![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| mirela62 |
18-05-2007, 08:14 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Vaaai, nu votezi!!
Mama e acum prin Frankfurt, da-i hotarata rau sa voteze!! Eu ma duc maine la prima ora la votare, dupa aia ma destrabalez prin piata si-un strop de curatenie. -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| dany |
18-05-2007, 08:16 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.622 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
ok, ma corectez zici ca ai rosit si dotarile au rosit? off, acum deja pare rasuflata glumita Sper doar sa nu isi ia si carnet de conducere si sa imi faca bataturi la genunchi peste cativa ani -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
18-05-2007, 08:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
dany ai vazut postul meu despre emu de acum cateva seri? Ea scrisese la profilul ei, la categoria dispozitie: ouaaaaaaaaaaa
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Monic |
18-05-2007, 08:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.635 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
May, tu ar trebui sa fii pusa sub carantina, nu lasata sa umbli libera prin curtea lui Dirk
-------------------- ![]() |
| dany |
18-05-2007, 08:18 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.622 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mire , tu chiar crezi ca imi arde sa merg 800 km dus -intors doar pentru un vot ???? Cu parere de rau dar nu ma atrage . Plus de asta , habar nu am cum se procedeaza pe aici . Eu fiind la cuca-macaii in Germania nu primesc nici un fel de informatie .
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
18-05-2007, 08:18 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
May, tu ar trebui sa fii pusa sub carantina, nu lasata sa umbli libera prin curtea lui Dirk Poate nu mai beau Uzo si nu mai dorm sub liliac din cauza ta ca te vanez prin Budapesta -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
18-05-2007, 08:19 PM
|
dany ai vazut postul meu despre emu de acum cateva seri? Ea scrisese la profilul ei, la categoria dispozitie: ouaaaaaaaaaaa da , vazut May, tu ar trebui sa fii pusa sub carantina, nu lasata sa umbli libera prin curtea lui Dirk Ce ? Libera ?? No way !!! legata de liliac ... sau de stejar ca e mai zdravan -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
18-05-2007, 08:20 PM
|
dany ai vazut postul meu despre emu de acum cateva seri? Ea scrisese la profilul ei, la categoria dispozitie: ouaaaaaaaaaaa da , vazut Ma tot gandeam daca a vrut sa scrie : plouaaaaa sau imita plansul unui bebelus -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Monic |
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.635 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
May, tu ar trebui sa fii pusa sub carantina, nu lasata sa umbli libera prin curtea lui Dirk Poate nu mai beau Uzo si nu mai dorm sub liliac din cauza ta ca te vanez prin Budapesta hai ca geamurile mele te asteapta -------------------- ![]() |
| May |
|
dany ai vazut postul meu despre emu de acum cateva seri? Ea scrisese la profilul ei, la categoria dispozitie: ouaaaaaaaaaaa da , vazut May, tu ar trebui sa fii pusa sub carantina, nu lasata sa umbli libera prin curtea lui Dirk Ce ? Libera ?? No way !!! legata de liliac ... sau de stejar ca e mai zdravan Aham deci legi vaca de stejar.... te pui cu nebuna? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
18-05-2007, 08:21 PM
|
Dar la Ouzo nu m-am gandit .....bunaaaaa idee !!!!! Ce-si face -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Monic |
18-05-2007, 08:21 PM
|
May, tu ar trebui sa fii pusa sub carantina, nu lasata sa umbli libera prin curtea lui Dirk Poate nu mai beau Uzo si nu mai dorm sub liliac din cauza ta ca te vanez prin Budapesta hai ca geamurile mele te asteapta ca sa nu va spun ca geamurile sunt nespalate ca fofoloanca fufei din Anglia Acest mesaj a fost editat de Monic: 18-05-2007, 08:26 PM -------------------- ![]() |
| May |
18-05-2007, 08:22 PM
|
May, tu ar trebui sa fii pusa sub carantina, nu lasata sa umbli libera prin curtea lui Dirk Poate nu mai beau Uzo si nu mai dorm sub liliac din cauza ta ca te vanez prin Budapesta hai ca geamurile mele te asteapta Stiam eu ca de asta o inviti pe noni la tine May, tu ar trebui sa fii pusa sub carantina, nu lasata sa umbli libera prin curtea lui Dirk Poate nu mai beau Uzo si nu mai dorm sub liliac din cauza ta ca te vanez prin Budapesta hai ca geamurile mele te asteapta ca sa nu va spun ca sunt nespalate ca fofoloanca fufei din Anglia Vai, am citit ca tu esti nespalata -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
18-05-2007, 08:24 PM
|
Aham deci legi vaca de stejar.... te pui cu nebuna? adica tu vrei sa zici ca scoti stejarul din radacini si te eliberezi ?? Buuuun , atunci te leg de castan ca si asa vrem sa-l taiem in toamna . Macar ajuti si tu cumva la amenajatul gradinii ca sa nu va spun ca sunt nespalate ca fofoloanca fufei din Anglia -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Monic |
18-05-2007, 08:25 PM
|
uite, May, chiar azi m-am intalnit cu Noni, si am fost la plimbarica si la o cafea dietetica
Cat despre altceva... o spal zilnic -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 10:20 AM |