atunci fuuuuuuuugi cat te tin picioarele !!!

Ai situatie , esti frumoasa , desteapta .... ce vrei mai mult ? Iti trebuie un tip de talia ta nu unul care sa nu stie ce vrea ( de fapt , stie : pe tine te vrea in Ro si pe fufa in Londra ) . Cum au spus si fetele : chiar iti va conveni sa fii tu stalpul casei ( dpdv financiar ) ? Si daca faci totul pentru el si ..... isi gaseste o fufa ?

Sper sa nu te superi dar am spus ce am gandit . As fii avut mai multe de spus dar imi e ca scriu un roman .

Acum am ajuns si aici si am vazut ca si Danny a spus acelasi lucru ,in alte cuvinte pentru Ramona

--------------------
Imagine
1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
+Quote Post
peach
mesaj 18-05-2007, 06:09 PM
Mesaj #170

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77

pt ca esti alegerea ideala din punctul lui de a vedea viitorul

dar tu ce vrei?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 18-05-2007, 06:12 PM
Mesaj #171

Iepuras

Raspunsuri: 1.635
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

Lyra, asa-s barbatii
s-a vazut cu tine-n casa, si crede ca esti a lui, si-si poate vedea de ale lui.
Sa vezi cand al meu face din astea ce-l tin in sah cateva saptamani... mad.gif pana isi da seama ca vaca(adica eu) nu e gata cumparata si ca nu sunt proprietatea lui wink1.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
lyra
mesaj 18-05-2007, 06:16 PM
Mesaj #172

Ciocanitoare

Raspunsuri: 351
Inscris: 12-10-2006
Membrul Nr.: 143

CITAT(peach @ 18-05-2007, 07:09 PM) *

pt ca esti alegerea ideala din punctul lui de a vedea viitorul

dar tu ce vrei?

nu mai stiu ce vreau. vreau sa fiu fericita. pt ca nu am fost niciodata. cu parintii nu m-am inteles grozav, mereu au vazut in mine doar partile proaste, in special mama. de cand m-am mutat de la ei incerc sa-mi construiesc o afacere. motiv pt care sunt mereu stresata si agitata.
cand ne-am mutat impreuna am zis ca vom incerca sa fim fericiti, dar el lucreaza tot timpul. nu mai ajung sa vb cu el. vine mereu tarziu si obosit si nu vrea decat sa doarma, lucreaza in week-end-uri (acasa, uneori si la munca). in fine, poate exagerez eu lucrurile. habar n-am. iar m-am intins. dar cand vb de casnicie, primul gand care imi trece prin minte e ca nu vreau. doh.gif

CITAT(Monic @ 18-05-2007, 07:12 PM) *

Lyra, asa-s barbatii
s-a vazut cu tine-n casa, si crede ca esti a lui, si-si poate vedea de ale lui.
Sa vezi cand al meu face din astea ce-l tin in sah cateva saptamani... mad.gif pana isi da seama ca vaca(adica eu) nu e gata cumparata si ca nu sunt proprietatea lui wink1.gif

nu zici tu rau. sentimentul asta il am si eu. mai zic cateodata ca imi caut unul care lucreaza mai putin si el zice ca sunt pisicuta lui si nu pot sa-l parasesc.

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
May
mesaj 18-05-2007, 06:16 PM
Mesaj #173

Lama

Raspunsuri: 5.541
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Atunci spune-i ca in conditiile astea, nu vrei sad.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
peach
mesaj 18-05-2007, 06:25 PM
Mesaj #174

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

CITAT(lyra @ 18-05-2007, 06:16 PM) *

nu mai stiu ce vreau. vreau sa fiu fericita. pt ca nu am fost niciodata. cu parintii nu m-am inteles grozav, mereu au vazut in mine doar partile proaste, in special mama. de cand m-am mutat de la ei incerc sa-mi construiesc o afacere. motiv pt care sunt mereu stresata si agitata.
cand ne-am mutat impreuna am zis ca vom incerca sa fim fericiti, dar el lucreaza tot timpul. nu mai ajung sa vb cu el. vine mereu tarziu si obosit si nu vrea decat sa doarma, lucreaza in week-end-uri (acasa, uneori si la munca). in fine, poate exagerez eu lucrurile. habar n-am. iar m-am intins. dar cand vb de casnicie, primul gand care imi trece prin minte e ca nu vreau. doh.gif

nu zici tu rau. sentimentul asta il am si eu. mai zic cateodata ca imi caut unul care lucreaza mai putin si el zice ca sunt pisicuta lui si nu pot sa-l parasesc.

