![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
18-05-2007, 08:47 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.620 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
N-am gasit-o
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| uka |
18-05-2007, 08:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
theo a fost operat de hernie asa ca.... a scapat oooooooffffffffffff de la alcooale treceti la carnati?!?! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
18-05-2007, 08:52 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.620 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Fetele -nebunele , am si eu o propunere : nu vreti voi sa nu mai dam replay la atat de multe replici ?? parca imi joaca imaginea cand citesc
Nu , pe bune acum , hai sa incercam sa nu avem mai mult de 2-3 replay-uri .....Oare se intelege ce vreau sa spun ? theo a fost operat de hernie asa ca.... a scapat oooooooffffffffffff de la alcooale treceti la carnati?!?! Nope , eu mai astept comenzi de alcoale dar nu mai vine nimeni . Staiiiiii , la ce fel de carnati de referi mataluta ? Oare eu ce sa beau ?????? hac Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 18-05-2007, 08:52 PM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| uka |
18-05-2007, 08:52 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Fetele -nebunele , am si eu o propunere : nu vreti voi sa nu mai dam replay la atat de multe replici ?? parca imi joaca imaginea cand citesc Nu , pe bune acum , hai sa incercam sa nu avem mai mult de 2-3 replay-uri .....Oare se intelege ce vreau sa spun ? si eu m-am gandit la asta cand i-am raspuns lui may dar imi era ca sterg aiura si nu se mai inteeleg nimic, ca am mai facut asa -------------------- |
| dany |
18-05-2007, 08:53 PM
|
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| peach |
18-05-2007, 08:56 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
-------------------- |
| dany |
18-05-2007, 09:08 PM
|
Aleleiiiii, chiar ca e anti-reclama
Am vazut ca a fost si prin Berlin ....Ok , e amuzant clipul .... Si mai e ceva si cu 10 ani de muzica ... Dar ASTA ati vazut ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
18-05-2007, 09:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Si eu m-am gandit cu replay-ul cand am vazut ditamai carnatul dar ma gandeam ca pe urma nu se mai intelege
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
18-05-2007, 09:13 PM
|
Sorina , uite AICI e doar muzica romaneasca . De abia am descoperit si eu ( nici eu nu am muzica romaneasca pe aici , doar ce mai prind pe Protv International sau pe TVRInternational ) . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| peach |
18-05-2007, 09:16 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
mama ce reclama la brinza
Sorina , uite AICI e doar muzica romaneasca . De abia am descoperit si eu ( nici eu nu am muzica romaneasca pe aici , doar ce mai prind pe Protv International sau pe TVRInternational ) . VOLTAJ VOLTAJ VOTAJ YUHUUUUU sarutmina! -------------------- |
| uka |
18-05-2007, 09:17 PM
|
Aleleiiiii, chiar ca e anti-reclama Am vazut ca a fost si prin Berlin ....Ok , e amuzant clipul .... mie mi se pare dragutzica melodia dar videoclipul nu imi place -------------------- |
| dany |
18-05-2007, 09:19 PM
|
cresti mare Aleleiiiii, chiar ca e anti-reclama Am vazut ca a fost si prin Berlin ....Ok , e amuzant clipul .... mie mi se pare dragutzica melodia dar videoclipul nu imi place Nici mie nu imi place de aceea am spus ca e " amuzant" ....Pentru cei de dincolo, cred , altfel nu l-ar fii difuzat , zic eu -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| peach |
18-05-2007, 09:22 PM
|
nope.."pata pe tine" ..tui in ...de barbati -------------------- |
| uka |
18-05-2007, 09:23 PM
|
-------------------- |
| dany |
18-05-2007, 09:29 PM
|
Cum de esti tu la ora asta pe aici ? Ma bucur , normal ! Dar nu te-am mai vazut de muuuuult pe aici nope.."pata pe tine" ..tui in ...de barbati Bun finalul in clip Acum ascult propunerea data de Uka , mi-a placut intotdeauna Holograf -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:13 AM |