![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| uka |
18-05-2007, 08:38 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Un martiniiiiii mare la mine pls.... si poai un gin tonic.... la mine sa ploua cu alcool si tutun by the way.... incerc sa fiu si eu serioasa la serv si sa nu mai raspund razand la teelfon dar vad k nu va dezminteti nici in seara asta... asa k va tin companie din nouuuuuuuu EVERYBODY PARTYYYYYYYYYYY Deci trebuie sa imi pun ochelari mdaa....pe scurt.......arat ca un baiat -------------------- |
| May |
18-05-2007, 08:38 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
MTV elvetia ..scuzati Pai si m-ai facut sa alerg repede la tv de parca erau babuini debracati -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| peach |
18-05-2007, 08:39 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
pe MTV acum vad o romanca ..grasuta dar nu am idee cine e stie cineva miss Platinum.."give me the food" cinta printre cirnati iti dai seama ca eu nu am parte de muzica romanesca..si cind vad asa ceva e un eveniment..dar chiar s acinte printre cirnati agatati in copac Acest mesaj a fost editat de peach: 18-05-2007, 08:39 PM -------------------- |
| uka |
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
MTV elvetia ..scuzati Pai si m-ai facut sa alerg repede la tv de parca erau babuini debracati REMY ce mai face??? ce mai zice?? -------------------- |
| dany |
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Deeeci , pentru Uka un Martini , vineeeeeeee ( ginul tonic dupa ca doar nu vrei sa bei din 2 pahare o data
Mire , tot gin tonic , vineeeeeee -------------------- ![]() |
| May |
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Un martiniiiiii mare la mine pls.... si poai un gin tonic.... la mine sa ploua cu alcool si tutun by the way.... incerc sa fiu si eu serioasa la serv si sa nu mai raspund razand la teelfon dar vad k nu va dezminteti nici in seara asta... asa k va tin companie din nouuuuuuuu EVERYBODY PARTYYYYYYYYYYY Deci trebuie sa imi pun ochelari mdaa....pe scurt.......arat ca un baiat Nu, pe scurt, esti incredibil de slaba si mi s-a parut ca nu esti tu -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
18-05-2007, 08:40 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Apropo de gin tonic , era bautura mea preferata in Ro cand mergeam in disco . Imi placea ca avea o culoare fosforescenta
-------------------- ![]() |
| May |
18-05-2007, 08:40 PM
|
MTV elvetia ..scuzati Pai si m-ai facut sa alerg repede la tv de parca erau babuini debracati REMY ce mai face??? ce mai zice?? Face dus acum, in rest, ma intreaba constant de ce rad, ce prostii discutam iar, si daca iar ne uitam la babuini dezbracati sau vb despre oua -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| uka |
18-05-2007, 08:41 PM
|
Un martiniiiiii mare la mine pls.... si poai un gin tonic.... la mine sa ploua cu alcool si tutun by the way.... incerc sa fiu si eu serioasa la serv si sa nu mai raspund razand la teelfon dar vad k nu va dezminteti nici in seara asta... asa k va tin companie din nouuuuuuuu EVERYBODY PARTYYYYYYYYYYY Deci trebuie sa imi pun ochelari mdaa....pe scurt.......arat ca un baiat Nu, pe scurt, esti incredibil de slaba si mi s-a parut ca nu esti tu ala de jos e theo si aia de sus sunt eu..... crede-ma p cuvant a se vedea "burtica" mea micutza Acest mesaj a fost editat de uka: 18-05-2007, 08:42 PM -------------------- |
| dany |
18-05-2007, 08:41 PM
|
iti dai seama ca eu nu am parte de muzica romanesca..si cind vad asa ceva e un eveniment..dar chiar s acinte printre cirnati agatati in copac Ah , eu credeam ca era o gluma chestia cu , carnati -------------------- ![]() |
| peach |
18-05-2007, 08:43 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
iti dai seama ca eu nu am parte de muzica romanesca..si cind vad asa ceva e un eveniment..dar chiar s acinte printre cirnati agatati in copac Ah , eu credeam ca era o gluma chestia cu , carnati Miss Platinum.."give me the food" -------------------- |
| May |
18-05-2007, 08:43 PM
|
Un martiniiiiii mare la mine pls.... si poai un gin tonic.... la mine sa ploua cu alcool si tutun by the way.... incerc sa fiu si eu serioasa la serv si sa nu mai raspund razand la teelfon dar vad k nu va dezminteti nici in seara asta... asa k va tin companie din nouuuuuuuu EVERYBODY PARTYYYYYYYYYYY Deci trebuie sa imi pun ochelari mdaa....pe scurt.......arat ca un baiat Nu, pe scurt, esti incredibil de slaba si mi s-a parut ca nu esti tu ala de jos e theo si aia de sus sunt eu..... crede-ma p cuvant a se vedea "burtica" mea micutza Pai acum mi-am dat seama ca mai vazusem poza undeva si mi-am amintit ca ma miram cum de te-ai cocotzat acolo si daca m-as putea cocotza si eu pe remy -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
18-05-2007, 08:45 PM
|
iti dai seama ca eu nu am parte de muzica romanesca..si cind vad asa ceva e un eveniment..dar chiar s acinte printre cirnati agatati in copac Ah , eu credeam ca era o gluma chestia cu , carnati Miss Platinum.."give me the food" -------------------- ![]() |
| uka |
18-05-2007, 08:45 PM
|
Un martiniiiiii mare la mine pls.... si poai un gin tonic.... la mine sa ploua cu alcool si tutun by the way.... incerc sa fiu si eu serioasa la serv si sa nu mai raspund razand la teelfon dar vad k nu va dezminteti nici in seara asta... asa k va tin companie din nouuuuuuuu EVERYBODY PARTYYYYYYYYYYY Deci trebuie sa imi pun ochelari mdaa....pe scurt.......arat ca un baiat Nu, pe scurt, esti incredibil de slaba si mi s-a parut ca nu esti tu ala de jos e theo si aia de sus sunt eu..... crede-ma p cuvant a se vedea "burtica" mea micutza Pai acum mi-am dat seama ca mai vazusem poza undeva si mi-am amintit ca ma miram cum de te-ai cocotzat acolo si daca m-as putea cocotza si eu pe remy incearca ca si mie imi era frica.. dar nu stii ce putere zace in ei... al tau cu al meu sunt cam la fel de BINE claditi....au corp de balerini -------------------- |
| May |
18-05-2007, 08:47 PM
|
Am cautat eu si nu e
Un martiniiiiii mare la mine pls.... si poai un gin tonic.... la mine sa ploua cu alcool si tutun by the way.... incerc sa fiu si eu serioasa la serv si sa nu mai raspund razand la teelfon dar vad k nu va dezminteti nici in seara asta... asa k va tin companie din nouuuuuuuu EVERYBODY PARTYYYYYYYYYYY Deci trebuie sa imi pun ochelari mdaa....pe scurt.......arat ca un baiat Nu, pe scurt, esti incredibil de slaba si mi s-a parut ca nu esti tu ala de jos e theo si aia de sus sunt eu..... crede-ma p cuvant a se vedea "burtica" mea micutza Pai acum mi-am dat seama ca mai vazusem poza undeva si mi-am amintit ca ma miram cum de te-ai cocotzat acolo si daca m-as putea cocotza si eu pe remy incearca ca si mie imi era frica.. dar nu stii ce putere zace in ei... al tau cu al meu sunt cam la fel de BINE claditi....au corp de balerini Pai el se ridica si de pe scaun cu mine in brate.... dar il feresc eu de asemenea posibile hernii -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
![]() |