![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
18-05-2007, 09:29 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Cum de esti tu la ora asta pe aici ? Ma bucur , normal ! Dar nu te-am mai vazut de muuuuult pe aici eh.. -------------------- |
| dany |
18-05-2007, 09:32 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.465 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
De asta va invidiez eu pe cele din tara : aveti muzica romaneasca la dispozitie !! Si CARTI scrise in romana !!! Cand am fost ultima oara in Ro am venit cu vreo 15 carti de se crucise Dirk
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
18-05-2007, 09:35 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.503 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Back, fusei sa mananc
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
18-05-2007, 09:35 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.465 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ascult " Si ce " de la Voltaj . Imi amintesc ca , acum 2 ani cand am fost cu toata familia de aici in Ro , eram pe Postavaru ( Poiana Brasov ) si a trebuit sa merg la toaleta la barul de acolo si canta melodia asta . La wc dansam de nebuna ( cumnata-mea la fel ) si apoi am intrebat la bar cine canta melodia . S-au uitat aia cam aiurea la mine dar mi-au raspuns E mult adevar in text !! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Anna |
18-05-2007, 09:36 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Cum nu stiti?Povestesc babele,cum ca cel care iti place nu va avea ochi decat pt tine si ca nu mai vede altceva.Ca poti face din barbat ce vrei da, da am auzit si eu de asta cica functioneaza citesc in continuare si mai raspund.. Ramo..au fetele dreptate, incearca sa gandesti ca si cum ar fi situatia unei amice, unei necunoscute, numai asa o sa iti dai seama cu adevarat cum sta situatia. Nu incerca sa te minti singura. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| dany |
18-05-2007, 09:40 PM
|
" Dar e bine cand pot spune
Nu sunt singur in ploaie si vant Am cei mai buni prieteni de pe pamant Pot sa pierd in viata tot Nu imi pasa , ma ridic la loc Si poti sa-mi iei ce vrei Cand am langa mine toti prietenii mei ! " Back, fusei sa mananc Ce papasi ? Iar oua ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
18-05-2007, 09:42 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.503 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Niste sandwich.uri
| dany |
18-05-2007, 09:45 PM
|
Neuroni , care stiti de unde pot scoate muzica romaneasca de pe net pe CD ??? Dar nu manele ( mi-a trecut ) . Ma refer la Voltaj , vama Veche , Holograf si mai-stiu-eu-cine mai are muzica buna in Ro .Chiar si muzica veche !!!! Ca doar sunt o babutza , nu ? Auuuuu , deja vin
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
18-05-2007, 09:46 PM
|
Meniu 18 Mai 2007
*- 4 linguri orez - 2 p - carne de pui - 0,5 *- omleta - 2 p - rosii - 0 p *- piersica - 0 p - tarta cu piersici - 5 p *- 3 felii de paine integrala - 3 p - castravete, rosie - 0 p - branza - 0,8 p - cascaval - 0,5 - mortadella afumata - 4 p *- bomboana Ferrero Rocher - 2 p - bomboana Mon Cheri - 1 p Total: 22,5 din 22 permis Era sa imi iau tzeapa cu ultima bomboana ca puneam 2 puncte si in lista e 1 punct Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 18-05-2007, 09:52 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
18-05-2007, 09:48 PM
|
Niste sandwich.uri Cu oua prajite ?? Gluma , gluma dar pe vremea cand ne duceau de la liceu la munca patriotica pe camp , aveam totdeauna sandwich-uri cu oua prajite . Mamaaaa , ce bune erau !! Am incercat acum cativa ani sa-mi fac un asemenea sandwich si ....nu mi-a placut chiar deloc . Oare sa fii fost din cauza amintirilor din acele vremuri ? Nu stiu . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
18-05-2007, 09:52 PM
|
dany am manacat luna trecuta un sandwich de la un restaurat de am murit de placere... mai aveam putin si gemeam. Era cu paine prajita in ceva dulce, jambon, cascaval si.-..si....si ou prajit
| dany |
18-05-2007, 09:58 PM
|
Tot la oua prajite ai ajuns
Meniu 18 Mai 2007 *- 4 linguri orez - 2 p - carne de pui - 0,5 *- omleta - 2 p - rosii - 0 p *- piersica - 0 p - tarta cu piersici - 5 p *- 3 felii de paine integrala - 3 p - castravete, rosie - 0 p - branza - 0,8 p - cascaval - 0,5 - mortadella afumata - 4 p *- bomboana Ferrero Rocher - 2 p - bomboana Mon Cheri - 1 p Total: 22,5 din 22 permis Ai cele 2 p de grasimi bune pe undeva pe acolo ca eu nu le vad -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
18-05-2007, 10:01 PM
|
Nu am cele 2 puncte.... ma ierti?
Si ce daca e si 1 min, tot fix e pt mine -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
18-05-2007, 10:02 PM
|
Hmmmmm , de data asta !! Cu o conditie : sa nu te dai la babuinul meu
RAMO , UITE PENTRU TINE !!! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
18-05-2007, 10:02 PM
|
Pai nu ma dau ca nu vreau sa plec batuta
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 01:17 PM |