![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
18-05-2007, 10:03 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Si ce daca e si 1 min, tot fix e pt mine Ceasul tau merge inainte -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
18-05-2007, 10:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Al tau merge inainte atunci, ceasul meu de la pc e cu un min inainte de cel de pe site
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
18-05-2007, 10:06 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pai nu ma dau ca nu vreau sa plec batuta Batuta ???? Nici o sansa ! Ramai legata cu lanturi de castan Al tau merge inainte atunci, ceasul meu de la pc e cu un min inainte de cel de pe site offff , batranetile , maica , nu mai judec cum trebuie , iertareee -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Anna |
18-05-2007, 10:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Fetelor...v-as mai zice si eu ceva.
Da deja prea multe probleme Stiti ce am patit azi ? O sa incerc sa fiu la obiect si sper sa nu credeti ca ma plang prea mult. Azi inainte sa plec de la munca am vb cu potentialul, a zis ca merge acasa, eu la fel. Apoi un bun amic mi-a zis sa iesim, vroiam sa merem in mall. Dar am ajuns pe la Obor. Si la un semafor, traversam, si la jumatatea strazii il vad pe potential cu o fata, nu se tineau de mana intradevar. Eu la fel eram cu un el, amicul. Ii zic buna, hei ce faci, eram super mirata, el la fel. Multa lume in jur si contnuam sa mergem. Ne-am uitat unu dupa altu el nu s-a oprit eu nu m-am oprit. Okeee...deja eram socata. In zece min il sun, ma gandesc ca m-a vazut cu amicul si o fi avut si el o impresie proasta. nu raspunde, apoi ma suna. Cica buna, ce faci, am fost socat sa te vad. La fel si eu.Imi zice ca se grabea ca tb sa se vada cu tatal lui. Si ii zic, stii erai cu o tipa. La care el zice "Eram cu o tipa? " Am crezut ca acuz omul pe nedrept, dar totusi ii zic, " da erai cu cineva" . Si imi zice ca e complicat ca nu poate sa vorbeasca acum. Pff...il intreb de ce, cica nu poate ca e mai mult de zis si ma suna maine sa imi explice!! Am zis, bine, astept telefonul tau maine sa imi explici. Si asta a fost tot. Sa mor nu alta Nu ca as fi foarte atasata de el,ca abia ne-am cunoscut, da ideea in sine Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 18-05-2007, 10:08 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| May |
18-05-2007, 10:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Vai ce minte malefica, ma leaga cu lanturile de castan ca sa nu pot sa le rumeg si sa scap... macar sa ma legi aproape de gardul care da inspre strada ca poate agatz si eu ceva
anna -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
18-05-2007, 10:13 PM
|
Of , Anna , inca o problema de inimioara pe ziua de azi !!! Ce e cu voi , fetelor ?
Da , ideea in sine doare , dar ....lasa-l , mama !!!! Putea sa-ti explice la telefon ce era cu acea tipa . De ce sa astepti pana maine ???? Eu i-as spune "Pa" inainte sa aiba el timp sa dea explicatii . Parerea mea ! Mai ales ca e doar un potential . Fetelor , e plina lumea de barbati !!!!!! Nu va cramponati de cei care nu va merita !! Va veni si vremea voastra !! Cu riscul de a parea increzuta .... eu l-am cunoscut pe Dirk la 34 de ani , cand ma gandeam ca nu mai am nici o sansa si ca voi ramane singura toata viata . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| uka |
18-05-2007, 10:13 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
acum sunt iar p aici...as rontai ceva dar nu stiu ce... -------------------- |
| ina_ceva |
18-05-2007, 10:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
La faza cu " il cucerim noi " .... sa nu va puna Poate facem ceva in mai multe -------------------- |
| dany |
18-05-2007, 10:16 PM
|
La faza cu " il cucerim noi " .... sa nu va puna Poate facem ceva in mai multe Si tu , Brutus ????????? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
18-05-2007, 10:17 PM
|
danutza e de mult dar cred ca mai avea de citit de la cealalta casuta
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
18-05-2007, 10:18 PM
|
.as rontai ceva dar nu stiu ce... o bucata din masa ... nu are puncte -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ina_ceva |
18-05-2007, 10:18 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ah, ca sa ne mai enervam un pic. Noi, romanii din Spania, sau cel putin din Madrid, ca sa putem sa votam maine pe Base, mai intai trebuie sa dam o declaratie ca votam o singura data cu pasaportul/buletinul si ca nu mergem in alta zona si votam inca o data cu celalalt document. Asa ca deja ne-au triat caci nu prea vad pe multi sa astepte la dat declaratii scrise in cazul in care sunt ocupati sau mai rau, nu au acte Mi se pare ca asa se intampla si la noi, pentru cei care nu sunt in localitatile scrise in buletin -------------------- |
| dany |
18-05-2007, 10:20 PM
|
anna E , eu am fost un pic mai dura ... -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ina_ceva |
18-05-2007, 10:20 PM
|
Dotarilor li s-au sculat moatzele Sunt tari, poti agatza ceva de ele? Sper doar sa nu isi ia si carnet de conducere si sa imi faca bataturi la genunchi peste cativa ani Mdea, cred ca permisul poate atarna... -------------------- |
| May |
18-05-2007, 10:21 PM
|
Am o mare dilema..... nu stiu cu ce sa ma imbrac maine, ca mergem la ziua lui cumnata-meu
ina iar ma face de ras -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 15-10-2008 - 11:57 PM |