![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
18-05-2007, 08:00 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Wow, May, esti FRUMOASA!!! Si ce dotari!!!!! Sa nu cumva sa-i arati poza lui Andrei ca ne-o fura !!!! Si noi o vrem aici , cu noi -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| mirela62 |
18-05-2007, 08:01 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Dar asta-i adevarul!!!
Cand am timp, ma uit si eu prin albume, de la job n-am cum, nu putem deschide yahoo, dar poate am timp acum, in WK. -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
18-05-2007, 08:01 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
18-05-2007, 08:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buei gata, schimbati subiectul ca sunt toata
Ah, ca sa ne mai enervam un pic. Noi, romanii din Spania, sau cel putin din Madrid, ca sa putem sa votam maine pe Base, mai intai trebuie sa dam o declaratie ca votam o singura data cu pasaportul/buletinul si ca nu mergem in alta zona si votam inca o data cu celalalt document. Asa ca deja ne-au triat caci nu prea vad pe multi sa astepte la dat declaratii scrise in cazul in care sunt ocupati sau mai rau, nu au acte -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| mirela62 |
18-05-2007, 08:06 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Tradu, pleeease! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| Monic |
18-05-2007, 08:06 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.638 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
si dotarile au
-------------------- ![]() |
| dany |
18-05-2007, 08:07 PM
|
Bueyyyyyy, sa va zic de ce am luat o pauza acum cateva minute ?? Babuinul meu a plecat la un chef la care eu nu aveam chef sa merg ( eram cumva ..... obligati , sa zic asa ) . Asa ca .... am sunat si m-am scuzat acuzand dureri de cap
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
18-05-2007, 08:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
si dotarile au ce? Bueyyyyyy, sa va zic de ce am luat o pauza acum cateva minute ?? Babuinul meu a plecat la un chef la care eu nu aveam chef sa merg ( eram cumva ..... obligati , sa zic asa ) . Asa ca .... am sunat si m-am scuzat acuzand dureri de cap O beuturica ceva? hac -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
18-05-2007, 08:10 PM
|
si dotarile au daca dotarile au acte -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
18-05-2007, 08:10 PM
|
dany ai minteam mai sucita decat mine daca tu ai inteles intrebarea lui Monic si eu nu
Tot n-am inteles, mai bine ne explica Monic -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Monic |
18-05-2007, 08:11 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.638 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
ok, ma corectez
zici ca ai rosit si dotarile au rosit? off, acum deja pare rasuflata glumita -------------------- ![]() |
| dany |
18-05-2007, 08:11 PM
|
O beuturica ceva? hac Hai la mama ca va dau ce vreti voi . Deschid barul si astept comenzile In legatura cu votarea .... mai bine de mine ca am consulatul la vreo 400 km de mine asa ca ...zic pas . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
18-05-2007, 08:12 PM
|
ok, ma corectez zici ca ai rosit si dotarile au rosit? off, acum deja pare rasuflata glumita Dotarilor li s-au sculat moatzele -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
18-05-2007, 08:13 PM
|
ok, ma corectez zici ca ai rosit si dotarile au rosit? off, acum deja pare rasuflata glumita -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
18-05-2007, 08:14 PM
|
ok, ma corectez zici ca ai rosit si dotarile au rosit? off, acum deja pare rasuflata glumita Sper doar sa nu isi ia si carnet de conducere si sa imi faca bataturi la genunchi peste cativa ani -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 06:05 AM |