un semnal de alrma pt tine..
tu stressata, el straessat ..pina cind?
tu ar trebui sa analizezi singura daca aveti un viitor impreuna si daca acesta este barbatul linga care vrei sa-ti petreci tot restul vietii.

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 18-05-2007, 06:27 PM
Mesaj #175

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Vad ca numai probleme din astea pe aici sad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
mirela62
mesaj 18-05-2007, 07:05 PM
Mesaj #176

Pestisor
**

Raspunsuri: 191
Inscris: 24-04-2007
Membrul Nr.: 283
Dispozitie: NAZDRAVANA

Buna seara. floare.gif
Doamne!!! Probleme!!! sad.gif
Ramona, nu te supara, incearca sa judeci si tu mai la rece!!!! Stiu ca te doare sufletul, inteleg ca nu mai poti dupa el, fiecare am trecut prin momente asemanatoare, da' ceDumnezeu, esti o fata frumoasa, desteapta, ai o situatie, de ce te lasi umilita asa??? Cum adica va iubeste pe amandoua?? Si tu sa-l crezi si sa astepti innebunita sa-i auzi vocea? Da' putin curaj, dragutza!!!!! hug.gif
Lyra, in conditiile astea, ar trebui sa lasati amandoi munca de-o parte vreo doua zile, sa plecati undeva singuri si sa discutati serios, nu asa, pe net, la mobil, prin sms sau eu mai stiu prin ce. hug.gif
Offf, extenuante sfaturile astea!!! wacko.gif
Am papat inghetata!!!!! grin.gif
Bun-bun-bun!!! tease.gif tease.gif

--------------------
MIRELA
----------------------------
Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog:
http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 18-05-2007, 07:18 PM
Mesaj #177

Elefant

Raspunsuri: 9.525
Membrul Nr.: 87

Ce e cu voi ??? Toata lumea are probleme de inimioara ? Bine , nu toata lumea dar cateva tot sunteti

Lyra , daca vrei un sot care sa nu fie niciodata acasa si care sa nu aiba deloc timp pentru tine ... atunci mergi asa inainte . Daca vrei altceva ( si sunt convinsa ca vrei ) incearca sa-i explici ca asa nu-ti convine si vei vedea apoi ce hotarare iei ! e vorba de viitorul tau , de fapt . Cu stress nu ajungeti nicaieri . Mi-a placut ce-a spus Monic , scurt si la obiect .

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 18-05-2007, 07:18 PM
Mesaj #178

Hiena

Raspunsuri: 4.724
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

Dany ai mp
+Quote Post
dany
mesaj 18-05-2007, 07:19 PM
Mesaj #179

Elefant

Raspunsuri: 9.525
Membrul Nr.: 87

CITAT(mirela62 @ 18-05-2007, 03:09 PM) *

Dany, tu vorbesti serios? Putem plana pana la tine? Mmmm, interesant! w00t.gif

Buey , eu vorbesc totdeauna serios !!

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 18-05-2007, 07:22 PM
Mesaj #180

Hiena

Raspunsuri: 4.724
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 08:19 PM) *

CITAT(mirela62 @ 18-05-2007, 03:09 PM) *

Dany, tu vorbesti serios? Putem plana pana la tine? Mmmm, interesant! w00t.gif

Buey , eu vorbesc totdeauna serios !!

Taaaci femeieee, vezi tu cand te-ai pomenii cu 10-15 femei tacanite cu ruxacul in spate, la usa. Va zice Dirk ca au dat navala romancele..... )).gif )).gif )).gif
Da-l cucerim noi, sunt sigura, toate suntem una si una si unde mai pui vorbitoare a cel putin o lb straina. cheer.gif
+Quote Post

200 Pagini V « < 10 11 12 13 14 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-10-2008 - 01:18 PM